نقل قول:
توی مملکت گل و بلبل ما واردات بعضی از اجناس دست چندتا مافیایی هست که شب میخابند خواب میبینند که فردا باید قیمت ها رو ببریم بالا فردا هم عملی میشه!!! (به همین راحتی)
پس قیمت xbox360 elite در خوشبینانه ترین حالت بین 80 تومن احتمال نوسان داره.
نقل قول:
توی مملکت گل و بلبل ما واردات بعضی از اجناس دست چندتا مافیایی هست که شب میخابند خواب میبینند که فردا باید قیمت ها رو ببریم بالا فردا هم عملی میشه!!! (به همین راحتی)
پس قیمت xbox360 elite در خوشبینانه ترین حالت بین 80 تومن احتمال نوسان داره.
دوستان من دوتا سوال دارم
یکی اینکه من هر چقدر ساعت و تاریخ کنسول رو تنظیم می کنم باز هم بر میگرده به عقب رو 2005 ، دلیلش چی می تونه باشه؟
دومی هم اینکه چشمک زدن 2 به 2 چراغ های روی دست هنگام بازی معنی خاصی داره یا نه؟
1: زمانی که پاور کنسول را از برق جدا کنید و دوباره وصل کنید تاریخ و زمان کنسول به حالت Default بر میگرده.نقل قول:
2: زمانی که شارژ باتری دسته در حال تمام شدن هست این چراغ ها اینگونه میشن و هشدارم میدن که شارژ باتری داره تموم میشه.
می خواستم به دونم کسی میتونه این سبک بازی های xbox360 رو بگه چه فرقی با هم دارن و مدل شو بگه چطورین ؟؟؟
Action Adventure
Other Shooters
First-Person Shooters
Role-Playing
Action
Fighting Games
Wrestling
Tactical Shooters
نمیشه یه کاری کرد که برای بازی با کنسول, صدا برای اینکه که از تلویزیون پخش نشه از یک هدفون استفاده کرد؟ با وجودیکه در کل از کابل HDMI استفاده میشه و نمیشه کابل صدا را جدا کرد.
میشه در صورتی که رو تلوزیون جایی برای فیش هد فون داشته باشهنقل قول:
tv شما lcd هست یا به قول ما لامپی !!!
ماله من میشه داره :5:
البته این سوال جاش اینجا نبود ولی برای اینکه بی احترامی نشه من اونایی را که میدونم به ترتیب خدمتتون میگم :نقل قول:
Action Adventure : اکشن ماجرا جویی : مثل سریUncharted
Other Shooters: این یکی خودش به چند بخش تقسیم میشه : مثل Modern shooter & Historic shooter &...
: First-Person Shooters اکشن اول شخص : مثل سری COD
Role-Playing: نقش افرینی : مثل سری ME
Fighting Games: مبارزات تن به تن و بازیهایی که توش سلاح گرم نیست : مثل Street Fighter
: Wrestling سری کشتی کج
Tactical Shooters : سبک شوتر جنگی و تاکتیکی هست : مثل سری Battlefield
اینایی که گفتم اگه اشتباه بود دوستان درستشو زحمتشو بکشن.
نقل قول:
شما چرا اصرار دارید الیت بگیرید.. در دستگاه الیت .. طلا به کار رفته که توی ایران و با مقدار ولتاژ برق اینجا سازگار نیست.. و احتمال سه چراغ شدن هست...
مطمئن باش.. گرون خواهد شد..
به به!!! جدا که به به!نقل قول:
نصفه شبی مُستَفیز (؟؟) شدیم شدید!!!
واقعا اظهار دانشمندانه ای بود
چی شد چشام درست میبینه ؟خوابم بیدارم نمیدونم فردا باد برم پادگان اونوقت تا الان بیدار موندم زذه به سرم فکر کنم :18::38: بقیه هم اینو میبینن؟نقل قول: