بیشتر از 10 گیگ اگه خریدای کنید هر گیگ 2 هزار تومان حساب میشهنقل قول:
که با انتخاب 11 گیگ میشه 22 هزار تومان
Printable View
بیشتر از 10 گیگ اگه خریدای کنید هر گیگ 2 هزار تومان حساب میشهنقل قول:
که با انتخاب 11 گیگ میشه 22 هزار تومان
اینا اینجوری حساب نمیکنن.نقل قول:
تا 5 گیگ اول 4000تومنه
5گیگ دوم 3000تومنه
گیگ های بعدی 2000تومنه
اگه اینا بخوان اونجوری ترافیک بدن نمصرفه به شرکت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دوست عزیز خصوصیات اینترنت مخابرات رو توی این دو پست بطور کامل شرح دادم:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552541&p=7599536&viewfull=1#post7 599536[/HTML]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=552541&p=7600396&viewfull=1#post7 600396[/HTML]
بازم سوالی بود در خدمتم
با تشکر از همه دوستان! چقدر دقیق و با حوصله توضیح دادین! دم همتون گرم!نقل قول:
این دوتا پست هم که دیگه عالی توضیح داده ! دمت گرم داداش!
نتیجه : بنده از مخابرات سرویس نخواهم گرفت! الان بین این شرکت ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) و اسیاتک باید بررسی کنم!
اقا من جندروزه که چندتالینک واسه دانلود میذارم بعد ده بیست دقیقه کلا اینترنت قطع میشه(چراغ مودم سبزه ولی ایکون اینترنت زرد میشه و دیتا رد و بدل نمیشه)
حتما باید مودم رو روشن خاموش کنم تا دوباره کانکت شه
جریان چیه؟
فکر کنم مشکل سراسری باشه دوستان تو isp های دیگه هم از این دست مشکل دارن حالا خدا می دونه باز دارن چیکار می کنن شاید هم به خاطر نزدیک بودن انتخاباته:n13:نقل قول:
دوستان
مخابرات تا چه مدت اگه مشترک سرویس رو تمدید نکنه خط رو تخلیه میکنه؟
15روز هست یا کمتره؟
سرعتا چرا اینطوری شده اصلا هیچ صفحه ای باز نمیشه
با این که آخرای ماه بعد انتخاباته الان اینطوریه وای به حال ماه بعد ماه بعد سرویس رو شارژنکنیم بهتره
سراسریهنقل قول:
مشکل دیروز ظهر ساعت 12 به اوج رسیده بود
به طور میانگین از هر 10 تا پینگ 5 تاش تایم اوت بود
دانلود نمیشد کرد چه برسه به پیج باز کردن (( قبلا دانلود میشد ولی پیج باز نمیشد الان هر دو اجرا نمیشه -- شما فکرشو بکن اوضاع چقدر خرابه :n23:))
دقيقا ...وبگردي رو مخ ...سرعت رو مخ تر ..يعني ميخواد تا اخر خرداد همين شكلي باشه ؟:n27:
الان که اوضاع خیلی خوبهنقل قول:
حداقل یه چنتا پیج باز میشه
هرچی جلو میریم احتمال قطعی هم وجود داره :n27:
تا اوایل تابستون شاید مشکل به کل ریشه کن بشه ولی قبلش اوضاع بدتر و بدتر میشه
دوستانی که میگن پورتای جدید سرعتشون پایینه من از کجا بفهمم پورتم جدیده یا قدیمی ؟ آخرای بهمن اومدم مخابرات گرفتم تا قبلش هم دو سالی یه سره رانژه بودم اول به فن اوا و بعد شاتل و آخرم آسیاتک
راستی اونایی که 512 نامحدود دارن 12 ظهر به بعد میانگین سرعتتون چقدره بدون وصل شدن به v پی ن و ف شکن ؟
نقل قول:
معمولا مقدار دان استریم برای پورت های جدید روی 3295 هست و برای پورت های قدیم روی 4096 !!!!:n09:
برای من که روی 5 مگ به بالا هست:n09:
تازه هم وصل کردم ولی چه فایده سرعت که بالاتر از 500 نمیره:n03:
سرعت بعداز اینکه امروز کلا افتضاح بود تازه خوب شده
برای شما هم خوب شده؟
باز شدن صفحات بهتر شده ولی دانلود رو 150 فکر کنم محدود کردن آخرش 150 هست
فکر کنم سرویس های نامحدود رو سرعتشون رو اینجوری کردن
وضعيت من اين شكليه ..:نقل قول:
در طول روز از ساعت 12 ظهر تا 3 شب سرعت بد و زير 100 .گاهي زير 10 ...پينگ نسبتا بالا ...
از 3 به بعد سرعت خوبه ...حول و حوش 200 ...نميدونم تا صبح چقدر نوسان ميكنه ولي امروز از 3 تا 12 .. 8 گيگ دانلود شده بود :n16:
دوستان مخابرات طرح دانلود شبانش رو بردوشته؟ من قم هسم واحد فروشش گفت طرح 6ماهه با دانلود شبانه بردوشته شده! مال استان شما هم همینطوره؟ ارزش داره از مخابرات سرویس بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید
داداش طرح های مخابرات قم با مازندران فرق میکنهنقل قول:
اینجا دانلود شبانه از 1 تا 7 صبح هست (البته برای کسانی که طرح کمپین 6 ماهه یا 1 ساله بگیرن!!):n02:
شما هم بهتره بری توی تاپیک مخابرات قم از همشهری های خودت بپرسی
چون اینترنت مخابرات برای همه یکسان نیست حتی توی یک شهر چه برسه به به یه استان دیگه!!!:n02:
نقل قول:
ساعت 8 شب هست و بنده از سرور داخل طبق معمول بالای 300 دانلود دارم
و از سرور خارج هم بالای 150 دانلود دارم
درضمن فعلا هیچ محدودیتی نزاشتن
اما توی بعضی ساعت ها همه افت سرعت دارن
سرعت من هم الان بالای 150 از سرور خارجیهنقل قول:
در ضمن احساس میکنم گوگل هم مشکلش رفع
شده باشه چون سرعتش بهتر شده!
من بي ثبات تر از مخابرات نديدم :n02:
سرعتم از سرور فيلم باز بالاي 350 شده :n09:
الان ساعت 10:23 سرعت بشدت افت کرده در مجموع از 10 تا 100 کیلوبایت دانلود دارم. سرعت خیلی نوسان داره! :n03:
دوستان شما هم مثل من این چند روز با اتصال با پورت L2TP به چیز پی ... مشکل دارین. من 50 با باید اقدام کنم یک بار وصل شه.
سرعت من هم دقیقا مثل شماست امروز صبح از یوتیوب با سرعت 380 داشتم میگرفتمنقل قول:
ما ADSL خریدیم تا سرعتمون ثابت باشه ولی ورق برگشتُ انگار یکی سر ADSL مخابراتو میکنه زیر آب میاره بالا ، هـِی پایین هـِی بالا :n02:
وبگردی ریده ، ولی دانلود تو اوجه :)))) پس بیخیال وبگردی میشیم و میشینیم پای دانلود :)))
الان تنها سوالی که ذهن منو مشغول کرده و تا به حال کسی جوابی براش نداشته اینه که چرا 12 ظهر به بعد بدون پ.روکسی سرعت دانلود میشه زیر 60 یعنی سرعت واقعی 1 به 8 اما با پ.... سرعت از 150 بالاتر میره و تا 250 هم هست !!! همیشه و همیشه بدون استثنا چه سرور داخلی چه خارجی
فقطم مخابراته که اینطوریه ها !
قضیه چیه جدا چرا اینطوری میشه از نظر فنی ؟ :n13:
از یکماه 512 نامحدود رفتم 128 یکماه نامحدود ، هیچ فرقی با هم نمیکنند و دارم با 380 دانلود میکنم :) :دی
من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم ولی دیروز دیگه به اینترنت وصل نشد و همش یه ارور می ده با این جمله: یعنی اشکالی که توی اتصال هست اینه.:
dns server is not responding
زنگ زدم به پشتیبانی چند بار. اما طرف های پاسخگو خیلی شوت تر از این حرفا بودن که این مشکلات رو حل کنن. :n24:
کی این ارور میده؟نقل قول:
با bridge کانکت میشی؟
دوستان یه سوال فنی:
برای چی مخابرات مازندران الان بیشتر از یکساله که سرعت سرویس هاشو کم که نکرده بلکه افزایش داده.ویا تغییری نداد؟
برای کنترل هست؟
یا میخواد با این کار شرکت های خصوصی رو ورشکسته کنه الان تو ثبتنام آنلاین که میری اسم 3 تا استان رو نوشته پس از مازندران در رفته و مازندران فقط کار فروشش رو بر عهده داره و رفته روی مخابرات ایران.
الان که گوش شیطون کر این یکسال و خرده ای که مخابرات کارش رو شروع کرده هیچ افت سرعت برای سرویس نداشته به نظر شما این سرعت برای حداقل مازندران بای میمونه؟
خودت dns ست کردی اگه اینکارو کردی برش دارنقل قول:
نه با pppoe کانکت می شم.نقل قول:
نه با dns کاری نداشتم.نقل قول:
یه بار تنظیمات مودم رو ریست کردم دوباره یوز و پس و اینا رو وارد کردم. نمی دونم اصلا چرا اینجوری شده. البته از چیز شکن و اینا استفاده می کنم اول ارور می داد که آی پی اشتباه هست اونو درست کردم حالا این ارور رو می ده.
اصلا این تنظیم کردن dns یعنی چی؟ برای مخابرات باید چه عددهایی باشه؟ راهنمایی می کنید.
یکی به من بگه این یعنی چی؟:n04:
از سایت آرشیو صدا وسیما داشتم دانلود میکردم
سرعتم این بود!
این یعنی همه چی آرومه.من چقد خوشبختم!!! :n08:نقل قول:
داداش اگه امکانش هست ادرس سایت آرشیو صد و سیمار که دانلود کردی بدهنقل قول:
خیالمون راحت شد اینترنت دیگه تو انتخابات قطع نمیشه...
ولی یه کندی سرعت بهش میدن تا هیچ صفحه ای باز نشه:n01:
ببینین معاون وزیر ارتباطات چی گفته:
رییس سازمان فنآوری اطلاعات در پاسخ به برخی شبهاتی که اختلالات اخیر اینترنت را به نزدیک شدن به زمان انتخابات ربط میدهند، تاکید کرد: پارامترهای متعددی در سرعت اینترنت دخیل است و نزدیک شدن زمان انتخابات هیچ نقشی در کاهش سرعت نخواهد داشت.
علی حکیم جوادی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویسها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد میشد و اکنون نمیتوان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.در بررسی سرعت اینترنت لازم است پارامتراهای مختلفی مورد بررسی قرار گیرد و باید توجه داشت در گذشته هم گاه در ارائه سرویسها و خدمات مشکلاتی از سوی ارائه کنندگان اینترنت ایجاد میشد و اکنون نمیتوان نزدیک شدن زمان برگزاری انتخابات را دلیل این موضوع دانست.معاون وزیر ICT همچنین با بیان این مطلب که در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در کشور به سرعت در حال رشد است تصریح کرد: آمارهای جهانی هم رشد ایران در این زمینه را مورد تایید قرار میدهد. اکنون تعداد سایتهای .ir که در دنیا ثبت میشوند، نسبت به سایر کشورها به مراتب بالاتر است و این موضوع گویای آن است که تعداد کاربران ما با رشد مواجه است.
علی حکیم جوادی - معاون وزیر ارتباطات
حکیم جوادی همچنین عنوان کرد: اکنون سایتهای .ir از مرز 360 هزار سایت گذشته است و این موضوع گویای این است که تعداد متقاضیان اینترنت درحال افزایش است.
وی ادامه داد: اکنون خدمات فنی هم به نسبت بیشتر شده و اگر قرار باشد این موضوع مورد توجه قرار نگیرد، قطعا بر روی سرویسی که به مردم داده میشود اثر خواهد گذاشت.
رییس سازمان فنآوری اطلاعات در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به حقوق کاربران یادآور شد: در ماده 46 نیز به تضمین سطح خدمات اشاره شده که باید حتما هرچه سریعتر این موضوع مورد توجه قرار گیرد تا بدین ترتیب فردی که سرویسی میگیرد از تضمین ثبت خدمات برخوردار شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بخشی در مرکز متما به سنجش کیفیت خدمات شرکتهای اینترنتی اختصاص داده شده است اظهار کرد: لازم است که این موارد مورد توجه بیشتری قرار گیرند چرا که اکنون به لحاظ زیرساختی آنچه به وزارت ارتباطات برمیگردد مشکلی ندارد و چه از نظر اینترنت و چه از نظر اینترانت، سرویسها مرتب در حال بهبود است و به نوعی پهنای باند در حال گسترش محسوب میشود.
حکیم جوادی در پایان با تاکید مجدد بر این که لازم است به سطح خدماتی که ارائه میشوند توجه بیشتری صورت بگیرد، یادآور شد: در حال حاضر با توجه به تسلطی که در وزارت ارتباطات وجود دارد به خصوص زیرساختها، از نظر علمی و فنی از وضعیت خوبی برخوردار است.
یه بنده خدایی می گفت میخوان کلا تعطیلش کنن. فقط سرورای داخل میشه دسترسی داشت. اینجوری بشه که اصلا فایده نداره.!! ولی در مجموع همه چی آرومه من چقد خوشبختم!!:n08:نقل قول:
دوستان یه خبر خوش.....
به همتون تبریک میگم
اینترنت به اینترانت تبدیل شد:n14: