آقا مجید کار پیکانت تموم نشد که پراید رو شروع کنی
آقا مجید کار پیکانت تموم نشد که پراید رو شروع کنی
یک نفر طریقه جایگزینی صدا رو بنویسه
اقا حامد بابا تو دیگه کی هستی دمت گرم خیلی با حالی
برو صفحهی 153نقل قول:
لینک نرم افزار GFS Tool اونجا هست؟
اینم موشک اقا محمد توپ گذاشت من موشک میزارم
کد:http://mihd.net/1t2yu9k
این دیگه چه برنامهایه؟؟؟نقل قول:
برنامه ای برای تغییر صداست
این فکر کنم یه ماشین مخصوص یه چیزی رو حمل میکنه عکسشو ببینید میفهمید
لینک دانلود
لینک عکسکد:http://mihd.net/azlo8cq
اونجا یه برنا مه برای تغییر صدا گذاشتنکد:http://i37.tinypic.com/10fc7id.jpg
در هنگام اكسپرت فايل بايد نوع بازي رو مشخص كنيد . GTA3 يا Vice City يا SanAndreas ممكنهن حواست به اين نبوده و اشتباهي مال وايس سيتي و يا جي تي اي 3 شده .نقل قول:
ببخشید شد دوتا پست.
آقا من وقتی چرخ ماشین رو عوض میکنم میرم تو بازی ماشین غیب میشه راه حلش چیه؟؟
من این صدای پلیس ایران رو وارد بازی کردم اما علاوه بر پلیس , صدای آمبولانس و آتش نشانی هم تغییر کرد چرا؟
صداهای ماشین های ایرانی رو هم اگر دارید بزارید؟:27:
اقا محمد جوابمو نمیدی؟؟؟؟
آقا مجید پیکانت تموم نشد که پراید رو شروع کنی
خوب ولی تابلو ها که تعققیر نمیکنه؟:18:نقل قول:
اونا که میگی مربوط به مراحل هست و وقتی رد کنیشون اونجوری میشه
ولی رو تابلو فکر نکنم اثر داشته باشه:41:
دیگه ببخشید من این چیزا رو نمیدنستم چون اصلا مراحل رو نرفتم:31:
راستی اون سرعتگیر و صندق صدقات آقای Masoud_bn رو وقتی وارد می کنی بازی بالا نمیاد؟ چرانقل قول:
بازی GTA IV هم 18 آگوست در آمریکا و اروپا واذد بازار میشه انشاا.... به ایران هم 2 ماه بعدش میاد
کسی میتونه از بانک های صدا باسم توضیح بده اصلا بانک ها کجان ؟
اسمش هست billbox.txdنقل قول:
بانک های صدا محل قرارگیری صداهستن:21: که مثلا 132 تا شون در C:\GTA san andreas\GTASA\audio\SFX\GENRL هستنکه با نرم افزار gfs میشه اکسترک کرد و بهشون گوش داد یا بعد از اکسترک عوض کرد و دوباره امپورت کرد تا صدا های داخل بازی عوض بشن:5:
چون در بازي صداي آموبلانس و پليس و آتشنشاني يكي هستند .نقل قول:
من این صدای پلیس ایران رو وارد بازی کردم اما علاوه بر پلیس , صدای آمبولانس و آتش نشانی هم تغییر کرد چرا؟
اولا كه صداي ماشين ايراني ساخته نشده دوما مگه به همين سادگي هاست . نياز به يه وسيله قدرتمند براي ضبط صدا داره چون اگه مثلا با گوشي بگيري صداي هوا مي افته صداي لاستيك مي افته خلاصه كار بسيار سختيه و فكر نميكنم تو ايران كسي بتونه يكي استانداردشو براي بازي بسازه تازه . وقتي يه صدا رو عوض ميكني روي چند ماشين اثر ميزاره ، باعث هنگ ميشه ، صداها قاطي ميشه و ...نقل قول:
صداهای ماشین های ایرانی رو هم اگر دارید بزارید؟
نميدونم اين مپ اديتور چشه خيلي ها اين مشكلو دارن از جمله من . آقا مسعود به جاي اين كه فايل هاي ipl و ide رو بده ميگه با مپ اديتور نصب كنين كه به نظر من غلطه !نقل قول:
راستی اون سرعتگیر و صندق صدقات آقای Masoud_bn رو وقتی وارد می کنی بازی بالا نمیاد؟ چرا
بازی GTA IV هم 18 آگوست در آمریکا و اروپا واذد بازار میشه انشاا.... به ایران هم 2 ماه بعدش میاد
من يه چيزي بگم خيالتو راحت كنم مجيد تموم كرده پيكانو داده براي تبديل تازه تموم هم شده باشه به شما نميده !!! ميدوني ارزش اون پيكان كه ساخته چقدره ؟؟؟نقل قول:
آقا مجید پیکانت تموم نشد که پراید رو شروع کنی
هنوز پ.خ ها رو نخوندم .نقل قول:
اقا محمد جوابمو نمیدی؟؟؟؟
بیانقل قول:
کد:http://mihd.net/jxdfo3k
من چه جوری Genrl باز کنم؟
man mashine police sahraie ro varede bazi mikonam nemitoonam varede mashin besham
chi kar konam
man chi kar konam dakhele mashin nemitoonam besham
rahnamaie konid
برای باز کردن این باید نرم افزار gfs رو داشته باشی بعد تو این نرم افزار ادرس genrl رو میدی بع میزنی یه جا export کنه . تموم که شد براحتی مثل یه فولدر عادی وا میشه نرم افزار تو صفه 153 هست فکر کنم:5:نقل قول:
منظورم اصلیش بود نه تبلیغ زمزم :34::5:نقل قول:
ببخشيد بيانقل قول:
کد:http://mihd.net/kcmiz0y
من وقتي ادرس رو ميدم يعني ميزنم رو sfx \audioنقل قول:
ديكه genlr رو نمياره؟
من عضو جدیدم و تمام تاپیک را خوانده ام و تمام برنامه ها را دارم.می خواستم بدانم اگر کسی راهنمای کاملZModeler2 را دارد برای من بگزارد.
نقل قول:نقض قوانين....نقل قول:
فارسي بنويس
officer عزيز من وقتي كه ميخوام ادرسgenlr رو بدمgenlr نمياد يعني رو sfx ميزنمgenlr نمياد ولي اون زير genlr هست رو اون كليك ميكنم بعد export ميكنم ميرم اونجايي كهexport شده فايل sfx اونجا هست
امیدوارم بتونی بخونینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب شما رو دادم .نقل قول:
جواب منو ندادید .
وقتی لاستیک ماشینا رو با Zmodeler عوض میکنم ماشینه کلا تو بازی غیب میشه.
راهنما هست ولي راهنماي كامل نه باهاش ور برو ياد ميگيري :27:نقل قول:
من عضو جدیدم و تمام تاپیک را خوانده ام و تمام برنامه ها را دارم.می خواستم بدانم اگر کسی راهنمای کاملZModeler2 را دارد برای من بگزارد.
جناب dr.stiv فارسي تايپ كنيد . اينطوري كسي متن شما رو نميخونه :2:
محمد رضا جون دیگه ما رو تحویل نمیگیری . چه خبر خوبی. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين همون برجه كه ميگفتم. شما ببينين چطوريه . من موقع نصب gta.dat رو هم كنترل كردم. ديگه نميدونم چكار كنم.
شما هم ببينيد شايد سر در آورديد.
دانلود با حجم 258.7 kb
_________کد:http://ifile.it/iuvr4h6
آقا حامد به نظر من شما از روي پرايد هاچ بك ساخته شده ميتوني پرايد معمولي رو بسازي.
قبل از رفتن گذاشتن كار هات مثل ماشين مستر بين و امداد خودرو ايران خودرو و ... يادت نره.
تبليغ بازي GTA IV در GTA 5
فقط اگه ميشه يه سايت آپلود به همراه يه راهنمايي كوچيك در موردش بزاريد تا بزارمش .
من وقتی میخوام سوار ماشین پلیس صحرایی بشم نمی تونم داخل ماشین بشم اگه میشه راهنمایی کنید
اقا کسی جواب مارو نمیده خواهش میکنم راهنمایی کنید
اینطوری دیگه بازی تو اون مرحله گیر میکنه.نقل قول:
خب نمیشه dff سالم رو export کنی بعد اسم او یکی dff رو بدی و با همون dff که سوراخه replace کنی؟
من قبلا گذاشتم. با نام کاربری من کلمه ی آژیر رو سرچ کن تو همین تاپیک.نقل قول:
کسی میتونه صدای پلیس ایران و طریقه جایگزینیشو بزاره؟
من هزار بار نوشتم. هم با Saat و هم با GUI Saat. سرچ کن تو تاپیکنقل قول:
یک نفر طریقه جایگزینی صدا رو بنویسه
بله هست. چرا نمیرید ببینید هست یا نه و بعد پست بدین؟نقل قول:
لینک نرم افزار GFS Tool اونجا هست؟
چون سه تاشون از همین صداها استفاده میکنند و راه دیگه ای هم نداره.نقل قول:
یکی از تابلوها تغییر میکنه. از خونه ی اصلی CJ بیا بیرون و زیر پل برو به سمت راست. بالای اتوبان رو به روت یک تابلو تبلیغاتی هست. با RPG بهش بزن. یک سوراخ وسطش درست میشه.نقل قول:
خوب ولی تابلو ها که تعققیر نمیکنه؟
اونا که میگی مربوط به مراحل هست و وقتی رد کنیشون اونجوری میشه
ولی رو تابلو فکر نکنم اثر داشته باشه
دیگه ببخشید من این چیزا رو نمیدنستم چون اصلا مراحل رو نرفتم
این بازی اومده و در ایران هم هست و ملت بازی هم میکنند. اما فقط برای PS3 و Xbox اومده. برای PC ندادن نامردا. بازیها هم معمولا در عرض یک هفته به ایران میرسن. اینجا افغانستان نیست که. :دینقل قول:
آموزش اینها تو تاپیک هست. لطفا سرچ کنید.نقل قول:
من چه جوری Genrl باز کنم؟
احتمالا دستکاری تو هندلینگ انجام دادین و گزینه ی No Doors رو انتخاب کردید. شاید هم ماشین رو به جای وسیله ای اشتباهی Replace کردید. در کل خیلی عجیبهنقل قول:
man mashine police sahraie ro varede bazi mikonam nemitoonam varede mashin besham
chi kar konam
جدی داره واسه PC میاد؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اينم به مناسبت خبري كه احتمالاً همتون شنيديد "خبر انتشار بازي GTA4 براي كامپيوتر"
تبليغ بازي GTA IV در GTA 5
وای بد بخت شدیم رفت.
میدونید اگر بیاد دیگه این تاپیک تعطیله؟؟
خدا نکنه به این زودیها بیاد که تمام کارهام به باد میره.
سلام
کسی نمیخواهد سمند پلیس بسازه؟:19:
آقا هاشاک کارهای شما چی شد؟
چطوری میتونم کاری کنم تا ماشین سر پیچها با لاستیکهاش خط نندازه و دود نکنه؟:13:
دو تا سوال داشتم
1=اين اهنك هاي gta تو كدوم بانكه؟
2=كسي مي تونه طريقهي وارد كردن ring ها رو به من بكه؟