من خودم 4g همراه اول ندارم که امتحان کنم .توی همین تاپیک چند نفر اعلام کردن که با اینکه بسته ماهانه داشتن شبانه 4g وصل نتونستن بشن . البته به نظرم باید با بسته ماهانه بشه 4g شبانه وصل شد که شما میگی میشه احتمالا امتحان هم کردیننقل قول:
Printable View
من خودم 4g همراه اول ندارم که امتحان کنم .توی همین تاپیک چند نفر اعلام کردن که با اینکه بسته ماهانه داشتن شبانه 4g وصل نتونستن بشن . البته به نظرم باید با بسته ماهانه بشه 4g شبانه وصل شد که شما میگی میشه احتمالا امتحان هم کردیننقل قول:
والا ما روزانه هم میگیریم دیگه وصل نمیشه 4g ، تو تهران واقعا افتضاحه ، نمیدونم چرا اینقدر تبلیغ میکنه پفک که نیست بریم بخریم یه لحظه کافیه دیتا روشن کنید اگر نت نداشت مشخصه دیگه !
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
دوستان اگر بسته 200 مگ الفا + ماهانه رو هم بگیریم + شبانه، روی 4G رجیستر میشه؟
درود
من بسته شبانه 1 ماهه گرفتم به 4 جی اجازه اتصال نمیده
اپراتورم که روحش خبر نداره چی به چیه
ظاهرا فقط بسته روزانه اجزاه 4 جی داره
ممنون از جواب دوستان
من فکر میکردم اگه گوشی که ٣جی تا 42مگ میبره از گوشی که 21میبره سرعتش بیشتره الان طبق حرفاتون متوجه شدم که تا 21مگ شون باهم تفاوت ندارن و اگه گوشی 42داشته باشم شاید اگه منطقه خوب باشه یه کم سرعت بیشتری بگیرم
پس طبق تست های واقعی که یه سری از کاربرا انجام دادن بسته شبانه فقط روی 3g ریجیستر میشه حتی اگه بسته ماهانه آلفا پلاس داشته باشین باز هم نمیتونین برای شبانه به 4g وصل بشین .
من بسته ۴ گیگ روز ۴ گیگ شب رو رو گوشیم دارم کلا ماهانه تمدید میشهنقل قول:
بعضی شبا واسه تست شبانه نامحدود رو میگیرم
و تست کردم به lte وصل میسه
یعنی اصلا وصل هست بسته هم که میگیرم خوب بازم وصل میمونه دانلود هم میکنه
دوستان این یسته 1 تا 11 یک روزه کد دستوریش چی هست ؟
ممنون عزیز ولی وقتی من کد رو میزنم یک چیز دیگه میاره اون طرح رو نمیارهنقل قول:
شما کد *1000# رو بگیر، ادامه رو از روی کدهایی که نمایش داده میشه برونقل قول:
Sent from my LG V20 using Tapatalk
همین کار رو کردم ولی اصلا این بسته 1 تا 11 نیست توی بسته ها نه توی یک روزه نه تو نامحدود ؟نقل قول:
چرا هست!نقل قول:
*1000# بعد گزینه ۲ اینترنت نامحدود، بعد گزینه ۱ یک روزه، گزینه ۱ بسته ۲تا ۷ و گزینه ۲ بسته ۱ تا ۱۱ هست
نقل قول:
212#*1000*
بسته 2 تا 7 چه قدره حجمش و 1 تا 11 چه قدر ؟نقل قول:
میگن محدودیت حجم ها برداشته شده، تو سایت خود همراه اول هم زده میرم حجم : نامحدود ولی من خودم هنوز امتحان نکردم. چون میترسم قبض نجومی برام بیاد، از این همراه اول هیچی بعید نیست!نقل قول:
من الان روی 4G هستم با بسته نامحدود 3 مگابایت برثانیه روی فرکانس 1800 دارم دانلود میکنم اگر محدودیت برداشته شده خیلی خوبه ولی بعضی ها هم شبکه رو میارن پاییننقل قول:
فرکانس چه اهمیتی داره؟ تو سرعت تاثیر داره؟ منم الان دارم با سرعت ۲ مگ بتلفیلد ۱ و فورزا هورایزن ۳ دانلود میکنم [emoji1]نقل قول:
آره اگر 2600 بود الان من با حداقل 5 مگابایت دانلود میکردم به خاطر این که 5 مگاهرتز هست 1800 در حالی که مثلا 2600 ایرانسل 15 مگاهرتز یعنی حدودا 3 برابرنقل قول:
راهی هست این بسته های نامحدود که با کد 1000 فعال میشه را از طریق دیگری روی خط فعال کرد ؟؟
مثلا بسته هدیه (مثل ایرانسل ) یا اپلیکیشنهای دیگر ؟
چون مودم من هواوی E8372 هست و قابلیت USSD را نداره و هر بار مجبورم سیمکارت را از مودم دربیارم و داخل گوشی بذارم تا این بسته ها را فعال کنم.
اگه راهه دیگه ای باشه همون اپلیکیشن موبایل همراه اوله
اپيکيشن همراه اول امکان خريدبسته ها ى شبانه رو داره؟
نمیدونم ولی شاید سایت های ثالث هم باشن مثل بعضی از این سایت های شارژ که بسته هم میفروشن , شاید بسته شبانه هم بفروشن
دوستان توی برنامه همراه من از کجا این بسته های 1 تا 11 رو میتونم بخرم اصلا هست توی برنامه ؟
برنامه نمیخوادستاره هزار مربع بزن بعد اینترنت نامحدود و بعد یک روزه داره 2 تا 7 و 1 تا 11 برای همراه اولنقل قول:
اپيکيشن خيلى داغونه.. ن مى تونى رمز شارژ وارد کنى ن بسته شبانه بخرى..
اخه سیم کارت توی مودم هست اینطوری هی باید در بیارم بزارمش توی یک گوشی بسته رو فعال کنم باز بزارم توی مودمنقل قول:
به سر شماره 10 پیامک بفرستید ببینید جواب میاد
قبلا تمام کدها با پیامک هم قابل اجرا بوده
نه فایده نداره پیامکی نمیادنقل قول:
واقعا عجیبه
توی ایرانسل راحت میشه از طریق اپلیکیشن
و یا راههایی مثل خرید بسته هدیه
بسته های نامحدود را فعال کرد.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
عجیب نیست. همراه اول همیشه آخر بوده
پول مفت گیرشون میاد و الا اگر من بی سوات اگر مدیرش بودم متخصصین نرم افزارشو بیرون انداخته بودم. اما اونا جاشون قرصه . غصه هیچی رو هم توی این رکود نمی خورن
لطفا حذف شود.
دوستان محدودیت حجمی داره بسته شبانه ؟! :n28:
۲تا ۷ محدودیت داره ۱تا۱۱ ندارهنقل قول:
دوستان من الان سیم کارت رو 4G کردم برای اینکه بره روی 4g باید کدوم بسته رو بخرم
من چند روز پیش با همراه اول دانلود داشتم 2 تا 7 ولی مثل اینکه محدودیت حجم نداشت خودمم با ترس و لرز دانلود کردم!نقل قول:
زیاد نبود ولی بیشتر از 20 گیگ شد مصرف ازاد یا هزینه اضافه هم نیومد تو قبض
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من دو شب پشت سرهم تست کردم بعد از دانلود یک حجم مشخصی طرح دوم و بقیه اعتبار سیم کارت صفر میشه ، ولی هرچی هست یکم بیشتر از 20 گیگ ه. مثلا 22 گیگ یا 23 گیگ .
امکان فعالسازی دو طرح پشت سرهم برای یک شب هم نیست مثل اینکه :n33:
سلام
بچه ها قیمت سیم اعتباری همراه اول چقدر هست؟
مرسی
۵ تومننقل قول:
5 تومن برای 4G
مطمئن هستید؟ من امروز رفتم یک سیم اعتباری از امور مشترکین خریدم 25 تومن شد.البته سند هم زد.نقل قول:
۵ تومن
5 تومن برای 4G