نه :n02: جمعه کجا بازه مخابرات هم باز باشهنقل قول:
Printable View
نه :n02: جمعه کجا بازه مخابرات هم باز باشهنقل قول:
سلامنقل قول:
حداقل برید از خود مرکز مخابراتی خودتون بپرسید شبانه رایگانه یا نه؟
من تو نمایشگاه کمپین تابستانه ثبت نام کردم. توی نمایشگاه گفتن شبانه رایگانه. 2020 هم گفت رایگانه. ولی موقعی که داشتم میرفتم یوزرنیم و پسورد رو از خود مرکز مخابراتیمون بگیرم، اونها گفتن که نه . مرکز ما نمیتونه شب رو از روز جدا کنه.
که دقیقا هم اینطوری شد. یعنی پول شب رو گرفتن ازم.
شما اول بپرس از مرکز مخابراتی بعد اقدام کن.
سلام
تعرفه اینترنت مخابرات ارزون شده؟
من دو مگ نامحدود دارم امروز قبض تلفن رو دیدم صورت حساب از 1/7/93 تا 1/9/93 هزینه adsl زده 76 تومان !در حالی که باید 150 تومان میزد !
چه خبره؟ یه وقت مدیون نشیم!!!:n20:
دااداش یک ماهه حساب کرده حتمانقل قول:
مخابرات هیچوقت نه ارزون میکنه نه اشتباه
خودتو واسه سکته زدن آماده کن :n02:
دقیقن منم مثل شما بودم ماه اول. از ماههای بعد ببین چه جوری میان دوره برات میاد:))نقل قول:
تا باشه از این سکته ها:n02: دو مگ نامحدود رو انگولک نکنن من یکی که راضیمنقل قول:
اما جدا زده دو ماهه نمیدونم شاید دفعه ی بعد این اشتباه رو جبران کنن!
دوره اول نیست 7-8 ماهه دارم استفاده میکنم همیشه حدود 150 میومد فقط ایندفعه هست که این مشکل خوب پیش اومده!نقل قول:
من مدتی هست که اینترنت مخابراتی 2مگ دارم هر موقع فلتر شکن وصل می کنم سرعت بدجور افت می کنه. هر کاری هم کردی هر مدل DNS می دم درست نمی شه. 1818 هم که زنگ می زنم می گن مشکل از فروشنده فلترشکنه به نظرتون چه باید کرد؟
داداش منم 2 مگ دارم نامحدود ولی سرعت دانلودم از سرورها یخارج از ایران 60 تاست سرور داخلی 240نقل قول:
مال شما هم مثل مال منه؟ چیکا رمیکنی؟ کفر من در اومده خدایی 6 ماهه اینجوریه سایتهای دانلود فیلم اکثرا دیتابیسشون تو سرورهای خارج از ایران مثلا تهران موزیک خیلی فیلم جدید میزاره و سریال اما اشتراکشو می خرم سرعت دانلودم کمه لعنتی
فقط از uploadboy خیلی خوبه سرعت 240 تاست اونم 1 سایت پیدا کردم سایت ایرانی فیلمهاش رو اونجا آپلود میکنه
به 1818 گفتی فیلتر شکن استفاده میکنم؟ :n02: دمت گرم عجب جراتی داری :n33:نقل قول:
برای من هم که الان فن آوا دارم همینجوری داداش ، عادیه :n31:
نه من مشکلی تا امروز بابت سرور خارجی و داخلی نداشتم البته با دانلود منیجر اینم همین الان دانلود از سرور مدیا لیچنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]