سنجش آخر گاج یا کتاب زرد کانوننقل قول:
اگه مایه داری سنجش آخر رو بگیر پاسخ های تشریحی که داره خیلی خوبه
Printable View
سنجش آخر گاج یا کتاب زرد کانوننقل قول:
اگه مایه داری سنجش آخر رو بگیر پاسخ های تشریحی که داره خیلی خوبه
نقل قول:فقط ازادو میخواما قیمیتش چند هست حالا ؟ :دینقل قول:
سلام دوستان من ازاد عمران قزوین رو زدم تاحالا شهرشم نرفتم به نظرتون دانشگاش خوبه ؟ تا تهران چه قدر میشه رفت و برگشت ؟
ترازش 5800 بود سهمیه بسیجم دارم ! میشه در اومد؟
دو جلده جلد اول سوالات کنکور با پاسخنامه کلیدی و جلد دوم فقط پاسخنامه تشریحی که با هم دور و بر 20000 تومان در میاد 9 دوره کنکور دانشگاه آزاد ازسالهای 85 تا 89 و 11 دوره کنکور دانشگاه سراسری از سالهای 84 تا 89 داخلش هست رشته شما چیه؟نقل قول:
نقل قول:این پستو بخون من تراز حدود 4900 میخوام ارزش داره خدایی 20 هزار تومن خرج کنم ؟ :31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6042022&postcount=5651
داداش دانشگاه قزوین ازادش اگه اونی باشه که من میدونم رتبه برتر امکانات کشور خیلی باحاله خدایش تهه امکانات در مورد شهرشم که یه شهر دانشجویی خوبه:46: برا منم دعا کن عمران تهران زدم البته رشتم تجربی بود یهو امدم سمت علاقم دعا کن 9کرتمنقل قول:
شما قبلا به من نگفتی اگه میخوای تراز 4900 بیاری اصلا نیازی به این کتاب نیست انتشارات راه اندیشه کنکور های آزاد سال قبل رو تکی میفروشه (هر کنکوری 1000 تومان) کتابفروشی ها سوال کنی دارننقل قول:
اصلا به نظر من این تراز خوندن نمیخواد من به خاطر این اون کتاب رو بهت پیشنهاد دادم چون رشته ای که من زدم تراز 6500 میخواد
نمرات کتبی سال سوم شما خیلی بالاست به خاطر همین تاثیر خوب میذاره من بهت میگم حتما قبولی
ممنون از راهنماییات عزیز :46::40:نقل قول:
سلام . جیگرتو تو که درست خیلی خوب بود حتما" در میای داداش فقط قدر همین وقتا رم بدون منم همون قزوین باراجین رو زدم که میگی . ازاد که سهله سراسریم به گریه میندازیم تا دیگه دور و برمون پیدا نشن ( روحیه رو حال کردی):10::15:نقل قول:
با دروود
دوستان،آیا مرکز اینترنت دانشگاه های آزاد،بنا بر اساسنامه آنها،جزو وظیفه دانشگاه برای ارائه خدمات می باشد و یا آنکه امکانی افزون تر بر وظیفه و برای آسانی بیشتر دانشجویان می باشد؟
سلام
1 - کسی از این دوستان نمیدونه دفترچه فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد کی میاد؟
2 - اگر قبول بشیم تو آزمونش تا کی وقت داریم که مدرک دیپلم رو بهشون بدیم؟
3 - این قضیه دانشکده های سما یا همچین چیزی چیه؟ کسی در این باره اطلاعی داره؟
ممنون
دوستان راهنمایی کنید من تراز 6500 میخوام درسم بد نیست البته تجربی بودم ترازم توی قلمچی تجربی 7200 بود ولی یه مدتی از عید به بعد مشکل برام پیش امد نتونستم درست بخونم حالا هم تصمیم گرفتم برم عمران تهران جنوب 6500 میخواد میگید چی کار کنم خوهشا؟
سلام...
من میخوام امتحان کاردانی به کارشناسی بدم...
ثبت نام کیه؟از کجا میتونم بفهمم که هر واحد چه رشته هایی داره؟اگه دفترچه واسه دانلود باشه ممنون میشم
از طریق سایتنقل قول:
می تونید ثبت نام کنید و شماره تلفن همراه را بذلرید موقع ثبت نام واسه شما از طرف سایت دانشگاه آزاد اس ام اس میادکد:www.azmoon.org
.
کارت ها رو کی میدن بچه ها؟تاریخ ازمون کارشناسی کیه؟
27اردیبهشتنقل قول:
2- موقع ثبت نام حتما باید تحویل در غیر اینصورت ثبت نام نمی کنن (در صورتی که پارتی داشته باشید شاید بشه کاریش کرد )
3- یک سری آموزشکدها هستن زیر نظر واحدهای دانشگاه آزاد که دانشجو میپذیرن (اکثرا بدون کنکور در صورت داشتن پایان خدمت ) که به صورت تک جنسیتی هستند (البته دانشگاه ما اینجوری نیست !) مدرکش هم همون دانشگاه آزاده
موفق باشید
:11:
در دانشگاه آزاد مسئول سایت دانشگاه یا همون انفورماتیک رو کی منصوب میکنه؟
یعنی این بخش سایت و انفورماتیک زیر نظر کدام حوزه هست>؟ آموزش؟ پژوهش؟ دانشجویی؟
نقل قول:
سلام
ممنون دوست عزیز :10: :11:
1- ok
2- نمیشه یک ماهی دیرتر داد؟! :31: شاید من تا مثلا آبان گرفتن دیپلمم طول بکشه! :13:
3 - بدون کارت پایان خدمت نمیشه؟ چطوری باید اطلاعات بیشتر در این مورد کسب کرد یا رفت ثبت نام کرد؟
نمیدونم دوست عزیز ولی من سر همین جریان 2 ترم نتونستم برم مجبور شدم 2 ترم مرخصی گرفتم ( دانشگاه آزاد واحد قزوین)نقل قول:
چرا نمیشه؟:31: در صورتی که دفترچه بگیرید و تو ازمون شرکت کنید و قبول شید می تونید برید بدون کنکور در صورتی هست که پایان خدمت داشته باشید دانشگاه ما اکثرا نیمه دوم بدون کنکور تو بعضی رشته ها می گیره
- پس سعی کنم تا اون موقع طول نکشه! :41:نقل قول:
- باید یه دفترچه جداگانه برای این سما گرفت؟! کلا ثبت نامش چطوریه؟
من کلا به فلسفه این آموزشکده های سماء پی نبردم! فرق اینا با رفتن به دانشگاه های معمولی چیه؟ مدرکش که فرقی نداره؟
ممنون :11:
نه دوست عزیز لازم نیست دفترچه جدا گرفت بشه دفترچه ازاد رو که بگیری یه سری الویت داره که مربوط میشه به دانشکده های سما - فرقش هم که گفتم تو پست قبلیم -مختلط نیستنقل قول:
نه مدرکش همون دانشگاه ازاده
توصیه می کنم امثال حتما دفترچه دولتی هم بگیرید چون به شدت ظرفیت زیاد شده :27:
ممنون DJ_EBI جان بابت راهنمایی ات :11: :10:نقل قول:
الان خواستم برم سایت سنجش و دفترچه رو دانلود کردم و دیدم شرایط سربازی ام هیچ کدوم از شرایطی که نوشته نیست الان من نمی تونم ثبت نام کنم؟!! :18:
متولد 69 هستم و الان دارم پیش دانشگاهی می خونم و تا پایان شهریور هم دیپلم کار و دانش کامپیوترم رو می گیرم.
به خود سایتشون هم نامه ارسال کردم ولی جوابی ندادند!! :41: ممنون میشم کمک کنید :40:
براساس اعلام رسمي سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي داوطلبان مرد لازم است يكي از شرايط مشروحه ذيل را دارا باشند:
كد 1) داوطلبان داراي كارت پايان خدمت.
كد 2) داوطلبان داراي كارت معافيت كفالت ، پزشكي و موارد خاص.
كد 3) داوطلبان داراي كارت معافيت موقت در مد ت اعتبار آن.
كد 4) پرسنل شاغل رسمي در نيروها ي نظامي و انتظامي جمهوري اسلامي ايران با ارائه گواهي موافقت از يگا ن مربوط.
كد 5) فارغ التحصيلان و دانش آموزان سال آخر شاخ ه فني و حرفه اي و شاخه كاردانش متولد سال 1371 و بعد از آن.
تبصره : افراد مشمول بند 5 لازم است در تاريخي كه توسط سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي اعلام م ي گردد، نسبت به معرفي و اعزام به خدمت اقدام
نمايند. بديهي است در صور ت پذيرفته شدن در آزمون در هر مرحله اي از خدم ت وظيفه، ترخيص خواهند شد. در غير اين صورت غايب محسوب شده
و پذير ش آنها در آزمو ن سال 1390 ملغي مي گردد.
كد 6) متولدين سال 1354 و قبل از آن. اين قبيل مشمولان بايد پس از اعلام قبولي و در زمان ثبت نام، كارت معافيت دائم (معافيت رهبري) را ارائه نمايند.
1370 به بعد) كه به صورت حضوري گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه خود را در يكي از /7/1) كد 7) داوطلبان متولد نيمه دوم سال 1370
رشته هاي شاخه فني و حرف ه اي و يا شاخه كاردانش اخذ نمود ه اند، با اخذ برگ اعزام به خدمت بدون مهر غيبت كه تاريخ اعزام آنان در نيم ه دوم سال
1390 خواهد بود.
كد 8) فارغ التحصيلان ديپلم شاغل به خدمت در نيروهاي نظامي و انتظامي در هر مرحله از خدمت وظيفه كه باشند، به شرط نداشتن غيبت قبل از اعزام
به خدمت و نداشتن سابقه تحصيل در مقطع بالاتر از ديپلم.
تبصره: برگه هاي اعزام به خدمت بايد فاقد غيبت بوده و مهلت قانوني اعزام با تاريخ شروع به خدمت منطبق باش د . بديهي است مشمولاني كه با غيبت
اعزام شده باشند، در صورت قبولي ترخيص نخواهند شد و قبولي ايشان ملغي است.
كد 9) طلا ب علوم ديني داراي م ع افيت تحصيلي، به شرطي كه مركز م ديريت حوزه هاي علميه و يا شوراي مديريت حوزه علميه خراسا ن ت أييد نمايد كه
با همان معافيت تحصيلي حوز ه ، « طلبه قادر است ضمن اينكه در حوزه به تحصيل اشتغال دارد به موازات آن در دوره كارداني نيز تحصيل نماي د »
اشتغال به تحصيل وي در دوره كارداني پيوسته آموزشكده هاي فني و حرف هاي و يا مؤسسات آموزش عالي غيردولتي- غيرانتفاعي بلامانع است. بديهي
است در هر موقع حوزه علميه معافيت تحصيلي طلبه را خاتمه يافته اعلام نماي د ، مشمول ديگر نم يتواند به عنوان دانشجو از معافيت تحصيلي استفاده
كند و بايد خود را به سازمان وظيفه عمومي محل معرفي نمايد.
تبصره: افراد مشمول بند 9 قبل از ثب ت نام در آزمون بايد موافقتنامه مذكور را از مركز مديريت حوزه هاي علميه و شوراي مديريت حوزه علميه خراسا ن
دريافت دارند و هنگام قبولي در دوره كارداني به آموزشكده فني و حرف هاي ارائه نمايند.
كد 10 ) متعهدين خدمت در وزارتخانه ها و سازما ن ها كه پس از انجا م تعهد خدمت معاف مي باشند، در صورت ارائه موافقت نامه از بالاترين مقام وزارت يا
سازمان متبوع . بديهي است با شروع تحصيل، تعهد آنان قطع شده و پس از اتمام تحصيلات بايد بقيه تعهدات خ ود را در وزارتخان ه و يا سازما ن متبوع
به اتمام برسانند.
من کدوم رو باید انتخاب کنم؟
??????????نقل قول:
این دو تا گزینه در دانشگاه آزاد رو چطور باید پر کنم؟
24 - معدل كتبي ديپلم يا آخرين وضعيت تحصيلي :
25 - نظام آموزشي متوسطه :
من الان دارم پیش میخونم و تا شهریور دیپلم کار و دانشم رو به صورت آزاد میگیرم.
کسی جواب این سوال رو نمی دونه؟ :18:
یه سوال از تو خود دانشگاه دارم:
جریان این حذف اظطراری چیه؟
به صورت اینترنتی هست یا حضوری؟
باید معدل دیپلم رو بنویسی ، اگه هنوز معدل رو نمیدونی ، معدل کل رو تا الان ، بنویسنقل قول:
اگه بعد از زمان حذف و اضافه ، بخوای درسی رو حذف کنی ، یه زمانی رو میزارن برای حذف اضطراری که هم دستی میشه انجام داد هم اینترنتی از طریق سایت دانشگاهنقل قول:
نقل قول:
همه ی مسئول ها رو رئیس تعیین میکنه
سایت هم زیر نظر امور پژوهشی و دانشجویی هست ( یا بهتره بگم فناوری اطلاعات )
من دیپلم تطبیقی هستم و هنوز دیپلمم رو نگرفتم که تطبیق بزنمش . میگم نمیشه یه معدل الکی بزنم و بعدا براشون توضیح بدم که من دیپلم تطبیقی هستم؟نقل قول:
- یا اینکه معدل کتبی دیپلم تجربی ام رو بزنم؟ اون موقع فکر نکنند از بچه های نظری هستم و اصلا برگه ام رو تصحیح نکنند؟!!
به نظر شما کدومش بهتره؟
راستی این دانشگاه آزاد یه مرکزی چیزی نداره برم مستقیم اونجا و از خودشون بپرسم؟
سلام به بچه های کنکوری یه سوال داشتم
برای بدست آوردن درصد بالا در کنکور آزاد در درس ادبیات عمومی اگر فقط تست های سالهای گذشته رو بخونم کفایت میکنه؟
کلا من هر وقت میخوام این درس رو بخونم سردرد میگیرم!
نقل قول:
- در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل و یا سوال می توانید با شماره تلفن های مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تماس حاصل نمایید:
- 22581322 021
- 22581327 021
- 22574333 021
- 22574050 021
- 22573131 021
کسی نیست جواب ما رو بده؟
زنگ زدم ازشون پرسیدم! نمی دونم این چه کارشناسی که گذاشتند مردم رو راهنمایی کنه!! اطلاعاتش از من کمتر بود!! :31:نقل قول:
میگه برو نظام وظیفه بپرس میگم پرسیدم میگن مشکلی نیست و گفتند از شما هم سوال کنم میگه نه برو نظام وظیفه!! :31:
خلاصه همینطوری پر میکنیم دیگه چاره ای نیست!
نه شاید اینجوری فقط 30 % بزنی تازه اگه شانس بیارینقل قول:
درود
چند سئوال
1-دوستان در قوانین اخلاقی دانشگاه آزاد استفاده از کراوات تخلف حساب میشه؟
2-برای شکایت از استاد یا مسئولین دانشگاه باید دقیقا به کجا مراجعه کرد؟(شکایت قانونی)
3-قوانین دانشگاه آزاد مثل اخلاقی،انظباطی و تحصیلی را از کجا میشه مطالعه کرد؟
سلام
دوستان میخواستم بدونم اگه یه نفر مثلا تو رشته ریاضی هیچ کدوم از درسای تخصصیش رو نزنه و صفر بذاره بمونه بهتره یا شانسی بزنه؟اگه هیچی نزنه که میشه صفر و اگه شانسی بزنه ممکنه + بشه یا - دیگه بستگی به شانسه.حالا کدومش درسته؟
بعد با این وضعیت که اگه مثلا صفر بذاره و عمومیرم تا اندازه ای بزنه دانشگاه درمیاد؟مثلا خودش تهران میشینه و دانشگاه شهرستان رو زده.درمیاد؟رشته های مهندسی؟منظورم همون دانشگاه آزاده
بابا دوستم مچلم کرده خواهشا یکی جواب بده این دست از سر ما برداره
مرسی
منتظرم
1234 بزنه از بالا بیاد پایین هی
چون اینجوری اگه یکیش درست دربیاد بقیه رو خنثی می کنه .البته بستگی داره!بگو این 238 روز رو بخونه دیگه!
ما هم می خونیم شما هم بخونید!:31:
---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
راستی هنوز نگفتن کارتارو کی میدن اینترنتی هست یا دستی؟
تخصصی که صفر نمی زنه می تونه 5 سوال رو راحت جواب بده ولی شما ببین چه ترازی رو انتخاب کرده تا بیشتر کمکت کنم:11:نقل قول:
اقا ببخشید مبحث کمک شد به منم یه کمکی کن من تو عمومی تقریبا مشکلی ندارم و شیمی هم همینطوری فیزیکم دارم حل میکنم میمونه ریاضی چون رشتم تجربی بود ولی یهو هدفمو عوض کردم ازاد ریاضی مجبور شدم برم ترازم تو تجربی که فبل از عید قلمچی میرفتم 7200 بود یه مدتی بهم ریختم ولی الان خدا رو شکر من عمران تهران جنوب رو زدم تراز 6500 چه جوری بزنم؟نقل قول:
بچه ها کسی میدونه تراز قبولی میکروبیولوژی شرق تهران چنده...خیلی برام ضروریه
اگه 4800 اینا باشه من راحت قبولم اگه تو تخصصی هام زمین و زیست و شیمی رو بزنم
تو عمومی هام هم دینی فارسی و زبان رو؟