داداش از کدوم isp اینترنت میگیری صبانت؟
Printable View
داداش از کدوم isp اینترنت میگیری صبانت؟
باشه هرکی تو ew کمکی چیزی خواست من همه جوره در خدمتم :n12:نقل قول:
اقا این اتروکس خیلی op براش وارماگ ارمور و لایف استیل (هیدرا)و کریتیکال براش میبندی (طوری که اصلا نمیخواد 3 اش رو تاگل کنی) دیگه کی بکشدش:n19:اصلا ارمور مارمور هم نمیخواد عین سگم فرار میکنه.:n10::n20::n19:
منم همین مشکلو دارم !نقل قول:
ریوت هنوز نمیدونه چیکار کرده! :n04: من موندم چجوری میخواد این Aatrox رو نرفش کنه ، گمونم مجبور شن کلا حذفش کنن :n08:
بابا این پسیوش دیگه خیلی زیادی ناجوره! اون anivia هم که میمرد حداقل تا دوباره زنده شه میشد کشتش.این Aatrox در واقع اولتی tryndamere رو به صورت پسیو داره! لا مصب اصن نمیمیره!
فک کنم کولدان پسیوشو بعدا خیلی بیشتر کنن .
من از شاتل :n28:نقل قول:
نه داداش خواهش میکنم، ولی کلا تغییر سرور خوشبختانه آپدیت نمیخواد چندین ثانیه طول میکشه. آپدیت میخواست که بد بخت بودیم کلا :دی
من که امروز کلا نتونستم لاگین کنم. انشالله هفته بعد بتونیم بازی کینم :n14:
بین eu وست و ایست اینطوریه (از na هم بخوای بیای eu کمه) ولی از eu میخوای بذاری na آپدیت شدنس با خداس :n02:نقل قول:
نه داداش خواهش میکنم، ولی کلا تغییر سرور خوشبختانه آپدیت نمیخواد چندین ثانیه طول میکشه. آپدیت میخواست که بد بخت بودیم کلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت ترین کار اینه که بک آپ بگیرید هر وقت خواستید سرور عوض کنید کپی پیست کنید!
الان که کلا نت داغونه 3-2 روزه (حالا بازی که جای خود داره) احتمالا تا چند ماه بعدم به همین صورت ولی شدتش کمتر (مثل ماه اخیر که حتی یه یوتیوب هم نتونیستیم بریم :n27:)
اصلا معلوم نیست به حال اول بر می گرده یا نه!
خوب شد Lol ؟
نقل قول::hmm::hmm::hmm:نقل قول:
الان که کلا نت داغونه 3-2 روزه (حالا بازی که جای خود داره)
پدرم در اومد تا تونستم لاگین شم اگه تا 2 روز دیگه درست نشه کلا گیم رو میذارم کنار:n28:
مخابراتی؟ منم مشکل دارم امروز:n21:نقل قول:
را منم واسع مخابراته و لوگین نمیشه :|نقل قول:
نه نت من پارس آنلاینه:n10:
ولی دوستان بیان صادق باشیم ناموسن مثل jax چمپیون نیومده و نمیاد اصابش خیلی ضعیفه من اگه سرحال باشم باهاش 3به1 میزنم همین دیشب لگ نبود 27.6 شدم باهاش :n02:
Jax عالیه! یکی از بهترین چمپهای بازیه واقعا دوستش دارم بازی کردن باهاش هم خیلی حال میدهنقل قول:
یه چیزی لامصب مخصوصا اگر ap ببندی بعد اون item angel هست بگیریش 100% بازی رو میبریدنقل قول:
بعنوان سریع ترین دژکوب هم تو بازی مشهوره:D
نه بابا ad بهتره ایتم اصلیشم Blade of runies king هست:n09:من اسکین Mighty jax که فقط در زمان المپیک باز هست رو دارم شبیه بازیکنای هاکی هست ولی نیمیدونم چرا نمیتونم باهاش بازی کنم شاید بخاطر Free بودنش فقط زمان المپیک میشه بازی کرد باهاش:n23: joke/ رو که میزنی میگه تصور کن یه سلاح واقعی داشتم چی میشد ؟:n08:
سلام
اینترنت اونقدر قطعه که حتی smite هم نمیشه بازی کرد
اقا مثل اینکه دیگه من همین صبح هم نمیتونم شینم کامل قطع تو بازی سر 5 ثانیه ریکانکت میکنه:n28:ای تو رو......
اتفاقا کول داون پسیوش خیلی بالاس 220 ثانیه عین زک و انویاس هم هست کانترش هم اینه اگه اشتباه نکنم قبل از اینکه(یک ذره جونش مونده و اگه پسیوش رو داره) بمیره ایگنیتو بزن روش خیلی خیلی کم جان میگیره در ضمن همیشه که blood wellاش که پر نیست کامل که یه عالمه جان بگیره بازم این یه راه دیگه از اون جا که blood well هر ثانیه 2% خالی میشه وقتی blood well به کمترین مقدارش رسید خیلی راحت میشه کشتش فقط تو تیم فایت ها مشکل پیدا میشهنقل قول:
بابا بدبختی داریما آخه یکی به من بگه من بخوام ویدئویه ارائه شده از ریوت واسه aatrox رو ببینم باید چیکار کنم خداااااااااااااااا:n14:
ای خدا پس این نت کی درست میشه :n27:
خارجیا سر کشتن اتروکس درگیری دارن ما سر این نت وامونده:n08:
واستین این اعلام نتایج تموم شه درست میشه :دی
حالا یه روز بازی نکنین چی میشه ! روز آخره ! بعد اینترنت سوپر اسپید میشه !!!
لامصب این لولم ماجرایی داره واسه خودش قبله این بازی چقد با wow,hon,dotaو... حال میکردیما:n09:
الان نه hon نه wow و نه... هیچی دیگه حال نمیده فقط لوووووووووووووووووول:n02:
با این وضعه رای ها که داره پیش میره رئیس جمهورم مشخص شده و امیدوارم که برایه این نت افتضاح و هیلترینگ آشغال یه فکری بکنه:n12:
هیچی معلوم نیس بابا ممکنه تا 1ماه بعده انتخاباتم درست نشه مگه 1 ماه قبله انتخابات قطع نکردن؟نقل قول:
در کل ما همچنان منتظره یه روزه خوبیم!!!:n07:
یکی رو پیدا کردم نقاشی های خفن می کشه !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دهنش سرویس چه جالب بود:n08:نقل قول:
نامرده ریوت اگه بهش 40 rp رو نده:n02:
وای چه باحال بود :n08:نقل قول:
یه روز واقعا الان درد ما یه روز بوده ؟ ای کاش یه روز بودنقل قول:
سلام
من خیلی ازین بازی شنیدم
میخوام بدونم ارزش داره دانلود کنم و تو ایران با این وضع نت و اینترنت و لگ و لیتنسی و پینگ بالا میشه شروع کرد و آیا کلا بازی خوبیه ؟ آخه قبلا wow اورجینال پرو بودم ولی با این وضع نت انقدر فش خوردیم که گذاشتم کنار آخرش. میخوام ببینم این چطوره؟
بعد من هیچی در مورد این بازی نمیدونم میشه بگین از صفر برای نصب بازی و ساخت اکانت از کجا شدوع کنم؟
یعنی ایرانی ها بیشتر کجا هستند؟ سرور داره کجا ثبت نام کنم امریکا و اروپا فرق داره؟ کلا بازی مجانی در میاد یا پولیه ؟ از کجا دانلود کنم؟ با گارنا هم میشه بازی کرد؟ چون من تو گارنا دوتا هستم ولی آیکون بازیشو پیدا نکردم؟
ببخشید خیلی سوال پرسیدم من پست اول تاپیک رو خوندم ولی به نظرم خیلی قدیمی امد چیزی از گارنا هم توش نبود واسه همین دوباره پرسبدم.
ممنون میشم کسی که این کارست و حرفه اییه جواب یده.
biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig like :n08::n08::n08:نقل قول:
سلام
دو تا لینک می دم یکیش Refer هست که می دونی چیه یکی هم معمولی که امیدوارم Refer رو باز کنی :دی
یه 6 تایی سرور داره که توصیه می کنم از 2 تا اروپا یکی رو انتخاب کنی...
ایرانی ها در یه حرکت همه رفتن EU West پس بهتره بری اونجا !
الان که یکم نت ها مشکل داره ولی پینگش نسبتا خوبه و اکثر اوقات میشه بازی کرد
پینگ بچه ها از 90 تا 400 دیده شده که دیگه بستگی به نت ات داره!
یه سرور گارنا هم داره ولی به درد نمی خوره حتی فکر اش رو هم نکن !
بازی کاملا مجانی هست ... تنها چیزایی که پولیه Skin هست که قیافه رو عوض می کنه... نگران نباش FREE TO PLAY !
ارزش دانلود داره چون بازی فوق العاده ای,بازی خوبی هست,با این وضع نت فعلا نمیشه بازی کرد اگه هم بشه به سختی اما من امید دارم که بعد ان... با بهتر شدن نت درست میشه و مثل قبل میشه بازی کرد,واسه دانلود بازینقل قول:اول به سایت خود lol یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو,بعد download game رو بزن,بعد در قسمتlanguages and operating systems سرور و win یا mac بودن رو انتخاب کن,بعد download game رو بزن,اینجا setup بازی دانلود میشه اونو باز کن و بزار بازی در 1 مرحله دانلود بشه(یعنی pause نزن و صبر کن تا اخد دانلور شه) بعد بازی اجرا میکنی دقت کن که سرور رو درست انتخاب کرده باشی ,تو این مرحله دیگه نیازی به آپدیت نداره مگر اینکه پچ اومده باشه و پچ ها هم حداکثر حد اکثر 300 تا 400 mg بیشتر نیستن(معمولا در حد 30 یا 40 mg اند بیشتر) دقت کن lol رو فقط به همین روش دانلود کن و از لینک های دیگه استفاده نکن,حالا برای ساختن account دوباره وارد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشی در بالای صفحه سرور رو انتخاب میکنی بعد register رو میزنی و account میسازی سعی کن از client lol رجیستر نکنی,ایرانیا بیشتر تو سرور Eu Nordic & East بازی میکنن البته تو سرور های دیگه هم هستن ولی خوب اینجا بیشترن,اره سرور داره,بازی مجانی هست اما تو بازی برای خرید بعضی چیزا که بعدا خودت میفهمی که چی هستن نیاز به پول داری البته خریدنه اونا سلیقه ای هست یعنی می تونی نخری و نخریدنشون در بازیت اختلالی به وجود نمی اره,نه با گارنا نمیشه چون این بازی خودش کلاینت داره و طبیعی که نشه با گارنی بازی کرد.موفق باشی :n16:
اوووووهااااا :n19:بعد تلاش های بسیار همین الان موفق به log in شدن شدم :n20:
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (11 کاربر عضو شده و 3 مهمان)
OK شده ها
برید بازی کنید
یه سوال. راهی هست که بشه RP برای کسی فرستاد ؟
من میخوام 40 تا بدم به این دوست نقاشمون. خداییش اونقدر خندیدم به نقاشیهاش که همه همکارام اومدن پشت مانیتور ببینن جریان چیه. :n08:
یکیشون با این که از بازی سر در نمیاره ولی به این نقاشیها هنوزم داره میخنده. :n08:
البته اول باید یه نقاشی از Sivir برام بکشه :n02:
تایید میکنم نت فیکس شده.
الان میرم WoW رو هم بچکم
wow هم لاگین کرد فقط پینگ 8450 که مهم نیست :دی قبلا هم همین بود :n08:
/o\