بابا اینترنتو قطع کنن خیال همه رو راحت کنن :n23:معلوم نیس اینا چی تو اون کله ی ***شون هست.
Printable View
بابا اینترنتو قطع کنن خیال همه رو راحت کنن :n23:معلوم نیس اینا چی تو اون کله ی ***شون هست.
اون کاربر شیرازیه که 12 مگ داشت هنوزم اینجا پیداش میشه؟ :n08:
همون که تشویق میکرد همرو بیان صبا آیا؟ :n09:
فقط یه ماهنقل قول:
چون شب میخوابن فرداش یه قانون جدید در میارن
تقریبا تا آذر یا دی مذکرات به طور کامل تمومه و طبق مصوبه
کنگره آمریکا اوباما ترسو نمتونه کشش بده
بعد از اون شاید اینترنت ملی هم آرزو بشه
مرگ بر آمریکا
آره میاد ولی خیلی کم یا بصورت نا محسوسنقل قول:
بنده خدا نظر بدی نداشت ولی فکر میکرد
واقعا میشه اعتماد کرد و با قرداد طولانی چک سفید امضا داد
کلا خوشبینی و واقع بینی یکی شدن
و با این وضع نت بدبینی عاقلانه تر ه
عامل بدبختی ما همین آدم بود :n09:نقل قول:
هی الکی میومد تعریف میکرد ملت 20 گیگ دانلود کردم همه ول کنین بیاین صبا!! :n19:
این شد که بعد چند سال ما رو مجبور به کوچ کرد :n24:
ببخشید به قصد که نکرده اون شخص الان خودش از همه بیشتر داره میسوزه اون شخص هم نمیدونسته که قرار محدود کنن اون موقع هم ۲۰ گیگ دانلود میگرده اومده اینجا هم گفته هر کسی که خواست بره بگیره و اطلاعات هم گذاشته اون شخص از اعتبار خودش مایه گذاشت و برای صبانت تبلیغ کرد حالا شرکت زده زیر قولش و .... دیگه از نامردی و پستی مدیرای اون شرکت وهر کسی که از اونا پشتیانی کرد که محدود کنن هست اتفاقا دمش هم گرم خیلی هم ازش ممنونیم از همین جا هم بهش میگم جایی چیز خوب دیگه ای پیدا کردی به ما هم بگو ما هم میاییم و دعات هم میکنیمنقل قول:
بعضیا یه کارایی میکنن و یه حرفایی میزنن که ادم اگر چیز خوبی هم دید جرئت نکنه بگه به بقیه هم الان میشه قضیه اش نخورده و دهن سوخته و اومدیم سواب کنیم کباب شدیم
بعدشم مگه خرت رو گرفت اومد گفت که بیا صبا من اون موقع ۲ مگ یک ماه داشتم اخر سرویسمم بود دقیقا همون موقع بود که گفت من ۲۰ گیگ گرفتم و ... ولی من برای تمدید یکساله ۲ مگ تمدید کردم چون به نظرم اومد نیاز ندارم اونقدر سرعت شما هم تاوقتی داشتی دانلود میکردی حرفی نداشتی حالا اومدی میگی که چرا گفت بیایید صبا اون خودشم گول اون ادمای پست رو خورده گناهش چیه اونم ساده بود مثل تموم ماها که یکساله تمدید کردیم
من دو روزه که خطم قطع بود و طبق معمول از همه چیز بی خبرم. خبر جدیدی که نیست؟!:n13:
دو روز قبل صبح دیدم adsl قطعه. اینورو چک کن اونورو چک سر خطو چک کن نخیر. متوجه شدم تلفن هم قطعه!
حرابی تلفن رو چندین بار گرفتم آخرش مامور آمد شروع کرد به سیخ زدن سیمهای پوسیده و درهم داخل جعبه کافوهای توی خیابون
من تعجب می کنم با اینهمه سیمهای در هم و برهم چطور دارم 6 مگابیت سرعت میگیرم؟ با این اوضاع سیم پوسیده ها 2 بیت در ثانیه هم حیرت آوره تا چه برسه چند مگابیت
خلاصه یهو دقت کردیم دیدیم آقا دزده شب قبل حدود 3 متر از کابل تلفن کنار دیوار یکی از همسایه ها رو که پایینتر و سهل الوصولتر از سایر دیوارها بوده بریده و برده. مامور میگفت تا اون لحظه خیابونهای اطراف هم در همون شب 11 مورد اینطوری اتفاق افتاده بود! تازگی که کابلهای برق رو آلمینیومی کردن دزدا افتادن بجون کابلهای مسی تلفن
شبا مراقب باشین اگه همچین کسی اطرافتون دیدین یک حال حسابی بهش بدین وگرنه تا چند روز نه تنها تلفن ندارین بلکه کلی دوندگی دارین و آخرشم یک تکه کابل وصله خورده (که طبعا زمستون خیلی زود در اثر رطوبت سولفاته میشه و نویز بشدت میره بالا...)
دقیقا.نقل قول:
اگرم یادتون باشه چند ماه قبل هر چی به این دست کاربرها گفتم پسرجان اینقدر آمار ندین با من درگیر شدن و.... در نتیجه دسترسیم به این انجمن بسته شد و الان با آیدی یدکی دارم میام یادتونه چقدر بهشون گفتم .
هی میومدن مسخره بازی و میگفتن فعلا که سرعت شبانمون خوبه! حالا بخور!:n09:
تمام حرفای شما کاملا صحیح است و ایشون در اونموقع میخواست واقعا یک خیری به بقیه برسونه.فقط تنها ایرادی که وجود داشت جو یک جور شده بود که اگر میگفتی بالای چشم صبا ابرو است بهت میگفتن تو داری همه رو به اشتباه میکشونی و از عمد برای اینکه کسی نیاد صبانت این حرفا رو میزنی و....خلاصه یک حساسیت کاذب روی صبانت به وجود آورده بودن:n13:.وگرنه قطعا ایشون الان از همه ما ناراحت تر هست به خاطر این وضعیت پیش آمده.نقل قول:
خوبه والانقل قول:
ببینین کی داره از کی دفاع میکنه!
حالا بگذریم از این صحبتا. کاریه که شده. بفکر چاره باید بود بجای این بگومگوها ...
باز بحثها رو به بیراههه نبرین که مدیر تاپیک میاد پیغام میده