آره اون قسمت رو که نمایش نمیده ولی از حجم اکانتم کم نمیشه.نقل قول:
می زنه اطلاعاتی وجود نداره!!!
من که بیخیال شدم چون حجمم کم مونده و به اندازه کافی تو این 13 روز دانلود کردم . ساعت 1 دوباره شروع میکنم
Printable View
آره اون قسمت رو که نمایش نمیده ولی از حجم اکانتم کم نمیشه.نقل قول:
می زنه اطلاعاتی وجود نداره!!!
من که بیخیال شدم چون حجمم کم مونده و به اندازه کافی تو این 13 روز دانلود کردم . ساعت 1 دوباره شروع میکنم
برای من که چیی کم نشده . تازه سرعتمم هم اومده پایین 1 ساعت پیش بیشتر بود
من که دانلود کردم رفت
فکر نمی کنم این یه ساعت رو گدا بازی دربیارن
ولی واقعا اون ساعت 6 تا 7 شون خیلی بی انصافی عمل می کنن
یا کلا بگن رایگان نیست یا اینکه کامل رایگانش کنن
خیلی از اکانت من سر اونا حروم شد و هر کاریش هم می کردم باز 200-300 مگ از اکانتم می پرید
آقا خوش به حالت !! این یک ساعت هم رایگان بود:2:نقل قول:
الانم که سرعت فوق العاده عالی و مابین 150 تا 250 هست:19:
تو 7 روز 35 گیگ دانلود کردم
قابل توجه کسانی که می گن اگه 3 گیگ حجم می داد به جای این طرح 13 روز رایگان بهتر بود
از بدشانسی بعضی از دوستان ، که یکی از دلایلش دانلود همزمان کاربرای یک مرکز مخابراتی هست ، من که واقعا شانس آوردم و فکر کنم تنها من دانلود میکردم . تونستم بیش از 150 گیگ دانلود کنم.
دم پارس آنلاین واقعا گرم به من که خیلی حال داد.:42::33::12:
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
اینم از سرعت دانلود شبانه : :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما سرویستون چیه؟من که سرویس 1 مگ دارم الان با 50 تا دانلود می کنم مرکز مخابراتیمون هم خلوته!نقل قول:
دان استریم خط شما چنده؟
سرویسم که 1 مگ هست. داون استریم 2048 و آپ استریم هم 512 . شما از کجا دونستی مرکز خلوته ؟نقل قول:
به نظر من هم طرح خوبی بود
حدود 100 گیگ دانلود کردم.
نقل قول:
تو 7 روز 35 گیگ دانلود کردم
نقل قول:
از بدشانسی بعضی از دوستان ، که یکی از دلایلش دانلود همزمان کاربرای یک مرکز مخابراتی هست ، من که واقعا شانس آوردم و فکر کنم تنها من دانلود میکردم . تونستم بیش از 150 گیگ دانلود کنم.
ببخشیدنقل قول:
به نظر من هم طرح خوبی بود
حدود 100 گیگ دانلود کردم.
میشه بگید شما ها چه نوع فایل های دانلود می کنید؟
خوبه 100 گیگ شما گرفتی حق 100 نفر ضایع شده پس شما خوشحال هستید 100 نفر ناراحت مشکلی هم نداری اسم خودت رو هم میزاری مسلمون بعد 1 جا که یه موضع مشابه پیش میاد تازه میفهمی من چی گفتم!حلا درکش رو نداری بعد میفهمی
من توی کل 13 روز 30-32 گیگ دانلود کردم.(وبگردی+دانلود)
فایلهای رویایینقل قول:
دروغ که شاخ و دم نداره عزیزم
منم تو 13 روز عید 1000000000000000گیگ دانلود کردم
آره دقیقا!! مسلمانی یعنی همین :31: ما اینجوری نبودیم عوضمون کردن:31:خوده شما اگه سرعت خوبی داشتی باز این حرف رو میزدی ؟!!! بیخیال بابا ، ما ایرانی هستیم و ....نقل قول:
دوستان من زنگ زدم پشتیبانی.گفتم چرا burst رو برداشتین.گفتن burst سر جاشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی چرا من هنوز سرعتم بین 15 تا 20 متغیر هست نمیدونم!!!!!!!!!!!!1
من هم دقیقا مثل شما همین حجم دانلود داشتم که راضی هم هستم چون چیزایی که میخواستم رو گرفتم دعاشونم میکنم...:tongue:نقل قول:
وباید بگم که 80% این ترافیک رو توی 2 روز داشتم و بقیه روزها افتضاح بود سرعت...
نه Burst هنوز جاشه . شما داون استریم مودمت رو کنترل کن ؟نقل قول:
دوست عزیز ما که عهده دار اشتباهات مرکز شما یا مخابرات شما نیستیمنقل قول:
حق شما یا 100 نفر دیگه رو برو از مرکز خودتون بگیر نه این که ما دان نمیکردیم
---------------------------------------------------------------------------------------------------
منم حدود 150 گیگ دانلود کردم
عیدی فوق العاده توپی بود
به عبارتی 150 ضربدر 6000 تومن کنیم میشود 900000تومن:27::40:
داون استریم مودم من 2047 هست.نقل قول:
آقا حسابی حال داد !
خود من چون رفته بودم مسافرت بیشتر از 52 گیگ نتونستم دانلود کنم . ولی رفیقم 120 گیگ دانلود کردم و قراره دانلودی هاش رو برام بریزه رو هارد ! خلاصه که آره حسابی چسبید :31:
دانلودم تو کل عید حدودا 120 گیگ بوده:5: اما نارا ضی ام :13: چرا؟ چون اگه از اکانت خودم استفاده میکردم که 5 گیگ هم نمیتونستم بگیرم
خوب شد این دوستم رفت مسافرت :8:
دمش گرم فاز داد تو این مدت!
دانلود خوبی داشتم تو این 13 روز...
تو 2 رو اول از پارس 17 گیگ دان کردم +(حدود 230 گیگش رو هم بعد از اون تا امروز گرفتم.:5:)
کلا این 13 روز رو با نت حال کردیم!:31:
درسته که سرعت رو اواسطش نصف کرده بودن(واسه من 100 شده بود.) ولی خب همینشم هیچ شرکتی به مشترکینش نمیده.
من که ازشون راضی بودم.:10:
نقل قول:جفتتون با هم بترکید...:31::31::31:نقل قول:
دوستان پارس انلانی یه سوالی داشتم من بخوام از صبا نت بیام پارس چند روز طول می کشه و این که مودمم Fast Link به پارس م یخوره یا باید یکی دیگه بگیرم؟؟؟
(تهران مرکز مخابراتی نبوت)
و این که تعرفه ی پارس چطوره یعنی ماهیانه چند قیمتش (3 گیگ) صبا نت ماهیان 3 گیگ تقریبا 13400 تمن که 9 گیگ 3 ماه می شه 39 تمن (با 3% تخفیف)
دستشون درد نکنه منم چیزایی ه میخواستمو گرفتم
خوب اگه برمیداشتن باید میشد مثلا برای 128 همون 128 ، پس شما تا 2 مگ در اوقات خلوت جا دارید که دانلود کنید.نقل قول:
شما بگو چک کنن که خطت نویز داره یا نه؟ با یک مودم دیگه امتحان کن، Vci و Vpi رو بپرس و یکبار مودمت رو دیفالت کن. روی خطت از Splitter استفاده میکنی؟ همونی که یه طرف به تلفن و یه طرف به مودم وضل میشه. یکبار بدون اسپیلتر امتحان کن.
بستگی به مرکز مخابراتی داره. اگه پارس آنلاین پورت خالی در اون مرکز داشته باشه نهایت 1 روز و نداشته باشه حداکثر 1 هفته.نقل قول:
من بخوام از صبا نت بیام پارس چند روز طول می کشه
مودم ربطی به ISP نداره و اینا همش سیاست شرکت هاست تا مودم خودشون رو قالب کنن:31: اصل Vci و Vpi هست که باید بپرسی و تنظیم کنی.نقل قول:
این که مودمم Fast Link به پارس م یخوره یا باید یکی دیگه بگیرم؟؟؟
پارس آنلاین بسته به ارائه خدماتش خوش قیمت هست ، میتونی تو سایتش لیست قیمت رو ببینی .نقل قول:
و این که تعرفه ی پارس چطوره یعنی ماهیانه چند قیمتش (3 گیگ) صبا نت ماهیان 3 گیگ تقریبا 13400 تمن که 9 گیگ 3 ماه می شه 39 تمن (با 3% تخفیف)
یه هفتست سرعت منو کردن40.حالا که رایگان تموم شده این وضعیت منه.
حداقل همون 256 را هم نمیدن.سرعت اپلود بیشتر از دانلوده
خدا رو شکر که این 13 روز رایگان هم تموم شد و ما از دست این سرعت مزخرف راحت شدیم.
واسه من یکی واقعا افتضاح بود.
البته سرعت صبح ها این 2 روز اخر خوب بود و 4 گیگ این دو روز اخر دانلود کردم.
کلا الان رفتم تو گزارش مصرف. تو کل عید حدود 9 گیگ استفاده کردم.
البته به نظرم واسه من نمی ارزید. چون من بیشتر کارم استفاده از اینترنته که همش سرعت پایین بود و کلی اذیتم کرد.
واقعا که
سالی که نکوست از بهارش پیداست.
اینم تستی که الان گرفتم :
دوستانی که سرعتشون پایینه ، زنگ میزنن به پشتیبانی ، چی جواب میدن؟
کلا 40 گیگ دانلود کردم تو این مدت که رایگان بود :27::27:
من هم نزدیک 10 گیگ دانلود کردم متاسفانه هیچ لینکی نداشتم.
ببخشيد مسعود جان توي صفحه هاي قبل گفته بوديد اينترنت هوايي(!) داريد؟نقل قول:
چون الان 250 گيگ دانلود كرديد پس ميشه نتيجه گرفت كه سرعت شما 24 ساعته 250 بوده كه ساعتي 900 مگ و 24 ساعتي نزديك 20 گيگ و سرانجام 13 روز 250 گيگ دانلود كرديد.
اگه ميشه بگيد هزينش چطوريه.
Vci و Vpi که برا شهرستانها 0 و 59 هست.مگه ممکنه تغییر کنه؟چطوری مودم رو دیفالت کنم؟در مورد Splitter هم بله استفاده میکنم.نقل قول:
بدون Splitterامتحان کردم ولی فایده ای نداشت.
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
میگن خطتون مشکلی نداره.burst هم سر جاشه.سرعتتون هم استاندارد هست!!!!!!!!!:31:نقل قول:
[QUOTE=plsboy;5985286]جفتتون با هم بترکید...:31::31::31:
ما باید به هم کمک کنیم تا بتونیم تا این خطاخورده ها رو زمین بزنیم (شرکت های خدمات اینترنتی هرمی ) نه اینکه از از انجام مسولیت صحیح دوستان در راه کندن موی از خرس ناراحت بشیم من هم 126 gb ازشون کندم هرکسی میتونه باید قدم برداره :20::20:
اینم از تست سرعت من:
حال میکنید سرعتو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:31::31:
سلام
از صبح سرعت من به زیر 20 رسیده!!!
تا دیروز که رایگان بود دقیقا با سرعت 250 تا 300 دانلود میکردم!
امروز چی شده نمیدونم.
دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
من هم امروز همین مشکل رو دارم. انتظار داشتم امروز بهتر بشه بدتر شد!!نقل قول: