تشکر بابت پاسخ مودم قبلی DSL-2740U D-Link بود ولی الان مودم قدیمی TP-link 8811 هست که تا الان دو مورد قطعی بوده ولی قبلش همش هر 10دقیقه قطعی داشتم حالا نمی دونم مشکل چیه باید چه کار کنم ممودم رو تا حل بشه
Printable View
تشکر بابت پاسخ مودم قبلی DSL-2740U D-Link بود ولی الان مودم قدیمی TP-link 8811 هست که تا الان دو مورد قطعی بوده ولی قبلش همش هر 10دقیقه قطعی داشتم حالا نمی دونم مشکل چیه باید چه کار کنم ممودم رو تا حل بشه
من روی "های وب" اختلال شدید دارم (اینستاگرام و یا ارسال فایل در تلگرام اعم از عکس و فایل و ...) در صورتی که قیلترشکن میزنم همه چی اکی میشه !!!! ولی روی سایر سرویس دهنده ها مثل ایرانسل یا آشنای اول و ... همچین مشکلی نیست . با پشتیبانی تماس گرفتم میگن : به ما مربوط نیست !!!!!!!!!!!! حالا میخوام بدونم شما هم همچین اختلالی رو دارین ؟؟؟؟
من روی "های وب" اختلال شدید دارم (اینستاگرام و یا ارسال فایل در تلگرام اعم از عکس و فایل و ...) در صورتی که قیلترشکن میزنم همه چی اکی میشه !!!! ولی روی سایر سرویس دهنده ها مثل ایرانسل یا آشنای اول و ... همچین مشکلی نیست . با پشتیبانی تماس گرفتم میگن : به ما مربوط نیست !!!!!!!!!!!! حالا میخوام بدونم شما هم همچین اختلالی رو دارین ؟؟؟؟
از اوایل فروردین های وب اینطوریهنقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
اینترنت رایگان شبانه رو که حذف کردن و این طور که یه نظر میاد با پر رویی تمام نمی خوان 2 گیگ هدیه سر شماری بدن و خودشونو زدن به اون راه:n34:
دو تا فشفشه جدید اضافه شده
10 گیگ 15 روزه قیمت 10500 تومان
40 گیگ 15 روزه قیمت 20400 تومان
اون 40 گیگ 20500 تومان واقعا عالی هست و به کار خیلی ها میاد امیدوارم باز هم فشفشه جدید اضافه کنه
برای افرادی مثل من که نیاز به حجم روزانه دارند این مدل فشفشه ها خیلی خوبه همین 40 گیگ را از شرکت های دیگه بخوای بخری باید
حداقل 100 هزار تومان هزینه کنی ....
دوستان کسی میدونه چه جوری میتونیم در مودم 2740u دلینک چه جوری به مثلا 3 سیستم حجم خاصی معرفی کنیم ؟ مثلا هر سیستم 2 گیگ
ممنون راهنمایی کنید
دوسته عزیز شما باید یک پراکسی سرور داخلی راهاندازی کنید.نقل قول:
سادهترین روش راهاندازی پراکسی سرور داخلی استفاده از نرمافزار معروف و قدرتمند CCProxy است
نسخه رایگان نرمافزار برای تعریف سه کاربر قابل استفاده است و برای اختصاص کاربر بیشتر میتوانید با جستجو در سایتهای فارسیزبان، نسخه کامل نرمافزار را دانلود کنید
به به چقدر تنوع سرویس کمترین قیمت23500 که با عوارض و مالیات 26 هزارتومنی هستش!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اینا یوزر ها رو رو چی فرض کردن بای وب هر روز بدتر از دیروز:n35:نقل قول: