خوش بحالتنقل قول:
بدبختانه تومنطقه ما فقط فقط فقط پارس آشغال هست
نه مخابرات و نه شرکت دیگه:41:
Printable View
خوش بحالتنقل قول:
بدبختانه تومنطقه ما فقط فقط فقط پارس آشغال هست
نه مخابرات و نه شرکت دیگه:41:
میشه اسم شرکت جدید رو بگی تا ما هم کوچ کنیم _ واقعأ بعضی وقتا نجومی حجم کم میشه :20:نقل قول:
البته اگه فقط مخصوص شهر خودتون نیست
آخه مشترکین شاتل هم راضی نیستن / فکر می کنم اونا بیشتر از پارس دزد باشن :دی
بعضی سایتها خیلی سنگینه و حجم زیادی دارهنقل قول:
+
هرچی تعداد عکسهایی که می بینید بیشتر باشه حجمتون بیشتر کم میشه
سعی کنید سایتهایی رو سر بزنید که حجم کمتری داره ؛ اگه فقط به مطالب سایت نیاز دارید اجازه ندید عکسها کامل لود شه
ممکنه برنامه هایی تو سیستمتون باشه که بطور خودکار آپدیت میشه
مثل آنتی ویروس ، یا ویندوزتون
آپدیت این برنامه ها رو غیر فعال کنید
میگم چرا 3-2 هفته ای هست که سرعتم از 64 بالاتر نمیره !! بگو اینا توی upstream و downstream من دست بردن و 512 کردن به جای 2048 !!!!!!!!
این کار رو برای همه انجام دادن یا فقط خط من این طوری شده ؟!!؟چه قد نامردن !:41:
در مورد حجم دزدی و شبانه رایگان و اینا ... !!
من 3 تا شرکت تا حالا عوض کردم : پیشگامان . فن آوا . پارس آنلاین
پیشگامان :
1 - بی نهایت گدا گشنه و دندون گرد !! یعنی شبانه ی رایگان کلا تعطیل ! شاتل جلوی شبانه ی پیشگامان حکم نت اروپایی ها رو داره !
2 - پشتیبانی بی سواد و کم اطلاع ! بی حوصله هستند و به زور جواب میدن و معمولا هم غیر چک کردن میزان مصرف چیز دیگه ای بلد نیستن !
3 - قطعی و افت سرعت کلا تعطیل ! کلا قطعی نداشته نت این شرکت تا موقعی که من مشترکشون بودم ! همیشه پابرجا و سر حال .
4 - پینگ خوب : پینگ پیشگامان به نسبت پارس انلاین خیلی بهتره و برای بازی های آنلاین گزینه مناسبیه
5 - حجم دزدی تعطیل !
فن آوا :
1 - پیشتیبانی افتضاح ! پرداخت آنلاین که تعطیل ! هزینه شارژ رو بدی به نمایندگی بعد از 100 بار تلفن زدن و پیگیری کردن شاید تا 24 ساعت بعد شارژ کنند
2 - سرعت رو مثل پارس آنلاین بالاتر نمیبنده و به همون اندازه که هزینه میکنید سرویس میده . 512 بگیرید سرعت دانلودتون بیشتر 55 نمیشه . 256 بخرید بالاتر 25 نمیره و الی آخر ... ( البته در بعضی شهرستان ها عین پارس انلاین پورت میبندند ! )
3 - ولی شبانه ی رایگانش برای کسانی که از پارس آنلاین ناراضی هستند واقعا عالیه ! یعنی به همون اندازه که تو روزانه سرعت دانلود دارید تو شب هم دارید . من 1 سالی فن آوا بودم عین 360 روز سال شبانه رایگانش رو رو با 50 تا 60 دانلود داشتم .
4 - افت سرعت و یا قطعی بسیار بسیار به ندرت !! این یکی هم از دیگر مزایای این شرکته . من شاید تو کل این 1 سالی که فن آوا بودم سر جمع 2 ساعت قطعی داشتم !! حتی روزهایی که تظاهرات شده بود و همه اینترنتشون تعطیل بود برای من ذره ای تغییر نکرده بود .
5 - پینگ بسیار خوب . برای کسانی که عاشق بازی انلاین هستند فن آوا به پارس ترجیح داده میشه چون به طور معمول و روتن پینگ شما اصلا بالای 240 نمیره و همیشه پایین هستش
6 - حجم دزدی تعطیل !
این ها مزایا و معایب فن آوا بود . یه جورایی مزایاش به معایبش میچربه ولی پشتیبانی و نمایندگی هاش واقعا اعصاب پولادین میخواد تا باهاشون سر و کله بزنید حتی برای 1 گیگ شارژ ! اگر با این مورد بتونید کنار بیایید بقیه ی موارد کاملا خوب و قابل قبوله .
پارس هم که همگی هستیم و معرف حضور همگی هست . البته من از شبانه ی پارس راضی هستم ...
نه برای من که خوبه
یعنی آپ استریم و دان استریم 512 و 2048 هست
اما سرعت همچنان کمه
برعکس همه ی شما که سرعتتون کاهش داشته
سرعت من بعد از اینکه شماره های شهرستان های تهران 021 شد تقریبا 2 برابر شده
من 512 پارس دارم قبلا سرعتم چه روز و چه شب 60 بود ولی الان 112 ثابت هست:8:
پینگ هم همیشه زیر 30 هست:27:
جل الخالق:18:
من که میدونم رویایی بیش نیست:5:
خدا نکن این کارو قلب ما ضعیفه:27::19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 باید سرعت بیشتری رو در اختیار شما قرار بدهنقل قول:
البته بد نیست و از سرعت واقعی بالاتره ولی طبق روال پارس انلاین معمولیه
بچه ها من از دیروز نمیتونم گوگل رو باز کنم حتما باید با چیز پی ان باز کنم.
مال شما اینطوری نیست؟
تست سرعت من همین الان. :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]