خب خدا رو شکر اینجا راه افتاد همه مون از خماری در اومدیم...مطمئنم شمام مثل من معتاد این انجمن هستید و هر روز 10 بار بهش سر زدید حتی با وجود این که خراب بود....
راستی خبر بد:
دستور ممنوعیت واردات اجناس لوکس از اروپا رسما ابلاغ شد
Printable View
خب خدا رو شکر اینجا راه افتاد همه مون از خماری در اومدیم...مطمئنم شمام مثل من معتاد این انجمن هستید و هر روز 10 بار بهش سر زدید حتی با وجود این که خراب بود....
راستی خبر بد:
دستور ممنوعیت واردات اجناس لوکس از اروپا رسما ابلاغ شد
مبارکه جفتتون باشه.شما خوب گرفتی.من رفتم برا خودم بگیرم شده 64 تومن.تسترش رو 50 میگفت.ولی بوشنقل قول:
رو خیلی دوست دارم.پخش بوش هم خوبه.
---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
جیو خیلی بوش تکراری شده.ولی انصافا ادکلن دوست داشتنی و خاطره انگیزیه برایه من.ولی خب موندگاریشنقل قول:
جالب نیست .
من خودم باشم میرم زیر آیکون میگیرم برای بهار و تابستون.موندگاریش از اون بهتره.قیمتش هم که 30-40 تومن
برایه 125 میلش.که اصلا دله آدم نمیسوزه.
بسیار ادکلن خوش بو و لطیفی هست. من عاشق بوش هستم ولی به علت موندگاری کمش دستم به خریدش نرفته. چون هزینه بالایی رو هم باید بپردازید. کمی صبر کنید تا جیو اسنزا از راه برسه و فکر کنم اون چیز خیلی جالبی باشه. پرفیوم هم هستنقل قول:
من که بی صبرانه منتظرشم!
دوستان پیور هاوانا چطور ادکلنی هست به نظرتون 90میارزه؟ البته واسه فصل سرماست میدونم
برای 100 میل قیمت عالی هستنقل قول:
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
ام 7 رو بگیر و توش کمی توتون و کاکائو اضافه کن میشه هاوانانقل قول:
موندگاری و پخش بو بسیار بالا
من چند روز پیش یه کاپیتان بلک گرفتم که بوش خیلی شبیه به پیور هاوانا هستش. موندگاری و پخش بو هم واقعا عالی.
دوستان تلخ ترین و خنک ترین ادکلنی (هر دو رو با هم داشته باشه) رو که تا به حال دیدید چی بوده؟
من از فروشگاه ساغر تو طبقه 5 پاساژقائم میخرم که جنس اصل میده و چون منو میشناسه همیشه قیمت عالی بهم میده.تمامه عطرهاشم دیدم که مهماندارها کیسه کیسه براش میارن و تقریبا تستر هر عطری رو بخوای هم داره.احتمالا چون همسایه هم هستیم بمن همیشه عالی میده.چند روز پیش هم وینتیج وارواتوس 125 میل رو با یکی از دوستانم ازش 60 خریدم.همیشه هم مغازه اش مشتری هست.اینجا خیلی مشتری جمع کرده
فكر كنم أرمان خان بشناستش.
من چند سال پیش جاکومو رو میخواستم بخرم مشکیش هم داشت.انقدر تلخ بود که بوش کردم حالم خرابنقل قول:
شد.نمیدونم دیدید بعضی از سیگاری ها که میان تو یه محیطی لباساشون هم بو میده ؟دقیقا همون بو با شدت
بیشتر بود.ولی قبله عید که رفتم مروی دوباره به پستم خورد این جاکومو مشکی اصلا اون بو رو نمیداد.نیمدونم
حالا داستان چی بود.حالا جالبه اینی که تهران بو کردم نت هاش با اصلیه میخونه.:27:
خنک ترین هم کول واتر و دیزایر بلو دانهیل(البته اسپری هاشون بازم خنک تر هستن:31:)
دوتاش رو با هم ندیدم.
علی جون ممنون از پاسختنقل قول:
ولی منظورم این بود به نظرتون کدوم ادکلن در عین اینکه بسیار تلخ هست خنک نیز هست
ممنون
مبارکنقل قول:
چند خریدی؟
خیلی ازش کم شده و دیگه راحت گیر نمیاد
آکوا این برند به چشمت نخورد؟
به نظرم کرید هیمالیا تلخ و خنکه و بوی شیکی هم داره تام فورد گری وتیور
به نظر من dunhill blackنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم با وجود اين كه خيلي ادكلن عالي و خوبيه بسيار بهش بي توجهي شده...
توصيه ميكنم از اين ادكلن ساده نگذريد
قيمتش تا پارسال خيلي خوبد بود...100 ميل 60 تومن..
الان نميدونم باز چند شده
اين اسنزا معلوم نيست كي بياد؟ارزش داره صبر كنم؟نقل قول:
بعضي وقتا پرفيوم يه ادكلن با Toilette اون خيلي بوش فرق ميكنه وزياد جالب نيس واسه اين يه وقت همينجوري نباشه
تستر یه عطر دقیقا چه فرقی با اصلش داره؟
ممنون میشم اگه کسی جواب بده
هیچ فرقی ندارهنقل قول:
فقط اکثرا درب ندارن
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
ممنوننقل قول:
حتما تست میکنم چون تا به حال امتحانش نکردم
دوستان دیگه هم نظر بدن
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
نقل قول:
دوست عزیز بالا بالا میپری تو این اوضاع بد اقتصادی!!!!!!!!:46::41:
کمی هم زیر ابر ها سیر کن و ما قشر متوسط رو هم ببین:31:
ممنون که راهنمایی کردی
در مورد هیمالیا کاملا موافقم ولی تام فورد رو تا به حال بو نرکدم
نه اشتباه نشهنقل قول:
این اصلا ربطی به آکوا جیو نداره و بوش متفاوت هست ولی منظورم اینه اگر موندگاری جیو راضیتون نمیکنه منتظر اون باشید شاید از بوش و موندگاریش لذت ببرید>
من که ترکیباتشو نگاه کردم به نظرم چیز جالبی اومد
سلام دوستان ...
قيمت يه ادكلن رو مي خواستم ...
ادكلن Axis Blue كه مردونه هستش و بوي خنكي هم داره.
ممنون :20:
آقا فرید گل الان که علی جان دانهیل مشکی رو گذاشت یادم افتاد من اون روز که جاکومو رو خریدم اینم بو کردم.احتمال اینکه بویه
این تو مشامم بوده باشه هست.فقط میگم سنگین بود:31:
دوستان یه تحقیق کردم از 23 نفر 13 نفر مرد و 10 نفر خانم با رنج سن متفاوت از آقایون 4 نفر و از خانمها فقط 2 نفر بوی توسکان لیدر رو پسندیدن و جالب اینه که هیچ کدومشون زیر 35 سال نبودن یعنی جوان پسند نیست.5 نفر گفتن بوش خوبه(یعنی بد نیست ولی خاص هم نیست) و 12 نفر هم اصلا نپسندیدن.
نتیجه گیری کلی : برای خرید عطر و اسپری فقط سلیقه خودتون رو در نظر بگیرید و به حرف فروشنده اعتماد نکنید.بخصوص فرزین نیا !
من امروز رفتم لالیک بلک بخرم . فروشنده بهم دو نوع نشون داد اولی 32 تومن که زیرش یه شماره بود که که با حرف a شروع میشدو دربش چفت میشد و میگفت اصلیه .و دومی 25 تومن که اون شماره رو زیرش نداشت و دربش هم با بدنه چفت نمیشد . و لی خداییش بوی 25تومنی فکر کنم بهتر بود.ایا اینها با هم فرقی دارن؟
آخه عزیز دل برادر لالیک قیمت 2 سال پیشش هم 32 نیبود که این میده 32نقل قول:
هر دو تقلبی هستند مگر اینکه حجم پایین بوده باشه.
از این ادکلن خودم به شخصه 3 نمونه تقلبی دیدم:19:
الان لالیک ریو 32 تومنه!!
دوستان من یه آزمایش درباره بوی اسپری توسکان لیدر کردم ببینم من ازش خوشم نمیاد یا کلا همه پسند نیست از 13 تا از آقایون و 10 نفر از خانومها نظرشونو پرسیدم 4 تا از آقایون و 2 نفر از خانمها خوششون اومد(که هیچ کدوم زیر 35 سال نبودن). 5 نفر گفتن بوش معمولیه و خاص نیست. 12 نفر هم خوششون نیومد.
نتیجه کلی : هیچ وقت تحت تاثیر فروشنده عطر و اسپری نخرید و فقط به خودتون اعتماد کنید!!
لالیک یک نمونه تقلبی که من ازش دیدم 20 تومن میده یارو که جعبش با اصل مو نمیزنه و حتی نوشته های کف جعبه عین اصله و حتی رگه های روی جعبه مقواییشم عین اصلشه.
تنها فرق اصلیش با قلابیه شیشه ادکلنه که این قلابیه که من با علم به تقلبی بودن خریدمش شیشه ای کاملا مات وسیاه داشت که داخل شیشه اصلا معلوم نبود .
ولی ظاهرا اصلیاش که من تونت دیدم شیشه روشن تری داشت که داخل شیشه رو میشد دید. البته 100 ملاک تشخیص نیست.
در کل ادکلن مالی نیست وبوی مواد ارزون قیمت رومیده .مردم میگن بوی چوب سوخته میده ولی من میگم بوی صمغ درخت کاج بسیار بیشتر توش مشهوده.سنگینیشم به خاطر تلخیش به درد آب وهوای رو به گرمای تهران نمیخوره.
البته این فروشنده تو بانک مشتریمونه و به اصطلاح میخواد بهم حال بده. مثلا لگند مشکی از شرکت امپر رو رو بهم داد 30 تومن.قیمت کوکو شانل مادمازلش هم بود 130 تومن که روش اشعه ماورا بنفش انداخت و دو ردیف اعداد دیجیتال مشخص شد.نقل قول:
به نظر من بيشتر بوي چادر مشكي و جوهر و رنگ چاپخونه ها رو ميده تا بوي چوب سوختهنقل قول:
---------- Post added at 10:12 AM ---------- Previous post was at 10:11 AM ----------
لجند مشكي رو دوست داشتي؟خداييش كار خوبيهنقل قول:
من خوشم اومد ازش...بوي آدامس ميده كاملا...البته من 27 قيمت دارم..
عجب حال دادنی بوده:31:نقل قول:
لجند 14 تومن بود که الان که گرون شده تازه رسیده به 20-22
توصیه میکنم که دوستان برای اطمینان از اصل بودن این کاری رو که خودم هم کما بیش بش روی آوردم انجام بدن. سعی کنید از ادکلنتون حجم های نا متعارف بخرید. مثلا اگر از لالیک خوشتون میاد برید و 50 میل یا 30-60-75 میل رو بخرید. چون تجربه گفته که ادکلنهای تقلبی فقط 100 میل زده میشه
حتی آرامیس که 110 میل هست من تقلبیش رو دیدم که شیشه و بوش کاملا مشابه بود ولی 100 میل بود که این کمپانی 100 میل نمیزنه
من چند تا لالیک 100 میل بو کردم و هیچکدوم با تقلبیش فرقی نداشتن.ولی یه 50 میل تست زدم واقعا خوشمنقل قول:
اومد ازش.احتمال زیاد اون اصل بوده.حالا جالبه همون تقلبی ها که شیشه هاشون هم کیفیت نداره رو دارن 70
میفروشن.:41:
لالیک ها عموما موندگاری خوبی دارن ولی پخش بویی که نسخه اصلی داره 10 ها برابر بیشتر از مدل ریو هست چه برسه به این بنجل هانقل قول:
پخش بوش که واقعا زیاده البته بالاخره یچیزی گرفتم که پخش بوش رو خفه کنه:31:نقل قول:
منظورت همون آگوا هست؟:31:نقل قول:
داییم داشت و وقتی نزدیک به آخراش بود زدم تو گوشش. البته خیلی وقت پیش بود.
واقعا پخش بوش رو تایید میکنم
بچه ها دیگه کم لطفی نکنین من که لالیکمو خیلی دوست دارم (البته تمومش کردم ) یا اونایی که شما تست کردین تقلبی بوده یا من سلیقم با شما متفاوته واقعا کار خیلی خوبیه اونقدرام که شماها میگین خز نشده
سعید خان بد نگفتیم.گفتیم ما دوست نداریم.ولی انصافا از اون 50 میله یکم خوشم اومد.:31:نقل قول:
ولی خز بودنش رو دیگه قبول کن.باور کن دخترا دارن الان میزنن.:41:برو یه مغازه محاله یا خودش رو نداشته باشه
یا کپی اش رو.
خز ترین ادکلن به جرعت میتونم بگم الان کاپتان بلک هست - همه جا بوش میاد ! بعضی دخترا هم انگار میزنن !
دوستان من ادکلن ها رو زیاد نمیشناسم.
یه ادکلن مردونه می خوام خوش بو با بوی سرد و تند نباشه زیاد. موندگاریش زیاد باشه و قیمتش هم حداکثر تا 50 تومن. ضمنا چه جوری اصل یا تقلبی بودنش رو میشه تشخیص داد؟
باور کن منم تا به حال 4 تا دختر دیدم که استفاده کرده بودند:18::2:نقل قول:
بچه ها کسی تا حالا روبرتو کاوالی من رو تست کرده؟
قیمت عطر ها تکونی خورده با افت دلار یا نه ؟
حامد خان رمزی حرف میزنی جدیدا:31:خب جیگرو معرفی کن تا ببینیم رویتش کردیم یا نه؟نقل قول: