من با این تفنگ چرت که از لول 22 تا الان که 34 هستم :
jojok wins the duel, gains 129 experience points and steals $27 from yemaotom.
280 تا زدم . سلاح سرده جون زیاد داره
Printable View
من با این تفنگ چرت که از لول 22 تا الان که 34 هستم :
jojok wins the duel, gains 129 experience points and steals $27 from yemaotom.
280 تا زدم . سلاح سرده جون زیاد داره
ولی قبلا اینجوری نبود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فکر کنم این چینی چون اون طرف دشمن اینا کم دارند اصلا روی اسکیلای دوئل کار نمی کنند
چینی ها که شما می گفتین همینا هستند ؟
greenc کیه؟
سعید ما هنوز به اصل کاریا حمله نکردیم. اینجا فعلا ایستگاه کسب تجربه هست
من در حیرتم بابا یعنی شماها اصلا در دوئل با این چینی ها باختی چیزی ندارید !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یک بنده خدا که پول داده در هتلمون خوابیده :31:نقل قول:
اينا يه پدري از ما درآورده بودن!! اگه اينا نبودن كه ما اصلا توي سيلور نمي رفتيم!!نقل قول:
فکر کنم این چینی چون اون طرف دشمن اینا کم دارند اصلا روی اسکیلای دوئل کار نمی کنند
چینی ها که شما می گفتین همینا هستند ؟
من هنوز ام سر حرفم هستم!! اينا خيلي قوي تر از ميدل تون هستن!! نفراتشون رو بين سه تا شهر تقسيم كردن! كه به دليل اين كه توي يكشون جنگ هست دوئلر ها رو فرستادن اونجا!! ما بايد اونجا رو بكوبيم!!(كه به نظر من تعدادمون براي جنگ با اون هنوز كمه!!)
بعلاوه توي كارگروهي خيلي هماهنگن!! يادمه توي دوره اي كه هيچكي بيشتر از 50 تا دميج توي يه دوئل نميزد اينا پنج شش نفري منو پاس اوت مي كردن!!! در عجبم كه چرا هنوز به حملات ما جواب ندادن!!
چهار نفر فايرام لول بالا دارن (تقريبا مثل خودت) لول 62 شدي يوزرت رو بيار اينجا ببين مي توني حريفشون بشي:
NGWBZ, Kooboo,walle888,Rickyyu
خيلي قوي هستن + لولشون هم از تو بالاتره!!
چاقال معرفيش كرد كه به عنوان وركر دعوتش كنم!!نقل قول:
یک بنده خدا که پول داده در هتلمون خوابیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31: من با لول بالا ها کاری ندارم :31: البته اگه رفلکسم به حدی برسه که دمیج کم بخورم میرم باهاشون دوئلنقل قول:
ببینم اون شهرشون که می گی با کیا در جنگند ؟؟
بهبه بببه به