شبانه که چیزی نیست برا ما 10مگ 1ماهه نامحدود هم هست 1میلیون تومان که فکر کنم فقط برا شرکتا باشهنقل قول:
Printable View
شبانه که چیزی نیست برا ما 10مگ 1ماهه نامحدود هم هست 1میلیون تومان که فکر کنم فقط برا شرکتا باشهنقل قول:
خب مشکل شما رو کسی نداشته !!! و مارک مودمتان خیلی ناشناخته هست!!نقل قول:
بعد بجای 192.168.1.1 شما وارد کن 192.168.1.0 یا 192.168.0.1 شایدجواب بده و
یوزر و سوردشم یا admin هست یا system
تو دفترچه راهنماش باید نوشته باشهنقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
خودم از صبانت دارم مرکز فرشچی مشهد.دیشب برای خانومم از شاتل گرفتم.نقل قول:
صبانت میگفت مرکز فرشچی مشهد باید بری تو نوبت بالای یک ماه بهت میدیم گفتم برو بابا خودم ازتون دارم نصفه عمر شدم...
شاتل مرکز فرشچی رو میگفت یکی دو هفته ای وصل میکنیم و پهنای باند ۲مگ به ۱۲۸میدیم چون تا ۲مگ بازه خواستی بیشتر از ۱۲۸ بگیری تا ۲مگ سرعتت فرقی نمیکنه...
خلاصه یک ساله ۱۲۸ یک مودم و ۲۲گیگ رو ۱۹۱تومن خریدم...ببینم کی میان وصل کنن خبر میدم شاتل مشهد چطوریه..سرعتشم با صبانت مقایسه میکنم هر دو هم مرکز فرشچی هستیم!!;-)
سلام. من نزدیک ۱۰ سال مشتری صبانت بودم که پارسال از ۴ مگ صبانت اومدم رو ۸ مگ شاتل. سرعت شاتل خوبه ولی لااقل برای من کیفیت و stability صبانت رو نداشته. الان دوباره میخوام بیام رو صبانت. سرعت ۱۲ مگش رو کسی تست کرده؟ پینگش چجوریاست؟ از مرکز انقلاب مشهد باید بگیرم
خیلی ممنون
از چاه افتادی تو چاله لااقل فن آوا یا آسیاتک میرفتی صبا و شاتل بدرد نخورن شاتل بن میکنه تا دوره جدید و صبا هم شبانه اش پولیهنقل قول:
تو رو خدا میبینین ملت از خدا بی خبر یکساله میگیرن به امید دانلود و سرویس خوب ما یکماهه میگیریم جونمون به لب میاد:n29:
من حتی اگه نمایشگاه هم برم به حرف های شرکت های اینترنتی اطمینان نمیکنم فقط باید از طریق همین تالارها اوضاع و احوال رو فهمید و فعلا هم که همه شرکت ها داغون شدن هر سال دریغ از پارسال تا دو سال دیگه به عصر دیال آپ برمیگردیم اونم به خاطر سیاست های فرهنگی
گول این یکساله ها رو نخورید
قرار داد بالاتر از سه ماه ریسک زیادی داره
خوب دوستان من امروز خودم به سازمان تنظیم مقررات منطقه شمال شرق که شماره تلفنش رو هم برای یکی از دوستان در صفحات پیش گذاشتم زنگ زدم.و حدود 1 ساعت معطل شدم تا تونستم با کارشناس مربوطه صحبت کنم.ایشون فرمودند قانون مصرف منصفانه شبانه به صورتی که در صبانت اجرا میشود مصوب خود ماست و دیگر isp ها نیز باید اونو اجرا کنن.ولیکن میتونند شکل قانون رو عوض کنند به شرطی که در هر صورت مصرف کننده در ساعات شبانه از دو برابر حجم روزانه اش با سرعت بالا بیشتر استفاده نکند.یعنی مضمون اصلی یکی است اما امکان دارد isp های مختلف در شکل دیگری این قانون رو اجرا کنند.ازش خواستم این قانونی رو که میگه مصوب شده یک لینک ازش بده که در دسترس همه بزارم.در جواب گفتند به زودی در قسمت مصوبات سایت سازمان تنظیم مقررات به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار خواهد گرفت.حتی گفت احتمالا شماره مصوبه اش 197 است.اما درباره شماره مصوبه کاملا مطمئن نبود.اما گفت به زودی میتوانید در قسمت مصوبات سازمان تنظیم مقررات اونو ببینید.
دوستان در مشهد میتوانند با شماره 05137650544 الی 47 داخلی 1 و سپس داخلی 4 تماس بگیرند و خودشون در اینباره سوال کنند.
در تهران هم میتونند با معاونت نظارت و اعمال مقررات: 88113101 تماس بگیرند.البته من با تهران صحبت نکردم و این شماره رو هم از خود سایت سازمان تنظیم مقررات برداشتم.اما با شماره مشهد شخصا صحبت کردم.
قرار شد به محضی که مصوبه جدید در قسمت مصوبات سازمان آپلود شد به اطلاع دوستان رسانده شود. :n16: