راستش من نمی دونم شما چه برند های دیگه ایی رو تست کردین، اگر مدل مناسبی رو برای تست انتخاب می کردین مطمئناً...
اگر بارزترین ویژگی محصولات بیتس رو، بیس اون ها بدونیم و سلیقۀ شما با بیس تقریباً زیاد همخوانی داشته باشه؛ به این لیست نگاه بندازین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد توی ستون دوم ( یعنی قسمت bass quantity ) اون مدل هایی رو که زده basehead پیدا کنین و تست کنین، حتماً به همون نتیجه ایی می رسید که خیلی ها رسیدن
واژۀ تعصب اینجا معنایی نداره، وقتی گفتم بررسی برند بیتس ارزش نداره؛ یعنی اینکه حتماً قبلاً این کار رو انجام دادم و متوجه شدم به درد هیچ قشری نمی خوره (منبع: جمع بندی کلی که از بازخور کاربران اینترنت داشتم)، نه اونایی که عاشق بیس هستن( چه در کمیت چه در کیفیت) نه اونایی که عاشق مید نه اونایی که های نه اونایی .... بیشتر بدرد اونایی می خوره که عاشق قیافشن و ...
زیاد غصه نخور برادر :46: . خوبه که متوجه باشیم داریم در چه سطحی بحث می کنیم،
1-یکموقع داریم در مورد چرایی انجام کاری صحبت می کنیم(فلسفه)، اون موقع در این بحث (هدفون) می گیم:
معیار مطلقی برای خوب و بد نیست و بحث سلیقه اییه (مثلاً ممکنه یکی بیاد بگه من دوست دارم هدفونم صدای زن رو مثل صدای مرد پخش کنه یا ...)
2-ولی یک موقع میاییم در مورد چگونگی انجام کار صحبت میکنیم،(اصول پایه ریزی شدن و یکسری کلیات رو طرف برای خودش قبول داره) که اون موقع راحت میاییم مقایسه می کنیم دو تا مدل رو و برتری هرکدوم توی هر جبهه رو معرفی می کنیم که اینجا ممکنه حتی برندی پیدا بشه که توی هیچ ویژگی ایی برنده نباشه (که در مورد بیتس میتونم بگم توی ویژگی های ظاهری و چشم نواز بودن و ارزش برند بین قشر خاصی، فقط برندست)
حالا به نظرم دو تا پست قبلیه شما، کاملاً در سطح 2 بود، یعنی با توجه به سلایق (سطح 1) خودت اومدی و در مورد ویژگی های مد نظرت، هدفون ها رو بررسی کردی و گفتی فلانی بده (سطح 2)
پس انتخاب تو قابل تعمیم به بقیه افراد که در سلایق (سطح 1) با تو مشترک نیستن، نیست و یک خوانندۀ اندکی زیرک
باید متوجه این قضیه بشه.
نظری که بنده در مورد برند بیتس دادم، فارغ از هرگونه پیش فرض و سلیقه ایی بود، طرف اگر بیس خوشش بیاد یا چیز دیگه خوشش بیاد (سطح 1) بازم برند بیتس رو انتخاب نمی کنه ( اگر برندهای رقیب رو تست کرده باشه) مگر اینکه به شاخص های غیر صوتی هم توجه زیادی بکنه (مثل ظاهر) و به شاخص های مالی کم توجه کنه.