سرویس 1 مگ در بازه رایگان چند کیلوبایت سرعت میده؟
قانون مصرف منصفانه هم دارن ؟
Printable View
سرویس 1 مگ در بازه رایگان چند کیلوبایت سرعت میده؟
قانون مصرف منصفانه هم دارن ؟
اگه این لینک فیلم رو ببینین دیگه حرف از سرعت نمیزنین!!!!!!!!!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانشگاه خودم و خودم در حال دانلود:n09: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیز شکن نداری افزونه anonymox رو برا فایر فاکس بگیر بعد بیا برو فیسبوک این فیلم منو ببین حال کن
خدای اینترنتم.از سرعت جهانی هم بالاترم
96مگابیت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:n19::n09:
خودم در حال دانلود
چیز شکن نداری افزونه anonymox رو برا فایر فاکس بگیر بعد بیا برو فیسبوک این فیلم منو ببین حال کن
خدای اینترنتم.از سرعت جهانی هم بالاترم
96مگابیت
آخه وقتی شمای نوعی این سرعتو داری، خیلی از همکلاسیهات هم دارند. دوم اینکه میزان تحصیلاتت و دانشگاتو بگو ببینیم کجاست. در نهایت اینکه مرکز محاسبات شریف سرعت 1gb داره دوست عزیز. رییسش هم دکتر تابش از اساتید بنام ریاضی کشور و رییس المپیادهای دانشجویی است.
بدجور پینگ رفته بالا با ۸.۸.۸.۸ و غیره پینگ بالای ۴۵۰ شده و شدیدا تایم اوت داره. دوستان دیگر هم اعلام وضعیت کنن
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان میگم یکی میتونه بگه قضیه این پورت شهری استانی کشوری چی هست چه فایده ای داره ؟
تاید میشهنقل قول:
دیروز با امروز پینگ زیر 450 نمیاد
هر 2-3 تا تایم اوت هم داره
کلا افتضاحه
امروز یا فردا تخلیه میکنم
پینگ من نزدیک 500 . یک ساعت پیش تایم اوتم زیاد میداد ...نقل قول:
ترکیده اساسی
شما میتونین از جاهای مختلف با یوزر و پسورد خودتون کانکت بشیدنقل قول:
البته به شرطی که جایی که هستید های وب داشته باشند
تایید میشه پینگ فرانکفورت روی 300 هست و میشه گفت سرویس قطع هست چون یکی در میون باز میکنه دیروز ساعت از 3 که رد شد تا 12 شب همین جور بود
پشتیبانی گفت سراسریه و اگه تا فردا صبح مشکل رفع نشد زنگ بزنید تا درست کنن.
Sent from iPhone ~ Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این حرفا به من زیاد زدن از کمبود پهنا باند به شدت زجر میکشن ! درست بشو نیست مگر کاربرا ریزش کنن یا پهنا باند اضافه شه
بعد از 3روز محدودیت
:n05::n05::n05:
محتوای مخفی: تایم رایگان
:n05::n05::n05:
شما طرحت چیه؟ های وب محدودیت رو بر چه اساس و چه مدت میذاره؟نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
نقل قول:
سلام جیگر طلا:n02:
-512 8گیگ یه ماهه
-همه چی بستگی به منطقه مخابراتی داره،اگه خلوت باشه اوضاع خوبه،محدودیتش حساب کتاب نداره یهو دیدی یه ماهی رفتی رو دور محدودیت،یادمه 2سه ماه پیش بود زد یه ماه
همه رو محدود کرد و خیلی ها از این شرکت رفتن.
دوستان کسی میتونه وارد تالار گفتگو بشه ؟ من که هر کار میکنم و هر روشی رو اجرا کردم نشد .
من الان با دانلود نیاز دارم، برم نامحدود 2 مگ بگیرم سرعتم چقدر واسه دانلود؟ استان مازندران شهر بابل هستم.اینکار رو بکنم یا برم از پارسیان نت 8 مگابیت اختصاصی شبانه دار بگیرم که 1 به 8 هم نیست ؟!!!! این واسم 38 تومن میفته و پارسیان نت ماهانه 3 گیگ و 1 یا 2 تا 8 صبح رایگاه هم داره 40 و خوردی.
نظر شما چیه؟ الان از 8 مگابیت استفاده میکنم. ؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
یه سوال دیگه: این که میگن سرویس ها نامحدود اسمی هست یعنی چی؟ منظورم اینه:
نقل قول:
سرویس های نامحدود:
تمامی سرویس های نامحدود این شرکت سرعتشون اسمی میبایشد.
با توجه با قیمت بالایی که دارن پیشنهاد نمیشه از این شرکت نامحدود تهیه کنید!
یعنی اگه سروس 128 کیلوبیت رو بگیرین سرعت دانلودش 16 کیلوبایت هستنقل قول:
حالا به نظرت برم 8 مگابیت پارسیان نت بگیرم یا 2 مگابیت های وب؟ با اون شرایطی که گفتم. تا لطف کنی جواب بدی من برم ناها بخورم. ممنون.
های وب هم داره قیمت ها رو تغییر میده
دوست عزیز طرفه های وب نیا که داغونت می کنهنقل قول:
من که امروز از شرش راحت شدم
کی گفته؟؟؟؟؟؟؟؟/نقل قول:
خودم تو سایت دیدم الان داره تغییر میده فعلا هر گیگ 3600 تومان زده و همینطور داره تغییر میده برو ببیننقل قول:
میزان ترافیک 3G - فشفشه 3G - فشفشه 9G - فشفشه 15G - فشفشه 9G - فشفشه 15G - فشفشه حداکثر زمان قابل استفاده در 1 روز در 5 روز در 3 روز در 5 روز در 7 روز در 15 روز قیمت ( ریال ) 20,000 35,000 60,000 90,000 95,000 150,000
میزان ترافیک 1G 3G 5G 10G 20G 50G 100G قیمت ( ریال ) 36,000 108,000 180,000 320,000 560,000 1,120,000 1,920,000
در ضمن دوستان های وب میگه قبل از عید فقط تذافیک رو کاهش دادیم و بقیه رو اگر بخوان بعد از عید تغییر میدن برای بررسی میتونی به اون خدمات ارتباطی و رادیویی صحبت کنید تا پیگیری این مساله بشه
اینترنت به این می گن،ساعت 9:30 شب،تست از سرور داخلی و خارجی یکسان :n19:مازندران موچکریم :n20::n19::n20:
ما ک مازندرانیم داریم میپوکیم :/نقل قول:
های وب هم قیمت ها رو کاهش داد :n19:
دیشب کلی گیگ خریدم . اگر میدونستم تا امروز صبر می کردم. البته اینم بگما شاید اینا دیگه فشفشه ندن براشون صرف نداره همچنین چنان کیفیت و بیارن پایین که این کم کردن قیمت ترافیک جبران باشه. مثلا چند هفتست پینگ رفته بالا یعنی کاربر زیاد در نتیجه کمبود پهنای باند حتی ضریب اشتراک و هم میبرن بالا!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
کدوم شهری؟های وب داری؟نقل قول:
نباید این کارو کنن چون زیرساخت هم از دیروز اینترنت رو 35 درصد ارزون تر میده به شرکت های PAP.نقل قول:
بالا بودن پینگ رو تایید میکنم، من سه ماهه پینگ زیر 350 ندیدم دیگه.
اونم دلیلش اینه که پهنای باند کم اوردن ضریب اشتراک رو احتمالا بیشتر از 8 نفر کردن.
تا جایی که میدونم های وب سالی یک بار مقدار زیادی پهنای باند میخره.
تست با سرور آذربابجان :n20:
بهشهر هستمنقل قول:
مرکزی سرویس یک مگ دوستانی که تست میزارن خواهشن نوع سرویس و شهرشون هم ذکر کنن .
سلام دوستان
قیمت حجم هارو کم کردن ؟؟ :)
1 گیگ از 4700 شده 3600 !!!!
چی شده ؟؟
دنیا داره تموم میشه ؟؟؟ :)))
:n10::n09:نقل قول: