دوستان این هدفون بلوتوث هایی که تحت برند نوکیا کیفیتش چطوره.
من قیمت کردم مدل رم خور ۴۵ و مدل بلوتوث+رم خور حدود ۷۰ ت. اگه کسی از کیفیتش نسبت به قیمتش اطلاع داره بگه.
Printable View
دوستان این هدفون بلوتوث هایی که تحت برند نوکیا کیفیتش چطوره.
من قیمت کردم مدل رم خور ۴۵ و مدل بلوتوث+رم خور حدود ۷۰ ت. اگه کسی از کیفیتش نسبت به قیمتش اطلاع داره بگه.
نقل قول:
افتضاحه
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دوستان به کمک فکری به من بکنید.
به نظرتون یک hd800 بخرم یا یک he846 ماله shure؟
هر دو تقریبا یک قیمتن.
به نظرتون صدای hd800 میارزه که ادم از پورتابل بودن هدفون shure بگذره ؟
یک سوال مهم دیگه از دوستانی که تجربه دارن. ایا به نظرتون hd800 خیلی بهتره از t1 بیرداینامیکه؟ اخع قیمتش تقریبا دو میلیون بیشتره!
سلام
نظر دوستان رو در مورد akg 99 می خواستم بدونم
تا صد هزار تومن چه هندسفری یا هدفونی خوبه
میگن این مدل چهل هزار تومنی Sony MDR-ZX110 خیلی خوبه اما امکانش نیست از نزدیک تست کنم
سلامنقل قول:
من خودم چند روز پیش PHILIPS SHE3590 گرفتم قیمتشم 40.50 تومنه
در حد قیمتش کیفیتش عالیه خوراکه مویسقی و فیلمه
دوستان شاید بهتر باشه یک توضیحی در مورد امپدانش هدفون بدم که دوستانی که پست های قبلی در مورد سوال کردنش.
امپدانس بالاتر یک هدفون لزوما دلیل بر برتری یک مدل هدفون نیست.
امپدانس عبارتست از مقاومت درورنی مولد صدای یک هدفون. هر هدفون یک مولد صدا داره که به معمولا به صورت داینامیک کار می کنه. مولد های داینامیک یک سری سیم پیچ هستند که با ایجاد میدان مغناطیسی و حرکت یک آهنربا در این میدان صدا تولید می کنه.
این سیم پیچ از مجموعه ای سیم با روکش لاکی تشکیل شده. هر چی سیم نازکتر باشه (مقاموتش به دلیل نازک شدن محل عبور جریان الکتریسیته بیشتر میشه) تعداد سیم قابل پیچیدن بیشتر میشه و به همان میزان مقاومت مجموع (امپدانس) بالاتر میره. هرچی سیم کلفتر باشه تعداد کمتری سیم پیچ رو میشخ پیچوند ولی در عوض مقاومت کمتر میشه.
به طور کلی هر چی تعداد سیم پیج بیشتر باشه میشه میدان مغناطیسی بزرگتری رو ایجاد کرد و به همون میزان صدای خروجی دارای بازه فرکانسی بیشتر و تمیز تریه .
اما این مفهوم لزوما به معنی این نیست که هدفون با امپدانس بالاتر بهتره.
بزارید یک قانون ساده الکتریسیته رو یادآوری کنم. R^2*I=P یعنی قدرت برابر است با توان دو مقاومت ضدربدر جریان. قدرت خروجی به صورت ساده در هدفون یعنی میزان بلندی صدایی که شما می شوید و همینطور این قانون که P=V*I یعنی قدرت برابر است با ولتاژ ضدربدر جریان.
این دو فرمول به صورت ساده (الکترونیکی ها می دونن که امپدانس یک مقاومت برداری است و با مقاومت خطی فرق داره) نشان می دن که در یک قدرت مشخص (شما بخونید در یک بلندی صدای یکسان) یک هدفون با امپدانس پایین نیاز به جریان بالاتر و یک هدفون با امپدانس بالا نیاز به ولتاژ بالاتری داره (با توجه به آخرین فرمول V=R*I )
در بین دوستداران صدا هدفون های امپدانس پایین جریانی و هدفون های امپدانس بالا ولتاژی شناخته میشن.
خوب برگردیم به روزگاران خوش قدیم که امپلی فایر های لامپی در بازار زیاد بودند. لامپ های خلاء (که این روزها دوباره به دلیل نویز پذیری کمتر دوباره برگشتند) دارای ولتاژهای بالایی هستند ولی متاسفانه قدرت درایو جریان کمتری رو دارند یعنی نمی تونن جریان زیادی در خروجی ایجاد کنند.
در اون دوران ساخت هدفون های با امپدانس بالا خیلی باب بود چرا که ایجاد جریان بالا برای هدفون های با امپدانس پایین سخت تر بود.
با ورود نیمه هادی ها جریان برعکس شد. نیمه هادی ها مثل ترانزیستور در کنار یک ترانس م یتوانستند جریان های بالایی رو در خروجی طبقات تقویت کننده ها ایجاد کنند. مثال معروف اش همین اپ امپ هایی هستند که این روزها زیاد استفاده میشن. این اپ امپ ها می تونن جریان های بالایی رو ایجاد کنند که برای یک هدفون با امپدانس پایین لازمه.
خوب یک نتیجه گیری:
آیا هدفون با امپدانس بالا خوبه؟
همونطور که گفتم هدفون با امپدانس بالا برای اینکه بتونه هم اندازه یک هدفون امپدانس پایین صدا ایچاد کنه به ولتاژ بسیار بالاتری نیاز داره که ممکنه در خروجی یک گوشی موبایل ، پلیر یا کامپیوتر یافت نشه ولی یک هدفون امپدانس پایین به راجتی با یک پلیر ساده درایو میشه.
برای مثال یک هدفون 32 اهمی رو در نظر بگیرید برای ایجاد یک صدای بسیار بلنز به راحتی میشه اون رو به موبایل وصل کرد و صدای بسیار بلندی رو گرفت ولی یک Beyerdynamic T1 مدل 600 اهمی رو اگر به همون موبایل وصل کنید صدایی از ته چاه می شنوید. برای اینکه به همون حجم صدا از این هدفون برسید نیاز به یک امپ لامپی دارید که بتونه ولتاژ خروجی بالایی رو ایجاد کنه (مثل همین امپ تولید دوستان در سایت logicaudio.ir )
اما
دقت کنید که T1 با توجه به بزرگی مولد صدای معناطیسیش و تعداد زیاد سیم پیچ هایی که داره می تونه صدایی به مراتب شفاف تر و با کیفیت بهتر و تفکیکی بالاتری رو ایجاد کنه.
پس اگر یک زمان تصمیم گرفتید یک هدفون امپدانس بالا بخرید بر خلاف انتظاری که دارید باید قید صدای بلند رو بزنید و در عوض کیفیت بسیار بهتری رو بدست بیارید.
شرمنده که کمی طولانی شد امیدوارم مفید بوده باشه.
دستبند سلامتی xiaomi با نام mi band در دستان داور بین المللی کشورمان علیرضا فغانی.
برای دیدن عکس ها به اولین انجمن شائومی ایران مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصورتی که صاحب تاپیک ناراضی است لطفا پیام من راپاک کند. دیگر پیامی در این رابطه در تاپیک شما فرستاده نخواهد شد
سلام دوستان من یه هدفون برای گیم و موسیقی می خوام که تو هر دو زمینه کیفیت بالایی داشته باشه بود جم هم زیر 1 ملیون امکان تهیه کارت صدا هم برای اهم بالا دارم البته بعد ازخرید.
نظرم رو steel series و razer و logitech بود اما شنیدم صدای سنهایزر و ادیو تکنیکا و بیر دینامیک خیلی بالاتر از اون 3 برند هست.
نظرم رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما قیمت ندارم.
اولویت تفکیک صدای بالا در موسیقی بعد گیم
باتشکر
کارت صدات چیه رفیق؟نقل قول:
ایا خروجی 7.1 داری؟
اگر داری شک نکن تیامت 7.1 ریزر با قیمت 650 عالیه و صدای 7 کاتاله داره
نه الان انبردم منظورم اینه اگه هدفون پیشنهادی اهمش بالا بود امکان خرید کارت صدا دارم
اون مدلی که شما گفتید تو ویدیو هایی که دیدم زیاد خوب نبود مخوصا موسیقی
MOMENTUM چه طوره؟
مومنتوم نزدیک 1200 درمیاد و برای موسیقی فکر میکنم خوبه.نقل قول:
شما برای بازی نمی خواستی؟
چرا هر دو باهم
MOMENTUM
برای گیم مناسب نیست ؟اخه دیگه نیازی به کارت صدا نداره.
مومنتوم تو رنج یه تومن هدفون خوبیه میتونم بگم یکی از بهترین هاست.نقل قول:
بین مومنتوم وG4ME ZERO WHITE
کدوم به نظر شما تفکیک صدای بالاتری داره و ارزش خرید
باتشکر
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم یه هدفون تا سقف قیمت 200 تومن به بنده معرفی بفرمایید .میخوام صداش با کیفیت و گرم باشه .ایا سنهایزر hd203 میتونه گزینه خوبی باشه؟
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام دوستان عزیز
من قصد خرید یه هدست مخصوص بازی تا نرخ 200 تومن هستم
پیشنهاد شما چی هست؟؟ من خودمSteel series 3hv2 مد نظرم هست
ممنونم از راهنماییهاتون
درود
بین این مدل هایی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست وتا قیمت 200 کدومشون بهتره؟
اونایی که 300 میشن منظورم نیست.
اگه مدل های بهتری تا این قیمت میشناسین هم بگین.
بیشتر الکترونیک گوش میدم ولی بعید میدونم تو این رنج قیمت اصلا فرقی کنه و مهم باشه. یه مدل استاندارد باشه تو صدا.
اینا نیاز به آمپ دارن. با iriver e150 می گوشم.
این مدل ها رو میگم:
AKG K44 Perception
AKG K77 Perception
AKG k99 Perception
Reloop RH-2500
American DJ ETR 1000
اصلا اینها مناسب موزیک عادی گوش دادن هستن یا واسه مانیتورینگ بکار میرن؟
فقط میتونم بگم مومنتوم هدفون خوبیه اما نسبت به قیمتش عالی نیست... گزینه های بهتری هم وجود دارن... Audio-Technica M50 برای بازی از هر نظر برتری داره فقط درایوش یه خورده سخت تره. در غیر اینصورت Beyerdynamic DT770 32Ohm هم مناسبه. و البته برای کاربرد تخصصی بازی (فقط با PC استفاده شود) Razer Electra و Razor Timamat 7.1 (به خصوص دومی) عالی هستند.نقل قول:
موفق باشید.
این مدلها به آمپ نیازی ندارند. اما به نظر من برای الکترونیک هدفون های AKG چندان مناسب نیستند چون بیس قوی و بومی ندارند و ممکنه ناامیدتون کنه. متاسفانه سبک صدایی که دوست دارید ذکر نکردید اما با فرض بیس قوی برای الکترونیک مدلهای زیر پیشنهاد میشه:نقل قول:
Beyerdynamic DTX350
Reloop RHP-6
البته مدل Reloop مد نظر خودتون هم خوبه. (RH-2500)
موفق باشید.
درود و مرسی از پاسختون.نقل قول:
راستش بیس زیاد رو دوست ندارم . الکترونیک که گوش میدم بیشتر دوست دارم صدا شفاف باشه. برای سبکهای دیگر موسیقی هم قرار هست که استفاده کنم. بیشتر دوست دارم هدفونی با صدای استاندارد باشه (یعنی هیچ چی توش زیاداز حد نباشه) مثلا بیس زیاد یا تریبل زیاد نباشه.
1سوال : هدفون فول سایز چقدر به عنوان هدفون پرتابل استفاده ازش سخت هست؟
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من یه ایرفون مخصوص ورزش تو رنج قیمت 200 تومان میخواستم
نظر خودم روی مدل های Creative WP-250 Active Bluetooth Headphones و Creative Wireless Headphone WP-300 هستش
حالا میخواستم ببینم کدوم یکی از این دو تا رو بگیرم و یا اگه پیشنهاد بهتری دارید لطفا بگید
سلام
تو رنج 50 یه هدفون یا هدست میخوام فقط برای فیلم دیدن ،بیس و تفکیک صدا خوبی داشته باشه
چی پیشنهاد میکنید؟تو دیجی کالا یکسری پاناسونیک و انرژی سیستم دیدم ولی نمیدونم کدوم مناسبه
من این هدفون را دارم و راضی هستم
هم سبک است و هم کیفیت صدایش نسبت به قیمت مناسب است.
در دراز مدت و هنگام فیلم دیدن هم نه گوش عرق میکند و نه درد میگیرد.
۱-تو عکسهای دیجی کالا نرمه روی گوشش دو نوعه یکی چرمی یکی پارچه ای فرقی دارن؟نقل قول:
۲-بیس صداش چطوره(انفجار و..)طبیعیه؟
۳-بلندی صدا چطور؟
۴-اگه دوباره بخواید بخرید بازم همین مدل را میگیرید؟
ببخشید کدوم یکی از این دوتا برای موسیقیهای متال و راک مناسبه؟
Sennheiser HD 202 II
Sennheiser HD 203
تو این رنج قیمت یا ارزان تر هدفون بهتری هست واسه موسیقی های متال و امثال آنها؟
سلام.نقل قول:
نه. روی گوشش آنطوری نرم نیست که مثلا اسفنجی باشه. ولی روی گوش هم فشار نمیاره.
بیس بد نیست. متوسطه.
بلندی هم من همیشه با صدای کم گوش میدهم.
خیلی هدفون باز نیستم که بخواهم مقایسه داشته باشم با بقیه مارک ها و مدلها. ولی نسبت به پولی که دادم راضی هستم. البته من ارزانتر از قیمت فعلی خریدم. 35 خریدم.
فقط نکته ای که داره اینه که نشت صدا داره و صدا در محیط پخش میشه.
سلام.نقل قول:
خوب در صورتی که صدای استاندارد مورد نظر باشد مدل های AKG صدای متعادلی دارند و میزان بیس و تریبل استاندارد است. اما مشکل اینجاست استاندارد شما ممکن است با استاندارد AKG متفاوت باشد به همین دلیل بیس AKG را ضعیف بدانید. اگر تهران هستید در صورت امکان یکی از مدل های K44 یا K77 یا K99 را تست کنید. در نظر داشته باشید K99 نیمه باز است و نشت صدا به صورت طبیعی در آن وجود خواهد داشت.
هدفون های فول سایز به دلیل سایز بزرگ، وزن بالا، کابل معمولا" بلند و Isolation بسیار ضعیف تر نسبت به In-Ear ها (حتی فول سایزهای پشت بسته Closed هم مثل In-Ear ها عایق شده نیستند) معمولا" برای کاربرد پرتابل مناسب نیستند. مثلا" مدل K99 نیمه باز (Semi Open) هم هست و این باعث نشت صدای موزیک به محیط و برعکس میشود که آزار دهنده است (هم برای اطرافیان هم برای کاربر). کابل بلند هم معمولا" دست و پا گیر میشود.
به طور کلی برای کاربرد پرتابل استفاده از فول سایز مناسب نیست و In-Ear ها باید مورد استفاده قرار بگیرند.
دوستان کسی تجربه استفاده از هدفون Superlux HD562 رو داره گویا جدیدترین مدلش هست که داده
راستی من 10 روز پیش، مقدار کمی با k99 آهنگ گوش دادم. خیلی صداش خوب بود. توی آهنگ های خیلی تند (متال) خوب نبود اصلاً به نظرم. ولی توی بقیه آهنگ ها خیلی خوب بود. صدای شفاف و بیس خوبی داشت. البته دوستان حواسشون به تعبیر بنده از واژه خوب باشه. مثلاً بیس ریزر کراکن (؟؟؟) بیس بومی می دونم یا همینطور جبرا اوو
دوستان نظرتون راجع به هدفون های A4TECH چیه؟
سلام. دوستان من Sennheiser HD 598 رو برای خرید سفارش دادم.
می خواستم بپرسم از کجا باید فهمید که هدفون درست درایو می شه یا نه.
و در صورت نیاز به کارت صدا و یا آمپ چه مشخصاتی رو باید برای خریدشون مد نظر داشت.
ممنون.
برند a4tech چه جوره؟
محصولات با کیفیت و حرفه ای داره یانه؟
بخصوص بخش هدست هاش!!
با دونستن امپدانس و حساسیت هدفونتون و دونستن خروجی پلیرتون در امپدانس هدفون.نقل قول:
توضیحات دقیق تر:
مشخصاتی که باید در نظر بگیرید، من شخصاً ترکیبی از ریویو ها و مشخصات فنی رو با هم در نظر می گیرم.
حرفه ایی با تعریف من نداره.نقل قول:
بدک نباید باشه.
منظورم هدست هایی که تو رنج قیمتایین داره نسبت به بقیه چه طوره؟نقل قول:
نمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوستان چند تا هندزفری سیمی خوب تو رنج قیمتی 30 تا 50 معرفی کنید ممنون میشم برای گوشی huawei میخوام
دوستان بین ایرفون های این صفحه کدوم را توصیه میکنین؟
صدایی که من دوس دارم: تیز نباشه، شفاف و پویا با باس طبیعی مناسب.
سلام به همگی
دوستان من فیلم زیاد نگاه میکنم و یه هدفون مناسب میخواستم تو رنج قیمت زیر 100 و 100 تا 150 اگه امکانش هست معرفی کنید
قبلا هدفون a4tech داشتم که راضی بودم ازش
البته نمیدونم چه مدلی هست چون جعبه اش رو ندارم
بچه ها بورس فروش انواع هدفون کجاست که بتونم تست هم کنم و قیمتاشم مناسب باشه ؟؟؟؟؟
ایران هدفون اجازه تست اکثر هدفوناشو میده، فروشگاه خوبیهنقل قول:
Sent from OnePlus One
سلام
دوستان هدست با بهترین کیفیت صدا و همینطور دوام بالا طوری که دسته هاش بعد از یک مدت نشکنه تا سقف 50 تومن چی پیشنهاد میدید؟