سلام
دوستان چطور میتونم یک نازل چک از پرینترم بگیرم ؟؟؟
مدلش HP F2235 All in one
Printable View
سلام
دوستان چطور میتونم یک نازل چک از پرینترم بگیرم ؟؟؟
مدلش HP F2235 All in one
من با چند مدل از اچ پی که کار کردم گزینه مستقیمی برای نازل چک نداشتن اما طرح چاپ شده برای Head Align در واقع نوعی نازل چک هست.نقل قول:
موفق باشید
ممنون از پاسختوننقل قول:
پس گزینه غیر مستقیمی هستش ؟
و اینکه از مشکلات جوهر گاما به چه نتیجه ای رسیده اید ؟ (آیا بهتون کمک کردن و...)
بله، حداقل تو مدلهایی که من کار کردم گزینه مستقیم نداشت.نقل قول:
در مورد جوهر گاما هم که دست رو دلم نزار داداش. اینقدر اذیت شدم سر استفاده ازش و مشکلات بعدش که نگو
خیلی خیلی وقت پیش (دقیق یادم نیست، حدود سه ماه) براشون جوهرا رو مرجوع کردم و یکی از کارتریجایی که این جوهر اونو خراب کرده بود هم براشون فرستادم تا شاید بتونن درست کنن. (آقای نوید گفته بودن بفرستم) اما همین چند روز پیش کارتریج رو با پست فرستادن و هیچ تغییری نکرده بود و همونطور خراب بود.
هزینه اش هم هنوز که هنوزه واریز نکردن. حتی نمی تونم با گوشی شون تماس بگیرم.
من خیلی ازشون ناراضی هستم.
در مدتی که از این جوهر استفاده کردم به نتایج و تجربیاتی رسیدم که کیفیت بد این جوهر رو اثبات می کنه.
به خود آقای نوید هم گفتم که من نمی خوام مانع گسترش فعالیت های هموطنام بشم و به همین دلیل اون نقد رو منتشر نکردم اما برخوردشون داره منو از تصمیمم پشیمون می کنه.
ببینم چی می شود...
ممنون داداشنقل قول:
منم از دستشون ناراحتم....
آیا راهی داره که بتونم نازل چک کنم ؟؟؟
و اینکه واسه پرینترم تانک ساختم عالی کار میکنه رنگ مگنتا هم ککه میگفتم نمیزنه زد !
خواهش می کنم.نقل قول:
می دونم داداش چه حسی داری.نقل قول:
با شما چی کار کردن؟
فکر کنم به غیر از همون Head Align راه دیگه ای نباشه،حداقل تو اون مدلایی که من کار کردم نبود.نقل قول:
چه عالی!نقل قول:
پس لطفا عکس بذار و توضیح بده چجوری ساختی. حتما دوستان استفاده خواهند کرد.
مدل دستگاهتون چیه؟
ممنونم
با سلام و خسته نباشید
پرینتر Samsung SCX-4623F دارم و تازه کارمو دو تا مشکل دارم. ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنن.
1. کم رنگ پرنت میگیره و مسیر تنظیم رنگ رو به زبان ساده میخوام
2.از دیروزه صفحه کامل ر و ریز کرده و تو نصف پایین ورق A4 چاپ میکنه. چکار کنم که زوم رو 100 بره و متنو کوچیک نکنه؟
متشکرم
یحتمل با آزمون و خطا در تنظیمات پرینتر بتونید موفق بشید.نقل قول:
برای رنگ دنبال گزینه ای به نام ِDensity بگردید
موفق باشید
با تشکرنقل قول:
برای بزرگنمایی دنبال چه کلمه ا بگردم؟
اگه مقدوره به اینصورت مسیر بدین:
زبان فارسی نداره
meno>ok>seting>ok>.....>.....>density>ok...
دوست عزیزمنقل قول:
من دستگاه شما رو نداشتم و آشنایی با این دستگاه خاص ندارم که بخوام دقیق مسیر بدم.
اما برای بزرگ نمایی دنبال سایز صفحه، scale و یا Multipage per sheet یا همچین چیزایی باشید.
من جای شما بودم یکی یکی همه تنظیمات رو امتحان می کردم تا زیر و بم دستگاه دستم بیاد!!!
موفق باشید
سلام دوستان
میخواستم اگه لطق کنید و نحوه راه اندازی و کارکردن با قسمت فکس (نحوه دریافت و فرستادن) پرینتر leaserjet m1212 اچ پی رو آموزش بدید ممنون میشم.
دفترچه های راهنما دقیق ترین، صحیح ترینو سریع ترین راهی هست که می تونید یاد بگیرید.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان.
من تقریبا 2 ماهی هست که یه all in one deskjet 1050 گرفتم.
مشکل من اینه که وقتی اسکن میگیرم سمت چپ اسکن یک سری خط سیاه از بالا به پایین میوفته.
اولش گفتم شاید نرم افزاری باشه.
درایور ، کابل و ویندوزو عوض کردم.تنظیمات اسکن رو هم تغییر دادم ولی درست نشد.
اطمینان حاصل کردم که سخت افزاریه.
حالا سوالم :
1 - مشکل از چیه؟
2 - راه حلش چیه؟
3 - هزینش چقدره؟
4 - اگر فعلا تعمیرش نکنم (به دلیل کمبود وقت) کم کم زیاد تر نمیشه؟
ممنون میشم که جوابمو بدین
با تشکر
دوستان دو تا سوال داشتم که خیلی برام مهم و حیاتیه :
1-طریقه باز کردن نازل های گرفته هد کارتریج که باعث میشه خط خط چاپ کنه ؟؟
2-خارج کردن جوهر های اضافی حاصل از هد کلین در پرینتر hp f2235 all in one
سلام
یک پرینتر لیزری 1102 دارم.چند وقته موقع پرینت هشدار می ده که کمتر از 50 برگ میتونید پرینت بگیرید.
1-اگه خودم بخوام شارژش کنم نیاز داره که چیپستش هم عوض بشه؟
2-آیا سنسوری داره که می فهمه شارژش داره تموم می شه یا از روی کانتر چیپ می فهمه؟
ممنون
با سلام
لطفا نحوه ی نگهداری صحیح p50 رو ذکر بفرمایید
مثلا من تا حالا نمیدونستم اون شیلنگ پشتی هد کلین رو باید با یه شیلنگ دیگه به بیرون هدایت کنم و ...
خلاصه یه کارایی که پرینتر بتونه برامون مدت ها کار کنه
با سلام
بنده پرینتر MP540 دارم که کارتریج شارژی داره. وسط یک پرینت متنی چاپ ناقص موند. فکر کردم حتمن جوهر مشکی بزرگ تموم شده. جوهر ریختم ولی جواب نداد. تست پرینت که می گیرم تمام رنگ ها جواب میدن غیر از رنگ مشکی بزرگ. احتمال دادم شاید نازل اش گرفته. آیا خودم می تونم بازش کنم؟ آیا با آب گرم و الکل باز شدنی هست؟
سلام من p50 با مخزن دارم
می خواستم جوهر لیتری بخرم WOX و WWM
1. اینکه هر دو یک قیمت دارند از بازار پرسیدم کدام بهتر است ؟
2. من الان مخزن من جوهر wox رو دارد اگر wwm بگیرم و بر سر صخط که داخل جوهر هست بریزم ایراد دارد؟
3. از کجا اصل یا قلابی بودن جوهر هارو تشخیص دهیم جوهر لیتری WOX قوطی سفید رنگ و عکس ط.طی روی آن دارد و جوهر WWM قوطی آن عین نوشابه یکبار مصرف می باشد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- برخلاف دستگاه های اپسون که در هنگام هدکلین جوهر زیادی مصرف میکنن، این دستگاه ها جوهر زیادی برای هدکلین مصرف نمی کنن و بنابراین جوهر زیادی جمع نمیشه. غالبا در این نوع دستگاه ها زیر قسمتی که هد برای هد کلین توقف می کنه یه اسفنج هست که جوهر های اضافه رو به خودش جذب می کنه، می توند دستگاه رو باز کنید و اون دربیارید و بشویید، اما توصیه نمیشه.
موفق باشید
نکته ها که زیاد هستن، می تونید پیام خصوصی بدید تا شماره ام رو بهتون بدم در این مورد بیشتر باهم صحبت کنیم.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ابتدا چندبار هدکلین کنید
مطمئن باشید که کارتریج جوهر داره و به هد جوهر می رسه
اینو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دربدترین شرایط ممکنه هد نیاز به تعویض داشته باشه.
موف باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- توصیه من: به ترتیب: پارت تکنیک، وکس، WWM (براساس تجربه) ===» سراغ گاما و اینک تک نرید
2- برای حفظ ترکیب رنگ بهتره که جوهر ها کاملا از یک مارک باشن اما در حالت کلی مشکلی ایجاد نمی کنه.
3- اعتماد به فروشنده!!! پارت تکنیک تقلبی نداره!!!!
موفق باشید
سلامنقل قول:
ممنون از جوابتون دوست عزیز
1-در پرینتر من کارتریج روی هد هستش و با این روش نمیشه نازل ها رو باز کرد.کارتریج های من اچ پی 21 و 22 هستن.لطفا برای اونا روش رو بگید.
2-من پرینترمو که با روش ابتکاری خودم تانکی کردم جوهر زیاذی توی پرینتر جمع میشه (hp f2235 all in one) میتونم کاری برای خروجشون بکنم ؟
3-شماره موبایلتونو در صورت امکان برایم پ.خ. کنید.
4-جوهر پارت تکنیک برای پرینتر من لیتری چنده؟؟ زنگ میزنم باهاتون درموردش صحبت کنیم تا در صورت امکان برام ارسال کنید.
جالبه! نقل قول من به نام یکی دیگه خورده!!!نقل قول:
اما:
1- اون کار برای همه کارتریجا جواب میده، فقط روشش یکم فرق داره. هد باز کن ضعیف رو می تونید هماره با جوهر تزریق کنید و هدبازکن قوی رو می تونید رو سطح هد بچکانید.
و یا قسمت هد رو به مدت بازه های 15 تا 30 دقیقه ای داخل آب جوش قرار بدید.
2 و 3 و 4: پخ شد!
ممنونم دوست عزیز.نقل قول:
1- من وقتی هد کلین انجام میدم کار خاصی نمی کنه. فرقش با نازل-چک چیه؟
2- برای تعمیر می تونم فقط کاست هد را ببرم و خود پرینتر را نبرم. نیازی به خود پرینتر که نیست(ضمناً اگر تو تهران جای مطمئن و کار بلدی برای تعمیر کانن سراغ دارین پیام خصوصی بهم بدین .ممنون)
3- در لینکی که لطف کرده بودید. در روش استفاده از محلول قوی، آیا لازم نیست قبل از تزریق محلول به هد زیر کاست هد دستمال تنظیفی برای جمع آوری محلول خارج شده از هد قرار داد. همنوطور که خودش گفته محلول قوی حتی ممکنه به پلاستیک هم صدمه بزنه.؟
4- این محلول ها خاص اند یا همون استون هستند؟
ممنمون از جواب دوستان!
با سلام
پرینتر اپسون S22 با جوهر Dye Base کار میکنه یا Pigment ؟؟
آیا جوهر Dye Base رو برای چاپگری که Pigment هست ، میشه استفاده کرد ؟ شنیدم که هد پرینتر رو خراب میکنه چون کلا سیستم پخش جوهر بستگی به نوع جوهر داره و امکان خراب شدن هد وجود داره. ایا از دوستان کسی تجربه داره؟
خواهش میشه عزیزنقل قول:
1- هد کلین مقداری جوهر از درون هد می کشه تا هم رنگ ها در صورت اختلاط درست بشن و هم سطح هد تمیز میشه. نازل چک فقط یه طرح چاپ می کنه که از تمام نازل ها استفاده می کنه و نقصان اون طرح یعنی گرفتگی برخی از نازل ها.
2- ترجیحا تمام دستگاه رو ببرید،در صورت که حتما می خواید فقط هد رو ببرید،حتما اونو داخل همون پایه ای که از ابتدا درونش بوده قرار بدید و ببرید. من با تعمیرگاه های ترهان آشنایی ندارم.
3- روش مذکور در مورد هد های اپسون گفته شده و هد های کانن رو باید به نحو دیگری با اون محلول باز کرد. کلا اگر مبتدی هستید،این روش توصیه نمیشه.
4- کلا تفاوت دارن و ترکیب خاصی دارن.
در این مورد خواندن مقالات زیر رو توصیه می کنم:نقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
یک پرینتر لیزری 1102 دارم.چند وقته موقع پرینت هشدار می ده که کمتر از 50 برگ میتونید پرینت بگیرید.
1-اگه خودم بخوام شارژش کنم نیاز داره که چیپستش هم عوض بشه؟
2-آیا سنسوری داره که می فهمه شارژش داره تموم می شه یا از روی کانتر چیپ می فهمه؟
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان م
من printer canon mp810 دارم چند وقتی بود که ازش استفاده نمی کردم الان می خوام از اسکنرش استفاده کنم ولی پرینتر ارور می ده(error u052) واجازه استفاده نمی ده باید چی کارش کنم حالا ؟
:n28::n28:
سلام دوست عزیزنقل قول:
دکمه کنسل رو چند ثانیه نگهدارید.
این واسه پرینتر hp هم همینطوره ؟نقل قول:
تا اونجایی که خاطرم هست ارور خاصی نمیداد.نقل قول:
خیلی وقت پیش با اچ پی کار کردم و دقیقا حضور ذهن ندارم.
اما کلا شارژ کارتریج اونا مشکلی نداره.
موفق باشید
پرینتر رنگی A3 ، جهت استفاده خانگی ولی با کیفیت
جهت چاپ عکس و پوستر (تنوع در منزل)
چی خوبه؟
سلام. نمیدونم مشکلم جزئی حسابه یا نه و باید همینجا مطرح کنم؟ من یه پرینتر HP LaserJet P1006 دارم (سیاه و سفید) و ویندوز 8 - 64 بیتی نصب کردم. توی سایت اچ پی نوشته بود درایور برای این ویندوز نداره و منم یه درایور دیگه که داشتم (فکر کتم اچ پی 1000 یا 1522 بود ) نصب کردم و در کمال تعجب دیدم که به خوبی پرینتر رو شناخت و شروع به کار کرد. حالا به یه مشکل برخوردم و اینه که مثلاً هر بار سیستم روشن و خاموش بشه پرینتر رو میشناسه و میگه آماده استفاده هست ولی وقتی از چیزی پرینت میگیرم فرمان به پرینتر صادر نمیشه و فقط توی پوشه در حال انتظار مینویسه پرینتینگ. اوایل نصب درایور اینجوری نبود و الان چند روزه اینجوری شده. قابل ذکره که هر بار چند بار که از تسک منیجر برنامه اسپولر که برای پرینتر هستش رو میبندم و باز ران میکنم نمیدونم چی میشه یا چه کارایی رو میکنم که یکدفعه پرینتر درست میشه و تا وقتی سیستم رو خاموش نکنم حتی اگر پرینتر رو خاموش و روشن بکنم دیگه مشکل نداره و پرینت میگیره. ممنون میشم اگر کسی میتونه منو راهنمایی کنه کلی کارای مهم دانشگاه برای پرینت دارم همش مونده رو زمین.
سلام دوست عزیزنقل قول:
چقدر می خواهید هزینه کنید؟
ممنونم
سلام من یه پرینتر 6000 کانون دارم و تا حالا هم شارژش نکردم . می خوام بدونم هزینه شارژش چقدره و قیمت کاتریج نوش چه قدره .
سلام دوستان...من یه پرینتر mf 4010 canon دارم..می خوام بدونم تا الان کانتر دستگاه چقدر نشون میده برگ زده چطوری بفهمم ؟
سلام
شنيدم پرينتر p50 هر رنگ ٩٠ نازل داره آيا درسته؟
اگر درسته چطور ميشه فهميد همه نازل هاي هر رنگ بازه و گرفته نيستند ؟. يعني هنون نازل چك كامل باشه همه نازل هاي هر رنگ كامل هستند؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله درست هست.
اگر از طریق تنظیمات دستگاه در کنترل پنل نازل چک چاپ کنید، طرحی چاپ خواهد شد که وجود تمام خطوط در اون به معنی باز بودن تمام نازل ها هست.
اگر نازلی گرفته باشه، یا هواگرفته باشه، خط مربوط به اون نازل چاپ نمیشه یا ضعیف چاپ میشه که از روی نقصان طرح کلی میشه به این موضوع پی برد.
موفق باشید
یه لکسمارک e120 دارم توی 7 وقتی میخوام پرینت بگیرم صفحه رو میکشه داخل و یه سطر شکلکهای عجیب غریب چاپ میکنه و تحویل میده بعد همون چیزایی که چاب کرده رو باز میخواد چاپ کنه . تا خاموش نکنم بی خیال نمیشهمشکلش چیه به نظرتون ؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
درایور مناسب رو محددا نصب کنید.
روی سیستم دیگری تست کنید.
ویندوز رو عوض کنید.
کلا به احتمال قوی مشکل نرم افزاری هست.
موفق باشید
سلام
آیا میشه پرینتر را به اسکنر تبدیل کرد؟