سلام
ديروز فرصتي دست داد خدمت يكي دو نفر از عزيزان گل فروم بودم.آقا عليرضا و محمد جان
آقا عليرضا كه رو 206 و استيج جلو يك جفت MX 165 و پخش 7016 همراه با آمپليفاير Ml 75.4 رو نصب داشتند. ايشون يه سورپراز هم برامون داشتند. با استفاده از يك ساب ووفر 6.5اينچي سينماي خانگي كه تو باكس پورتد كوچكي نصب شده بود(فابريك) از طريق بريج ML 75.4 يه بيس خوب رو تو ماشين بهش دست پيدا كرده بود كه واقعا جالب بود. هم براي من و هم براي محمد.خلاصه ابتكار جالبي بود و اگر به شما نمگن كه چه سابي داره تو صندوق به اصطلاح ميكوبه واقعا نميشه گفت تا بريد ببينيد.:n02:
بعدا از كمي موزيك گوش دادن به اتفاق رفتيم داخل ماشين 405 محمد.ايشون قبلا يك جفت Co 609 همراه يه آمپ جي وي سي 8004 با پخش پايونير.آمپ رو با گليدن ML 75.4 و پخش رو با 7016 كن وود جنج كردن.كيفيت صدا كه ديگه نياز به تعريف نداره.
قطعاتي كه اضافه و به نوعي سيستمشون رو ارتقاء دادن بارت بود از ساب RS12+ آمپ آلپاين PDX 600.1 +باكس پورتد كه طراحيش با بنده حقير بود.حجم خالص 47 ليتر و فركانس تيون 36Hz
سيستم از نظر گين و فركانس خيلي تنظيم نبود.لذا وارد عمل شدم:n08:ابتدا گين رو تنظيم كردم بعد هم فركانس رو.
بيس و Low Bass واقعا پر حجم بود. كيفيت باسها در كوبش هم خوب بود.تفكيك CO واقعا بي نظيره .قبلا در حق اين اسپيكر جفا ميش وقتي با 100-120 وات درايو ميشد.تازه صداش در آمده.
خيلي وقتتون رو نگيرم.دو تا كليپ كوتاه براتون تهيه كردم.اميدوارم لذت ببريد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]