مگه اون سرویس یه ماهه دوارده تومنی حذف شده،چند هفتس های وب خیلی خوب شده خوب شد تخلیه نکردم،فکر کنم خیلیا از های وب رفتن که وضع خوب شدهنقل قول:
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Printable View
مگه اون سرویس یه ماهه دوارده تومنی حذف شده،چند هفتس های وب خیلی خوب شده خوب شد تخلیه نکردم،فکر کنم خیلیا از های وب رفتن که وضع خوب شدهنقل قول:
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
برای بعضی از مراکز حذف شده کلا های وب بین مراکز تفاوت قائل میشه فکر کردن همه پرمصرفن تنوع سرویستون خیلی کم شده کلا چسبیدن به فشفشه الان اسیاتک مخابرات هم فشفشه دارن های وب داره افت میکنه ....نقل قول:
اون سرویسو بردارن شخصا تخلیه میکنم ارزش نداره اینقدر پول بدی واسه های وب، فور جی ایرانسل و همراه خیلی بهتر و ارزون تر در میادنقل قول:
دوستان شما هم مشکل اختلال در شبکه های اجتماعی و باز نشدن اپ استورها رو دارین ؟؟
من مشکل آپلود (همین خودش مسبب اختلال تلگرام و هوم اینستاگرام شده بود) داشتم که با تغییر MTU در تنظیمات مودم همه چی درست شدنقل قول:
کسی میتونه این سرویس رو بگیره ؟
اینترنت حجمی ویژه 6 گیگ 3 ماهه
دوستان برین شکایت کننین سازمان تنظیم مقررات
اینا دارن چیزی رو تبلیغ میکن که به هیچ وجه ارائه نمیدن
من سرویسم خیلی نویز داشت
سر خط تست کردم ۶مگ کشید بعد هم زنگ زدن گفتن که تو مرکز مخابراتی خودشون تست کردن و مشکل از اونجا نیست و احتمالا مشکل از سیمها هست که شاید پارگی یا .... باشه
کاری میشه کرد؟ مثلا رفت مخابرات درخواست داد که کاری بکنن یا نه؟
چون من روی خط دیگهای های وب دارم راحت با ۱.۵ دانلود میکنم ولی نمیدونم این خط چرا اینجوریه
این وضع الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای منم اینطوری شد هیچ کاری نمیشه کرد ، مخابرات هم هیچ کاری نمیکنه فقط نمیدونم این نویز چرا واسه کسایی که های وب هستن اتفاق میوفته! واسه من از ۸ شد ۴ دیگه جمعش کردم، منم یه خط دیگه دارم نمیدونم اون هم اینطوریه یا نه! شما اون خطتت که خوبه تو همون مکانه یا جای دیگست ؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه اون یه مرکز مخابراتی دیگهسنقل قول:
شما جمع کردی رفتی آی اس پی دیگه درست شد یا همونه وضع؟
نه من میترسم واقعا خط نویز داشته باشه حتی از اون یکی خط هم میترسم چون ریسکه اگر انشعاب اصلی خراب شده باشه همه خطها از اون اینطوری شدن ، در کل تا تست نشه و از شرکت دیگه نگیرم نمیشه فهمید. ، فعلا از نت سیمکارت دارم استفاده میکنمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk