من یدونه دنای خریدم ولی یکم سایه میندازه مشکل از کجاست؟ از آنتنه؟
Printable View
من یدونه دنای خریدم ولی یکم سایه میندازه مشکل از کجاست؟ از آنتنه؟
یعنی واقعا کسی جواب سوال منو نمیدونه؟ من موندم این تایپیک چه جوری به صفحه 569 رسیده
من دنای 521 دارم گیرندگیش خیلی خوبه با اینکه آنتن توی خونست تصویر یه تیک هم نمیزنهنقل قول:
اون مشکل سایه هم با HDMI وصل کردم حل شد
سلام دنای و ایکس ویژن هردو گیرنده های خوبی دارند.نقل قول:
در مورد دنای اطلاعات دوستان کامل تر است. اما اگر صرفا گیرندگی مد نظر شماست، 521 مدل خوبیست. و تقریبا تمامی دوستان ازش راضی بوده اند.
در مورد ایکس ویژن ها چندان وسواس به خرج ندهید چرا که به غیر از جزئیات ظاهری تفاوت چندانی ندارند. قبلا 232 و 353 گزینه های خوبی بودند. نمی دونم گزینه های جدید تری وارد بازار شده اند یا نه؟
به هر حال گزینه های بازار اکثراً در سطح متوسط (آشغال خوب) هستند.
و شما انتخاب سخت و در عین حال انتخاب آسانی دارید.
من به جای شما بودم همان دنای رو می گرفتتم.
نقل قول:سلامنقل قول:
با تشکر از دو دوست عزیز
پس دنای میخرم ولی 521 بخرم یا مدل جدیدش یعنی 526 ؟
526 مدل جدید هست و از اون اظلاعاتی ندارم. مشخصاتش رو خوندم و بعید می دونم به غیر از مخلفات! تفاوت چندانی داشته باشه.نقل قول:
هر کدوم که ارزون تره رو بخرین!!!:n02:
ایکس ویژن سه تا مدل جدید آورده بود که بدنه پلاستیکی داشتن و ظاهرشون نسبت به مدلای قبلی متفاوت بود.نقل قول:
من مدل 242شو خریدم . بدنه پلاستیکی داره و ظاهرش قشنگه . گیرندگی دستگاهش خوبه . full hd هست . خروجی HDMI داره . قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی داره . انواع فرمتها رو با usb پخش میکنه . مجهز به ماشین زمانه و گارانتی معتبری داره .
انواع فرمت ها رو پخش می کنه اما در پخش ویدئو هایی که صدای 5 کاناله داره مشکل داره.نقل قول:
مدل zenx4 پرو-ویژن هم دستگاه خوبیه
دوستان من تقریبا فیلمبازم و اهل دانلود
پلیر وسترنم دارم
چند مدل گیرنده هم کار کردم
بیخود خودتونو درگیر نکنین....
فعلا پروویژن جواب کارمو داده البته مدلش شرطه
اقایونم لطف کنن مردمو سردر گم نکنن همه گیرنده ها یه پخن
تو این ات اشغالا میشه کمی رو پروویژن حساب باز کرد
سلام، اینجا کسی هست با X.Vision XDVC-555 کار کرده باشه؟ میخوام بدونم با زیرنویس فارسی SRT مشکل داره یا نه. گیرنده اش چطوره؟ ممنون میشم جواب بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کل تاپیک رو خوندم... نظرات متفاوته برای انتخاب یکدستگاه
بلاخره من بین مدلهای مختلف بهترین رو ایکس ویژن یا دنای تشخیص دادم
حالا بین ایکس ویژن یا دنای کدوم بهتره و کمتر اذیت خواهد کرد نظرم هم بیشتر گیرندی بهتر و قویتر هست
بین مدلهای ایکس ویژن کدام مدل بهتره و بین مدلهای دنای کدام مدل بهتره
لطفا دوستانی که از این مارکها استفاده کردن راهنمایی کنند تا بهترین خرید رو داشته باشیم... ممنون
راستی دوستان آیا این دو مدل هنوز هم در بازار پیدا میشن
از کجا میشه خرید؟؟؟ و آیا اینها رو توصیه میکنید یا نه ؟
گیرنده دیجیتال ESTER T15
گیرنده دیجیتال سما مدل AT-200
سلام.نقل قول:
سما که حتما تو بازار هست و الان قیمتش 115000 تومن هستش.
سما خوبه و تو بازار زیاده.
فقط تنها مشکل من اینه که نمیدونم mpeg 4 رو پشتیبانی میکنه یا نه. هیچکی هم نمیدونه که جواب من و بده.
الان همه ی شبکه ها به جز 2 تاشون براساس mpeg 2 فرستاده میشن. و حدودا 2 الی 3 سال دیگه براساس mpag 4 فرستاده میشن. برای همین برام خیلی مهمه که گیرنده mpeg 4 رو پشتیبانی کنه.
ESTER T15 رو یکی از بچه ها بهم گفت خوبه فقط احتمال پیدا کردنش خیلی کمه.
ممنون دوست عزیز...نقل قول:
حالا بین ایکس ویژن یا دنای کدوم بهتره و کمتر اذیت خواهد کرد نظرم هم بیشتر گیرندی بهتر و قویتر هست
سلام دوستان
مبدل 110 ایکس ویژن دارم ،خواستم ابدیتش کنم ،از سایت مادیران فایل مربوطه را دانلود کردم( ورژن 1.04 ) وقتی از حالت فشرده خارج شد چهار تا فایل شد که انرا روی فلش ریختم و به دستگاه متصل کردم ،وقتی خواستم بروزرسانی انجام بدم دیدم که دو تا فایل وجود داره ،حالا نمیدونم که از ین دو فایل کدوم یکی را باید انتخاب و تایید کنم تا دستگاه بروز بشه ،لطفا دوستانی که اطلاعات درست دارن راهنماییم کنند .دو فایل مربوطه :
navi_t_316m_v30.app1.gro.ssu
navi_t_316m_v30.img.ssu
نقل قول:
چرا تاپینک اینقدر بی رونق شده ،کسی جواب کسیو نمیده؟!!!:n13:
شما برو رو گزینه اپدیت از یو اس بی مستقیم آپدیت میشه دیگه گزینه نداره. فقط بین اپدیت دستگاه رو خاموش نکن که خیلی خطرناکه حسننقل قول:
طبق تحقیقات من از نظر پلیر دنای و سما خیلی خوبن.نقل قول:
و از نظر گیرندگی ایکس ویژن بهتره.
برای من چون پلیر هم مهمه خودم بین دنای و سما گیر کردم.
بچه ها اگه کسی با دنا کار کرده یه سری اطلاعات راجع به پلیرش بده خیلی ممنون میشم.
فایل دوم رو اجرا کن .نقل قول:
به نظر من توی گیرنده های موجود بازار برو سراغ ایکس ویژن چون پشتیبانی معتبرتر و قوی تری نسبت به بقیشون داره و برای ارائه آپدیت و رفع مشکلاتش خیالت راحته.نقل قول:
گیرندگی خوبیم داره . من مدل 363 رو بهت پیشنهاد میکنم.مدل جدیدشه. full hd هست و یه کابل HDMIهم داره.
بله دوست عزیز زیرنویس SRT رو ساپورت میکنه.نقل قول:
گیرندگیشم خوبه . کلا" یکی از ویژگیهای خوب گیرنده های ایکس ویژن همین بحث گیرندگیشونه .
دوستان من اولین مدل ایکس ویژن رو دارم 121. و مشکل کنترل از راه دور دارم که حتما باید روبرویی دستگاه بگیری تا کار کنه. ایا این مشکل رو سری های جدید حل شده؟
الان بهترین پلیر رو از لحاظ پشتیبانی فرمت و پخش درست زیرنویس با فونت بزرگ و خوانا و راحتی عقب جلو کردن فیلم و .... کدوم دستگاهه؟
این مدل at-300 سما چطوره؟
سلام.نقل قول:
سما از نظر پلیر خیلی خوبه.
امتحانش رو پس داده البته تا اونجایی که من میدونم.
بچه ها اگه کسی سما داره و دستگاهش مشکلاتی داره لطفا ما رو راهنمایی کنه. در مورد دنای هم همین طور اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم. آخه شنیدم دنای هم پلیرش خوبه.
فقط یه چیزی من شنیدم at-300 یه مدل پایین تر از at-200 هست.
برای منم این سوال پیش اومد که هرچی عدد بالاتر باشه دستگاه، دستگاه خوب و پیشرفته تری هست. ولی به من گفتن که at-200 از at-300 جدیدتره .
اگر اشتباه شنیده بودم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید. من هم در جریان بذارید ممنون میشم.
فقط نمیدونم at-200 مثل mpeg4 ;at-300 رو پشتیبانی میکنه یا نه؟؟؟ :n13:
منم فکر کردم at-300 جدیدتره، چون بیشتر در مورد at-200 دیدم بحث شده بود.
ولی خدایی قیافه و کیفیت ساخت این انرژی سیستم رو ببینید، کیفیت ساخت بقیه مارک ها مثل سما رو هم ببینید:
اینم سما:
انگار صنایع آفتابه سازی ورامین ساختتش!:n02: کنترل این ایکس ویژن خونه فامیلمون انقدر مزخرفه اعصاب آدم خورد میشه! میای کم بکنی زیاد میکنه، میزنی بره کانال بالا میره پایین، اصلا کار نمیکنه حالا!
فقط این انرژی سیستمه اونجوری که من تو مشخصاتش خوندم ظاهرا زیاد پلیر مالی نداره و مثلا قابلیت هایی مثل دیدن یک کانال و ضبط کردن یه کانال دیگه رو نداره. شاید هم اشتباه می کنم. اگه از لحاظ پلیر و زیرنویس فارسی اینا خوب باشه می گیرمش ولی بعید می دونم... . کسی اطلاعی نداره؟
سلام دوستان کسی ایکس ویژن مدل 363 گرفته که ببینه پلیرش چطوره ؟ و اینکه mkv ساپورت میکنه اخه نه روی جعبش نه توی مشخصاتش چیزی از این فرمت ننوشته
کلا یه مدل معرفی کنید که هم پلیر خوبی باشه هم گیرنده خوب
ممنونم
سلام من الان سما دارم جه جوری بفهمم mpag 4نقل قول:
ساپرت می کنه
سلام
میخواستم ببینم که دنای گیرنده خوبی هست یا نه؟ در کل چی پیشنهاد می کنین؟ که هم پلیر خوبی باشه هم گیرندگی مناسبی داشته باشه
سلام دوستان من نمیدونم دارم جای درستی میپرسم یا نه اما بچه من گیرنده دیجیتالی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدم و یه مشکل اعصاب خورد کن در پخش زیر نویس دارم . مشکل من از این قراره وقتی زیر نویس srt رو میریزم راحت پخش میشه اما هنگام پخش فیلم به صورت مداوم زیر نویس خیلی از قسمت ها پخش نمیشه مگه این که تو صحنه مورد نظر دکمه paus (ایست) رو بزنم اونوقت زیرنویس او بخش رو نشون میده !!!! دوستان خواهشا اگه کسی راه حلی میدونه کمک کنه.
ممنونم از همتون.
سلام دوستان:n13:
بین گیرنده های دیجیتال کدوم مدل از همه بهتره(از لحاظ گیرندگی-مدیا-سخت افزار)؟
x.vision 363
provision x-5 ver4
denay 329new
ممنون
بچه ها سوال دارم : البته از اونایی که سما دارن.
در دستگاه at-200 .
1- زیر نویس رو میشه تغییر رنگ و سایز داد.
2-ساعت دستگاه درسته یعنی روی ساعت تهران رو درست نشون میده.
3-شبکه جام جم رو نشون میده.
4- سرعت تعویض کانالش چقدر هست
5- قدرت گیرندگیش ، یا همون آنتنش چقدره.
6- شنیدم ترتیب کانالاش گاهی اوقات عوض میشه. درسته آیا؟
7- قدرت کنترلش خوبه یا ضعیفه؟؟؟
ترو خدا هر چه زودتر جوابم رو بدید.
آخه این هفته میخوام 100% دستگاه رو بگیرم.
یا دنای یا سما؟؟؟
اگه بچه هایی که دنای مدل 601 رو دارن بگن هم ممنون میشم.
والا نمیدونم.نقل قول:
من به شرکتش زنگ زدم گفت پشتیبانی میکنه حالا راست یا دروغش رو نمیدونم.
ولی میدونم که 2 تا شبکه هست بر این اساس هستن.
باید ببینید نسبت به دستگاههایی که پشتیبانی نمیکنن شبکه ها ی بیشتری دارید یا نه.
راستی اگه به این سوالای من هم جواب بدید خوشحال میشم.
- زیر نویس رو میشه تغییر رنگ و سایز داد.
2-ساعت دستگاه درسته یعنی روی ساعت تهران رو درست نشون میده.
3-شبکه جام جم رو نشون میده.
4- سرعت تعویض کانالش چقدر هست
5- قدرت گیرندگیش ، یا همون آنتنش چقدره.
6- قدرت کنترلش خوبه یا ضعیفه؟؟؟
راستی شما سما 200 دارید یا 300. واینکه در کل ازش راضی هستید.؟؟؟
من یه چیزی که شنیدم این بوده که گاهی اوغات ترتیب کانالاش بهم میخوره یعنی جابه جا میشه. برای شما هم این طوری میشه؟؟؟
ممنون میشم اگه بهم بگید.
من امروز به شرکت سما زنگ زدم و پرسیدمنقل قول:
گفت که 200 از 300 جدید تر نیست کاملتر هست. یعنی امکاناتش بیشتره و همه فرمتها رو پشتیبانی میکنه.
دوستانی که دنای دارن. ترجیحا 601 یا 526 یا 329new هر چی جدید تر بهتر.
سرعت تعویض کانالاتون خوبه. چند ثاینه؟؟
دستگاه هنگ نمیکنه.
شبکه جام جم رو نشون میده آیا؟؟؟ آخه یکی از دوستام داشت و جام جم رو نشون نمیداد.
از نظر پلیر چه طوره؟ زیرنویسش قابلیت تغییر رنگ داره.؟؟
mkv و srt رو پشتیبانی میکنه.
اگر هم بگید که دستگاهتون چه کانالایی رو نشون میده که دیگه واقعا ممنونتون میشم.
اگه کسی دستگاه رو داره یا اطلاعاتی رو راجع به دنای داره بهم بگه خیلی خیلی ممنونتون میشم.
سلام ببخشید شما که راجع به دنای تحقیق کردید یه سوالی داشتم.نقل قول:
شما میدونید کدوم از این چیپ ست ها بهتر هست؟؟. ALI3801 یا mstar7818
و فرق بین این 2 تا چی هست.
آخه دنای 329 چیپ ستش ALI3801 و دنای 601 چیپ ستش mstar7818 هست.
برای همین میخواستم ببینم شما به خاطر چیپ ست 329 رو انتخاب کردید یا نه دلیل دیگه ای داره.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
راستی بین این مدلهایی که گفتید من فکر میکنم که دنای بهتر باشه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
1- بلی
2- ساعت رو می شه به دو روش دستی و تنظیم شونذه با اطلاعات ارسالی از خود فرستنده تنظیم کرد. البته روش دوم در صورتی امکان پذیره که فرستنده شهرتون اطلاعات ساعت و EPG رو همزمان بفرسته!
3- بسته فرستنده داره نه گیرنده. بعضی از مناطق جام جم رو داره. و بعضی نه
4- بدک نیست مثل بقیه گیرنده هاست
5- خوبه ولی اگر از دکل صداسیما دور هستید باید از آنتن هوایی و یا حتی بوستر دار(اتوبوسی استفاده کنید)
6- بله البته این مسأله اغلب به واسطه دستکاری های اپراتور نسبتاً محترم صدا و سیماست.
7- از پارسال توی محصولات جدید، یه مقدار اون فرستنده مادون قرمز کنترل رو جاو کشیدند و بدین ترتیب کنترل بدون مشکل کار می کنه(قبلا مشکل داشت)
راستی تا جایی که من می دونم توی پخش فیلم مشکلی نداره
یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم که همه گیرندده های موجود کیفیت متوسطی دارند. و یه سری هم از متوسط پائین ترند! مثلا سما صدای پائینی داره!
و یه مسأله دیگه این که اگه کاربردتون تماشای فیلم هست یکی از بهترین ها سماست
برای کاربردهای عادی دنای خوبه
بسیار، بسیار ، بسیار، ازتون متشکرم که راهنماییم کردید.نقل قول:
راستی ببخشید صدای پایین دستگاه سما زیاد اذیت کننده که نیست. ؟؟