با سلام
الان اگر هم سرعت امده پایین حدودا با چند دانلود می کنید
Printable View
با سلام
الان اگر هم سرعت امده پایین حدودا با چند دانلود می کنید
سرعت شبانه 16 کیلوبایت شدهنقل قول:
دیشب سرعت من رو 20 ثابت تا ساعت 7 بود . ولی اولش تا ساعت 1:30 با 120 میرفت . چنان افت ناگهانی کرد که معلوم شد سرعت رو اینا محدود میکنن و به علت share بودن پهنای باند نیست .
صبح رفتم پرینت گرفتم همش آبنومان بود!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
شما که خودتون می بینید داد همه دراومده . قبلا 128 شبانه 60 رو رحت میداد. ولی الان از 16 بالاتر نمیره دیگه 512 رو دوستان می دوند. البته برای 128 پورت 512 می بندند وای 512 رو نمی دونم.
نقل قول:
با سلام
من مدتی نبودم آیا دوباره سرعت شبانه در اصفهان برای اکو 128 پایین آمده است
واسه منم پایینه خیلی
ولی از بعضی سرور ها! چرا را نیمدونم
یه سئوال اونهایی که 512 هم دارن همین وضع براشون هستش؟
یعنی شبها سرعت افت میکنه؟!
اگه اینطوریه که باید دور شاتل را خط بکشم
منم Eco512 دارم. ديشب خيلي سرعت كم شده بود. سرعت دانلودم با چند تا سرور تست كردم از 5KB بيشتر نميشد. :41:
سلام .
یه سوال فنی ! یکی از دوستان من دیشب یه اکانت بهم داد که 7 گیگ اعتبار داشت . گفتم از کجا آوردی گفت من ISP رو هک میکنم ! ولی دیدم اکانت شمارش طرف ما هستش گفتم این که مال یه بدبخت هستش که ! اگر تموم بشه باید بخره که ! گفت نه زنگ میزنه پشتیبانی اونها هم چون میدونن سرورشون هک شده مجبورن یه اکانت جدید بهش بدن .
میخواستم بدونم چجوریاست این حرکت ؟
میخوره حرکت ضداخلاقی ، عاطفی ، شرعی و .... باشه :دی
مخلصیم.
نه ISP به اون حجم اضافه نمی کنه بلکه میاد حال شما رو میگیره چون مشخص میشه از کدوم خط کانکت میشید. و فکر کنم الان سیستمشون عوض شده ودیگه رو اون خطی که سرویس بستند فقط با اون می تونید کانکت شید.نقل قول:
یه روشی بود که میشد از طریق IP طرف User و پسوردشو پیدا کرد :27:! اما شاتل انگار فهمیده دیگه از این طریق نمیشه :2: یادش به خیر اکانت های 1ساله پیدا میکردم از خوشحالی یه نیم سکته میزدم :31: عزیزم امنیت این ISP ها در حد بوقه ! طرف اگه کمی وارد باشه میتونه اینکارو بکنه منم یکی بهم یاد داده بود وگرنه ما کجا هک کجا :31:نقل قول: