در مورد Cell info...
دقتش در چه حده؟...
ضمنا مثلا می زد... Afrigha-A...
یعنی چی؟؟
در مورد Cell info...
دقتش در چه حده؟...
ضمنا مثلا می زد... Afrigha-A...
یعنی چی؟؟
شما استادی کم پیدا !!!نقل قول:
اطلاعات محلی هستش که از BTS ها صادر میشه.دقت زیادی نداره.Afrigha هم نشون میداده شما توی بلوار آفریقا یا اطرافش هستی اون A هم مربوط به همون BTS هاستنقل قول:
---------------------------
البته چیزی که هست اینه که از سرویس های پیامگیر صوتی ، ذخیره شماره و دایورت در یک زمان نمیشه با هم استفاده کرد.نقل قول:
پس زمانی که کسی با شما تماس می گیره و خط شما اشغاله به پیامگیره صوتی انتقال داده نمیشه. و این به نظر من یه اشکال میاد ولی مسئولین میگن قانونش اینه.
ولی پشت خطی غیر فعال میشه مسلماً ایراد از سیستم است.
البته اینو به صراحت اعلام می کنم که من تمام این مشکلات شما رو به مسئولین میگم ولی کاری نمی کنن.!!!
در مورده e-care شما باید رمزت رو به من بدی تا برات چک کنم. بهترین کار همینه.
چون مشکلی برای من نداره.
لطفا کسانی که 0936 دارند تست کنند ببینند صداشون به طرف مقابل منتقل میشه یا نه الان دومین روزه که تو شهر ما سنندج این مشکل همچنان ادامه داره.
به بابا خبری نیست. من خودم استادمعین بودم و این مشکل رو داشتم.نقل قول:
هیچ می دونید که ایرانسل از فیبره نوریه TCI استفاده می کنه و در این مواقع از ایرانسل کاری برنمیاد و باید مخابراتی ها وارد عمل بشن؟
پس مشکل از ایرانسل نیست.
(شوخی)نقل قول:
مخففه آفریقا عجب باحاله
Afregha Ajab Bahale
:40:نقل قول:
لطفا بيشتر توضيح بده . يعني چي ايرانسل از فيبر نوريه TCI استفاده مي كنه .!:18:
ما خودمون TCI رو قبول نداريم . حالا يعني چي ؟ اگه اينجوري باشه كه فاتحمون خوندس و اگه اينجوري باشه كه بهتره
بريم دوباره TCI بخريم . آره ؟ :40:
آقا شاهين لطفا دقيق اينو توضيح بدين . اگه واقعا اون چيزيو كه من از گفته شما برداشت كردم درست باشه ايرانسل مفت نميرزه . حالا بگيد اين قضيه فيبر نوري ديگه چيه ؟
از هر دري سخني واقعا كه همين تاپيك هستش يكي جواب ما رو بده
نمي خوام يه موضوع جديد بزنم فقط مي خوام بدونم مي شه با ايرانسل به تلويزيون اس ام اس زد يا نه ؟
آره میشه، باید از شماره مسیج سنتر فاجعه تالیا استفاده کنید !نقل قول:
یکی که اعتباری داره، امتحان کنه ببینه وقتی با مسیج سنتر تالیا اس ام اس میزنید، پول کم میکنه ؟
فکر کنم منظورشون شرکت زیر ساخت وابسته به سازمان فناوری و ... باشه !نقل قول:
چون این سرتاسر ایران رو فیبر کشیده، به بانک ها هم خدمات میده
من كه امتحان كردم شد
دليوريش اومد ولي پول كم نكرد
ولي قبلا دليوريشم نميومد
نقل قول:
ببینید ایرانسل از همان ابتدا می خواست با ماهواره تمام کشور رو تحت پوشش قرار بده اما دولت نگذاشت و همین حالا هم این تکنولوژی رو در اختیار داره و اگه یادتون باشه نزدیکه نوروز شایعه بود که ایرانسل منطقه شمال رو برای رفاه حال مشترکینش با ماهواره پوشش خواهد داد. یعنی شما در در جنگل های عباس آباد که TCI آنتن نمی ده ایرانسل آنتن میخواست بده. اما دولت باز هم نگذاشت.
خوب کل مناطقی رو که TCI آنتن نصب کرده (هزینه متقبل شده) بوسیله فیبره نوری داره تحت پوشش قرار می گیره و ایرانسل هم مجبور شده از همین خطوط استفاده بکنه.
حالا وقتی در قسمتی از این فیبر ها یک قطعی پیش بیاد چون حق امتیاز با TCI هستش باید صبر کرد تا مهندسین آنها وارد عمل بشن.
اگه این قطعی باعث مشکل در شبکه هر دو اپراتور باشه پس مسلماً مهندسین آنها سریع تر وارد عمل می شن و اگه مختص به ایرانسل باشه همون قضیه بچه بازی میاد وسط.
استفاده ایرانسل از این فیبر های نوری به این دلیل است که دولت اجازه اضافه کردن فیبر های جدید رو نمی ده.
اینترنتش ساعتی چنده؟
میرزه اصلا استفاده کردنش؟
:40:ممنون شاهين جان افتاد ، حالا كه مي گي اينجوريه پس ايرانسل هيچ وقت نمي تونه از TCI از لحاظ پوشش وكيفيت و آنتن دهي پيشي بگيره ، و اگه مشكليم پيش بياد اول سر ايرانسل مياد . حالا ما دلمونو به چي خوش كنيم .:13:نقل قول:
من فكر كنم اگه ايرانسل بخواد جلو دولت واي نسه و پوشش رو ماهواره اي نكنه جايگاهش رو از دست مي ده ، البته
تا حدي داده و اگه اينجوري پيش بره نابود مي شه . مردم فيبر نوري نمي دونن چيه ، مردم كيفيت وپوشش مي خوان . تازه با اومدن اپراتور سوم فكر كنم صد در صد پوشش ماهواره اي رو پيش مي گيره كه اگه اين كارو كنه ايرانسل و TCI هم يا بايد جمع كنن يا بايد ماهواره اي بشن . بحث مفصله ولش كن بابا فقط تو پاچه ماها داره ميره
:41:
اینترنتش کیلوییه. کیلو بایتی 15ریالنقل قول:
خدا رو شکر که گوشیتون پیدا شد:40:نقل قول:
شماره مسیج سنتر تالیا چنده؟
خب یکی به این آقای فلانی نژاد بگه تو که نمیخوای از بخش خصوصی حمایت کنی غلط میکنی دم از خصوصی سازی میزنی!
مگه پوشش ماهواره ای چیه که این دولت آشغال ما جلوشو گرفته؟
داش ابراهیم من هم چند روزه تو آریاشهر همین مشکلو دارم. افتضاحه!
این قضیه ماهواره یعنی این که از BTS ها مستقیم وصل بشه به ماهواره دیگه ؟ درسته ؟نقل قول:
چون جاده حیران (بین آستارا - اردبیل) که نه تلفن هست نه برق درست و حسابی، بعضی از دکل های TCI کنارشون یه دیش ماهواره بود !
شاهين جان يه چيز ديگه که من فهميدم اين طوريه که من که موبايلا خاموش ميکنم خوب به طبع ميره رو پيغام گير اما sms هايي که تو اون لحظه ي خاموشيه موبايل و رفتن رو پيغام گير برام اومده هيچ وقت ديگه برام نمياد!! اين هم ايراده نه ؟بقيه هم اين مشکلا دارن ؟نقل قول:
در مورد ايکر هم من مشکلم اينه که ميگم صورتحساب ريز مکالماتا ندارم چون اعتباريم مگه اين مورد براي اعتباريا فعال شده ؟!
برا من که کلا fail ميشه!نقل قول:
برای من وقتی اگه اس ام اس بیاد، گوشی خاموش باشه، روشنش کنم ، همشون میاد !نقل قول:
با این مسیج سنتر تالیا من به هر شماره ای میفرستم، میره و میرسه، باید صبر کنم ببینم رو قبض حساب میشه یا نه !
البته منم موقعی که پیغام گیرم غیر فعال باشه میان همشون من موقعیا میگم که فعاله . شمام همینا میگی؟نقل قول:
من هميشه با مسيجسنتر تاليا برا تلويزيون ميفرستم.........قيمتشم طبق طرح تشويقي برام 8 تومن محاسبه ميشه........
من هر وقت که با مسج سنتر تالیا اس ام اس میدم سریع میفرسته ، دلیوری هم میده ضمنا مثل مسج عادی پول هم کم میکنه ...
989320900004+نقل قول:
تالیا دیگه چی!!
همین مسیج سنتر ایرانسل از همراه اول هم بهتر جواب میده!
از وقتی ایرانسل خریدم تا حالا یه مشکل هم نه تو مسیج نه تو هیچ چیزه دیگه ای برام پیش نیومده!
حالا شما حرف از مشکل میزنید!
only ایرانسل
اینم رو مطمئن باش اپراتوره سوم هر چی که باشهنقل قول:
1- به پشتوانهمالیه ایرانسل رو نداره
2- تجربه ایرانسل رو نداره
3- اگه اپراتور سوم بخواد ماتهواره ای باشه باید اول TCI ماهواره کنه و بالطبع بعدش ایرانسل این کار رو میکنه.
پس نگران نباش.
در مورد پیشی گرفتن هم ایرانسل خیلی از اونی که شما فکرش رو بکنی راحت تر پیشی می گیره ولی تنها مشکل اینه که مشترکین یکم پر توقط هستند.
نصب یک آنتن نیاز به برنامه ریزی و زمان داره. به نظر من ایرانسل تاحالا خوب پیش رفته و اگه دقت کنید توی این یک هفته خیلی کیفیت بهتر شده.
انشا ا... بهتر هم میشه (توی تمام ایران)
من که 912 رو تا 10 روز دیگه می فروشم.
وقتی ماهواره ای بشه دیگه BTS معنایی نداره.نقل قول:
sms به تلویزیون با مسیج سنتر تالیا انجام میشه و پول هم کم می کنه.نقل قول:
طبق طعرفه
من يه گوشي 6230i دارم نميتونم وصل شم زنگ زدم به ايرانسل گفتن برو گوشيتو رجيستر كن رفتم مخابرات كد گوشيمو گرفت تا رجيستر كنه الان 1 هفته گذشته تا الانم مشكلم حل نشده اگه كسي ميتونه راهنمائي كنه ممنون ميشم
شاهين جان كاملا باهات موافقم,ىر مورد مشتركين يه كم نه خيلي پر توقع هستن!نقل قول:
نميدونم جرا براي ir_darepit i اين همه پرتوقع نبودن و هيجكش هم صداش در نميومد!!
ولي تا ايرانسل گل اومى همه توقع شون رفت بالا
من كه از ایرانسل خيلي راضيم!
ديگه هيج كس تنها نيست!از كي تا حالا! از وقتي كه ايرانسل اومده!:11:
اي بابا دوباره اين اس ام اس ما رو قطع كردند
من كه نمي فهمم اگه ايرانسل مي خواهد تبليغ كنه
ديگه چرا اين كارا را انجام ميده اين جوري خيلي بده
سلام
آقا شاهين اگه ممكنه يه تحقيقي بكني ببيني تو شهر هاديشهر كي ميخواد ايرانسل راه اندازي بشه.البته اينو بگم كه يه هفته اي فعال بود و آنتن مي داد ولي مثل اينكه با خطوط آذربايجان تداخل امواج داشت قطع كردن
دستت درد نكه يه خبري بده
از اصهان و شیراز خبری نست؟؟؟
راستی دو روزه تو اصفهان smsها ریخته به هم. مسیج ها می رسه اما دلیوریش نمی آد.
نقل قول:
من كه چند روز پيش به برنامه 90 sms زدم بلافاصله دليوري داد با طرح قرمز هم يك ريال كم نكرد.
با گوشي برادرم هم كه طرح قرمزش تموم شده بود امتحان كردم، سريع دليورداد و پول هم كم نكرد.
خيلي حال كردم والا!:46:
آقا شاهین این قضیه ماهواره اینطور که میگید نمیشه ها !!!!نقل قول:
اگه اینطور بود که اپراتورهای بزرگی مثل Vodafone چند تا کشور رو همزمان با یه ماهواره پوشش میدادن و اصلا از اول BTS درست نمیذاشتن
همه این گوشی های موبایل معمولی از GSM یا UMTS استفاده میکنن که باید با یه BTS اطلاعات رد و بدل کنن !
با با این ایرانسل پدر منا درآورده
انتن دهیش خیلی بد نیست ولی
ولی
1- 1 ماهه که خطم را خریدم فذوشنده میگه من مدارک را فرستادم شعبه مرکزی میگه چیزی به ما نرسیده هیچ کدوم هم قبول نمی کنند که یه گندی بالا آوددند تازه از دیروز تا حالا 7 تا پیامک برای من اومده که ثبت نام را تکمبل کنید
2 - رفتم تو سایت ایرانسل میگه p990 را خطوط gprs ما پشتیبانی نمی کنه اخه گوشی که بقال سر کوچه ما هم داره تو خیابون هم که را میری حذ اقل دوسه نفر دستشونه را چرا پشتیبانی نمی کنه
3- هر چی درخواست تنظیمات gprs می کنم میگه متاسفانه شبکه با اشکال روبروست .
4- هرچی به شماره های 100 تا 107 زنگ می زنم یا بین بین می کنه یا اشغال میزنه
mms هم که روی gprs دیگه اونکه هیچی
خلاصه بدجوری پدر منا ایرانسل در آورده شاید من خام تبلیغات و امکانات دروغین ارانسل شدم وگرنه می رفتم همراه اول ثبت نام می کردم
آخه درسته اول کارشه اما نباید که رو اعصاب مشترک راه بره که و همه ی امکانات هم که کار نمیده
بابا سیم کارت هدیه که من نمی خوام فقط آقا شاهین شما به من بگین چی کار کنم که sms های ایرانسل منا کچل کرده
به امید فردایی بهتر سختی ها و نا امیدی های امروز را تحمل می کنم و بس
من که تو اصفهان هستم که با sms ها مشکلی نداره خیلی زود می فرسته و زود هم گزارشش می یادنقل قول:
اما نکته ی جالب لینکه در سایت ایرانسل در مناطق تحت پوشش شهر اصفهان نیست!!!!!؟؟؟؟؟:18:
در ادامه ی صحبت های این دوستمون باید بگم که گوش هایی که با ماهواره کار میکنن فرق میکنه تو ایران هم یه نوعش هست که به ثریا معروفه میگی نه هفته ی نامه ی عصر ارتباط را بخر هر هفته داره تبلیغ ثریا را میکنهنقل قول:
در مورد موبایل ماهواره ای
توی ایران یکی ثریا هست که آنتن میده که مال عرباست و توی خاور میانه و کل اروپا و قسمتی از آسیا و آفریقا آنتن میده...توی سایتش نقشش هست.
یکی دیگه هست به نام IRIDIUM که ماهواره هایی داره که پوشش جهانی داره.یعنی همه جای دنیا آنتن میده ولی تعرفه هاش بالاست.
تلفن ماهواره ای که بدرد ما نمیخوره...بدرد مهندس هایی میخوره که توی عسلویه هستند یا اونا که توی سکوهای نفتی دریایی کار میکنن و اینا میخوره.
تعرفه هاش بالاست مثلا ثریا به ثریا دقیقه ای 20 سنت و سریا به زمین دقیقه ای 32سنت(فکر کنم)...
گوشی هاشم تماما شبیه گوشکوبه و فقط مکالمه و اس ام اس روساپورت میکنه...عین گوشی های تلفن بیسیم ثابته!
ولی ثریا از اونجا که GPRS رو هم از ماهواره به مشترکین میده یه smartphone داده که gps (مکانیاب ماهواره ای) و ... هم داره و هم ماهواره و هم GSM رو ساپورت میکنه و میتونید اگه زیر سقفی چیزی هستی از رومینگ با شبکه های زمینی استفاده کنی.قیمتشم فکر کنم 1500 دلار بود.
و یه نکته مهم...از اونجا که TCI سیمکارت های ثریا رو توزیع میکنه و شما قبضاتونو به TCI میدید اگه از اینجا بخرید 100 درصد گرون تره!سود مخابرات !!!!
اگه کسی خواست بخره بهش توصیه میکنم که یه کارت اعتباری mastercard یا visa از بانک ملی(فکر کنم) بگیره و سیم کارت پیش پرداخت از خود ثریا بخره .شارژ هم با کارت اعتباری قابل خریده.
بگذریم...
مثل اینکه این ایرانسل قصد جلب رضایت ما رو نداره!
توی روزنامه 3 روز تبلیغ جشنواره رو کرد که 40 تا جایزه میده.
مردم منتظرن شبکه پوششش درست بشه بعد بخرن و فکر کنم ایرانسلم منتظره تعداد مشترکین شیراز زیاد بشه بعد درستش کنه!اینجوری تا ابد همین وضعی که هست میمونه.
من فکر نکنم حتی همون 40 نفر هم سیم کارت خریده باشند!
بچه ها به این تاپیک بیان و نظر بدین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=154959
اقا برای چی با شماره های 100 تا 107 تماس میگیری!!!نقل قول: