دوستان سرعت مخابرات در روز و شب چه قدر هست؟
یکی لطف می کنه یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و 80.239.149.96بگیره اینجا بزاره؟
لطفا بزارید حیاتی هست:) پیشاپیش ممنون:)
Printable View
دوستان سرعت مخابرات در روز و شب چه قدر هست؟
یکی لطف می کنه یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و 80.239.149.96بگیره اینجا بزاره؟
لطفا بزارید حیاتی هست:) پیشاپیش ممنون:)
سلام به دوستان عزیز من خیابان خواجه عمید میشینم میگن فقط محله شما تو اصفهان فیبر نوریه و در انحصار مخابرات
حالا سوال اینه که مزیت فیبر نوری نسبت به بقیه چیه؟ آیا میشه درخواست بدیم برای خطوط معمولی؟
متاسفانه نمیشه، شما هم باید بالاجبار از مخابرات آشغال سرویس بگیری!!نقل قول:
یه سری هم به اسیاتک بزن!
درضمن محله ما هم فیبر نوریه!!!!
یه سر هم به رنگین کمان و آریافون بزننقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta
رنگین کمان زنگ زدم . میگه قبلا میشد سرویس داد ولی حالا دیگه نهنقل قول:
تا کی باید از مخابرات دزد سرویس بگیرم؟ آخه مگه من چقدر مصرف میکنم که هر 3 روز 1 گیگ تموم میشه؟
من که میگم مخابرات داره دزدی میکنه
من با خط dlc سرویس میگیرم و از نرم افزار networx استفاده می کنم، حتی 1 کیلوبایت هم دزدی نمی کنه، خیالت از این بابت راحت باشه...نقل قول:
فقط اینکه شبانه نداره و قطعیاش واسه من زیاده و تعرفش نسبتا بالاست و اگه تو یک ماه خونه نباشی و از اینترنت استفاده نکنی، یه گیگت میپره خیلی خیلی بده
عزیز اگه میشد با برنامه های محاسبه گر دزدیشون رو فهمید که تا حالا صد باره خود من شکایت کرده بودمنقل قول:
توی مخابرات توی دانلود دقیقا یک گیگ همون یه گیگه ولی توی وب گردی قضیه اینطوریه که مثلا شما پی سی ورلد رو با شاتل مثلا با یه مگ باز میکنی ولی توی مخابرات با دو مگ همین سایت باز میشه انوقته که یه وقت میبینی توی یه روز با یه وبگردی ساده چهارصد مگ ترافیکت پریده در صورتی که استانداردش 150 تا دویست مگ هست
حدس میزنم اشکال از باگ نرم افزاری باشه به احتمال زیاد اینا بلد نیستن چطوری پهنای باند را دقیق محاسبه کنن میان نرمال حساب می کنن که میزان مصرفش بالا میره.نقل قول:
ما آشنا تو شرکت ارتباطات زیر ساخت داریم. شکایت کنم جواب میده؟نقل قول:
دوستان من الان صبا نت دارم...و به دلیل عدم نیاز به دانلود و نیاز به پینگ می خوام از مخابرات سرویس بگیرم ...چون واقعا سرعته شبانه صبا اذیتم می کنه..و بعد از دو برایه باز کردنه پیج هم برام مشکل ایجاد می کنه!
ایا سرویسه مخابرات هم شب افت سرعت داره؟ یا کلا تو شبانه روز ثابته؟
سرعته پیج باز کردن و پینگش به چه صورت هست؟
چون اولا نیاز هست که سورس کد برنامه محاسبه گر ببینن چون قبل که این اتفاق افتاد شایعه پیش اومد که یکی از شرکتهای مستقر در اصفهان قرارداد 250 میلون تومانی بسته با مخابرات که پلوتون راه اندازی بشه ولی برنامه محاسبه گر پهنای باند در یکی از شرکتهای تهران طراحی کرده بودند هم قیمتش 3 میلیون تومن و باگ نداشت و خوب کار میکرد.والا اسمش یادم رفته ولی کسانیکه میدونن کع قبل از اینکه پلوتون بیاد ما آمار مصرف اینترنت از اون سایت میگرفتیمنقل قول:
پس فرض می کنیم که شایعه درست باشه در این صورت برنامه نخریدن بلکه خودشون درست کردن که کلی باگ داره اگر یک نگاهی به شکل و ظواهر برنامه نگاه کنید متوجه میشید که اینا رو یک آماتوری نوشتن نه حرفه ای چون حرفه ای هیچ وقت قاطی خوشگلی کردن برنامه نمیکنه بلکه تاحد ممکن فقط با 3 رنگ و ساده برنامه تحویل میده که کمترین باگ داره
دوما که به دلیل اینکه با حجم عظیمی از مخاطبان روبرو هستن امکان نداره که بیان درستش کنن چون این به معنای تعلیق اینترنت به مدت چند ساعت هست تا بتونن تست کنن یعنی باید قبول کنیم اگر این باگ باشه باهاش کنار بیاییم کاری نمیشه که کرد که بشه درست کنن.
دوستان من الان آریافون دارن یعنی اوایل خوب بود ولی الان به شدت افتضاح هستش سرعت دانلود کم وبگردی افتضاح خلاصه نابوده کلا
دو روزه دارم زور میزنم خط رو تخلیه کنم بهشون میگم میخوام خط تخلیه بشه میگه چرا میگم سرعت شبانه افتضاح و سرعت وبگردی و دانلود افتضاح میگه مگه میشه میگم بله که میشه تیم ویوئر نصبیدم اومدن تست کردن خودشون از ساعت سه تا 4 و نیم داشت تست میکرد سرعت دانلود به زور به صد تا میرسید با چند تا سرور خارجی ایرانی هر چی بگی سرور خود آریافون همه جوره تست کرده سرعت افتضاح بوده بعد اومده میگه صب کن مودم رو ببینم نویز نداشته باشه خطتت که نویز روی 21 بود که یعنی خوبه بعد الکی یه نگاه انداخته به تنظیمات میگه اونم خوبه بعد من توی قسمت سرویس نیم نوشته بودم شاتل چن یوزر و پس شاتل بهم دادند منتظر بودم که خط خالی بشه واسه همین یوزر و پس شاتل رو نوشتم ولی وقتی پشتیبانی گفت که میخواد تست کنه دوباره یوزر و پس آریافون رو نوشتم هیچی آقا ما سرویس نیم رو یادمون رفت پاک کنیم خلاصه این بابا هم میگفت تو از ما سرویس نمیگیری از شاتل داری میگیری منم گفتم عزیز من یوزر و پس رو بزن سایتتون که زده میبینه سرویس خودشونه آخر دست بهش گفتم این سرویس سه مگ شما بود حالا سرویس یه مگ مخابرات رو ببین که مال وای فای دختر عموم بود سرعت رفت روی 250 طرفم دیگه کم آورد گفت مال فیوز مخابراته:n04: به خدا من موندم دیگه بهشون چی بگم از یه طرف پول ریختم برا شاتل از یه طرفم چهار ساعت با اینا کلنجار رفتم یه ساعتم خودش داشت توی سیستم با تیم ویوئر ور میرفت بازم نتونست کاری بکنه آخر دستم خالی نکردند خط رو گفت فردا تماس بگیر ببینم باید چیکار کنم
کسی بهانه راه حلی چیزی بلد نیست اینا دهن منو سرویس کردند با این سرویسشون :n21:
دقیقا همین باز یرو عمو من با رنگین کمان داره که خطشو تخلیه نمیکنن از اون طرف به شاتل پول داده.نقل قول:
بهترین راه شکایت به ارتباطات زیر ساخته اونوقت در عرض 2 ساعت خط رو تخلیه میکنن
دوستان من الان صبا نت دارم...و به دلیل عدم نیاز به دانلود و نیاز به پینگ می خوام از مخابرات سرویس بگیرم ...چون واقعا سرعته شبانه صبا اذیتم می کنه..و بعد از دو برایه باز کردنه پیج هم برام مشکل ایجاد می کنه!
ایا سرویسه مخابرات هم شب افت سرعت داره؟ یا کلا تو شبانه روز ثابته؟
سرعته پیج باز کردن و پینگش به چه صورت هست؟
عجب ادمای .....نقل قول:
چی بگم والا
این ارتباطات زیر ساخت کجا هست چطور میشه شکایت کرد ؟
دهن منو سرویس کردن اینا :|
[PHP]Pinging google.com [74.125.236.105] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=602ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=613ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=600ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=608ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=600ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=609ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=607ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=623ms TTL=30
Request timed out.
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=597ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=599ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=592ms TTL=30
Reply from 74.125.236.105: bytes=32 time=684ms TTL=30
Ping statistics for 74.125.236.105:
Packets: Sent = 15, Received = 14, Lost = 1 (6% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 592ms, Maximum = 684ms, Average = 609ms[/PHP]
بابا من شبانه اریا فون سرعت دانلودم رو ۱۰۰ هست !چرا میخواد نیم بها کنه ؟
اه اه اه اه یه حال اساسی تو تابستون داد حالا میخواد بر داره !!!!!
سلام بچه ها یه مدت هست که این سامانه شارژ مخابرات اصفهان کلی حالم رو گفته من اینترنت 128 کیلو بایت دارم زیاد هم از ترافیکم استفاده نمی کنم ولی نمی دونم چرا سر از خود میره برای من شارژ شبانه میگیره در حالی که شارژ دارم تو رو خدا ببینید چقدر شارژ میکنه آیا راهی برای غیر فعال کردنش هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منتظر جوابتون هستم:n03:
دوست عزیز شبا و روزا سرعتش یکیهنقل قول:
پینگش بالاست پینگ من 30 بود با مخابرات
وبگردی هم خوبه فقط قضیه همین مصرف زیاد ترافیکشه اگه کنار میای که یا علی
دوست عزیز همین که نت شما ترافیکش تموم میشه خود سامانه برات شارژ میزنه حالا اگه قبل دوازده ظهر باشه ساعت دوازده ظهر و اگه نزدیک دوازده شب باشه دوزاده شب برات شارژ میکنه اینجوری برنامه ریزی شده کلا حالا یه تماس با 2020 بگیر شاید تونستند حالت شارژ اتومات رو برا شما بردارندنقل قول:
سلام به همه دوستان
بچه ها این جا که ما هستیم (سه راه سیمین) پیش شماره ها، adsl به هیچ وجه ساپورت نمیکنه
الآن وایمکس ایران وِل دارم که خیلی آشغاله
میخوام برم وایرلس بگیرم
مثل اینکه شبکیه شرکت خوبیه و سرعت بالایی ارائه میده
نظرتون چیه؟ شما تجربه چی داشتین؟
این تاپیک خوابیده مثل اینکهنقل قول:
دوست عزیز وقتی کسی تجربه نداشته خب نمیتونه جواب شما رو بده دلیل بر تعطیل بودن تاپیک نیست شما به نظر من اگه میخوای اینترنت وایمکس یا بیسیم بخری اول از همه ببین که دکلش نزدیک خونتون هست یا نه اگه هست برو سراغش وگرنه که هیچینقل قول:
دوستان الان اصفهان نامحدود چی خوبه؟ شرکتی هست با 40 یا 50 تومن در ماه 1 مگ نامحدود با سرعت دانلود 100 بده و کم هم نشه؟
سلام
کسی از شبکیه استفاده کرده؟
سرعت هاش چجوریه؟
آیا واقعیه؟
مثلا زده 128 واقعیه یا تقسیم بر هشت میشه؟
کلا راضی کننده هست؟
ممنون
کسی نمی دونه؟
سلام. چندتا سوال داشتم:
1- adsl مخابرات اصفهان، شبانه رایگان نداره؟ تعرفه شبانه ش چطوره؟ آخه من یه شارژ شبانه 1 گیگ گرفتم قیمتش همون شارژ معمولیه. 3700. جریان چیه؟
2- چرا adsl مخابرات حجم اشتباهی کم میکنه؟ مثلا توی وبگردی، من میدونم که نهایتا توی یکی دو ساعت، 50 مگ مصرف میکنم اما وقتی کانکشنو نگاه می کنم میبینم مثلا شارژ مصرف شده رو زده 150 مگ! نکنه واقعا اینکه میگن مخابرات کلاهبرداری میکنه راسته؟
ممنون.
این تاپیک خوابیده ! قفلش کنید بره ! اه اه اه
همزمان با سراسر کشور طرح کمپین ویژه واگذاری سرویس پرسرعت (ADSL 2 + ) در استان اصفهان آغاز و متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت TCE.IR و تماس با شماره تلفن 2020 از مزایای این طرح بهره مند شوند.
رئیس اداره روابط عمومی شرکت مخابرات استان اصفهان با اعلام این مطلب مزیت های طرح فوق را چنین اعلام نمود :
دارای 20 محصول متفاوت و متنوع برای تامین نیاز کلیه استفاده کنندگان و کاربران ، ترافیک شبانه رایگان ( از ساعت 1 تا 7 بامداد ) ، همچنین مودم رایگان برای خرید محصولات با ارزش بیش از یکصد و هفتاد و پنج هزار ریال ( 175000 ریال ) و مودم نیم بها با 50 درصد تخفیف در قیمت قیمت مودم برای محصولاتی که 130000 تا 175000 ریال قیمت دارند که در طول طرح اجرا می شود.
" مجتبی علم الهدی " زمان اجرای این طرح را تا 25 آبان ماه امسال اعلام نمود و افزود :
همشهریان عزیز می توانند با مراجعه به مراکز استقلال واقع در بزرگراه شهید حبیب الهی ، شهید ردانی در خیابان 22 بهمن و شهید خرازی در خیابان فروغی ثبت نام نمایند.
کسی لینک این خدمات را نداره ؟
اینطوری که من از پشتیبانی پرسیدم گفتن باید حضوری بیاین.
البته کسایی که خط هاشون dlc هست از شبکیه هم می تونن سرویس بگیرن ؛ حالا من موندم برم سراغ همین طرح های مخابرات یا سراغ شبکیه
قضیه این طرح آشنای اولADSL چیه ؟؟؟ میگه شبانه رایگان هم داره؟؟!!! پس شامل کاربران کنونی مخابرات هم میشه یا نه؟؟ یعنی بعد از اجرا همه کاربران مخابرات شبانه رایگان دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
چندین ماه پیش به مناسبت عید اگه یادت باشه چندتا طرح جدید فعال شد. اونا شبانه داشت که رایگان هم نبود ولی خیلی ارزونتر
درمیومد. دقیق یادم نیست ولی فکر کنم مثلا 1 گیگ دانلود میکردی 20 یا 30 درصدش حساب میشد و بقیه ش رایگان بود
ولی الان اینطور که مشخصه شب رایگان نداره. باید منتظر موند و امیدوار باشیم طرح های جدید با شبانه رایگان و یا طرح نامحدود بذارند
که فعلا خبری نیست.
برای حجم هم که کم میکنه بهترین راه اینه که خودت با نرم افزارهای کنترل حجم تست کنی.
نرم افزار BWMeter و یا DU Meter رو نصب کن برای تست چندتا سایت باز کن یه چیزی دانلود کن بعد مصرفت رو هم از نرم افزار و هم
از سایت مخابرات چک کن اگه مصرفی که تو سایت ازت کم شده خیلی بیشتر از اینی هست که در حقیقت مصرف کردی
مخابرات رو تخلیه کن و برو یه شرکت دیگه. اگرم خط فیبر نوریه که دیگه باید باهاش کنار بیای :n01:
عزیزم طرح های جدید اومده و تا آبان ماه مهلت ثبت نام داره.
برای ثبت نام هم به صورت حضوری باید برید
منتها شما برای استفاده از این طرح ها باید هزینه حداقل 6 ماه رو به صورت یکجا پرداخت کنید.
اگه خطتتون فیبر هست از شبکیه هم می تونید سرویس بگیرید ولی به یک شرط.
من زنگ زدم شبکیه و گفت به شرطی که رانژه مخابرات رو قطع نکنید ما می تونیم بهتون سرویس بدیم.یعنی شما باید همچنان از مخابرات هم سرویس بگیرید ، منتها فقط کافیه ماهی یک گیگ شارژ کنید.بعدش هر طرحی که دلتون می خواد رو از شبکیه می گیرید که توی همه ی طرح ها ترافیک رایگان از 2 تا 7 صبح داره و همچنین طرح های دانلود نامحدود که البته سرعت هاشون پایینه متاسفانه.
پس بنابراین اینطوری شما ماهینانه 1 گیگ از مخابرات می گیرید و 3700 پرداخت می کنید و یک طرح هم از شبکیه فعال می کنید.
هر وقت دلتون خواست یوزر نیم و پسورد شبکیه رو وارد می کنید و از اینترنت شبکیه استفاده می کنید و همچنین هر وقت هم خواستید یوزر نیم و پسورد مخابرات را وارد می کنید و از اون استفاده می کنید.در واقع شما اینطوری 2 تا اشتراک اینترنت دارید با این تفاوت که نمی تونید به صورت همزمان از هر جفتش استفاده کنید
اینم سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست تعرفه های مخابراته که جدید اومده:
برای اطلاع رسانی ممنون عزیز. فقط میشه لینک عکس مربوط به تعرفه ها رو اصلاح کنی؟نقل قول:
اون لینک از سایت دیگه ایی به صورت Attach هست که باید عضو شد تا برای ما قابل مشاهده باشه و الان نمیتونیم ببنیم.
یه جایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود میکنی؟ طرح نامحدود هم اضافه شده؟
بله ، معذرت می خوام
کسی از طرح هایی که عید گذاشته بودن استفاده کرده؟ سرعت دانلود نامحدود ها چجوری بود؟
اینم تصویر مربوط به تعرفه ها ، آپلودش کردم:
همزمان با سراسر کشور طرح کمپین ویژه واگذاری سرویس پرسرعت (ADSL 2 + ) در استان اصفهان آغاز و متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت TCE.IR و تماس با شماره تلفن 2020 از مزایای این طرح بهره مند شوند.
رئیس اداره روابط عمومی شرکت مخابرات استان اصفهان با اعلام این مطلب مزیت های طرح فوق را چنین اعلام نمود :
دارای 20 محصول متفاوت و متنوع برای تامین نیاز کلیه استفاده کنندگان و کاربران ، ترافیک شبانه رایگان ( از ساعت 1 تا 7 بامداد ) ، همچنین مودم رایگان برای خرید محصولات با ارزش بیش از یکصد و هفتاد و پنج هزار ریال ( 175000 ریال ) و مودم نیم بها با 50 درصد تخفیف در قیمت قیمت مودم برای محصولاتی که 130000 تا 175000 ریال قیمت دارند که در طول طرح اجرا می شود.
" مجتبی علم الهدی " زمان اجرای این طرح را تا 25 آبان ماه امسال اعلام نمود و افزود :
همشهریان عزیز می توانند با مراجعه به مراکز استقلال واقع در بزرگراه شهید حبیب الهی ، شهید ردانی در خیابان 22 بهمن و شهید خرازی در خیابان فروغی ثبت نام نمایند.
من شنبه انشاا.. می رم و از شبکیه سرویس می گیرم ، اگه می خواین منتظر بمونید تا سرعتش رو تست کنم ، اگه بهتر بود سراغ مخابرات نرید.
مخابرات پست فطرت نکرده لااقل این تعرفه ها رو بیاد و توی سایت معرفی کنه ، من مجبور شدم برای اینا برم تا مخابرات خرازی و اینو به دیوار زده بودن که عکسش رو گرفتم.
ولی هم از خودشون و از هم از پشتیبانی پرسیدم معلوم نیست این سرعت ها دقیقا چجوریه
تشکر عزیز, ممنون. خوب قیمت ها مثل بقیه استانهاست مثلا 1 مگ نامحدود 43 ت... تا چند ماه پیش از دوستان من مخابرات داشت ولینقل قول:
طرح های نوروز رو فعال نکرد, خودمم خیلی دوست داشتم بدونم سرعت طرح های جدید بخصوص اون نامحدودها چنده
ولی نشد. احتمالا سرویس های نامحدودش در بهترین حالت همون سرعت قراردادی باشه. مثلا 1 مگ سرعت دانلود در حد 120 باشه.
حالا امیدواریم این لیست رو عملی کنن و بشه توی سایت انتخابش کرد. به نظر من نامحدودش خیلی میارزه. نامحدود از isp های
دیگه قیمتش فاجعه باره... اصلا قابل مقایسه نیست. خداکنه این طرحها رو فعال کنن و به این زودی ها هم حذف نکنن.
باز اگر شما همون شبکیه رو ردیف کردی یه تست برامون بذار ببنیم چطوره.ممنون
خواهش می کنم.
شما می خواید برید بگیرید؟
الان دارن می فروشن و از توی سایت خرید امکان پذیر نیست و باید حضوری برید!
ببینید اصلا مشخص نیست این سرعت ها چجوریه!
من از پشتیبانی پرسیدم ، ی دختره گوشی رو برداشته بود ، هر سوالی که می کردم هیچی نمی دوست ، از بقل دستیش می پرسید:n02:
در مورد سرعت می گفت سرعت ها واقعیه ؛ به احتمال 99 درصد دروغ می گن ، شما حساب کن مثلا زده 4 گیگ 128 محدود 11000 تومنه ، او ن موقع نامحدودش 12500 !
خب مگه آدم مریضه وقتی سرعت محدود و نامحدود یکی هست بره محدود بگیره در حالی که قیمت ها تقریبا یکی هست؟
از طرفی اگر سرعت های سرویس ها واقعی باشه ، حتی توی محدودها ، چه لزومی داره که آدم بره سرعت یک مگ بگیره؟
پس میشه نتیجه گرفت که قطعا اینا شیر میشه و حداقل در مورد نامحدودها تقسیم بر 8 میشه و اگه شما 128 بگیرید فکر نمی کنم با 16 تا بیش تر دانلود داشته باشید !
ی دختره هم توی خود مخابرات بود که اونم می گفت نمی دونه .
کلا مخابرات کارشناس ارشد دزدی و کلاه برداری رو داره ، منتها توی جواب دادن می گه بلد نیستم! این مشخصه که دارن کلاه برداری می کنن
اگر مجبور نیستید سراغ این مخابرات پست فطرت نرید