فکر کنم این مشکل بیشتر تو مانیتور ها پیش میاد چون من اویل با مانیتور بازی میکنم اینجوری میشه ولی با tv نه.نقل قول:
بنده هم دقیقاً همین مسئله رو به چشم دیدم. در بازی اساسینز کرید یک جاهایی تصویر به لرزه می افتاد حالا دوستانٍ حرفه ای توضیح بدن.
فکر کنم این مشکل بیشتر تو مانیتور ها پیش میاد چون من اویل با مانیتور بازی میکنم اینجوری میشه ولی با tv نه.نقل قول:
بنده هم دقیقاً همین مسئله رو به چشم دیدم. در بازی اساسینز کرید یک جاهایی تصویر به لرزه می افتاد حالا دوستانٍ حرفه ای توضیح بدن.
یعنی اگه طلا گرون بشه ممکنه کنسول هم گرون بشه؟؟؟؟:wac:
اینطوری که من فهمیدم مشکل در برد جدید 360 تقریبا مشکلاتش رو از بین برده. من الیت رو بیشتر واسه هاردش میخوام. والا که فرقی با بقیه نداره و کلا بهتره دره پول میده یه چیز خوب بخره.
هارد جدا هم گرونه و اکسترنال هم یکم مشکل داره!!!
می خواستم بدونم کسی این بازی رو تو x360 بازی کرده ؟ Grand Theft Auto IV
چطوره ... من میخواستم بگیرم تو هیچ سایتی نسخه ایکس باکس رو پیدا نکردم !
کمیابه !!! چرا ....
تو هارد نصب کنید.درست میشه.نقل قول:
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
بازیش که زیبا و عالیه.با نصب تو هارد هم مشکل دیر لود شدن تصاویر رفع میشه.نقل قول:
می خواستم بدونم کسی این بازی رو تو x360 بازی کرده ؟ Grand Theft Auto IV
چطوره ... من میخواستم بگیرم تو هیچ سایتی نسخه ایکس باکس رو پیدا نکردم !
کمیابه !!! چرا ....
بازی ممنوع هست.کمی سخت پیدا میشه.اگه خواستی تو پروفایلت چنتا سایت میگم
اتفاقا من هر جا که رفتم gta iv پر بودش
از همه نوع نسخه هاش!
دوستان سایتی میشناسید که هارد 360 واسه فروش داشته باشه؟
ممنون
این play & charge kit چنده و چجوری کار میکنه؟برای هر دسته یکی لازمه؟
ممنون ازتون.
Xbox 360 Play & Charge Kit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Manufacturer: Microsoft
Category: Accessories
Console: Xbox 360
Release Date: 11/22/2005
Price: $19.99
کد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/catalog.aspx?st=&g=202000000&sd=2&p=1&c=10
این دستگاه چه طور کارش چیه؟؟؟
Quick Charge Kit
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز شما پست منو به دقت یه بار دیگه بخونید!نقل قول:
اولا من گفتم که اون دو نوار مشکی رنگ در بالا و پایین به وجود میاد اون هم در حالتی که رزولوشن کنسول را روی رزولوشنی بیشتر از رزولوشن مانیتورتون قرار بدید که خوب با اینکار وضوح تصویر افزایش پیدا میکنه.
یا علی GOW کی برا X360 اومد که ما نفهمیدیم!!!نقل قول:
احتمالا منظور شما GEOW هست!
افت فریم در چند جای بازی که اصلا هم به چشم نمیاد و محسوس نیست وجود داره و طبیعی هم هست!
سینا به احتمال زیاد فتحی داره یه زنگ بهش بزن و بپرس.نقل قول:
نقل قول:
منظورتون کاراییش هست که چطوریه یا کیفیتش!!؟
این وسیله یک نوع شارژر مخصوص باترهای شارژی دسته (یعنی همون نوعی که در Play & Charge) هست میباشد که از دو تا باتری شارژی مخصوص + یک شارژر تشکیل شده و به قول خود سایت XBOX خرید این وسیله یعنی خداحافظی با Play & Charge Kit.
کاراییش هم به این صورت هست که با دو ساعت شارژ 25 ساعت میتونین بازی کنید و وقتی که شارژ باتری تموم شد میتونید از باتری دوم که قبلا به همراه باتری اول شارژ شده استفاده کنید.