پینگ فکر نکنم این باشهنقل قول:
اونه که پشتش نوشته TIME
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
پینگ فکر نکنم این باشهنقل قول:
اونه که پشتش نوشته TIME
با بسلام
امروز خط اینترنت شاتل وصل شد از بسته یکساله 60 گیگ سرعت دانلودبسیار خوبه از 1 مگ تا 1.5 در حال تغییره اما برای من مناسبه البته یک 200 گیگ هم حجم گرفتم فعلا که راضی هستم
زمان پاسخ سرعت دانلود سرعت اپلود
1022 Kbps
4.27 Mbps
52 ms
Jitter: 9ms
چند در اومد برات داداش ؟ 200 گيگ رو چند گرفتي ؟نقل قول:
سلام
شما باید از اطلاعاتی که در تنظیمات مودمتون هست یک عکس بزارید تا بهتر بشه وضعیت خطتتون رو دوستان بگن
دانلودتون اگه روی 3928 کیلو بیت بسته شده باشه تقریبا میشه 491 کیلوبایت باید سرعت دانلودتون باشه.
سرعت آپلودتون هم که 766 کیلو بیت هست باید تقریبا 98 کیلو بایت سرعت آپلودتون باشه.
حالا اگه سرعتتون کمتر هست زنگ بزیند پشتیبانی
کلا برام عجیه چرا سرعت تو شاتل انقدر مختلف هست طرف براش روی 10 مگ بستن ولی هنوز snr downsream روی 26 هست ولی نمیان سرعت رو 16 مگابیت براش تنظیم کنن
خوب این خط که راحت جواب میده
حالا همین شخص میگه با سرعت 10 مگابت از سرور داخلی روی 800 کیلو بایت هست.....
من دوساله 4 مگ مخابرات دارم سرعتم روی 4647 kb هست و همیشه 24 ساعت بالای 550 کیلو بایت هست.
من میخواستم برای اونیکی خط از شاتل سرویس بگیرم ولی این رفتار های شاتل برام عجیبه.
باید درخواست داده بشهنقل قول:
ممکنه اوایل 16 مگ رو نمیکشید و الان میکشه
100% که شاتل 10 مگ نمیذاره شاید چیز دیگه ای بوده
هر 100 گیگ حدود 721144 ریال شد
اگه جشنواره نباشه میتونین اضافه کنیننقل قول:
والا اینترنت من که افتضاحه !
پینگ 260 میده ! قطع و وصلی هم داره !
کسی از این 2 گیگ سرشماری تونسته استفاده کنه ؟؟؟؟
من چند روز قبل میزدم و ارور میداد که صحیح نیست !
2 روز قبل دوباره زدم و نوشت که تکراریه :n02:
یعنی همش کشک بوده :n09:
من گرفتمنقل قول:
ولی نه شاتل
صبانت
حداکثر سرعت چهار مگابایت:n03:نقل قول:
من همون دقایق اول زدم داد مشکلی نبود:n29:نقل قول:
دان استریم به بیت نوشته میشهنقل قول:
یعنی حداکثر و اگه مودم یه ارفاق هم بکنه میرسه 500
سرعت چهارمگابایت نگفتم سرعت دانلود که:n29: چرا اینقدر سریع قضاوت میکنیم :n29:نقل قول:
سلام
میشه یه یکی به من بگه الان خطم چی جوریه؟( شبیه فامیل دور شدم آقای مجری من چی جوری بودم الان)
من می خوام بهتر کنم دان استریممو از تک تک جزئیات حرف های اساتید استفاده می کنم فقط بگین چی جوری میتونم خطم رو ماکزیمم 16 مگی که شاتل میگه بهت دادم برسونمشش همین با تشکر:n16::n16::n16::n16::n12::n12::n12:
اینم تنظیم مودمم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
dslm
dsl mdoe رو تماس بگیــرید با پشتیبانی بگید ADSL_2plus بذارند میشه گفت ورژن بالاتر dsl g.dmt هست که سریع تر وصل میشه اینترنت ، سرعت بالاتر و ...
Model number اسم یا مدل مودمتون هست :n01:
خط تون الان روی هفت مگ هست با این snr و attenuation فکرکنم حدودا ده مگابایت تا دوازده مگابایت بشــه دان استریم رو بالا برد :n16:
دوستانِ تهرانی بین شاتل - پارس آنلاین - آسیاتک کدوم پینگ خوب و قطعی کمتری داره ؟ واسه دانلود نمیخوام ، فقط میخوای یه چی با کیفیت باشه اپتیم زیاد داشته باشه پینگش خیلی برام مهمه ، همین
سلام دوستان،من تابستون سرویس ارت ۱رو فعال کردم،بعدش اول مهر دانشگاهم شروع شد والان خونه نیستم،کسی هم توی خونمون از نت استفاده نمی کنه،مهلت استفاده ازاینترنت هم فک کنم ۱۳ مهر تموم شده،الان یه پیش فاکتور پرداخت توی سایت هست ۳۰ تومن که از ۱۴ مهر هست تا ماه دیگه حالا سوالم اینه من که از اینترنت اسنفاده نمیکنم،این پیش فاکتور چیه؟دوماً اگه این پیش فاکتور رو پرداخت نکنم ماه دیگه هم بهش اضاف میشه یعنی میشه ۶۰ تومن؟واگه الان پیش فاکتور رو پرداخت کنم از مثلا امروز حساب میشه تا یک ماه دیگه؟اگه پرداختش نکنم کلا نت رو قطع میکنن؟
الان که کم میرم خونه چه سرویسی رو فعال کنم که نخام ول اضافی بدم؟
زنگ زدم شاتل ، پاسخو با کمال ادب و خیلی شیک میگه محدود شدی :n05: حتی از روی شاتل لند هم سرعتم محدود شدس :n33:
میگم چند شب دانلود نداشته باشم دوباره سرعتم عادی میشه ، میگه بیشتر از چند شبه :n24: حالا اون تایم دقیقش رو هم از کارشناسان فروش باید بپرسی
گفتم باشه و خدافظ
فردا میخوام با کارشناسان فروش صحبتی داشته باشم ؛ دوستانی که تجربه دارن ؛ چی بگم که زود ما رو از این محدودیت خارج کنن ؟
خودم که نظرم اینه بگم یا از محدودیت خارجم کنید یا تخلیه خط :n02: و تهدید هم نیست ، چون بگه نگه میگم فرم تخلیه خط رو بفرست بیاد :n16: :n26:
سلام خدمت همه
سرعت دانلود شبانه من دو روزه که محدود شده و کلا تعطیله! اگه فقط مصرف رو کلا توی تایم شبانه قطع کنم درست میشه؟ منظورم اینه مصرف روزانه و غیر رایگان حساب نمیشه توی این محدود کردن؟
و اینکه چند روز زمان میبره به حالت اول برگرده؟
سلام.روز هرچی میخای دانلود کن.شبو قطع کن.حدودا یک هفته طول میکشه برگرده به حال نرمالنقل قول:
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
پیشنهاد ویژه شاتل در روزهای تعطیل: ترافیک تشویقی تعطیلات
کسی تونسته اینو بگیره
اصلا نیست نکنه سرکاریه
فقط از نرم افزارش می توانید بگیریدنقل قول:
دقیقا از کجاشه؟نقل قول:
شما گرفتین؟
به قسمت خرید ترافیک بروید و بروی خرید ترافیک کلیک کنید بعد سایت مای شاتل در مرورگر باز میشه که این بسته هم دارهنقل قول:
من میزنم بستهارو میاره ولی این جزوش نیستنقل قول:
مشکل چیه؟
برادر از ساعت 12 تا 24 روز قبل از تعطیلی میتونید بخرید این بسته رو . یعنی پنجشنبه ساعت 12 تا 24 .نقل قول:
سرویسنقل قول:
سرویس 128 کمترین حجــم بگیر به صرفه است برای شمــا
بعد پیش فاکتور میزنه که شما پرداخت کنی اینترنت فعال شه
برای ماه بعد هم دوباره نمیزنه
هر روز بگذره از همون روز فاکتور رور شروع کنه همون موقع پرداخت کنی همون روز شروع میشه
اگه پرداخت نکنی فکر کنم تا 1 سال قطع کنن:n02:
درود. دوستان به نظر میاد خط امروز رانژه شده اما با وجود کانفیگ مودم و روشن بودن چراغ لینک، اینترنت نداره. با تماسی که با پشتیبانی داشتم گفتند که کامل رانژه نشده و یکی دو روز دیگه طول میکشه!! کامل رانژه نشده یعنی چی!!
نقل قول:
سلام
کلا از زمان ثبت تلفن و خرید چند روز طول کشید تا به این مرحله رسید ؟
سلام. سه روز طول کشیدنقل قول:
یه شکایت بکن اثرشو میذارهنقل قول:
سلام دوستان چند تا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
اول اینکه در سرویس های ECO-FG دانلود به صورت نیم بهاست یا کاملا رایگان؟
توی روزانه شنیدم چه 128 باشه چه 8190 سرعت رو رو ماکزیمم میبندند اما تفاوتشون توی تایم شبانه چقدر محسوسه؟
مورد بعدی هم اگر من ماهانه تمدید کنم گیگ های اضافی منتقل میشن یا مجبورم سه ماهه یا شش ماهه تمدید کنم تا حجم به ماه بعدی بره؟
سلام من شبانه محدود شدم میخواستم بدونم اگه سرویس رو بالاتر تغییر بدم این محدودیت برداشته میشه یا نه ؟
شبانه معمولا بعد چقدر دانلود محدود میشید؟
سوالای بالا هم ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
خب سرویس جشنواره 144 گیگ امروز برام رانژه شد،دیروز آسیا تکو تخلیه کردم و بعد از ظهر حضوری ثبت نام کردم و امروز برام رانژه شد.
سلام از adsl status مودم یک عکس میزارید
ببینیم خطتون چقدر کشش داشته و الان دانلود و آپلود رو چقدر دقیق براتون گذاشتن
سرور خارجی 4مگ محدود شده. درسته؟نقل قول:
بله همون 4 مگه به زور میده مهدی جاننقل قول:
پ.خ رو چک کننقل قول:
سرورهای داخلی چطور ؟نقل قول: