براي دوره كد 5شنبه شده بايد بريم يا شنبه؟
تاريخ مراجعه رو زده 5 شنبه ولي شايد بريمو تعطيل باشه
پادگان سرلشگر اماني لويزان دوره كد
به نظر شما چكار كنيم؟
Printable View
براي دوره كد 5شنبه شده بايد بريم يا شنبه؟
تاريخ مراجعه رو زده 5 شنبه ولي شايد بريمو تعطيل باشه
پادگان سرلشگر اماني لويزان دوره كد
به نظر شما چكار كنيم؟
آقا یکی از دوستان دیروز رفته بود برام امریه سوال کنه میگه به مسولئش که گفتن برداشته گفته که تو روزنامه زده امریه ها لغو شده ...
حالا چه خاکی به سرم بریزم ..؟؟؟
تعطیل نیست ، الکی برای خودت دردسر درست نکننقل قول:
میری فوقش بهت میگن برگرد خونه
اسم مخفف اون پادگان هم مراپش هست ، تلفظ : Maraposh :دی
دوستان سلام.
یک سوال.
از زمانی که اطلاعات پایان خدمت از یگان به نظام وظیفه ارسال میشه و در سیستم نظام وظیفه ثبت میشه، من چطور میتونم فرآیند صدور کارتم رو تسریع کنم؟ اگر برم نظام وظیفه پیگیری کنم جواب میده یا نه؟
بچه اصفهانم بابا چطو برگردم؟نقل قول:
دوستان كسي مراپش نبوده؟
نگهباني و ساعت كاريش چجورياس واسه دوره كد؟
رسته عقيدتي
بر نمی گردونن ولی باید یکی دو روز رو بیکار توی آسایشگاه ول بچرخی تا شنبه . البته به نظر من هم اگه پنجشنبه حضور بزنی بهتره . . . . اگه شنبه بری دژبان اذیتت می کنه .نقل قول:
این رسته ای که گفتی یعنی هتل . عشق و حال . بچه هایی که توی پادگان ما بودن سخت ترین کارشون این بود که سه شنبه ها قرآن بذارن جلوی ملت و 1 ساعت بعد جمعشون کنن !!!نقل قول:
نگران نگهبانی هم نباش . آش کشک خاله است . توی پاچه همه میره . اگه بهش عادت کنی اصلا سخت نیست . اگه اونجایی که میری یگان پاسدار داشنه باشه راحت ترین . چون ما دوره کد یگان پاسدار نداشتیم و مجبور بودیم پاسداری هم بدیم .
اگه پارتی داشته باشی میشه . اگه نداشته باشی غیر ممکنه .نقل قول:
نه فایده ای نداره. 20 روز قبل از خدمت یه فرمی به نام فرم 111 پر میکنند که اونو اسکن میکنند برای سازمان وظیفه عمومی ناجا. اگر به جای 20 روز 40 روز قبل تر این کار رو انجام بدی قطعاً کارتتم زود تر صادر میشه ولی از ئوقتی که فرم رو اسکن کنند دیگه نمیشه کاری کرد.نقل قول:
یه نکته خیلی مهم:
دوستان اگر میتونید هر چه زودتر این فرم رو پر کنید. یه مشکلی برای خیلی از سربازها پیش اومده منجمله برای من. و اونم اینه که درخواست اعزام برای خیلی از سربازها در سامانه صدور کارت ثبت نمیشه و باید 3 هفته بیفتی دنبالش و بری از همون شهرستانی که اعزام شده بودی برات ثبت کنند. من 2 هفته سر این موضوع الاف شدم خیلی ها هم اومده بودن اعتراض کردن. خیلیاز بدبختها بخاطر این کار تا سیستان و بلوچستان، کرمان و جاهای دور رفتن تا ثبت بشه.
(این دیگه نوبرشه اونا اشتباه میکنن ما باید سختی هاشو بکشیم) تا اونجا که جا داره 40 روز قبل از خدمت برای پر کردن این فرم اقدام کنید تا اگر همچین اتفاقاتی افتاد فرصت کافی برای اصلاحش داشته باشید.
البه اونجا خدمت ا ز 7 تا 2 استنقل قول:
باره اتیکتم همون یگان آموزشیتو بکن اسمت باشه کافیه
نوار قرمز رنگتم بکن به جاش یه نوار سبز یا خاکی بزن
درجه و رسته هم که از واجباته:n02:
بچه هایی که تو نیرو زمینی ارتش خدمت می کنند،کسی در مورد نامه جدید نیرو در مورد تعطیلی پنج شنبه ها خبر نداره؟