نقل قول:
به نظره من اچ تی سی گزینه مناسبتریه
Printable View
نقل قول:
به نظره من اچ تی سی گزینه مناسبتریه
دوست من میشه نشانی چندتا از نمایندگیهای گوشی ایسوس را در تهران نام ببری؟ زنفون 3 دولوکس گوشی خوبی ارزیابی میشه اگر پشتیبانی و نمایندگی خوب هم در کنارش داشته باشه...نقل قول:
خدمت شما.نقل قول:
نمایندگی کلیه :|
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بجای خط واصله ها center بذارین.
البته داخل خراسان رضویه.
ایسوس ایران داخل تهرانه.
asus----.com
جای خط ها iran بذارین.
بهترین گوشیهای اندروییدی داری دوربین سلفی که در شب با و بی فلش عکسهای بی نویزی بیندازند کدامند؟
با سلام.یه گوشی می خوام حدود 600 الی 700 تومن . برام کیفیت دوربینش مهمه. و همین طور می خوام صفحه نمایش بسیار خوبی داشته باشه و کیفیت پخش فیلمش عالی باشه.. سخت افزارشم خوب باشه. اما مهمتر از همه اینه که می خوام چند سال نگهش دارم.لطفا یه مدل معرفی کنید که به راحتی کیفیتش پایین نیاد و چند سال برام بمونه. خودم j5 2016 رو انتخواب کردم .نظرتون چیه؟ با تشکر.
تفاوت مدلهای A، J و C گوشیهای سامسونگ چیست؟ کدام کارایی بهتری دارد؟
سری c از همه قویتره ولی تفاوت سری A و j تو بدنه و ظرفیت باتری هستنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
خوبه ولی جدیدا lg x power اومده که باتری 4100 داره صفحه 5.3 ips دارهنقل قول:
بستگی داره تو چه رنج قیمتی باشهنقل قول:
سلام
بین سامسونگ گلکسی J5 (2015) و Asus Zenfone Go ZB551KL گیر کردم
مشکل اینه که گوشی های ایسوز رایج نیستن و نگرانم که در صورت بروز مشکل پشتیبانی نشه.
بیشتر طول عمر برام مهم هست چون گوشی باز نیستم.
بازیهای سنگین هم ندارم
هم در رده ی میانی و هم رده ی پرچمداراننقل قول:
کیفیت سلفی ایفون از همه بهتره اما لنز سامسونگ عریض تره اما اون هم کیفیت خوبی دارهنقل قول:
اچ تی سی تو دوربین سلفی htc 10 لرزشگیر اپتیکال گزاشته که به نظرم واجب نیست چون معمولا وقتی سلفی میگیرن که جای ثابت باشن و بخوان از صفحه گوشی خودشون ببینن
اولا وقتی تو حرکت باشن که نمیتونن مدام به صفحه نگاه کنن در نتیجه میتونن از دوربین اصلی به عنوان سلفی استفاده کنن که هم کیفیت بهتری داره هم لرزشگیر قویتر
تو میانرده ها و ارزان تر ها هم دوربین سری A سامسونگ خوبه و الجی g4
سلام دوستان
یه گوشی با این مشخصات بهم پیشنهاد بدید.مرسی
*صفحه نمایش نهایت 5 اینچ
*قیمت نهایت 1میلیون و 200
*خوش دست باشه (گوشی خودم xperia arc S )
*حافظه رم 3
*حافظه داخلی 32
*دوربین بالای 13
*دوربین سلفی بالای 5
*باتری بالای 2800
*cpu، بالای 4
*4G باشه
*سیستم عامل هر چی باشه
*برند هر چی باشه
*...
:n01:
اگه میخوای از میانرده های الان بخری باید A5 2016 یا zenfone 2 یا هواوی g8 انتخاب کنی درضمن گوشی با مشخصات دقیق بالا نیست مگر اینکه از پرچمدار های سال گذشته انتخاب کنی که ممکنه از بابت گارانتی و دست اول بودن مشکل داشته باشهنقل قول:
ولی اگه بتونی 200 بزاری رو بودجت میتونی گوشی کامل تر مثل z5 dual یا s6 32 یا g5 se انتخاب کنی
اگه با 1300 خرج کردن و صفحه نمایش 5.2 مشکلی نداشته باشی بهترین گزینه Xperia Z5 هستنقل قول:
سلام
به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] asus zenfone 2 plus deluxe گوشی فوق العاده ایه
من خودم هم با این گوشی کار کردم و کاملا راضی بودم قیمتشم بالا میتونی چک کنی
سلام.من میخوام xiaomi redmi note3 pro بگیرم ولی نسخه 32گیگش 100تومن گرونتره و رمشم3هست ولی16گیگ رمش 2
ارزش داره 100تومن بیشتر بدی واسه رم3؟مگه رو روون بودن گوشی چقدر تاثیر داره؟:n02:
واینکه میگن دوربین این گوشی چنگی به دل نمیزنه میخواستم بدونم چجوریه مثلا از گوشی j7سامسونگ خیلی پایینتره؟
پولتو برای همچین گوشی هایی دور نریز پولاتو جمع کن یه گوشی از بین z5 یا g4 یا m9 یا سامسونگ بگیر خودتو هم سر مشخصات اذیت نکن هر چی میگیری 32 به بالا بگیر که به مشکل حافظه نخوری ولی هرچی میگیری بیشتر از 2 نسل قدیمی تر نگیر چون ورژن جدید تر نمیادنقل قول:
دوستان به نظرتون redmi note 4 شیائومی بگیرم یا redmin note 3 pro ?
از نظر دوربین و کیفیت تصویر و بازی کدوم بهتره
سلام دوستان عزیز
من میخوام یه گوشی بخرم تا قیمت 1 تومنپ
یه گوشی هم میخوام بخرم تا قیمت 700 تومن
پیشنهاد شما چیه ؟
تا ۱ تومن میتونی گزینه های a7 سامسونگ و nexus 5x ال- جی رو بررسی کنی.نقل قول:
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز، حتما بررسی میکنم مدلهایی رو که فرمودیدنقل قول:
این گوشیای Xiaomi چطوریه ؟ کیفیتش خوبه واقعا؟ بچه هایی هستن تو فروم که استفاده کرده باشن و راضی باشن ؟
سلام بله بسیار بهتر از اونی که فکر میکنید هست و نسبت به قیمت پرداختی فوق العاده هستند.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
تا رنج قیمت 700 تومن کدوم مدلش رو پیشنهاد میدید؟
نقل قول:
به نسبت سخت افزار ارایه شده قیمت خوبی دارد اما هنگام خرید به گستردگی خدمات پس از فروش و لوازم جانبی هم نیم نگاهی داشته باشید، ضرری ندارد.نقل قول:
ممنون از شمانقل قول:
الان کدوم شرکت وارد کننده شه ؟!
نظرتون در مورد مدل Xiaomi Redmi 3s چیه ؟
[QUOTE=keihanmirzaei;8887532]ممنون از شما
الان کدوم شرکت وارد کننده شه ؟!
چند ماه پیش که شمشاد این ادعا رو داشت.
سلام دوستان و اساتید گرامی ...
بنده تا 1 میلیون قصد خرید گوشی همراه دارم و با تمام اینکه گوشی خاص و شیک دوست دارم اما به دلایلی منطقی ترین گوشی همین سامسونگ j7 رو انتخاب کردم ...
سوال بنده اینه بین سامسونگ Galaxy J7 (2016) J710F/DS 4G و Galaxy J7 SM-J700F/DS چ فرقی هست ؟ بنده بهتره کدوم مدل رو بگیرم ؟
سلام بین اینا نظری ندارم.نقل قول:
ولی zenfone 2 deluxe که دیجی کالا میده ۹۹۹ رو پیشنهاد میکنم.
مشخصات فنی:
رم:۴
حافظه:۶۴
سی پی یو:۴ هسته ای ۲.۳ گیگاهرتز
دوربین:۱۳ مگاپیکسل
دو سیمکارت
اندروید ۵.۰ zenui
پردازنده گرافیکی powerVR
والله ازین بهتر جایی پیدا نمیشه!!!
Sent from my K00E using Tapatalk
بله . مشخصا ASUS برند خوب و معتبریه و برای برادرم یک تبلتشو خریدم و راضیه تا الان ... اما بنده ترجیحا بدلایلی سامسونگ که گفتم رو بیشتر مد نظرمه . با اینکه همیشه گوشیهای خاص و شیک داشتمنقل قول:
سلام دوستان
ارزان ترین گوشی که قابلیت MHL TV-out و GPS داشته باشه چی پیشنهاد میکنید ؟ قابلیت های دیگرش زیاد مهم نیست .
با تشکر - محمد
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما میتونید ردمی نوت ۳ پرو ۳۲ رو با حدود قیمت ۷۰۰ بردارید. یکی از بهترین و محبوب ترین گوشی های شیامی است.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان غیر از سامسونگ j7 اگر تو برند ال جی تا همون 1 میلیون بخوام کدوم گوشی ها رو پیشنهاد میدین ؟
صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت - کانفیگ تقریبا بالا - آندروید ورژن بالا(آخر) - و مخصوصا باتری خوب ...
با 670 تومن LG X Power رو تهیه کنید سخت افزار مناسب و باطری فوق العاده 4000 میلی آمپری !نقل قول:
جی پی اس که اکثرا دارن ولی دیگه از mhl استفاده نمیشه چون دانگل hdmi اومده نیاز به سیم ندارهنقل قول:
سلام
بین P9 Lite و Galaxy J7 (2016 کدوم بهتره و پیشنهاد میشه؟
سلام.
بین asus zenfone 2 deluxe و galaxy s6 کدومو پیشنهاد میدین؟
سلام.نقل قول:
اگر سامسونگ میگیرین یه کپسول آتش نشانی هم بگیرین :)
هوآوی برند خوبیه.
عمر گوشیاش هم بد نیست.
پی۹ بگیرین بهتره.
کسی جواب مارو نمیده؟!؟نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
به نظر من s6 خیلی بهــتر از zenfone 2 هست :n15: