ممنون میشم کمی بیشتر راهنماییم کنیدنقل قول:
اعصاب خورد کن شده ، هر شب به شارژ نزنم فردا گوشی خاموشه و بیدار باش هم قاعدتا کار نمیکنه :11:
ممنون میشم کمی بیشتر راهنماییم کنیدنقل قول:
اعصاب خورد کن شده ، هر شب به شارژ نزنم فردا گوشی خاموشه و بیدار باش هم قاعدتا کار نمیکنه :11:
کدوم قسمتشو؟ گوشی که باید روت باشه...نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راحت ترین کار بعدش اینه که برنامه root battery calibrator رو دانلود و نصب کنی...فکر کنم تو مارکت بازار هست.
از گوشی استفاده می کنی تا خودش خاموش شه...بعد گوشی رو 100% شارژ می کنی...برنامه رو اجرا می کنی و دکمه رو می زنی...بعد از شارژ می کشی و استفاده می کنی تا خاموش شه..همین
عزیزم اولا رامت چی هست!؟!نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما گوشیت رو روت کردی یا نه؟ اگه آره با برنامه های باطری کالبریزیشن میتونی خیلی راحت کالیبره کنی! ولی رام هم تاثیر گذاره! مثلا رام 2.3.3 فارسی رسمی که من خودم قبلا داشتم بعضی وقتا تو باگ میرفت تو عرض 7-8 ساعت باطری خالی میکرد!
بله
2.3.3 است
ببخشید من بی سوادترین فرد تاپیک هستم
برای چی باید گوشی رو روت کنم ؟
روت کردن به زبان کردی یعنی لخت کردن :21:
من الان کلا نفهمیدم که گوشی برای چی زود خالی میکنه و اینکه اگر کارهای شما رو انجام بدم چی میشه که باتری زود خالی نمیشه ؟ :41:
گوشی باید روت باشه تا به اون برنامه هه اجازه دسترسی به فایل مربوط به باطری داده بشه.نقل قول:
این برنامه اطلاعات قبلی باطری رو پاک می کنه و با شرایط جدید یه اطلاعات دیگه براش درست میشه.
این کارارو انجام بدی بهتر میشه من خودم امتحان کردم.
سلام دوستان
یه برنامه ای هست واسه کم کردن نور صحفه(نور صحفه رو میشه باهاش به حد 0 رسوند) مشکلی برای گوشی ایجاد نمی کنه؟
اگه لطف کنید یه برنامه (الیانس) برای pppoe قرار بدید خیلی خوب میشه چون ای دی اس ال من از حالت پی پی ا ای استفاده می کنه نمیشه بین شبانه روزانه سویچ کرد
اگه کسی از شما از جی پی اس زیاد استفاده می کنه میشه یه نقشه ی افلاین که کار کنه حتما (تا الان 1 گیگ گرفتم) را معرفی کنه
چیز پی ان کامل واسه گالکسی سراغ ندارید (مثلا تمام تنظیماتی که تو ویندوز هست اینم داشته باشه برای اینترنت تو دانشگاه می خوام)
بازیه 9میلی متری را گرفتم و با وای فای دبتاشو گرفتم
اما بعد از 1 گیگ دانلود گفت لیسانسش معتبر نیست!(می تونم دیتای بازی رو نگه دارم؟)اگه apk کرک شدش رو دارید قرار بدید
800 مگ بیشتر گویشیم جا نداره می خوام یه مموری بگیرم(مموری بدرد نصب بازی می خوره یا فقط واسه ریختن فیلم و اهنگ هست؟(سرعت داره؟ )
قیمت یه مموری 16 پر سرعت و خوب الان چنه و چه مارکی بگیرم؟
یه سوال جالب ((گوشی موقع اس ام اس زنگ نمی زنه ! چرا؟ رو سایلنت هم نیست و برای الان ها هم زنگ گذاشتم)!)
رام فعلیم 2.3.3 هست که منتظر بودم 2.4 که اومد عوصش کنم اخه خیلی مصرفش بالاست!
حالا که نمی یاد 2.3.5 بزنم تو مصرف باطری خیلی بهتر میشه؟
اخرش هم من نفهمیدم چه طور جاوا رو گوشی نصب کنم!(تو اون سایت هم جاوا رو اپلاد کردم و بعد گرفتمش اما جواب نداد!)
موفق و پیروز باشید:10:
بچه ها یه سوال!! چرا صدای اسپیکر گالکسی اینقدر کمه؟؟؟ بعد صدا رو با خش پخش میکنه مشکل از چیه؟ کلن این جوریه؟؟؟
چرا هدست گالکسی اینقدر ضعیفه منظورمه صدای با کیفیتی نداره؟ برای هدست هست یا سیستم صوتی زیاد قوی نیست؟
چند تا سوال
1- برنامه Contact چرا اینجوریه؟ من الان نسخه 2.3.3 دارم مثلا یه نفر چند تا شماره ازش دارم برای هر شماره با نامش یه profile ساخته و بیشتر از یه شماره نمی ذاره ذخیره کنی!
2- برنامه عکاسی خوب چی سراغ دارید؟
3- هدست خوب چی سراغ دارید؟
در مورد سوال اول، برای من که اینطوری نیست! البته رام من 2.3.5 هست! یه علامت + هست که هر بار فشارش میدی یک خط جدید ایجاد میکنه تا یک شماره جدید وارد کنی!نقل قول:
3:من از یه هدفون سونی استفاده میکنم، من راضی هستم! البته کیفیتش به کیفیت کارت صوتی های رده بالا نمیرسه ولی خوب راضی کننده هست!
سلام خدمت اساتید محترم :
من یه کوشی8gb galaxy s- gt-i9000 دارم ، می هواستم ورژن ببرم بالا اما نمی دونم از کجا شروع کنم ممنون می شم بنده راهنمایی کنید .
Firmware :2.1-update1
baseband : I9000JXJG2
اگه اطلاعات دیگه ای هم لازم دارید بفرمایید تا بگم .
با سلام من یک گالاکسی اس دارم که اندرویدش 2.3 هست خیلی هم بلد نیستم راجع به آندروید. الان حروف فارسی رو جدا جدا میزنه بعد کلی سرچ تو اینترنت ملت نوشته بودن که باید رام فارسی بریزم یک رام اصلی هست به اسم I9000JPJG8 که نوشته بود فارسی رو ساپورت می کنه اما تو سایتش نوشته بود برای اندروید 2.1 هست. حالا می خوام ببینم این رو نصب کنم مشکل حل میشه؟ اصلا لازمه این رو بریزم چون گوشیم آندرویدش جدید تره راهی داره این مشکل حل بشه؟ رام جدیدتر که فارسی رو ساپورت کنه هست که اصلی هم باشه؟ ممنون میشم دوستان جواب بدن
شما برو سایت موبایلستان قسمت رام هانقل قول:
رام های خیلی جدید تری هستن برای گوشیتون
دوستان اسپیکر من یه خش داره!! یعنی من احساس میکنم .... وقتی از روی اسپیکر صدا پخش میشه ! با برنامه های مختلفی تست کردم به بعضی جای های آهنگ میرسه صداش خش پیدا میکنه...
رو همه ی آهنگا اینطوریه؟نقل قول:
مال من اصلا خش نداره فقط تو آهنگایی که کیفیت پایین تری داره اینطوری میشه که طبیعیه
مثلن کسی آهنگ پیشواز میزاره زنگ میزنم از رو اسپیکر گوش میدم خش احساس میکنمنقل قول:
کسی زنگ میزنه میگه صدات صاف نیست! چه کار کنم؟
کیفیت آهنگ پیشواز به زور به 16بیت میرسه:دی
مثل کیفیت مکالمه
اسپیکر با آهنگ فلک یا 320 همچین مشکلی داره؟
آهنگای پیشواز که همشون همینجوری ان
من متوجه نشدم بالاخره اسپیکر پشت گوشی یا جلوی گوشی(واسه مکالمه) خش داره؟
درمورد کیفیت مکالمه برمیگرده به آنتن دهی گوشی... فکر نمیکنم مشکل از میکروفن باشه ولی برای تست این مشکل با هدست خود گوشی یه مکالمه انجام بدید ببینید چجوریه؟
اگه باز مشکل داشتید حتما مشکل از آنتن دهیه ضعیفه منطقه ست....
مشکل میکروفن گوشی که وجود داره حتی رو اس 2 هم نتونستن کامل رفعش کنن!
حالا یکی از دوستان زحمت بکشه به ما هم جواب بده×!
:40::40::40:نقل قول:
با آهنگ 320 این مشکل وجود داره!! موبایلی بهم میگه کیفیت آهنگت پایینه میگم 320 هست دیگه بالاتر نداریم!نقل قول:
بعدم وقتی دارم صحبت میکنم پشت گوشی یه حالت خش خیلی کم تو صدام هست کسیم گالکسی نداره ببینم اینطور هست یا نه!!
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:57 AM ----------
کیفیت صدا احساس میکنم مونو هست و اصلن Buss وجود نداره... گوشی قبلیم سونی اریکسون X10 مینی پرو بود و قبلش K750 هیچ کدوم اینجوری نبودننقل قول:
جوابه منو ندادی؟؟؟ با هندزفری یه مکالمه کن ببین بازم مشکل داری یا نه؟نقل قول:
من زیاد با گوشیم مکالمه ندارم تقریبا میشه گفت اصلا ندارم زیاد دقت نکردم یا از طرف نپرسیدم صدام چطوره ولی من یه نویزو همیشه قبل از شروع مکالمه دارم حالا نمیدونم دقیقا منظور شما اینه یا نه؟
گوشیتون تا حالا ضربه نخورده چون ضربه هم به آنتن آسیب میزنه هم به اسپیکر:13:
سلامنقل قول:
1- مشکلی نداره
2-نمی دونم.
3- من از برنامه Ndrive که مال خود سامسونگ هست استفاده می کنم.
4- من از رام میویی استفاده می کنم خودش همه رقم رو داره...pptp...l2tp و چنتا دیگه...
5-بازیش بدرد نمی خوره بیخیال شو :دی
6- من مموری ندارم ولی اگه خوبشو بگیری میشه برای بازی های نه چندان سنگین! استفاده کنی. قیمت هم ندارم
7-این دیگه عجیبه!!
8-تا به چی بگی خیلی!! به نظر من حدود 10 درصد بهبود داره
9- تا حالا نیاز نبوده نصب کنم ولی یه برنامه هست که فایلهای جاوا رو به apk تبدیل می کنه و بعد می تونی نصب کنی...اسمش خاطرم نیست متاسفانه.
این برنامه رو هم واسه جاوا یه تست کن ببین جواب میده؟
کد:http://www.4shared.com/android/78HV3AYF/Java_J2ME_Runner_v2033.html?
عزیز اینکه 320Kbps هست یا چیز دیگه دلیلی بر کیفیت فایل صوتی نیست!(شما اطلاع ندارید که این فایلی که دست شما هست قبلا در چه قالبی بوده و با چه کیفیتی ذخیره شده بوده)نقل قول:
شما فایل های دیگه ای هم تست کنید!
درضمن بالاترین کیفیت فایل صوتی خیلی خیلی بیشتر از 320 هست!
دوستان سلام
چند بازی اچ دی تو دی وی دی های ایپک هستش که نصب میشه ولی چیزی نمیاره
میگه باید داونلود کنی ولی هیچ اتفاقی هم رخ نمیده
ممنون که لطف کردید و جواب دادیدنقل قول:
2- کلا 4 تا برنامه واسه واسه pppoe تو مارکت وجود داره 3 تاش رو گرفتم که الکی هستند و سویچ نمی کنن و فقط برنامه alince pppoe مونده که پیدا نکردمش
3-ان درایو را هم دارم ولی باز نتونستم افلاین ازش استفاده کنم rmaps را هم گرفتم بنظرم بهتره اما از این هم نتونستم استفاده کنم افلاین نقشه را هم کپی کردم اما صحفه سفید هست
4- رام 2.3.3 هم 4 تا حالت داره
اما نمی دونم چطور تنظیمات date encription و ... را وارد کنم (این گزینه ها در ویندوز هست ولی در گوشی نه!
5- مطمن هستی بدرد نمی خوره!
حتی اگه بدرد نخور هم چون 1 گیگ براش دان کردم (با اینکه رو گوشی جا ندارم !) دلم نمی یاد پاکش کنم!
در صمن الان 3 تا دیگه هم گرفتم که اینا هم مشکل check lincens دارن نوا2 9میلی تین تین سیمز 3دی(البته این یکی کرک نشده بود) و the game of life & hotpursuit (البته 3 تای اخری کرک نشده بودن)
حالا چیکار کنم مشکل لایسنس برطرف بشه!:37:
7- مشکل زنگ نخوردن اس ام اس همچنان باقیست!
برای ایمیل ها زنگ میزنه اما واسه اس ام اس نه! جایی رو هم واسه تنظیم صدای اس ام اس پیدا نکردم
9 برنامه جاوا را دارم اما جواب نمی ده(شاید کار کردن باهش رو بلد نیستم! اما همه کار کردم نشد!)
یه سایتی هم هست تبدیل میزنه (یه تعداد از دوستان هم تونسته بودن ) اما باز جواب نداد!
10!
برنامه chinfire3d را نصب کردم و بازی اساسین رو با تبدیل به انودیا راحت اجرا می کنم
اما باید defult را تغییر بدم به انویدا
و نمی شود برای خود بازی پلاگین انویدیا را تنظیم کنم(جواب نمی ده) چه تیک دیفالت باشه چه نباشه!
اما با گذاشتن تیک دیفالت برای بازی و تغییر دادن دیفالت به انویدیا میشه اجرا کرد.(مدام باید بین بازی چینفایر3دی سویچ کنم)
در صمن بعد 10 دقه بازی رو پلاگین انویدیا مولتی تاچ از کار میوفته!
برنامه volume plus رو نصب کن...کنترل کاملی رو صداهای قسمتهای مختلف بهت میده...ببین احتمالا حل میشهنقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
جواب من رو ندادید
در ضمن 2 تا سوال
1 - میشه اهنگ امدن اس ام اس رو به دلخواه عوض کرد ؟ اخه نمیدونم چطوری عوض میشه
2 - خواهشا بگید روت کردن برای چی هستش ؟ من الان هر چی بنامه تو پک ایپک بود رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم نبود ، برای چی میگن باید گوشیت روت باشه ؟ :11:
دوستان تفاوت 9003 و 9001 و 9002 در چی هستن؟ دقیقا چه اختلافی دارن؟ چرا تو پست اول تاپیک هیچی در این مورد نوشته نشده؟
قیمتاشون چقدر اختلاف دارن؟
اولا 9002 نداریم! 9000,9001,9003 هست!نقل قول:
مدل اصلی I9000 هست!
مدل I9003 نمونه ارزان شده I9000 هست، فرقش هم اینه که اجای LED از LCD استفاده شده و چیپ گرافیکیش هم ضعیفتر هست!
مدل I9001 هم تفاوتش اینه که پردازنده قویتری داره ولی چیپ گرافیکی ضعیفتر!
در کل بهترینش همون I9000 هست!
1-- چرا نمیشه...مگه آیفونه؟ :دی از قسمت sound settings عوض میشه...نقل قول:
2- روت کردن اجازه دسترسی به یه سری فایلهای خاص رو میده...برای بعضی برنامه ها لازمه...در کل اصلا چیز خطرناکی نیست!! هیچ مشکلی هم ایجاد نمی کنه
-----------------------------------------
بچه ها برنامه ای نیست که بشه از اینترنت کامپیوتر رو گوشی استفاده کرد؟
مثلا کامپیوتر به نت وصله...منم گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنم و از اینترنت کامپیوتر روی گوشی استفاده کنم؟
اگه وایفای داشته باشی رو کامپیوتر که راحتهنقل قول:
اگه با کابل می خوای فک نکنم چیزی باشه
اما قدیما رو نوکیا ی خدا بیامرز با بلوتوث یه برنامه ای بود این کار رو می کرد
یا دنبال یه مودم وایفای دار باش یا برای کامپیوتر قطعه ی وایفای بگیر یا بگردد دنبال gprs خوبو بقخدف صعثثقغ
سلام
چطوری میتونم گوشی رو ریست کنم؟ من دیروز خریدم فروشنده کلی آشغال ریخته توش میخوام همش حذف بشه و استاندارد خود کارخونه برگرده و هر چی که فارسی هست. یعنی رام فارسی خراب نشه ولی الباقی آشغالا از بین بره چی کار کنم؟
میشه روش بادا ریخت؟
اگه منظورت اینه که به وای فای کامپیوتر وصل بشی و اینطوری اینترنت سیستمت رو شیر کنی برنامه Connectify رو نصب کن! من ازش استفاده میکنم تا حالا هم به جز گالگسی خودم دیزایر اچ دی برادرم رو هم تست کردم خیلی راحت به سیستم وصل شده و از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده میکنم! ولی اگه منظورت با کابل باشه راستش نگشتم تا حالا دنبالش ببینم چیز بدرد بخوری هست یا نه!نقل قول:
بچه ها برنامه ای نیست که بشه از اینترنت کامپیوتر رو گوشی استفاده کرد؟
مثلا کامپیوتر به نت وصله...منم گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنم و از اینترنت کامپیوتر روی گوشی استفاده کنم؟
---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
عزیزم برو تو قسمت تنظیمات ریست فکتوری داره! البته یه کدی هم بود که اینکارو میکرد ولی الان متاسفانه فراموش کردم!نقل قول:
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
رو گالگسی بادا بریزی!؟؟!؟!؟!؟:18::18: بابا هکرا دونبال راهین تا روی ویو آندروید بریزن ونوقت تو میخوای روی گالگسی بادا بریزی؟!؟؟!؟! این یکی از اون چیزا بودا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نه بیشتر منظورم اتصال با کابل بود...واسه اینکه یه جا میره آدم بشه از نت استفاده کنه
SAMSUNG Kies را نصب کنید.نقل قول:
در گوشی وارد Settings -> wireless and network -> Tethering mode شده و این قابلیت را فعال نمایید. GPRS گوشی فعال باشد و گوشی را کابل به کامپیوتر وصل کنید.
کامپیوتر به اینترنت دسترسی خواهد داشت.
رفقا آخرین ورژن رسمی آندروید واس این گوشی چیه و اینکه فارسی باشه.. اس فارسی هم بخونه و بفرسه.
میخوام آفلاین بریزم فلش بشه راحته چه جوریاس یه آمار بدید.
نه من بر عکسشو می خوام...کامپیوتر نت داره...می خوام بیاد رو گوشینقل قول:
اگر ریست کنم فارسی گوشی از بین نمیره؟
ضمنا بله آندرویید همش باید تسک کیلر بزنم و هر وقتم میبینم داره از اینترنت استفاده میکنه اصلا نمیفهمم کجاست چیه. ولی بادا خیلی خوبه . دکمه وسط رو نگه میدار همه برنامه های باز رو نشون میده و تا خودم روشن نکنم برنامه ای خود به خود باز نمیشه. و فکر کنم گرافیک هم بالاتره تو برنامه هاش
در حالت عادی راهی نیست.نقل قول:
یا باید مودم ADSL با وای فای داشته باشید یا از نرم افزارهایی که جناب borland dariush گفتند، استفاده کنید.
خیر. از بین نمیره. ریست آندروید در حالت ریکاوری، چندثانیه بیشتر طول نمیکشه.نقل قول:
در تنظیمات، در بخش Accounts and sync ، گزینه Background Data را غیرفعال کنید.
رسمی 2.3.3 هست ولی کاربرا با کارایی که تو 2.3.5 هم کردند تونستند فارسی را باهاش سازگار کنن ولی خوب رسمی نیست دیگه .نقل قول: