ببینم اگه حجم دانلود شبانه رو یهو از حجم کل سرویس شما هم کم کنن بازم میگی "خیر" یا نه :n08:نقل قول:
Printable View
ببینم اگه حجم دانلود شبانه رو یهو از حجم کل سرویس شما هم کم کنن بازم میگی "خیر" یا نه :n08:نقل قول:
نقل قول:
خیر تو سرت
این بابا خودش کارمند مخابراته مگه ندیدی چقدر سریع حتی زودتر از مخابرات خبرگذاری میکنه .خو معلومه که طرفداری مخابرات رو میکنه .نقل قول:
من ترافیک اضافه خریدم چقدر امکان داره ازم بدزدنش ؟
میگم خوب شد شبانه بیشتر از 20 گیگ دانلود نکردم وگرنه یه چیزی هم بدهکار میشدم بهشون :n08:
قبلا یبار یه سرویس تمدید کردم که موقع برگشت به پنل تایم اوت داد و سرویس ثبت نشد ولی پولش از حسابم کم شد و دیگه هم بر نگشت چندین بارم تماس گرفتم آخر به نتیجه نرسیدم !
اینبارم که اینطوری حجم ما رو خوردن
همیشه باید توی پنل میزان مصرف رو چک کرد
45 گیگنقل قول:
Sent from my GT-I9300
گمونم شما قبلا به partak منتقل شدی ، ولی من که دیشب منتقل شدم کل حجم چه روزانه که حدود 3 گیگ بود و چه شبانه که رایگان و حدود 6.5 گیگ بود (جمعا 9.5 گیگ) رو از 20 گیگ یهو کم کرد. خود زنه هم توش مونده بودنقل قول:
مثل اینکه شما با قوانین این فروم آشنایی نداری که اینجور داری توهین میکنینقل قول:
سامی ویندوز 7جدیدو دانلود کن بهتر از ویندوز هشتهنقل قول:
نقل قول:
داداش ،رمن توهین نکردم فقط شوخی کردم باهات .شوما که قوانین رو خیلی بلدی لابد میدونی که توی تاپیکی که مربوط به اینترنته نباید درمورد هارد دیسک و بلوری سوال بپرسی
دانلود امشبم جور شد. [emoji52][emoji3]نقل قول:
نمیزارن یه شب راحت بخوابیم والله [emoji23]
Sent from my GT-I9300