نقل قول:
چ میدونم والا تو اگه چیزی دانلود کردی به منم بگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
چ میدونم والا تو اگه چیزی دانلود کردی به منم بگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ مشهدی گل !
لطفا یه کمکی هم به ما بکنین خب !
به خدا همه مشهدی هستیمو اعضای یکدیگر :دی
الان شما که دارین با این سرعت دانلود میکنین، سرعت روزتون چنده ؟ همین 1 مگ هم توی روز دارین هم توی شب ؟
مگه مخابرات هم مثل شرکتها پهنای باند رو باز میکنه و هر چه قد خط بکشه بهتون پهنای باند میده ؟
بچه ها هر شب تو زمان رایگان از من 50 مگ کم میشه!
کسی این مشکلو نداره؟
نوع سرویست چیه؟چن ماهه؟قیمت رو هم بگو:n01:نقل قول:
این سرعتای بالا مطمئن باشید دوام نداره . من الان 4 ساله مخابرات اینترنت دارم بعضی وقتا که حتی تا یه ماه میشه محدودیت شبانه برداشته میشه و با همون سرعتی که خط بسته شده میشه دانلود کزد مثلا برای من خطم رو 3 مگ بسته شده الان با 300 شبا ئانلود دارم .تا چند وقت دیگه باز میشه همون 260 سابق
نقل قول:نقل قول:
خط ایشون حتما مسی هست ما فیبر نوری ها که حداکثر 250
نقل قول:
پاییزه طلایی هست که فکر کنم از این به بعد مخابرات برای این طرح دیگه شبانه اکانتینگ فعال نمیکنه علتش هم مربوط میشه به قیمتش که با 5 گیگ در ماه+شبانه میشه 32 هزار تومن و چون گرون در میاد امکان داره مشترکین این طرح برن تخلیه کنن و از کمپین پاییزی با 2 مگ شبانه و 5 گیگ در ماه قیمت هر ماه 14 هزار تومن ثبت نام کنن چون قیمتش خیلی کمتر براشون اب میخوره:n13:
و برای اینکه این اتفاق نیفته مخابرات هم میدونه الان مشترکین طرح پاییزه طلایی برای شبانه هست که این طرح رو داره و برای شبانه اکانتینگ فعال نمیکنه که کسی تخلیه نکنه و با همون قیمت گرون شارژ کنه یعنی زرنگ تر از مخابرات هیج جا دیگه ندیدم البته این به نفع دانلودر ها هست:n31:
سلام شما که 250 میگیری میتونم بپرسم طرح شما چیه و کدام منطقه هستی دوست عزیزنقل قول:
اخه منم رو فیبرم خطم 10 مگ بسته شده بزور روی 210 هستم گاهی 180 تا 200
الان مخابرات در صورتی بهت شبانه میده که فقط 1 ساله ازش بگیری ؟نقل قول:
چه پهنای باندی رو بهت میده ؟ از اکانتینگ محدودت میکنن که فقط تا یه حدی سرعت بتونی دانلود کنی ؟
الان اره باید 1 ساله گرفتنقل قول:
پهنای باند 8 مگ اکانینگ هم تازگی محدود نمیکنه
ولی کمپین پاییزه 1 ساله رو که تو صفحه های قبل در موردش گفتن احتمالا شبانه محدود میشه