بله دوست عزیز البته همه جا ماهی 2.5 روز نیست یعنی حداقلش ماهی 2.5 روز هستنقل قول:
Printable View
بله دوست عزیز البته همه جا ماهی 2.5 روز نیست یعنی حداقلش ماهی 2.5 روز هستنقل قول:
من که همین 2.5 روز در ماهم بهم به زور بهم می دن تا الان که 3 ماه از اموزشیم گذشته هنوز نتونستم از 2 روزم بیشتر استفاده کنم البته 12.5 ساعت هم ساعتی گرفتم یا به عبارتی حدودا 4 روزش رو گرفتم راستی اگر این مرخصی ها بمونه چی میشه تو ایین ناممون که نوشته 10 روز بیشتر نمی تونید مرخصیتون رو بزارید برای سال بعد .
البته ماهی 2.75 روز مرخصی داره.
که عضی از یگانهای نامرد به سمت عدد صحیح پایینتر رندش میکنن
نوش جونت عزیز!!نقل قول:
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
اولا که آموزشی 2 ماهه و نه 3 ماهنقل قول:
بعد هم که آموزشی اصلا مرخصی نداره پس مشکلی نیست
سوما که اون ساعتی که رفتی رو حساب نکن
دوست عزیز مرخصی شهری که استحقاق حساب نمیشهنقل قول:
تو که اول خدمتت هست تا میتونی مرخصی استحقاقت رو استفاده نکن بزار برای اخر خدمتت خدا وکیلی این اخرای خدمت دیگه نمیکشه
آقا ما که امریه هستیم هم 2.5 روزه؟ یعنی مثلاً اگه بیشتر بریم کسی هست که گیر بده؟
دوست عزیز بستگی به اون ارگان داره که توش داری خدمت میکنی صد در صد مرخصی شما بیشتر هستنقل قول:
ممنون البته نوشتم که 3 ماه از اموزشیم گذشته .نقل قول:
پس اینکه می گن اگر این ساعتها تون مثلا از هفت ساعت بیشتر بشه یا مثلا از 7 ساعت در ماه بیشتر شه مرخصی تبدیل به روزانه می شه چیه (البته برای امریه ها)
بازم ممنون
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
من 28 سالمه لیسانس متاهل (+بچه) دارای 4 مورد معاف از رزم و دارای 3 سال غیبت
میخوام آذر ماه دفتر چه پست کنم
1- تاریح اعزام چه ماهی میشه؟با توجه به کمیسیون پزشکی!!
2-آیا برای یگان شهر خودم میفتم با توجه به تاهل و غیبت؟؟
3- در آموزشی اگر کسی دست و پاش بشکنه و گچ بگیره و مثلا 1 ماه در گچ باشه . مرخصی استعلاجی حساب میشه یا تجدید دوره؟؟
4-کارت بسیج فعال به چه درد میخوره؟ به درد غایبام مبخوره ؟ میگن 1.5 میلیون میفروشن!!! راسته؟؟ به ریسکش می ارزه؟؟
5- روز اول آموزشی که منشی و ارشد انتخاب میکنن معیارشون چیه؟؟
6-در آموزشی هم میشه معاف شد ؟؟ من پارگی روباط صلیبی دارم ACL
7-اعزام اسفند بیشتر مرخصی داره ؟؟ چند روزه ؟؟ عید رو خونه ایم ؟؟
ممنون از پاسخهاتون
یا حق
با سلام
آیا عقیدتی سیاسی فقط راننده می گیره یا نه؟
آیا باید قرآن و با صوت بخونی تا پذیرش بشی یا نه؟
متشکرم
بازم سلام به دوستان گرامی.
بازم از این سوالا پیدا کردم بپرسم ها :46:
وضعیت تخت ها و بخصوص بالش و پتو ها چجوریاس؟بالش پتوی تازه یا حداقل شسته رفته میدن یا....؟ملافه هم فکر کنم میدن آره؟
دوست عزیز شما چون غیبت داری خیلی سریع به خدمت اعزام میشی نهایتا 40 روز بعد از ارسال دفترچهنقل قول:
2.در مورد تقسیمت هم احتمال اینکه بیفتی شهر خودت زیاده اما صددرصد نیست
3.تو اموزشی بیشتر از 4روز استعلاجی برابر با تجدید دوره هست و اگه فرمانده ادم با حالی باشه تجدید اموزشی
4.نخیر دوست عزیز این کارا فایده نداره برو مثل مرد خدمت بکن
5.معیار انتخاب ارشد معمولا درشتی اندام و تا حدودی ....هست برای منشی هم دستخط خوب هست
6.بله دوست عزیز تو اموزشی هم معافیت میدن اما برای رباط فکرکنم فقط معاف از رزم بشی
7.بله اعزام اسفند مرخصیش خوبه اما اونم به مرکز اموزش مربوط هست
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
نخیر همچین چیزی نیست اگر بیشتر از 23ساعت مرخصی شهری بگیری شاید برات استحقاق حساب بشهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
دوستانی که قبلا خدمت کردن یا در حال خدمت هستن اگه ترفندی واسه گرفتن استعلاجی در طول خدمت دارن بگن که ما استفاده کنیم
بیماری چیزی داری؟نقل قول:
اگر داری بواسطه اون برو بیمارستان مربوطه.البته باید خیلی زرنگ باشی و فرمانده ات هم ادم درستی باشه.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
وضعیت تخت ها که افتضاحه و شانس بیاری یه تخته کم صدا پیدا کنی که قیژقیژ نکنه.نقل قول:
بالش ها که خیلی کثیفن و ملافه بهت میدن که رو تخت و بالش بکشی.پتو هم میدن.در کل خودتو رو برای یه نوع زندگی جدید اماده کن.
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
بله میگیره.معمولا برای سربازگیری میگن بلدی اذان بگی و قران بخونی.هر چی گفتن بگو بلدم.ولی واسه راننده هاش فقط ریش انکادر شده بذار کفایت میکنه.البته اگر بخوان شما رو.چون دست شما نیست که کدوم یگان بیوفتی.ولی اگر زرنگ باشی خودت میفهمی چکار کنی تا بیوفتی اونجا.نقل قول:
متاسفانه یا خوشبختانه بیماری خاصی ندارم ، فرمانده ام که خیلی آدم درستیهنقل قول:
بیماری چیزی داری؟
اگر داری بواسطه اون برو بیمارستان مربوطه.البته باید خیلی زرنگ باشی و فرمانده ات هم ادم درستی باشه
همون طوری که دوستمون گفتن این چیزا حقیقت نداره.نقل قول:
شما اگر درجه دار و افسر باشی هر روز میتونی مرخصی شهری بری(من کارت تردد دارم و هر روز بعد از ظهر میرم بیرون).سرباز عادی هم اگه زرنگ باشه هر روز برگه.24 یا 48 یا 72 هم با نظظر فرمانده هست که استحقاق حساب بشه یا نشه که میتونی مخ اونم بزنی که نشه.در کل نصف کارا اونجا به زرنگی خودت برمیگرده.
مثلا من یه 72 رفتم شهرمون و برگه اش رو نفرستادم پرسنلی.وقتی برگشتم فوقش یه کم باهام بداخلاقی کردن.ولی 3 روز استحقاقم نپرید.:31:
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
بعد از اموزشی که سخت میشه استعلاجی گرفت اونم باید دکتر دستور بده.ولی تو اموزشی با یه سرماخوردگی راحت میتونی استعلاجی بگیری.من خودم 2-3 بار هر بار 3 روز میگرفتم.نقل قول:
با سلام
یعنی اگه نه گواهینامه داشته باشی و نه قرآن بتونی بخونی ولی پارتی داشته باشی باز هم عقیدتی سیاسی نمی افتی؟
اگه کار کامپیوتری بلد باشی باز هم بهت نیاز ندارند؟
رفیق چه ربط داره دوستمون گفت اگه موارد بالا رو داشته باشی احتمال اینکه بیفتی عقیدتی سیاسی بیشترهنقل قول:
شاید هم همش رو داشته باشی اما بازم عقیدتی سیاسی نیفتی حالا شما چرا انقدر گیر دادی به ع .س ؟؟
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:46 PM ----------
انحراف بینی , واریکوسل یا یه مشکل قدیمی نداری چون اگه انحراف بینی داشته باشی میتونی هم رایگان عمل کنی هم راحت 20 رو مرخصی بگیری. من خودم کیست داشتم عمل کردم 35 روز استعلاجی گرفتمنقل قول:
گرفتی ما رو؟؟؟؟نقل قول:
گواهینامه نداری که ماشین تحویلت نمیدن.به نظر من برو یگان پاسدار از همه جا برات بهتره.:13:
اصلش همون پارتی شماست. بقیه اش فرمالیته اس. میخوان که مثلا طرف یه زمینه ی هر چند کم با عقیدتی داشته باشه که دهن بالا دستی ها بسته بشه وگرنه من کسی رو میشناسم که همه خلافی میکرد و تو عقیدتی سیاسی هم بود.(توجه داشته باشین که منظورم همه مدل خلاف هستش) البته دست آخر به خاطر یکی از شاهکارهاش از عقیدتی انداختنش بیرون (بعد از حدود یکسال که اونجا بود) چون لخت با شورت مایو تو پادگان چرخیده بود!!:18: بنابراین رفتنت تو عقیدتی دست پارتیته ولی موندنت تو اونجا دست خودته. خیلی تابلو بازی در نیاری همونجا موندگار میشی. و چی بهتر و راحت تر از عقیدتی؟:20: البته ما که در حسرت عقیدتی موندیم چون پارتی نداشتیم:13:نقل قول:
عقیدتی مثل یه تیغ دو لبه است...همونقدر که خیلی جاها خیلی محدودیت هارو نداری ولی اگه گاف بدی به بدترین شکل ممکن توبیخ میشی!!!نقل قول:
اصلش همون پارتی شماست. بقیه اش فرمالیته اس. میخوان که مثلا طرف یه زمینه ی هر چند کم با عقیدتی داشته باشه که دهن بالا دستی ها بسته بشه وگرنه من کسی رو میشناسم که همه خلافی میکرد و تو عقیدتی سیاسی هم بود.(توجه داشته باشین که منظورم همه مدل خلاف هستش) البته دست آخر به خاطر یکی از شاهکارهاش از عقیدتی انداختنش بیرون (بعد از حدود یکسال که اونجا بود) چون لخت با شورت مایو تو پادگان چرخیده بود!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنابراین رفتنت تو عقیدتی دست پارتیته ولی موندنت تو اونجا دست خودته. خیلی تابلو بازی در نیاری همونجا موندگار میشی. و چی بهتر و راحت تر از عقیدتی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ما که در حسرت عقیدتی موندیم چون پارتی نداشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ناجا بهترین جا بعد از عقیدتی سیاسی کدوم قسمت هستش؟
مثلا ساعت کاریش 7 تا 2.30 باشه؟اگه سختم باشه ایراد نداره ولی فقط ساعت کاریش کمتر باشه.
آقا من اول دی میرم خدمت
مامانم کلی نذر و نیاز کرده بنده خدا که جای بدجوری نیوفتم:37::37::37::37::37::37:
.
.
یه دعا میکنم بگین امییییییین !!
خدایا معافیت و پایان خدمت راحت و عاجل عطا بفرما........:42::42::42::42::42::42::42::42: :42::42::42:
ولی غصه خدمتو نخورین انشاالله هرچی خیره پیش میاد:46::46:
با سلام و درود خدمت دوستان ارجمند
یک سوال از جانب یکی ازدوستانم اینجا می پرسم ممنون میشوم راهنمایی کنید.
ایشان دانشجوی ترم آخر کارشناسی ارشد هستند.
3 سال بسیج فعال دانش آموزی داشته وبه مدت 6 سال بسیج فعال دانشجویی.
سوالی که مطرح کرده این است که
1- چه مدت خدمت شاملش می شود؟
2-آیا سهمیه بسیج فعال دانش آموزی و دانش جویی برای کسر خدمت معتبر است؟
3-با سهمیه بسیج چه قدر خدمت و بدون سهمیه بسیج چه قدر خدمت بایستی انجام هد؟
با سپاس از دوستان گرامی
نهایت کل کسری خدمت از بابت بسیجی فعال 6 ماه میشه..... که این 6 ماه هم با تشخیص یه کمیسون اعمال میشه.نقل قول:
کل خدمت 18 ماه هست که 2 ماه هم بابت مدرک کارشناسی ارشد کسر میشه.
حداکثر این دوستمون 8 ماه کسری میتونه بگیره و خدمتشون میشه 10 ماه. اگه دوره کفایت از اموزش بسیجی هم داشته باشن دوره آموزشی نمیرن
موفق باشید
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
اگه شما درهر قسمت کادر اداری باشید تا ساعت 2 خدمت میکنیننقل قول:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
درباره عقیدتی نیرو انتظامی بایدبگم مثل اینکه شدی سرباز سپاه یخورده باید تو مایه های برادرای سپاهی باشی که مشکلی واست پیش نیاد
میدونم.نقل قول:
بنده خدا این همه واسه ما توضیح داده اخرش میگه گواهینامه ندارم منم محض شوخی گفتم.
این دوست عزیزمون هر جا غیر از پاسدار و دژبان بیوفته جاش خوبه تقریبا.
سلام
آخه لان تو قسمت خدمات ناجا هستم از ساعت 6 صبح میام تا 5 بعد از ظهر همه جور کاریم میکشن از ما. تایپ بایگانی چایی ریختن نظافت ظرف شستن و .... . کدوم قسمت ها ساعت اداریش 7 تا 2.30 هستش؟
متشکرم
ستاد فرماندهی اداری هستنقل قول:
کلا نیروانتظامی خدمت توش خیلی سخت هست من خودم فرودگاه هستم اونم این روز ها که حجاج هم دارن میان پروازها هم تاخیر میخوره دیگه هیچی
کار تو ستاد ناجا میدان ونک راحت تره یا ستاد پلیس پیشگیری فاتب
ربطی به این چیزا نداره ، تو قانون برای وظیفه نیومده که حتما تا 2 خدمت کنهنقل قول:
اگه شما درهر قسمت کادر اداری باشید تا ساعت 2 خدمت میکنین
ممکنه کسی کادر اداری باشه ولی 24 ساعته در اختیار یگانش هم باشه
ما الان اداری آجودانی هستیم ولی تا ساعت 4 کار میکنیم
هردوش یکیه فرق چندانی نداره ولی خوب چون ستاد ونک به دلیل اینکه فرمانده های کله گنده زیاد توش هستن شاید از لحاظ گیربازار بودن بیشتر باشه ولی در کل فرق چندانی نداره هردوش اداری هستنقل قول:
سلام دوستان
2 تا سئوال داشتم
1.قانون کسر خدمت تغییر کرده یا اینکه هنوزم مثل قبل حداکثر 9 ماه کسری خدمت ایثارگران میدن؟
2.من میخوام جایی استخدام بشم.حتما باید کارت پایان خدمت داشته باشم؟
3.
قوانین کسری که تغییراتی داشتهنقل قول:
حمید جان اینو بدون که اگه کارت معافیت/پایان خدمت نداشته باشی هیچ کاری نمیتونی بکنی! یعنی از همه حقوق اجتماعی محروم میشی
دقیقا.منم تو ستاد فرماندهی ام.قانونا باید تا 1:30 باشم ولی نامردا تا 4-5 نگهم میدارم.منم بیشتر وقتا جیم میزنم و زود میرم.نقل قول:
من خودم تو اموزشی 10 روز مرخصی استعلاجی (ابله مرغان گرفته بودم) رفتم تجدید دوره هم نشدمنقل قول:
والا من دوتا از دوستام که نیرو انتظامی بودن (یکی تو نظام وظیفه - یکی تو مرکز فرماندهی ) فقط تا ساعت 2 -2.5 بودن آخه وظیفه اداری بودن رو این حساب گفتم هر جای اداری باشی تا 2 هستی... مثل اینکه دوستان مثال نقض آوردن که تا 4-5 هم میشه.....:27:
سلامنقل قول:
مثال نقض نداره تا زمانی که مسئولت بگه باید توی پادگان باشی و کارها رو انجام بدی
نقل قول:
میگن بیشتر از 4 روز تحدید دوره میشه!! چجوری 35 روز گرفتی؟؟
من پارگی روباط زانو دارم . میتونم خودمو بزنم زمین گریه زاری کنم . تو عکس و آزمایشم معلومه مشکل دارم . چطوری میتونم استعلاجی بگیرم ؟؟
سلام
بعد از تقسیم یگان میشه درخواست جابجایی داد؟؟
من متاهلم غیبت دارم میترسم یگان تو شهر خودم (تهران ) نیفتم!!
کسی اگه اطلاعی یا تحربه ای ، مورد مشابهی دیده به ما بگه و خانواده ای رو از نگرانی دراره!!
تاریخ اعزام مشمولین غایب و غیر غایب با هم فرق داره ؟؟ یا برای لیسانسها همون ماههای زوجه ؟؟