درود
دوستان کسی از سرویس های نامحدود پارس استفاده میکنه؟
من سرویس قبلیم صبا بود و الان به دلیل وصرف بالا مجبور به استفاده از سرویسهای نامحدود هستم .
حالا سوالم اینه که این سرویسها کیفیت خوبی داره؟؟ شبانه؟ روزانه؟ قطعی؟
سپاس .
Printable View
درود
دوستان کسی از سرویس های نامحدود پارس استفاده میکنه؟
من سرویس قبلیم صبا بود و الان به دلیل وصرف بالا مجبور به استفاده از سرویسهای نامحدود هستم .
حالا سوالم اینه که این سرویسها کیفیت خوبی داره؟؟ شبانه؟ روزانه؟ قطعی؟
سپاس .
راجب این قضیه قبلا هم بحث شده و توضیحات رو دادمنقل قول:
دقیقا حدود یک ماه چند روز پیش این اتفاق برای اکثر آی اس پی های پارس آنلاین افتاد ( همشون نه ) که این از طرف پارس آنلاین تهران است
اونا خودشون سرعت رو در این ساعات کم کردن و در منطقه ما خود پارس آنلاین اینجا به تهران نامه زد و گفتن چرا کمکردین شب ها و کی زیاد میشه
اونا هم دلیل کم کردن رو نگفتن اما گفتن دیگه زیادنمیشه
پس اگه سرعت شما هم کم شده مثل من باید بیخیال بشی و با همین سرعت بسازی
از شرکت منطقه شما هم کاری ازدستشون بر نمیاد
سلام
دوستان من از 128 حجمی صبانت استفاده میکنم و سرعت دانلودم حداکثر به 40-45 میرسه
میخوام بدونم اگر کوچ کنم به پارس آنلاین سرعتم میره بالاتر یا بمونم رو همون صبانت ؟
دوستانی که 128 با محدودیت حجم تو تهران گرفتن میانگین سرعت روزانشون بین چنده ؟
دوستانی که سرویس 512 و یک مگ دارن دانلود شبانشون چقدره؟
همون رو داداش سفت بچسب که از پارس آفلاین چیزی نصیبت نمیشه منم 128 پارس گرفتم اونم تو شهر کوچیک و کم جمعیت سرعت دانلود شبانه دیشب 9 کیلو بود 5 روز دیگه از دوره م مونده تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم..میخوام از دیال آپ استفاده کنم...حداقل میدونم اسمش دیال آپه نه adsl پرسرعتنقل قول:
سرعت شب که 9 کیلو بایت بوده شاید مقطعی یا به خاطر سروری که ازش دانلود میکردین بودهنقل قول:
سرعت روز هم نگفتین که بین 80 تا 180 هست !
قانونا سرعت شما مثل صبا نت باید تو روز 40 باشه اما پارس خیلی بیشتر هست !
اکانت را 512 کنید
سرعت روز برای من خیلی خوبه 170 _ 180نقل قول:
همون رو داداش سفت بچسب که از پارس آفلاین چیزی نصیبت نمیشه منم 128 پارس گرفتم اونم تو شهر کوچیک و کم جمعیت سرعت دانلود شبانه دیشب 9 کیلو بود 5 روز دیگه از دوره م مونده تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم..میخوام از دیال آپ استفاده کنم...حداقل میدونم اسمش دیال آپه نه adsl پرسرعت
ولی دانلود شبانه افتضاحه :دی
منم خیلی وقتا به فکر استفاده از دیال آپ میفتم / واقعأ بهتره
سرعت دانلود بستگی به شهر و منطقه ی مخابراتی داره . دلیل نمیشه چون برای بعضی دوستان سرعت پایینه برای بقیه هم باشه . نمونه اش رفیق خودم . سرویس 256 داره سمت ولیعصر . شبانه با 220 تا داره دانلود میکنه بدون هیچ ترفند خاصی . یکی دیگه از دوستان مینی سیتی میشینه اون هم همینه وضعیتش . ولی مثلا از دوستان نتی ام یکی اصفهانه یکی هم شیراز و هر دو از شبانه ی افتضاح خودشون شاکی هستند .
در کل برای دانلود شبانه اگر بخت با شما یار باشه و شانستون خوب ! پارس انلاین گزینه اوله وگرنه بعد از پارس آنلاین فن آوا بهترین شبانه رایگان رو داره .
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز
من ميخوام ديگه بيخيال سرويس هاي حجمي پارس آنلاين بشم.ميخواستم ببينم از دوستان كسي از سرويس هاي نامحدود استفاده ميكنه يا نه و نظرش چيه؟
بعدش چون قيمت 256 نامحدود مخابرات حدود 2000 ارزون تره،ميخوام ببينم فرقشون چيه؟
از چه سرویسی استفاده میکنی ؟نقل قول:
نا محدود سرعتش خوب نیست
اگه هم تازه میخواهی بگیری بر اساس پولی که میخواهی بدی به ترتیب 128-256-512 با حجم های مختلف هست