نقل قول:
چندمیدی؟
ارزون بدی خریدارم
Printable View
نقل قول:
چندمیدی؟
ارزون بدی خریدارم
قیمت ندارم 5 میدم هرکی خواستنقل قول:
سلام دوستان کسی از شما ها برنامه ای رایگان سراغ داره که کار تبدیل اینترانت به اینترنت رو انجام بده یعنی اینرنت شما رو به یه vps وصل کنه و شما آیپیتون عوض بشه و بشه آیپی اون vps ؟!
دقیقا نمیدونم منظورم رو بیان کردم کسی سوال داشت بگه تا بهتر توضیح بدم
با تشکر
برنامه ای رایگان نداریم ولی سایت های زیادی زیادی هستند که میفروشندنقل قول:
من چندین ساله های وب دارم، از وقتی که اسمش نوین نت بود. کیفیتش بالا و پایین داره ولی در قیاس با بقیه شرکتها فکر نکنم بدتر باشه. مشکلات من را اکثرا به کیفیت خطم نسبت میدن. در مورد سرعت، من سرویس قرمز دارم (8 مگ) و سرعت دانلود تورنتم 800 kbps هست. مزیت بسیار بزرگ های وب در قیمت حجم فشفشه است که هیچ شرکتی توی ایران نمی تونه باهاش رقابت کنه (تا جاییکه من میدونم)نقل قول:
شش هفت ماه پیش میخواستم ای دی اس الم رو عوض کنم، آسیاتک بود و چون من طول روز مصرف نتم زیاده صرفه اقتصادی نداشت، بعد دیدم های وب ارزونتره نظرمو جلب کرد، اومدم اینجا دیدم کلی بد و بیراه در موردش مینویسن که سرعتش کمه و ... با کلی ترس و لرز خریدم، و برخلاف نظر جماعت اینجا بهترین نت رو با بهترین قیمت دارم استفاده میکنم، سرعت دانلودم 900 هست به ندرت از این کمتر میشه، تموم شه میخوام 16 مگ بخرم دانلودم بیشترم بشه:n02: در کل کاملا راضی هستم و کسایی که اینجا اینقدر ازش بد میگن برام عجیبه ، راستی بجز خودم سه چهار نفر از دوستامم عوض کردن های وب گرفتن، همشون راضین
انشاءالله که چرخش براتون بچرخه و نفر ۳۵ام در صف انتظار نباشید و تک کانکشنتون در حد dial up پایین نیاد.نقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
بستگی به منطقه مخابراتی شما دارد کلا اینترنت adsl به مراکز مخابراتی خیلی وابسته است ممکنه مشترکی در یک منظقه عالی باشه کیفیتش در یک منطقه بد دلیل نمیشه کل شرکت خوب یا بد باشه مثل اینه که بگیم فلان قوم فلان رفتار رو دارند این یک خطاست کل جایگاه شرکت را در کل کشور باید سنجید تا بتوان نظر دادنقل قول:
ضمن اینکه پارامترهای رضایت میتونه در افراد متفاوت باشه
نمیشه به این راحتی گفت یک شرکت خوبه یا بده
دوستان کسی توی منطقه آزادگان اینترنت داره از این شرکت؟(پیش شماره 8874)من میخوام برای دفترمون بگیرم اما موندم چی بگیرم.از ساعت 9 تا 6 عصر هستیم پس دانلود رایگانو اینا ندارم.دانلود هم نداریم و فقط عدم قطع شدن برامون مهمه.ماهی 8-12 گیگ فکر میکنم حجم مصرف میکنیم
سلام
اینترنت های وب من چند روزه مدام قطعی داره
طوریه که کلا چراغ DSL خاموش میشه و باید صبر کنم تا دوباره چراغ چشمک زن DSL ثابت بشه و کانکت بشه
این مسئله بعضی از روزها و بیشتر عصر ها مدام تکرار میشه :n03:
دوستان شما هم با این مشکل روبرو شدین ؟؟؟