450 صفحه سر شهر بحث شد
آخرشم به این نتیجه رسیدیم که شهری نیست
پس الکی دوباره بحثو شروع نکنید لطفا
Printable View
450 صفحه سر شهر بحث شد
آخرشم به این نتیجه رسیدیم که شهری نیست
پس الکی دوباره بحثو شروع نکنید لطفا
من كه بدون فكر رفتن به شهر،اين بازى رو ادامه ميدم.شما هم بى خيال شهر بشيد.:20:
1) من با شما موافثم اینطوری با خیال راحت آدم بازی می کنه!:31:نقل قول:
2) من یک سیو از بهار سال سوم می خواستم لطفا اگر کسی داره بزاره:46:
با تشکر سپهر
من اگه سازنده این بازی رو ببینم اول خٍرخٍرشو میجوم بعد می کشمش
اگه منم بودم، همين كارو مى كردم :44:نقل قول:
عزیزان لطفا به جای حاشیه رفتن لطف کنن سوالات منو جواب بدن!
دوستان به نظرتون اولین نفری که بحث شهر رو انداخت کی بود..........
من که اولین بار تو کتاب رمز خوندم..........
نه آقا جان شهر کدومه لوحه خونه برای اینکه دیگه شورشو دربیاره و باعث پرطرفدار شدن بازی بشه گفته شهر هست شهری در کار نیست 450 صفحه هی گفتیم شهر-شهر-شهر خسته نشدید دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي! نمي شه بازي پلي 2 رو به صورت شبيه ساز با كامپيوتر بازي كرد ؟نقل قول:
اون بازی برای play station 2 هست نه Play station 1 و به هیچ وجه نمیتونی با کامپیوتر به صورت شبیه سازی بازی کنی(این تجربه ی شخصی و تجربه ی خیلی از خارجی ها بود که 100 برابر من دستگاشون خفنه)
رفيق همون روز هاي اول كه god of war 2 اومد يكي از دوستام اون رو توي كامپيوتر با نرم افزار شبيه ساز بازي كرد.
شما منظور ديگه اي داشتي !!!؟
چرا ديگه كسى به اين تايپيك سر نمى زنه؟ فكر كنم همه سرشون شلوغه غير از من! همه كار دارن غير از من! :8:
god of war 2 به صورت شبیه سازی شده ی کامپیوتر برای خود کامپیوتر اومد اما شبیه سازی شده بودنقل قول:
چي! نمي شه بازي پلي 2 رو به صورت شبيه ساز با كامپيوتر بازي كرد ؟
رفيق همون روز هاي اول كه god of war 2 اومد يكي از دوستام اون رو توي كامپيوتر با نرم افزار شبيه ساز بازي كرد.
شما منظور ديگه اي داشتي !!!؟
اما هنوز بازی های play station 2 رو با emulator نمیشه بازی کرد مگر اینکه برنامه ی جدیدی اومده باشه
اونی که دوست شما بازی کرده 100 درصد نسخه ی شبیه سازی شده ی روی کامپیوترش بوده نه نسخه ی اصلی که با emulator میخواسته اجرا کنه
دوست عزیز من یک Emulator دارم که بازی های PS2 رو اجرا می کنه خواستین بگین بزارم ولی به Ram و گرافیک نیاز دارم حد اقل Ram باید 1GB باشه و گرافیک باید 512 باشه!:46:نقل قول:
من بازی هاروست مون ps2 رو با املاتور بازی کردم ولی یه کم کند بود
نیکی پرسش بگذارنقل قول:
دوست عزیز من یک Emulator دارم که بازی های PS2 رو اجرا می کنه خواستین بگین بزارم ولی به Ram و گرافیک نیاز دارم حد اقل Ram باید 1GB باشه و گرافیک باید 512 باشه!
بابا pcsx2 یه تاپیک برای خودش تو بخش کنسول داه ولی شما اینجا دعوا میکنید!!!!!!!!!نقل قول:
خوب برید بخش کنسول بخونید دیگه
پس جدیدا همچین برنامه ای اومدهنقل قول:
دوست عزیز من یک Emulator دارم که بازی های PS2 رو اجرا می کنه خواستین بگین بزارم ولی به Ram و گرافیک نیاز دارم حد اقل Ram باید 1GB باشه و گرافیک باید 512 باشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا اصلا نمیشد و مثل چی lag داشت
اکثر بازیا رو میاره................نقل قول:
پس جدیدا همچین برنامه ای اومده
قبلا اصلا نمیشد و مثل چی lag داشت
سلام.
لینکه دانلود املاتور و بازی رو میدید.
میشه لطف کنید لینک دانلود شبیه ساز رو بزارید؟:5:
اگه ممکنه سریعتر!!:31::11:
نه . اینجا جاش نیست.نقل قول:
باید بری بخش کنسول pcsx2 تاپبک داره میتونی دانلود کنی
عزیزه دلم من با شما صحبت نکردم که الکی نظر میدید:2:نقل قول:
من خودم انقدر حالیم هست:8:
در ضمن این درخواست بچه های دیگه هم هست:10:
برای اثبات شهر(بودن یا نبودن مساله این است):31:
و برای اثبات حرف دیگر دوستان:13:
افتاد؟:21:
شهر که نداریم قربونت برم بحثو شروع نکن 500 صفحه رفتیم جلو هیچی نفهمیدیم رفتیم سر خونه اول که شهر نیست=))))))
اینجا جاش نبود....
ولی خوب..
این نسخه ی قدیمی هست که خودم دارم میتونم بگم کیو چی کار کنی:دیکد:http://www.drmgangineh.com/1389/04/17/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-ePSXe-1.6-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%D8%B4%D9%861.html
این هم نسخه ی جدیده که نمیدونم!کد:http://mohammad123.parsiblog.com/-337732.htm
دوستان ! من 9 سال پیش این بازی رو انجام میدادم .... راستش مشکل از جایی شروع میشه که همون سال 2001 تو یه شماره از یه مجله بازیهای کامپیوتری ( که خیلی بی کیفیت و البته در حد یه دفترچه منتشر میشد ) یه مقاله ای چاپ شد از شخصی که اسم نمیبرم اما امروز از نویسندگان صفحه گیم کلیک جام جم هست ! که اسمش هم با " ط " شروه میشه اون مقاله یه ترجمه مبتدی و تخیلی از یه نوشته خارجی درباره بازی harvest moon بود که چیزهای عجیبی بهش اضافه شده بود که هیچ ربطی به نسخه back to nature مخصوص پلی استیشن نداشت ! باید خدمتتون بگم من خودم 3 سال رو تموم کردم ! زن و بچه و همه چی ... تمام چیزهای مخفی رو باز کردم این بازی هیچیی دیگه جز این نداره ! شما بعد از پایان 3 سال شهردار میاد میگه میخوای بمونی یا نه اگر بگی نه بازی تموم میشه اگر بگی اره تا ابد بازی میکنی !!!! نه شهری من توش دیدم نه خرید وسایلی مثل کمپاین و غیره ! یا مثلا این که یه مزرعه دیگه هم وجود داره باید توش برنج بکاری که اصلا همچین چیزی نبود ! ولی یادش بخیر ... من با این بازی خاطره ها دارم !
لینک دانلود بازی برای ps1 که با شبیه ساز اجرا شه رو بدید.
عزیزم من مال پلی 2 رو گفتم:46:نقل قول:
در ضمن از شما هم ممنونم که درست گوش زد کردید:11:
قبول دارم اینجا جاش نیست ولی بفرما/بشین/بتمرگ هر سه تاش یه معنی میده:5:
باید طرز برخورد صحیح باشه:8:
شهری وجود نداره لطفا دوباره بحث رو راه نندازید:46:
با تشکر:31:
سلام.
کسی لینکه دانلودی از راهنمای lohekhaneh داره؟
برای پلی 2 که pcxe نیومده
100 درصد باید طرز برخورد درست باشه
لینک دانلود دفترچه راهنما
خدمت شما:
کد:http://forum.-------------.com/44721-harvestmoon.html
10-20 صفحه اول این تاپیک رو بگردی متن اصلیش هستنقل قول:
حذف شود.......
بچه ها درباره ی بازی برداشت محصول پلی 1 بگم که کی میگه شهری وجود نداره؟وجود داره من چند سال پیش کتاب رمزشو خوندم درست یادم نیست اما باید 3 سال بگذره و درصد مزرعت 100 باشه یه سری شرایط دیگه هم داشت که من یادم نیست اما خیلی شرایط سختی بود طوری که من اون شرایط رو دیدم قید بازی شهر رفتن رو زدم در ضمن عکسهایی از شهر هم کشیده بود خیلی جالب بود ولی میگم شرایطش سخت بود و من یادم نیست چیا بودن فقط این یادمه درصد مزرعه باید 100 باشه اما میگم که خیلی شرایطش سخت بود ولی شهر وجود داره:46:
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
خوب بچه ها من یه مشکلی دارم در بازی Harvest Moon A WonderFul Life SP مال کنسول PS2 هست مشکلم اینه که کد گیم شارکشو میخوام و پیدا نمیکنم
البته پیدا میکنم ولی چجوری بگم هر جا پیدا کردم زدم کار نکرده نه پولام بی نهایت شده نه بقیه کدها کار کرده
حتی از سایت خود گیم شارک هم کدشو گرفتم کار نکرد:41:کمک میخوام
امکان داره اون کدها واسه ورِژن بالاتر گیم شارک باشهنقل قول:
خوب بچه ها من یه مشکلی دارم در بازی Harvest Moon A WonderFul Life SP مال کنسول PS2 هست مشکلم اینه که کد گیم شارکشو میخوام و پیدا نمیکنم
البته پیدا میکنم ولی چجوری بگم هر جا پیدا کردم زدم کار نکرده نه پولام بی نهایت شده نه بقیه کدها کار کرده
حتی از سایت خود گیم شارک هم کدشو گرفتم کار نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک میخوام
نه داداش من گیم شارک 2 ورژن 4.1 استفاده میکنم و اون کدهایی رو هم که از توی سایت گیم شارک وارد سی دی کردم مال همین ورژن بود نمیدونم چرا اینجوریه این بازی:41:ایرادم از سی دی بازیم نیستا تا حالا 2 تا دیگه گرفتم اما کار نمیکنهنقل قول:
تازه سی دی CodeBreaker 2008 رو هم گرفتم اونم مخصوص کد بازیاس کد بازی Harvest Moon A Wonderfullife SP رو داشت حتی یه دونه از کد هاشو هم فعال میکنم میخوام وارد بازی شم بازی قفل میکنه قبل از اینکه شروع شه
منم تو harvest moon ps1 اين مشكل دارم
هم كد گيم شارك و هم ترينر ميزنم تو بازي كار نميكنه
بچه به هر کی که میپرستین یکی ترینر harvest moon ps1 به من بده مردم پیداش نکردم تو رو خدا کمک خواهش میکنم
کد:http://www.4shared.com/file/9_Qqnqg-/Harvet_Moon_Back_To_Nature.html
خواهشا لینک دانلود Harvest Moob:Back to Nature برا PSP رو بذارید.
انو جواب ندادیدها!نقل قول:
تبدیلی برا کامپیوترشم بذارید plz
این بازی که برای PC نیومد،کسی تو این سبک بازی برا PC سراغ نداره؟؟؟؟
تبدیلی این بازی برا PC هست ولی.نقل قول:
آقا مگه میخوای تانک بیاری تو خیابون که میگی مجوز بدن!
دانلود این بازی برای PC:
کد:http://-------------.com/2010/01/_harvest_moon.php