باکس کوچه بغل هست ... برای دکل همراه اول که بهش فیبر رسوندن ... چه گرفتاری شدیم با مخابرات...
Printable View
باکس کوچه بغل هست ... برای دکل همراه اول که بهش فیبر رسوندن ... چه گرفتاری شدیم با مخابرات...
سلام دوست عزیزم:»نقل قول:
مخابرات بهتون درست گفته اگه گفت پوشش نداره
توی IRAN FTTX بیشتر جاها پوشش فیک هست
دایره های سبز رنگ مخابرات به علت اینکه مخابرات رو تحت فشار گذاشتن ک باید فلانقدر ببری تحت پوشش گرفته تا شعاع 300 متری دایره سبز کرده و نقشه رو نقاشی کرده که الکی پوشش تولید کرده باشه
بخاطر همین الان خیلی جاها الکی تحت پوشش هست
از سایت خود مخابرات my.tci.ir وارد بشید و شماره همراه بدید و وارد بشید
سپس از توی خدمات درخواست تانوما رو بزنید
بعد نقشه براتون باز میشه از توی سرچ نقشه بنویسید ورامین و خیابون یا .... ادرسو حدودی بزنید ک نقشه بره اونجایی ک هستید
بعد دقیقا ساختمونی ک قرمز هست دورش خط کشیده شده جایی هست که FAT مخابرات هست
ازون حدودا باید متر کنید (میتونید از گوگل مپ کمک بگیرید کافیه گوگل مپ رو کامپیوتروت وبسایتشو باز کنی رو نقطه ای ک میخوای کلیک راست کنی Measure distance زده و بزنی ببینی ) چن متر هست فاصلش تا خونتون اگر بیشتر از 50 متر هست یعنی دورید البته که شدنی هست دراپ کشی ازش
ولی به علت اینکه زیاد کابل باید مصرف بشه و تو راه ممکنه یکی بیاد از آقایون دله دزد بزنه زیرش و هوایی رد بشه کلا اصولی نیست و باید هزینه بکنید متری براش که عاقلانه نیست هم از جیبتون بره هم کارتون به باد بند باشه
پس بهتره بعد از اینک اینکار هارو کردید سفارش تو همون سایت مخابرات ثبت بزنید
و پشت بندش شکایت از 195 ک چرا در پوشش فیک سبز قرار دادتون و قادر به ارایه سرویس براتون نیستن تا عزیزان وزارت خونه پیگیری کنند برات
خود من شخصا 260 متر از FAT مخابرات دور هستم ولی در ناحیه سبز تو سایت ایران چص افتی تی ایکص هستم الان بعد از این اپدیت این هفتشون ک الکی سبز کردن
و همینطور نزدیک 150 متری FAT ایرانسل. ک جفتشون الان برام سبز هست ولی تا الان با حتی شکایت از برج 4 تا الان به سرویسم نرسیدم !
به تازگی ایرانسل در حال انجام انشعاب گیری FAT هاش در منطقه ما هست ک به فواصل هر 25 تا 50 متر داره یک عدد باکس FAT کنار خونه ها نصب میکنن
اینم تصویر fat هست (برای ایرانسل این شکلیه برای مخابرات لوگو مخابرات داره )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزنید ببنید خدا بزرگه چیکار میتونند براتون بکنن
امکان ارایه از باکس های زده شده برای سایت های همراه اول نیستش مخابرات شدیدا سخت گیره اتفاقا روی این باکس هانقل قول:
فقط شکایت بزنید 195
درود
مودم فیبر هواوی ۸۲۴۵ دارم بعد از چند ماه استفاده بصورت ناگهانی زبان قسمت تنظیمات و صفحه تنظیمات مودم کلا شده چینی و وقتی با ۲۰۲۰ تماس میگیرم با ایجاد تغییرات زبان به انگلیسی تغییر میکنه البته نصفه نیمه,همچنین مدل مودم هم میزنه۸۵۴۶ در حالی که مودم من مدلش۸۲۴۵ هستش،مشکل چیه دوستان؟
دوستان تاحالا شده باکس فیبر دم خونتون باشه ولی ۶ ماهه خبری نیست و میگن باید مفصل بزنیم :|
۶ ماه گذشته خبری نشده با ۱۹۵ به جایی میرسم به نظرتون یا کسی تجربه داشته؟
شما شکایت رو بزنید خدا بزرگه شاید فرجی شدنقل قول:
چیزی ن از شما کم میشه ن از اونها وقتی امکانات باشه باید سرویس رو ارایه بدهند
- - - Updated - - -
شما شکایت رو بزنید خدا بزرگه شاید فرجی شدنقل قول:
چیزی ن از شما کم میشه ن از اونها وقتی امکانات باشه باید سرویس رو ارایه بدهند
نقل قول:
به بازرسی مخابرات هم شکایت کنید بهتر از 195 به نتیجه میرسه.
تو کل اینترنت گفته بودند کد vlan فقط برای تنظیمات مودم میخواد اما وارد میکنم فیبر مخابراتم سایت باز نمیکنه چه کنم؟ از همسایه کدشو گرفتم
دوستان با شکایت به هیچ جا نمیرسید 3 بار شکایت کردم منطقه رو سبز زده ولی کابل کشی نکردن هر بار هم بهم گفتن 2 ماه دیگه نهایت بهم 3 ماه اینترنت رایگان ای دی اس ال دادن که فقط تخلیه نکنم به نظرم وقت خودتون رو تلف نکنید با این فیلتر نت و اگه میخواید این همه هزینه کنید بهتره یه استارلینک بگیرید هزینه هم میتونید بین چند تا همسایه تقسیم کنید.
درود. تایید میشه. شاتل هم مثل مخابرات 3 ماه من رو معطل کرد و هی میگن چند ماه دیگر . بیخیال شدم و رفتم یک خط تلفن دوم گرفتم روی اون هم vdsl گرفتم و 2 تا خط VDSL رو با یک روتر ER605 TPlink تجمیع کردم و حوالی 120 مگ میگیرم. البته میتونم اگر نیاز بشه TD LTE ایرانسل رو هم روش بیارم و میشه حوالی 160 مگ. کلا بیخیال فیبر شدم.نقل قول:
سلام. دوستان مدتی هستش که سرویس فیبر نوری مخابرات که دارم تو گیم اذیت میکنه و کلی لگ میندازه حتی سرعت دانلود هم با کنسول پلی استیشن به شدت پایین هستش به حدی که ۵۰ گیگ رو توی ۲۰ ساعت دان کرد برام. بعد چند وقت پیگیری و شکایت و اومدن پیمانکار برای چک کردن اعلام کردند از سمت سیم کشی داخلی مشکلی ندارم. اخرشم بهم گفتن سرویسم روبه کارانت که ۳۰۰ مگ میده به همراه ای پی ثابت تغییر بدم تا مشکلم برطرف شه. میخواستم بدونم کسی از این سرویس استفاده کرده و تجربه ای داره؟ احساس میکنم مشکلم از سمت زیر ساخت مخابرات باشه و با این چیز ها برطرف شدنی نباشه
سلامنقل قول:
یادمه فیبر استفاده میکردین شما
ار فیبر ناراضی بودین دیگه الان استفاده نمیکنین؟
درود.نقل قول:
منزل رو عوض کردیم . 4 سال منزل قبل فیبر مخابرات داشتم و بعد اومدیم سمت تهرانپارس که شاتل تا کوچه کنارمون از رو دیوار فیبرکشی کرده ولی برای ما انجام نمیدن چون هم مشکل رد شدن از روی نما هست و هم توی خیابان اصلی هست. خلاصه فقط میمونه حفاری که شاتل دائما میگه چند ماه دیگر و با شهرداری مشکل داریم و غیره. کلا بیخیال شدم . مخابرات هم اصلا این سمتا نیومده !
ارره تهرانپارس برای فیبر، هم مخابرات هم شاتل و جاهای دیگه کم کاری کردن تا حالانقل قول:
مخابرات برای پیمانکارانش لیست قیمت فیبرنوری به ازای هر متر و قیمت مودم ها موجوده؟ یکی اومده زنگ واحدا رو زده گفته پیمانکاره و مبالغی که گفته به نظرم بالاس
سلام بلهنقل قول:
کافیه باکسش باشه و برید مخابرات ثبت نام کنید و پیمانکار بفرستن براتون کارو دراره اگر نمیکنه هزینه بالا میگیرهکد:https://te.tci.ir/ftth-price/
به مرکز زنگ بزنید یا حضوری برید بگید جریان رو اگر بازم کارشکنی شد با پیمانکار های دیگه ک خودتون میبنید میتونن انجام بدن هماهنگ کنین
بسیار ممنون. پس طبق این لیست ها، اجرت و سیمکشی رو صد تومن بیشتر خواسته و قیمت مودم هایی که فرستاده هم حوالی 500 تومن بالاتر هستن.نقل قول:
از کجا میشه استعلام گرفت که طرف واقعاً پیمانکار مخابراته؟ پول رو نگیره بره یا اینکه فقط نصب کنه ولی مخابرات بامبول دربیاره :n41:
از جایی نمیشه خود مخابرات با شرکت هایی قرارداد میبنده به عنوان پیمانکار یکی دوتام نیستن چند تا شرکت هست برای تهران ک برای شرکت مخابرات بیان کاراشو بکنننقل قول:
اون شرکت هم خودش مثلا ممکنه چندتا تیم داشته باشه . تیم ها فیوژن و طراحو .....
پس اگر مخابرات معرفی کرده شماره داده یا هرچیزی سخت نگیرید از خودشونه . خصوصا اگر مثل ما تک واحد هستید. چون اکثرا اینا با دستگاههای چند صد تومنی و تجهیزات میان میرن برای مجتمع ها رو تعداد اکثرا کار میکنن پس چ بسا ی خیری هم برسونید به اون بنده خدا ک پول مملکت بی ارزشه میدونم در اوردنش هم سخته ولی خب چ کنیم :sad:
شما سعی کنید با مرکز بیشتر در ارتباط باشید مرکز اگر خودش دیدید کارتون رو راه ننداخت یا هرچیزی بعدا پیگیر پیمانکار باشید که براتون بتونه با پارتی بازی کاری انجام بده در کل اولو اخر باید مرکز براتون کارتون رو راه بندازه اگر راه ننداخت در نهایت شکایت بزنید
و اینک همینطور ک دیدید توی لیست نوشته برای سه ماهه سوم 1403
مودم هایی ک این تو لیست هستن با دلار 60 هزاری بودن الان امروز با توجه به جنگ دلار رو 69 هزار هست به عنوان مثال x6 مودمش ک تا چند هفته قبل بین 4200 تا 4400 بود شده 4900 تا 5300
همینطور طبیعی هست ک قیمت تجهیزاتی مانند کابل هم موازی با دلار بالاتر بره اصولا با نرخ روز حساب میکنن
پس طبیعی هست اختلاف قیمتی رو ک گفته بهتون مملکت همینه
:n09::n09::n20::n20::n20::n19::n19::n19::n33::n10: :n10:
بلاخره بعد سالیان سال
به مام داره فیبر میرسه
ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
بازرسی دستور داده یک ماهه بیان باکس نصب کنن
کسی تاحالا عین من بوده بازرسی مخابرات دستور بده یکماه براش باکس بیان نصب کنن ؟
یا همه چی کشکه ؟
مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه
- - - Updated - - -
:n09::n09::n20::n20::n20::n19::n19::n19::n33::n10: :n10:
بلاخره بعد سالیان سال
به مام داره فیبر میرسه
ایرانسل باکس هاشو نصب کرده داخل محلمون ولی فعلا شوت داخل باکس ها نشده یکساله اسیر کرده مارو تا بیاد بکشه
منطقه ما سبز بود با شکایت از 195 تونستم از خرس گنده مخابرات ی باکس Fat برا خودم بکنم
بازرسی دستور داده یک ماهه بیان باکس نصب کنن
کسی تاحالا عین من بوده بازرسی مخابرات دستور بده یکماه براش باکس بیان نصب کنن ؟
یا همه چی کشکه ؟
مخابرات رفتم دوشنبه ثبت نام کرد خط مجازی داد یوزر پسورد پنل هم داد گفت میان برای نصب باکس و سرویست تا چن هفته دیگه
یک سال پیش برای ما هم باکس گذاشتن ولی خبری از فیبر نیست 100 بار هم شکایت کردم تو سایت همه شهر رو سبز زده ولی هیچ کجا فیبر نمیدن کلا برای کلاه بردای و خوردن بودجه دولتی هست و دارن پول شویی میکنن با این برنامه ها.نقل قول:
تایید میشه. شکایت در 195 بیشتر مواقع کشک هست و سبز بودن منطقه هم دلیلی برای ارائه نیست و اگر خود شرکت کاری نکرده باشه شکایت هم نمیتونه زورشون کنه !! هر وقت عشقشون بکشه میان. صبر کردن برای این شرکتا چیزی جز اعصاب خردی نداره !! این قدر به من دروغ گفتن و قول الکی دادن که اخرش پولم رو پس گرفتم و رفتم2 تا نت VDSL تجمیع کردم. هزینم کمی بیشتر شد به دلیل روتر لود بالانسر ولی از شر این شرکتها راحت شدم. هر ماه زنگ بزن پیگیری کن و دروغ پشت دروغ . ادم ضعف اعصاب میگیره !نقل قول:
- - - Updated - - -
کدوم شهرید؟نقل قول:
شکایت زدید که سبزه سرویس نمیدن؟
ثبت نام کردنتون ؟
الان یعنی این شماره مجازیو نام کاربری کشکه؟نقل قول:
کدوم شهرید؟نقل قول:
شکایت زدید که سبزه سرویس نمیدن؟
ثبت نام کردنتون ؟
الان یعنی این شماره مجازیو نام کاربری کشکه؟نقل قول:
درود. بله منطقه ما سبر هست و من فیبر شاتل ثبت نام کردم و پول رو هم پرداخت کردم و یوسر و پاسورد هم دادن . 105 روز گذشت و هیچ خبری نشد و شکایت از 195 هم نتیجه نداشت و فقط اپراتور شاتل میومد میگفت با مخابرات به مشکل خوردن و انشالله هر چه زودتر به خانواده شاتل میپیوندید و غیره. اخرش صبرم لبریز شد و فسخ کردم و رفتم خط تلفن دوم گرفتم و تجمیع کردم. حالا مخابرات رو نمیدونم ولی تصور میکنم مخابرات از این هم بدتر باشه چون شاتل مثلا داره با سرعت بالا فیبر کشی میکنه و مخابرات فعلا خوابه و بسیار کند عمل میکنن.نقل قول:
شاتل رو همه ناراضی ان خیلی ها الان متصل هستن خیلی ها مشکل دارن باهاش خصوصا تو قمنقل قول:
شاتل کلا سرویس دهنده خوبیه ولی خب ...
من با رئیس صحبت کردم گفت تا یک ماه اینده مشکلی نیست برات متصل میشه بعدا اگر نشد بیا پیش خودم اوکی میکنیم
تو سامانه هم نوشتن تا یک ماه اینده سرویس برقرار میشه
نشه برای اون هم شکایت میزنم ن ی نفر 20 نفر درجا شکایت میزنم
درود. امیدوارم مخابرات اذیتتون نکنه و راحت براتون نسب و راه اندازی بشه.نقل قول:
شاتل هم گفته بود حداکثر 30 روز کاری که شد 105 روز کاری و خبری نشد ^^.
آقا یه سوال منطقه ما فیبر نداره ولی بالای ساختمون ما دکل تقویتی همراه اول هستش و با سیم فبر قوی بردن پشت بوم ...
میدونم سوال مسخره ایه ولی اگه درخوست بدم از فیبر دکل تقویتی به ما فیبر میدن؟
درود.نقل قول:
خیر دوست عزیز. داستان اون فیبر از فیبر کشی خانگی (FTTH) کاملا جداست.
سلام باید ب مرکز مراجعه کنید تا بهتون بدننقل قول:
اگر ندادن شکایت بزنید
میدن ولی به سختینقل قول:
برای ما ک شکایت زدیم یکی از دوستان از همین فیبر fat ک برای همراه اول اس تو سامانه اپلود کردن ک فاصله داری نمیشه بهتون بدیم
توی سایت مخابرات هم تموم این باکس ها قابل روئیت هستن .
- - - Updated - - -
سلام باید ب مرکز مراجعه کنید تا بهتون بدننقل قول:
اگر ندادن شکایت بزنید
میدن ولی به سختینقل قول:
برای ما ک شکایت زدیم یکی از دوستان از همین فیبر fat ک برای همراه اول اس تو سامانه اپلود کردن ک فاصله داری نمیشه بهتون بدیم
توی سایت مخابرات هم تموم این باکس ها قابل روئیت هستن .
درود. جالبه نمیدونستم. ما یک دونه از این باکسهای مخصوص دکل نزدیکمون داریم ولی تماس گرفتم گفتن اصلا اجازه این رو نداریم و صبر کنید تا پایان 1404 همه جا فیبر کشی میشه و از این حرفا. هر مرکزی یک چیزی میگه .نقل قول:
اتفاقا باکسش فیبره دکل هم چسبیده به دیوار حیاط ما... یبار از مهندسایی که میان برای بررسی دکل پرسیدم گفتن باید بری از مخابرات مرکز بپرسی منم تا حالا نرفتم.....نقل قول:
پس میرم حتما
- - - Updated - - -
اتفاقا باکسش فیبره دکل هم چسبیده به دیوار حیاط ما... یبار از مهندسایی که میان برای بررسی دکل پرسیدم گفتن باید بری از مخابرات مرکز بپرسی منم تا حالا نرفتم.....نقل قول:
پس میرم حتما
من هم میخواستم از fat که برای bts همراه اول هست برام فیبر بکشن گفتند نمیشه اون فقط برای اون شرکت هست و به کسی نمیدیم.
به سختی میدهندنقل قول:
چون زیرساخت سایت هست
و هر پیمانکاری و ... حق دست بردن توش رو نداره سایت کل دیتا و تماس روش هست ک از همون ی کابل نازک رد میشه
- - - Updated - - -
به سختی میدهندنقل قول:
چون زیرساخت سایت هست
و هر پیمانکاری و ... حق دست بردن توش رو نداره سایت کل دیتا و تماس روش هست ک از همون ی کابل نازک رد میشه
لزوما هر باکسی قابل استفاده نیست. اتصالات فیبر اترنت که برای زیرساخت استفاده میشه، شامل دو کور برای داون لینک و آپلینک هست که از هر دو طرف به آداپتورهای فیبرنوری وصل می شوند، در صورتی که برای FTTH صرفا یک کور هست که یک طرف در مرکز به دستگاه OLT وصل میشه و در طرف دیگه به اسپلیتر و سپس از اونجا به خونه های مشترکین وصل میشه.
هر جا فیبرکشی شده بود یا باکس FAT وجود داشت، دلیل بر امکان ارائه سرویس نیست.
- - - Updated - - -
لزوما هر باکسی قابل استفاده نیست. اتصالات فیبر اترنت که برای زیرساخت استفاده میشه، شامل دو کور برای داون لینک و آپلینک هست که از هر دو طرف به آداپتورهای فیبرنوری وصل می شوند، در صورتی که برای FTTH صرفا یک کور هست که یک طرف در مرکز به دستگاه OLT وصل میشه و در طرف دیگه به اسپلیتر و سپس از اونجا به خونه های مشترکین وصل میشه.
هر جا فیبرکشی شده بود یا باکس FAT وجود داشت، دلیل بر امکان ارائه سرویس نیست.
یک نکته رو هم اضافه کنم، ممکنه فیبری که به اون باکس یا دکل مدنظرتون اومده باشه، یک تعداد کور خالی اضافی داشته باشه (مثلا ۱۲ کور باشه و ۲ کورش الان زیر بار باشه) و از لحاظ همراه اول و مخابرات موردی نداشته باشه، با جمع کردن یک تعداد درخواست، از تعداد کورهای اضافه بتونند براتون یک FAT مجزا استخراج کنند.نقل قول:
هرچند مورد داشتیم که فیبر اون محل کور خالی داشته ولی فیبر میانه راه تا مرکز مخابرات کور خالی نداشته و عملا نتونستن کاری انجام بدند!
برای بار هزارم زنگ زدم اسیاتک کد پستی خواست دادم میگه هم تحت پوشش هستید هم تعهد ولی هنوز شبکه توسعه پیدا نکرده و هر وقت توسعه پیدا کرد همکاران ما با شما تماس میگیرن خوب این یعنی چی چطوری هم تحت پوشش هستم هم تعهد دارین ولی بهم فیبر ننمیدین 2 ساله سرکارم گذاشتین ر ی دم تو این مملکت.
درود. کلا این نقشه ها و مناطق سبز و ... همه کشک هشتن. باید راه بیافتی تو محل یا دیوارهای خونه های اطراف چک کنی و ببینی باکس فیبر پیدا میکنی یا نه ! اگر که نه هیچ گونه امکان سرویس دهی وجود نداره. اگر پیدا کردی ببین مال کدوم شرکت هست و زنگ بزن ببین برات انجام میدن یا نه.نقل قول:
باکس FAT رو دیوار هستن ODC هم هست ولی طرف میگه هنوز در حال توسیعه هستیم در صورتی که 1 سال هست هیچ کاری نمیکنن. باید چطوری شکایت این پدر سوخته ها رو بکنم در ضمن باکس مال شرکت اسیاتک هست.نقل قول:
پس همون داستان شاتل هست . تا جایی که میدونم فقط مخابرات اجازه حفاری داره و بقیه هوایی و روی نما میکشن. شاتل تو منطقه ما با شهرداری به مشکل خورده و مجتمع کناری ما هم اجازه رد شدن از روی نما رو هم نمیده و مجتمع ما داخل خیابان اصلی هم هست. خلاصه خیلی وقته شاتل بعد از اون باکس اخری مجتمع کناری کار رو ول کرده و اصلا خبری نیست و هی میگن به زودی. احتمالا اسیاتک هم به مشکل خورده و فعلا ولش کردن. شکایت بکنی احتمالش بسیار کمه اصلا چیزی بشه و فقط اپراتور اسیاتک زنگ میزنه میکه انشالله به زودی !! من که بیخیال شدم و رفتم 2 تا وی دی اس ال تجمیع کردم.نقل قول:
ایرانسلم به همین شکله دو ماه باکس داریم ولی سرویس نمیدهنقل قول:
مخابرات هم مراجعه کردیم با شکایت ثبت زده ولی سه هفته داره میشه خبری ازونم نیست
- - - Updated - - -
ایرانسلم به همین شکله دو ماه باکس داریم ولی سرویس نمیدهنقل قول:
مخابرات هم مراجعه کردیم با شکایت ثبت زده ولی سه هفته داره میشه خبری ازونم نیست
برای شما 2 ماه هست من فاصله خودم با این باکس به 50 متر هم نمیرسه بعد این که برای ما پارسال مهر ماه اومدن و نصب کردن این باکس ها رو ولی خوب خبری نیست چند بار شکایت کردم یک بار گفتن نهایت تا اخر شهریور ماه راه اندازی میشه الان هم که دیگه داریم میریم تو اذر ماه فکر کنم سال 1406 بهمون بدن البته اگه پول دستم بیاد استارلینک میگیرم و منتظر این فلترنت اسیاتک و ایران نمیمونم.نقل قول: