من سرویس 16 گرفتم ازشون. مشکل هم همینه که پروفایل گیم رو بالاترین سرعت ممکن می خوام .اما میگین فقط 8 مگ میشه. 10 و 12 و 14 چرا نیستن بینشون؟نقل قول:
Printable View
من سرویس 16 گرفتم ازشون. مشکل هم همینه که پروفایل گیم رو بالاترین سرعت ممکن می خوام .اما میگین فقط 8 مگ میشه. 10 و 12 و 14 چرا نیستن بینشون؟نقل قول:
نقل قول:
اون سرعت ها رو کلا نمیبنده شاتل، باید بگید 17404 ببندن، بعد با تغییر تنظیمات dsl setting کاری کنید که خط استیبل تر بشه تا رو سرعت پایین تری آپ بشه. یا اینکه به 9 مگ بسنده کنید.
و اینکه از administration قسمت dsl setting اونجا stability خط رو مثبت 10db کنید، ببینید کشش تغییری میکنه؟ و بعد نتیجه رو بگید.
کد تخفیف شاتل ویژه مشترکین جدید:santa:
373644256
373644605
373645448
373648146
what are you talking about?نقل قول:
نقل قول:
مخصوص مودمای ایسوسه :D
نقل قول:
سلام داداش من سرویس 8مگ رو خریدم رو 9.4بستن کاری ک گفتیو انجام دادم کشش خط از 10مگ شد 18 مگ عکسو ببین بنظرت سرویس 16مگ میتونم بگیرم یا نمیشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام، نه نمیکشه متاسفانه دوست من، هزینه الکی نکن. 16 مگ رو خطی میکشه که مثل من روی 9 مگ، snr بالای 25 داشته باشه (من 30 هستم روی 9، اگه بذارن خط هم میکشه و مشکلی نداره) ولی خط شما کشش 16 رو نداره، همین 9 مگ اوکیه واستون و snr هم تقریبا مطلوبه، البته میتونید پروفایل فست یا گیم رو هم روشن کنید.
نقل قول:
پکت لاست خیلی بوجود اومد غیرفعال کردم این dbi رو
نقل قول:
والا تا جایی که میدونم stability بالا پایین کردنش هیچ ربطی به کیفیت اینترنت نداره، من هر مقداری بردمش هیچ تغییری نکرده، مودم رو خاموش کنید آیپی جدید بگیره احتمالا حل بشه.
سلام این تنظیمات برای مودم های zyxel هم هست؟نقل قول: