ایرانسل واسه عید هدیه نداده؟ ظاهرا مبین نت عیدی داده
Printable View
ایرانسل واسه عید هدیه نداده؟ ظاهرا مبین نت عیدی داده
توبرنامه ایرانسل من ازاین تخم مرغ شکن گذاشته ولی چیزخاصی که ارزش داشته باشه نه.
ممنون از شمانقل قول:
اما من هرچی سرچ زدم فقط مودمهای ایرانسل و همراه اول دیدم. اگر مودم آنلاک هواوی که td-lte هست میشناسید، لطفا معرفی بفرمایید.
اینترنت همراه که خیلی وقته استفاده میکنم. اما چون بر روی خط تلفن منزل adsl نمیدن، این طرح نامحدود ۴ مگابیت رو برای منزل میخوام. به نظرم قیمت مناسبی داره.
لطفا دوستان مطلع دیگر بفرمایند کدامیک از این ۴ مدل مودم td-lte ایرانسل بهتر هست؟ آیتمهای مهم گیرندگی سیگنال و آنتن، وایفای، عدم قطعی و هنگ هست. دیگر موارد مانند لن و ... اهمیتی ندارد.
B5142 / TK-2510 / GP-2101 / TD-i40
سوال در مورد پوشش:
در نقشه پوشش، بنده در ناحیه سبز پررنگ هستم، اما با کد *20# که استعلام میگیرم میگه td-lte در منطقه شما «غیرفعال» است. ایرانسل هم کارشناس برای تست به محل اعزام نمیکنه. تکلیف پوشش چی هست دوستان؟ به نقشه گوش کنیم یا کد *20# ؟
سپاسگزارم
سلامنقل قول:
30 گیگ ترافیک خارجی یا داخلی؟
اون که عالیه!!!نقل قول:
دل و روده گوشیو باید بریزی بیرون با تکون شدید که ۵۰ مگ اینترنت بده
شما واژه (خریدمودم انلاک شده )جستجوکنیدنقل قول:
b51 وi60 دارم اما i60 بهتره.
- - - Updated - - -
ترافیک خارجینقل قول:
برای بار چندم:نقل قول:
عزیزجان، چیزی به نام مودم آنلاک شده td-lte وجود ندارد.
وگرنه جستجو در گوگل رو که همه بلد هستند.
داداش فقط این گزینه که گفتم سرچ کن (خریدمودم انلاک شده)نه کمترنه بیشتر .تونت پیدامیکنی.توایسام.شیپوروتو دیوارهم پیدامیشه.وچندسایت دیگه
من و بقیه بچه های انجمن آنلاک کردیم . بنابراین وجود داره :))نقل قول:
کسی نبود کمک کنه؟چرا از خود سایت بسته نامحدود نمیشه خرید؟نقل قول:
ازبرنامه ایرانسل من خریدکن
تغییر رمز 4گزینه داره
گزینه اول admin
گزینه دوم رمز دلخواه
گزینه سوم تکرار رمز دلخواه
گزینه چهارم سیو تنضیمات
سلام دوست عزیز
آیا این مودم zw101 - قابلیت آنلاک شدن دارد؟
با تشکر
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
آیا این مودم zw101 - قابلیت آنلاک شدن دارد؟
اگر دارد راه حل آن را بفرمایید.
با تشکر
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سرعت دانلود از شاتلند برای همه پایین هستش ؟
بله. شما آنلاک کردهاید. منظور من کاملا واضح بود: منظور من آنلاک آماده اورجینال بود که نیست.نقل قول:
حالا برای من مهم نیست. مگه چقدر هست قیمت مودمش.
من ۲-۳تا سوال کردم که هیچکدوم رو جوابی نگرفتم.
مهم نیست، نهایت دو تا مودم میخریم یکیش خوب در میاد دیگه.
بهتر این هست که اینجا یک جواب تکراری بگیرم!
مرسی رمز دلخواه رو انتخاب میکنم یه بار که وارد تنظیمات میشم برای بار دوم میگه رمز اشتباه هست چی کار کنم؟نقل قول:
من خودم این مودم دارم به همین شکل عمل کردم جواب داد
از دکمه سوزنی زیرمودم مودم ریست کن دوباره اینکارانجام بده اگربازم نشد مودمت ایرادداره
سلام رفقا من تازه خریدم مودم رو روز اول که سیم رجیستر شد بدون مشکل وصل بودم به نت اما الان دو روزه قطع شده و فقط دیتا میفرسته چیزی دریافت نمیکنه بسته هم از صد گیگ فقط دو گیگشو مصرف کردم مودم هم 2510 هستش چند بار ریستم کردم و جاشو تغییر دادم و معمولا ۳-۴ چراغ مودم روشنه اما تغییری حاصل نشد به اپراتورم زنگ زدم چند بار میگن بررسی میکنیم!سیم fdd گذاشتم تو مودم بدون مشکل کار میکنه ولی با td مشکل دارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
درود
دوستان مودم ZW101 آنلاک میشه یا نه ؟ جندبار بچه ها پرسیدن کسی جوابی نداده راهنمایی کنید ..
این مودم آنلاکش که Huawei b612به قیمت 499هزارتومان توسط نمایندگی مودم های هوآوی در ایران به فروش می رسدنقل قول:
بعد 6 ماه دیشب گفتم دانلود شبانه نامحدود :n08:ایرانسل کنم.سرعت اولش 3 مگ بود بعد شد 1 وبعد500 کیلوبایت
گفتم بسته دوم حتما خوب میشه خریدم اما سرعت همون شکل بود روی تمام باندهای fd وtd امتحان کردم هیچ فرقی نکرد.
ایرانسل عزیز خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان.پرسرعت ترین اپراتورکشور:n08:
دوستان شما مشکل قطع و وصل مودم رو ندارید؟ نمیدونم چرا خیلی از مواقع مخصوصا شب ها مودم ریستارت میشه. حالا نمیدونم انتن میپره یا مشکل از مودم ه ولی یک دقیقه معطل میکنه تا دوباره کانکت بشه. خیلی کلافه کننده ست جوری که دو دقیقه دانلود میکنه یک دقیقه قطع ه. فکر کنم موقع دانلود های سنگین احتمال قطع ش بیشتر ه
مودم شما GP-2101 هست؟نقل قول:
کلا مدل TD LTE همین جوری هست حالا به دکلاشون ربط داره یا خودشون این جوری میکنن مخصوصا رو دیگه من نمیدونم من هر 5 دقیقه یک بار قطع میشدم با پیگیری بیش از 3 ماه تونستم برسونم به یکی دو بار در روزنقل قول:
دوست عزیز مگه 2 نوع ترافیک داریم!نقل قول:
چیزی به عنوان ترافیک داخلی یا خارجی وجود نداره !
حجم استفاده 30 گیگ هست که در صورت استفاده از سایت های اینترنت ملی با 50% تخفیف محاسبه میشه
نقل قول:
سلام دوست عزیز
خیر
سیمکارت و مودم باهم فروش میره
سلام دوست مننقل قول:
1- بعد از سقف مصرف منصفانه سرعت به 256 کیلوبیت کاهش پیدا می کنه
2- خیر کارشناس ارسال نمیشه. شما مناطق پوشش دهی چک کنید اگر جزو مناطق تحت پوشش باشید اوکیه ( مودم برای دریافت انتن بهتر کنار پنجره بزارید)
برای پوشش دهی سایت ایرانسل . منوی مناطق تحت پوشش . اینترنت ثابت (مناطق سبزرنگ) چک کنید
موفق باشید
بسته 100 گیگابایت 3 ماهه مجدد فعال شده دوست عزیزنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
مودم خود بنده 5142 هست راضیم
اسپید تست با دو خط آنتن
sinr 11[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، دوستان من یک مشکلی دارم با این TD_LTE ثابت! در گوشی موبایل نه سایت باز میشه نه ایسنتاگرام ، باید حتما وی p ان بزنم تا باز بشن- ولی در کامپیوتر مشکلی نداره-با همه گوشی ها هم همینه:n13: مشکلش چیه
سلام دوستان میشه Nat type مودم ایرانسل عوض کرد یا نه؟
model 2510
نهنقل قول:
فقط ۳...
سلام
الان مشاهده کردم برای سرویس های TD LTE بسته های نامحدود با مصرف منصفانه قرار گرفته
- بسته تا 512 کیلوبیت بر ثانیه ماهیانه 10 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 15 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 20 گیگابایت
- بسته تا 4 مگابیت بر ثانیه ماهانه 30 گیگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30,000 تومان
خرید آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
24,000 تومان
خرید آنلاین
20,000 تومان
خرید آنلاین
15,000 تومان
میخواستم بدونم ایا فردی از این سرویس ها استفاده کرده و سرعتش لیمیت شده؟
وقتی لیمیت بشین:
طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد.
میخواستم ببینم بعد از لیمیت سرعتتون دقیقا 256 کیلوبیت بوده ؟ بعد چندگیگ مصرف سرعتتون لیمیت شده؟ ایا سرعتتون بیشتر از سرعت بسته ها بوده یا نه؟
سرعت سرعت اسمیه، و بله لیمیت میشه
قیمتاش هم برای ۵۱۲ مسخرست! ۶۴ کیلوبایت سرعتش و بعد ۳۲کیلوبایت لیمیت میشه
نه عزیز DT 350نقل قول:
- - - Updated - - -
نه عزیز DT 350نقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله .برام ایمیلش اومد .بعد مصرف منصفانه سرعت (32 کیلوبایت ) شد
سلام
به دوستان عزيز
لطفا بفرماييد مودم TK-2510 hdvhksg يا مودم B-5142 ايرانسل قابل آنلاك شدن هستند يا خير؟
هزينه پرداخت ميكنم براي آنلاك شدن
تلگرام @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین الان میخاستم یه بسته اینترنت ثابت رو فعال کنم موقع برگشت از بانک خطای سامانه داد
دو بار هم سعی کردم که متاسفانه هر دو بار خطا داد
این ایرانسل هم واقعا سیستم درپیتی داره :n21:
--
کسی مشکلی نداره؟
سلام
دوستان سرعت تک کانکشن در این سرویس چقد هست ؟؟