با ویندوز 7 مشکلی نداشت ولی از وقتی که ویندوز 8 و 8.1 نصب کردم بلوتوسم عملا غیر قابل استفاده شده:n29:نقل قول:
Printable View
با ویندوز 7 مشکلی نداشت ولی از وقتی که ویندوز 8 و 8.1 نصب کردم بلوتوسم عملا غیر قابل استفاده شده:n29:نقل قول:
سیستم من صفحه ی مرگ رو زیاد میاره ، هفته ای 1-2 بار
ایرادی داره یا بزارم همینجوری بمونه ؟
صفحه مرگ که میاره مشکلش جدیه بفرس گارانتینقل قول:
اگه ایراد نداشت که این صفحه نمیومد :n10:نقل قول:
اول ایرادات رو از نظر نرم افزاری بررسی کنید ، سپس درایور ها ، سپس سخت افزاری .
با نرم افزار Whocrashed بررسی کنین به چه دلیل ویندوز کرش شده .
لینک دانلود :
______________________________کد:http://www.resplendence.com/download/whocrashedSetup.exe
معمولا 70 % نرم افزاریه . از زمانی که هاردم کاملا فرمت شد ( حدود 7 ماه پیش ) تا الان حتی 1 بار هم BSOD رو ندیدم :n02:
سلام
ئوستان یه سوال درباره شارژلپ تاپ
- تو energy managment بخش دوم رو رو کزینه optimized battery health گذاشتم و شارژر موقع استفاده مدام به لپ تاپ وصل بود.
- حالا وقتی گزینه رو به maximize battery life تغییر دادم که 100% شارز شه جالبه که موقع استقفاده به 67% که میرسه battery low میده و خاموش میشه
- باطری ترکیده ایا؟:n03: این نحوه شارز کردن درسته؟
سلام
دوستان یه سوال درباره شارژلپ تاپ
- تو energy managment بخش دوم (battery)رو رو گزینه optimized battery health گذاشتم و شارژر موقع استفاده مدام به لپ تاپ وصل بود.
- حالا وقتی گزینه رو به maximize battery life تغییر دادم که 100% شارز شه جالبه که موقع استقفاده به 67% که میرسه battery low میده و خاموش میشه
- باطری ترکیده ایا؟:n03: این نحوه شارز کردن درسته؟
سلامنقل قول:
تو همین برنامه یک قسمت هست نوشته BATTERY GUAGE (تب دوم) به این قسمت برید و یکبار START کنید .در ضمن آپدیت باتری و بایوس رو هم حتما از سایت لنوو دانلود کنید و نصب کنید.اگه بازم مشکل داشتید ببرین نشون بدین
در مورد BATTERY GUAGE : این کار یکبار باتری رو تا 100 درصد شارژ و سپس دشارژ می کنه .اینکار زمان زیادی ممکنه ببره ، و نباید با سیستم کار کرد تا کارش تموم شه .
لینک دانلود درایور ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
usb لپ تاپ شما هم قطع و وصل میکنه؟
یا مال من اینجوره؟
شما لپ تاپتون Z500 هست یا Z510 ؟؟؟؟نقل قول:
چون CPU های هاسول مشکل قطعی USB دارند
از اونجایی که CPU زد500 نسل سوم پردازنده هاس هست و هاسول نیست نباید قطع و وصل بشه و اگه برای تو z500 هست و قطع و وصل میشه مشکل داره
( البته این مشکل تا حالا تو Z510 هم دیده نشده )
مشکل قطعی رو ابتدا از نظر نرم افزاری سپس سخت افزاری بررسی کنید .
مشکل Haswell ها با USB 3.0 بود که پس از رفتن لپ تاپ به حالت Sleep دیگه USB از کار میفتاد و باید سیستم ری استارت می شد.
این مشکل خیلی وقته حل شده و پردازنده های جدید اینتل چنین مشکلی ندارند . Z510 بعد از حل مشکل Haswell ها با USB 3.0 منتشر شد که قطعا چنین مشکلی نداره .
لپ تاپم z500 است
دوتا usb سمت راستی از اول احساس میکنم مشکل داره
چون وقتی توی ویندوز 8 هستم هی قظع و وصل میشه و صدای قطع و وصل شدن رو میده ولی کار میکنه
نمی دونم این مشکل برای دوستان نیز پیش اومده یا نه .
ولی چون دانشجوی یه شهر دیگه هستم ، دیروز وسایلم رو جمع کردم که به دانشگاه برم . لپ تاپم هم توی کیف خودش توی چمدون توی وسایل بود .
وقتی به مقصد رسیدم ، از اونجا که شهر خودمون گرمسیر بود و هوای شهر مقصد سردسیر ، دست که به لپ تاپ زده بودم خیلی سرد بود !!! با اینکه توی کیف خودش بود و کیف هم توی چمدون :n13:
به هر حال لپ تاپ رو که روشن کردم ، فنش با دور کند شروع به چرخیدن و با صدای بلند کرد :n13: ظاهرا یخ زده بود بنده خدا ! چند دقیقه گذاشتم کار کنه و به زور Dust removal یکم یخش باز شد و صدای فن طبیعی شد :n02:
تا حالا واسه کسی پیش اومده ؟
والا به نظر نمیاد برای کسی همچین اتفاقی افتاده باشه.نقل قول:
فقط یک نکته ، این لپ تاپ بدنه نازکی داره ، پس هر وقت هوا خیلی سرد باشه ، بهتره لپ تاپ رو بزارین تو محیط گرم تا با دمای محیط یکی شه بعد روشن کنید تا از آسیب احتمالی به فن یا قسمت دیگه جلوگیری شه
انشاله فنش برا همه z500 دارا بچرخه :n16:
سلام میخاستم بدونم که درایور های ویندوز 8 و8.1 یکی هستش
خیر بیشتر درایور ها جدا هستند . چند تا از نرم افزار ها مثل Energy management هم جدا هستند و سایر نرم افزار ها یکی اند .نقل قول:
توضیح : تا اونجا که می دونم تنها نقطه اشتراکشون درایور کارت گرافیک های Intel و Nvidia هست .
سلام به همه
چند روز وقتی لب تاب روشن میکنم وقتی که از look میگزرمو میرسه به صفحه دستکتاب باید نزدیکه 5 دقیقه صبر کنم تا برنامه ها بالا بیاد بعد کار کنم باهاش کلا زیادی طولش میده منم با اینترنت زیاد کار میکنم اما آنتی ویروس روش نصب نکردم امروزم داشتم دانلود میکردم که هنگ کرد بعد خموش روشن کردم ردیف شد
برای افزایش سرعتش چه کنم؟چرا انقد کنده؟
آنتی ویروس روش چی نصب کنم به نظرتون؟
احتمالا ویروسی شدهنقل قول:
شما Comodo Internet Security رو نصب کن + Advanced System Care
لپ تاپ ما چند وقت پیش از توی ماشین افتاد کف آسفالت خیابون
یعنی زیپ کیفش باز بود در اومد قسمت پشتش خورد روی آسفالت، یه مقدار ریز گوشش ترک برداشت گفتم دیگه کارش تموم
بعد اومدم خونه روشنش کردم چیزیش نشده بود تست هارد اینارو هم گرفتم خداروشکر چیزی نبود
خدا بده شانس !نقل قول:
من لپ تاپ رو گذاشتم توی کیف ، کیف رو هم گذاشتم لابه لای لباس هام توی چمدون ( واسه اینکه ضربه نبینه :n02: ) چمدون رو از پله اوردم پایین ، موقعی که به مقصد رسیدم دیدم شیار های کنار فن یکم ترک ورداشته :n28:
بعدش هم اون مشکلی که توی پست قبلیم گفتم پیش اومد
مامانم میوه آورد چاقو رو زد قشنگ ۲cm زیر ترک پد ترکید.
بعد برا شما اینجوری
موفق باشی در هر حال
سلام به همه ..ناراحتم ..لپ تاب من صفحه اش نمیاد ..هرچی روشن و خاموش می کنم فایده نداره...لوگوی لنو میاد و تصویر ویندوز 8 و دیگه هیچی !:n03:
به سارا خانوم برگشتن . ظاهرا حتما باید یه مشکلی پیش بیاد تا بیان سر به تاپیک بزنن :n06:نقل قول:
اولا مشکلات نرم افزاری رو در تاپیک خودش مطرح فرمایید .
ثانیا در صورتی که پس از لوگوی ویندوز 8 صفحه سیاه مشاهده می کنین ، دلیل اولش سنگین بودن برنامه ها در هنگام شروع ویندوز هست . باید به خورده دندون رو جیگر بزارین
سایر دلیل ها هم بر می گرده به مشکلات نرم افزاری ، تعویض ویندوز بی دردسر ترین روش اون هست .
نکته : البته این کار رو با ریسک خودتون انجام بدین . اگر به مدت طولانی صبر کردین و لپ تاپ از صفحه سیاه تکون نخورد ، ابتدا لپ تاپ رو خاموش کنین ، سپس روشن و در هنگامی که ویندوز داره لود می شه ( داره می چرخه ) دکمه پاور رو نگه دارین تا وسط لود خاموش بشه . سپس دوباره روشنش کنین تا خودش اتوماتیک بره توی صفحه Automatic repair .
شرمنده میکنین آقا ..دیگه کم لطفی منو به روم نیارین که حسابی خجالت می کشم !:38:نقل قول:
راستش بدبخت رو از بس روشن و خاموش کردم مرد !..بعد از پنجره ویندوز صفحه همینط.ر خاکستری می مونه !...هرچقدر هم صبر کنم فایده نداره !:n03:
سلام علیکمنقل قول:
والا اینجور که بوش میاد ویندوز ترکیــــــــــده :n01:
بهتره یا Repair کنید یا وین رو عوض کنید
راستی ویروسی و بد افزاری تروجانی چیزی نیافتاده به جونِ لپتاپ؟؟
تو منوی بوت که میره ایشالا؟:n02:
سلام آقا فرزاد ... راستی چه جوری میره تو بوت ؟؟...:n29:..از ویروس هم اطلاعی ندارم ..راستش یه ماهی میشه که کمتر با زد 500 ام کار کرده ام ( از وقتی گوشی اولترا زد سونی رو خریده ام ! ) ..فکر می کنم گل پسرم دلش شکسته که اینجوری شده !:n28:نقل قول:
سلامنقل قول:
برای رفتن به بوت کلیدهای ترکیبی fn + f2 یا f12 رو بزنید ، میره تو بوت
برای ویروس هم میتونید بعد از نصب ویندوز ، با یه آنتی قوی مثل کسپر سیستم رو اسکن کنید
البته بدون نصب آنتی هم میشه سیستم رو اسکن کرد مثلا با جدیدترین ورژن آنتی ویروس کسپر ، لایو ( فایل iso رو دانلود و روی فلش یا cd بریزید و از توی بوت اسکن کنید )
آقا اینارم نصب کردم درست نشد هیچ بدترم شد این برنامه هارو آپدیت کردم بعضی از برنامه هاشم که خودش برای نصب گذاشته رو نصب کردم مثل driver booster. IObit Uninstaller با آنتی ویروسشم یه اسکن گرفتم کلا یه ویروس پیدا کرد!!!! چه کنم؟ بدجوری ریسک کردناش رو مخهنقل قول:
یا safe mode امتحان کن ببین ویندوز بالا میادنقل قول:
شما الآن بهتره از فایل هاتون یه بکاپ بگیرید ( ترجیحا اگر میتونید هر چیز مهمی دارید تو یه Hard External بریزید)نقل قول:
بعدشم کامل یه بار ویندوز رو نصب کنید و از نوع پارتیشن بندی کنید
مشکلِ شما به احتمال ۹۹.۸ درصد نرم افزاری هست و اگر باز هم درست نشد ۰.۲ احتمال داره که هاردتون دچار بد سکتور شده.
( شما کومودو رو نصب کردید؟؟ بهترِ اون رو نصب کنید یه Deap Scan اساسی بکنید)
با توجه به توضیحات شما حدس می زنم ویندوز 7 نصب کردین .
مشکل دیر بالا آمدن معمولا برمی گرده به نصب زیاد نرم افزار ها
علاوه بر Startup یه سری نرم افزار ها هم در هنگام اجرای ویندوز تحت عنوان Service بالا میان . توصیه می کنم نرم افزار های اضافی رو حذف کنین تا اتوماتیک Service های نرم افزار های اضافی که بر سرعت لود شدن تاثیر می گذارند حذف شوند .
هر چند تعویض ویندوز راه مناسبی برای افزایش سرعت هست . اما راه زیر رو هم تست کنین تا Startup های اضافی غیر فعال شوند :
ویندوز 8/8.1 : Taskman رو باز کنین . سپس از سربرگ Startup نرم افزار هایی که نمی خواین در هنگام اجرای ویندوز بالا بیان رو غیر فعال کنین ( نرم افزار های خود مایکروسافت رو غیر فعال نکنین ! )
سپس ری استارت
ویندوز 7 : ران رو باز کنین سپس تایپ کنین msconfig . از سربرگ Startup نرم افزار های اضافی رو غیر فعال کنین . سپس ری استارت
ممنون دوست عزیزنقل قول:
مشکا اینجاست که من یه فول اسکن هم کردم اما فقط یه ویروس پیدا شد
ویندوزم 8.1 همه چیزشم آپدیته
آقا اوضاع وخیمه یکی کمک کنه
الان که روشن کردم لب تابو کلا 5 دقیقه واستادم تا کاملا ویندوز بالا بیادو کار کنم باهاش ولی عکس رو desktop نیومد بجاش کلا صفحه سیاه بود (البته آیکونو ای برنامه ها بود فقط عکس پریده بود)دوباره رو صفحه عکس گزاشتم
چه کنم؟؟
سلامنقل قول:
توصیه می کنم ویندوز رو یکبار عوض کنید .به احتمال زیاد مشکل حل میشه.ترجیحا ویندوز 8 نصب کنید نه 8.1 .من 8.1 داشتم ولی یکم با بعضی برنامه ها و بازی ها مشکل داشت . الان که 8 نصب کردم به نظرم خیلی بهتر شده .این لپ تاپ با ویندوز 8 سازگاری کامل داره نه 8.1 !
ممنوننقل قول:
شما مطمنی که ویندوز 8 از 8.1 بهتره ؟؟ اگه بخوام ویندوز 8 دانلود کنم از کدوم سایت بگیرمش ؟؟ نسخه ویندوزم به نظرت کدوم بهتره؟؟
بعد اگه ویتدوز عوض کنم هارد که پاک نمیشه فقط درایوی که ویندوز توشه پاک میشه؟؟
والا شاید شما با 8.1 مشکلی نداشته باشید در کل ! ولی من تو چند مورد مشکل داشتم .نقل قول:
به نظرم 8 با 8.1 زیاد تفاوتی هم نداره ! به جز تغییراتی که تو محیط مترو ایجاد شده و بوت مستقیم به دسکتاپ و ... پس بهتره همون 8 نصب کنید که سازگاری کامل داره .یک مشکل که ویندوز 8.1 با این لپ تاپ داره اینه که کلیک راست با دو انگشت کار نمیکنه که البته من براش راه حلی پیدا کرده بودم ولی خوب 8 همچین مشکلی نداشت .
باز بستگی به سلیقه و کاربری شما داره .ممکنه از 8.1 بیشتر خوشتون بیاد .
ویندوز رو من خودم ترجیح میدم از تورنت بگیرم ، چون از سایت های ایرانی مطمئن تره .البته نه هر تورنتی
تو سایت های ایرانی سافتگذر خوبه و باید پول لینک رو بدی و یا اشتراک سایت رو بخری.
سافت 98 هم خوبه ، رایگان لینک رو میزاره !
در مورد نسخه هم دو تا نسخه هست enterprise و pro .اینا زیاد با هم فرقی ندارن .فقط نسخه enterprise مدیا سنتر ویندوز رو نداره
در مورد نصب اگه تا حالا نصب نکردین بهتره از یک نفر بخوایین اینکارو انجام بده براتون .ولی در کل سخت نیست و اگه یکبار نصب کنید یاد می گیرید .مهمترین قسمت تو نصب ویندوز قسمتی هست که باید بگین تو کدوم درایو ویندوز نصب بشه همین .که شما با انتخاب درایو قبلی ویندوز ( مثلا C ) و فرمت کردن این درایور این مرحله رو رد میکنید .
ویندوز 8 و ویندوز 8.1 تفاوت بسیاری با هم ندارند در حقیقت 8.1 یه آپگرید برای 8 هست . شما اگر روی my Computer کلیک راست کنین و سپس گزینه Properties رو بزنین , در هر دو ویندوز ( 8 و 8.1 ) لوگوی ویندوز 8 رو می بینین .نقل قول:
بیشتر نرم افزار ها هم برای ویندوز 8.1 کاملا هماهنگ شدند و مشکلی نخواهید داشت . لپ تاپ Z500 نیز کاملا با ویندوز 8.1 هماهنگ است و تمام درایور ها برای این لپ تاپ در ویندوز 8.1 اراپه شده . تا حالا مشکل خاصی 8.1 نداشته که بخوام برگردم به 8 .
مشکل شما هم نرم افزاری هست . بهتره ویندوز رو مجددا نصب کنین .
ساده ترین راهشم اینه که DVD ویندوز 8.1 رو آماده کنین . سپس کامپیوتر رو روشن کنین و اجازه بدین ویندوز کامل بالا بیاد. سپس ماوس رو به گوشه سمت راست ببرین تا منو ظاهر بشه و گزینه Settings رو بزنین ( چرخ دنده )
. سپس گزینه Change pc settings رو انتخاب کنین .
پس از آن گزینه Update And recovery . باید شبیه زیر باشه :
سپس گزینه اول یعنی Refresh your pc without Affecting your files رو بزنین .
صفحه زیر ظاهر می شه :
Next رو بزنین . احتمالا از شما DVD ویندوز رو می خواد که اگر خواست درون دستگاه قرار بدین . در غیر اینصورت به ادامه بپردازین .
ویندوز شروع به نصب مجدد می کنه بدون نگرانی از دست دادن فایل هاتون .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
پس از نصب مجدد رایانه سرعت می گیره . این دفعه اول یه آنتی ویروس مناسب نصب کنین سپس حواستون باشه چه نرم افزار هایی نصب می کنین و چقدر بر روی سرعت بوت تاثیر دارند .
بدون شک نرم افزار زیاد نصب شده و بر Startup تاثیر گداشته . با مهاجرت به ویندوز 8 هم مشکلتون حل نمی شه ( با فرض اینکه الان همین وضعیت رو توی 8 داشتین ) . مگر اینکه یکی از نرم افزار ها با ویندوز 8.1 مشکل داشته باشه
بازم ممنون :n16:نقل قول:
آقا یه سوال دیگه ببخشید
شاید یکمم خنده دار باشه شما وقتی لب تابو میخوای خاموش کنی از همون shut down استفاده میکنی یا درشو میبندی ؟؟؟ فرقش چیه؟
خواهش می کنمنقل قول:
من دکمه F4 رو میزنم و enter میزنم به همین خوشمزگی :n10:
البته در مورد در لپ تاپ ! شما به آدرس زیر برو »
Control Panel\Hardware and Sound\Power Options
بعد گزینه choose what closing the lid does رو انتخاب کن
اینجا میتونی انتخاب کنی وقتی در لپ تاپ بسته شد چه اتفاقی بیافته .خاموش ، حالت sleep یا هیچی نشه Do nothing .
ممنوننقل قول:
به نظر شما از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم؟؟
این ویندوزی که تو سایت سافت 98 هست خوبه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دمت گرم آقاییییییینقل قول: