من مشهد هستم ( نائب الزیاره همه دوستان ) یکی از بچه ها گفت امشب بازی آمادست آدرسم دادن روی این حساب گفتم فردا بازیو میتونم گیر بیارم .نقل قول:
Printable View
من مشهد هستم ( نائب الزیاره همه دوستان ) یکی از بچه ها گفت امشب بازی آمادست آدرسم دادن روی این حساب گفتم فردا بازیو میتونم گیر بیارم .نقل قول:
من هم از فروشگاه سفارش دادم
پي سي ورلد هميشه قابل اعتماد بوده اما اميدوارم زودتر به دستم برسه
شنبه خيلي ديره
حسین جان چهارمین ستاره مبارک
بهارد جان از عکسات ممنون
این داوره فرقی نکرده ؟ هنوز همون کچلس
یعنی میگید از همین سایت بخریم ؟؟
قابل اعتماده ؟؟
صبر نکنیم تا آخرین ورژنش بیاد ؟؟
جناب ایندفعه هم angel دوربین غیر فعاله؟
همونی که به دید دوربین زاویه میده!
دوربین هایی که توی بازی هست ایناست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من از اینترنت نخرید ،خیلی زود بخان بهتون برسونن شنبسنقل قول:
اگه تا فردا بعدازظهر صبر کنید دیگه تمام شهرها دارن ، زودتر به دستتون میرسه
این لینکی که گذاشتی اصلا باز نمیشه !نقل قول:
یه تورنت درست و حسابی بزارید
آخرین در خواست من
عکس فیس از
برباتوو ، نانی ، ون نیستروی
نقل قول:
به نظر من از اینترنت نخرید ،خیلی زود بخان بهتون برسونن شنبس
اگه تا فردا بعدازظهر صبر کنید دیگه تمام شهرها دارن ، زودتر به دستتون میرسه
نه چون میگی سایت P30WORLD قابل اعتماده و سی دی هاش همیشه کامل خوب بوده میگم دیگه حوصله ندارم از شرکتهایی مثل BOY STEAM بگیرم یا ناقص باشه یا بی کیفیت .
سرزمین هم همیشه بازی هاش کامل بودهنقل قول:
بهادر جان در مورد هوش دروازبانها نسبت به دمو بگو
ایا توپ از دستشون جدا میشه؟
هوش کامپیوتر نسبت به دمو چه طوریه؟
بازی سخت تر شده نسبت به دمو
افسایدگیری هاش قانونی هستند؟ یعنی تا توپ به بازیکن نرسیده افساید نگیره؟
طرز خطا گرفتن داور چه طوریاست؟
زمان پاسخدهی بازی به نسبت دمو چه جوریاست
واکنش دوازه بانها چه طوریه؟
ممنون
اون آدرسه درسته فقط این سایت ThePirateBay بعضی وقت ها بازی در می آره. اینم یه آدرس دیگه:نقل قول:
کد:http://www.mininova.org/tor/3063178
سلام.
میشه در مورد مود BAL و مستر لیگ یوخده توضیح بدین که توی این بازی چه فرقایی کرده؟ لطفاً کامل بگین
عزيز جان اخرين ورژني در كار نيست همين نسخه نهايي هستش و شما مي تونيد از همين سايت سفارش بدين بياد منم همين كارو كردم و در ضمن تلفني هم باهاشون حرف زدم تضمين 100 درصد داد كه نسخه نهايي هستش و گفت ما هيچ وقت چيزي رو كه كامل ونهايي نباشه تو سايت نمي ذاريم واسه فروش -نقل قول:
در ضمن شما مي توني نهايتا تا 1 هفته يا 10 روز ديگه با كيت سرور هايي كه اماده ميشه همه نقل وانتقالات رو درست كني و لايسنس تيم ها هم درست ميشه با اون و فيس ها و اسم تيم ها و اسم بازيكنا و .... همه با كيت سرور حل ميشه
هنوز بصورت کامل نتونستم دو دست بازی کنم ولی اینجوری استنباط میشه که:نقل قول:
-هوش دروازه بانها نسبت به دمو و 2009 افزایش داشته و توپ رو بعضی موقع بصورت دو ضرب خیلی جالب مهار می کنند.
-من که فعلا چیزی ندیدم
-این رو قبلا توضییح دادم ، خیلی هوش کامپیوتر بالا رفته و ذهنیت تاکنیکیش بیشتر شده و خیلی خوب دفاع می کنند تا حمله
-بازی سخت تر شده و لی من هنوز نتونستم جام قهرمان شم تا ببینم super star چطوریه
-این رو هم تا حالا به عینه ندیدم نمیتونم درموردش نظر بدم ولی در کل سطح داوری بالا رفته
-طرز خاصی نداره و مثل قبله
-پاسخ دهی سرع تر و بهینه تر شده
-بعضی موقع بقول مزدک میرزایی چند تا سوپر واکنش میدن
======================================
درمورد bal ,madter league زمانی میشه نظر داد که حد اقل 4-5 تا بازی انجام بدی ولی همینجوری سرسری که ازش رد میشدم چند تا نکته اساسی دیدم اونم توی مستر سخت تر شدن کاره چون دیگه بعنوان مربی نیستی بلکه هم مدیر تام باشگاه هستی هم مربی .
درمورد bal زیاد روش کار نکردم ایشالا فردا.
بهادر جان ميشه يه توصيف كلي از بازي هايي كه انجام دادي بدي به ما نمي خوام ريز بشي چون ميدونم خسته هستي فقط مي خوام بدونم لذتي كه از بازي ميبري الان با اون زمان كه دمو رو بازي كردي چقدر فرق كرده ؟ بيشتر شده يا تغييري نكرده و كمي هم در مورد دروازه بان ها بگو بهتر شدن
داورها هم تغيير كردند يا نه تعدادشون زياد شده ؟
گزارشگر نسبت به 2009 چطور گزارش ميكنه ؟
الان من این رو بگیرم حله دیگه
حجمش 5 گیگه ؟
اگه می تونید یه تورنت انگلیسی برای xbox بزاریدکد:http://www.mininova.org/tor/3063178
به به ابوالفضل خان از این ورا . حقیقتا دلم خیلی برات تنگ شده بود . آخر گزارش غیر انگلیسی pes 2009 رو گیر آوردی ؟نقل قول:
ابوالفضل تغییرات اساسی و بسیار جالبی توش داده شده . بعنوان نمونه واقعی شدن قیمت بازیکنان , خرید و فروشها بر اساس پول واقعی ( دلار پوند و ین ) تیم جوانان مربی پزشک تیم مربی بدنساز عقد قرار داد با اسپانسرها برای حمایت تیم و حساب و کتاب کردن دخل و خرج باشگاه و ....
بهادر اين تيم هاي كه ميذارم لايسنس كامل شدن يا نه اخه اينا تو نسخه نهايي لايسنس شدن و تو كد هاي قبلي نبودن ممنون ميشم اينم جواب بدي -- فقط مي تونم بگم تركوندي امشب داداش-- Racing Santander , Valadolid , Unirea Urziceni , Rosenborg
بهادر جون مثی که من و شما باید از تو قرنطینه این رو بازی کنیم بخاطر کنکور یه درخواستم من داشتم اگر میشه از قدرتای مسی عکس بگیر و اینکه مشکل زمان پاسخگویی قابل تحمل شده یا نه قریانت آرمین.
حسين جان من تقريبا همه چيو يادم گرفتم از بازي و عادت كردم اما وقتي ميخوام از راه دور شوت بزنم فقط توپ ميره به وسط دروازه هر چقدر جهت ميده به كناره ها نميشه
توي پي اي اس 2009 از 32 متر به اين ور شوت ميزدم گل بود
آيا راهي روشي داره ؟اگه اينطوره يه آموزشي بده من يه گل بزنم حال كنم ؟
ميرم يوتاب گل هاي بقيه رو مي بينم كه از فواصل دور شوت زدن و گل هاي قشنگي شده
مطمئنا بازی کردن توی ورزشگاههای بیشتر با تیمهای بدون حد و زمینهای مختلف و هوای صاف و ابری و بازیکنان شبیه به واقعیت بازی رو جذاب میکنه.نقل قول:
ومن هم از این قائله مستثنی نبودم به محض اینکه اولین بازی رو انجام دادم ( بارسا - رئال) متوجه تغییرات شدم و بخصوص داور که تو هر بازی تغییر میکرد ولی اون چیزی که خنوز هم توی ذوق می زد گزارشگر بود که نمیشه گفت تغییره عمده ای داشت ولی از اون طرف نور پرداری ها خوب به جا اصلا چیزی رو برای مقایسه با اون ورزشگاههای تاریک و با چمنهای یک شکله PES2009 نمیگذاشت و به هیچ وجه قابل مقایسه نبود . دروازه بان هم تغییر شگرفی داشت.
===========================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم از تورنت دانلود میکنم !
فعلا در این وضعیته 3 تا سید داره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله همشون لایسنس شدن.:20:نقل قول:
ماشالا بچه های تاپیک توی این مسائل اطلاعات بسیار دقیقی دارن بیشتر باید از بقیه این چیزا رو بپرسی . اما چیزی که من میدونم اینه که توی سریهای pes ( بخصوص توی این شماره ) اول باید شوت , پاس و سانتر کرد و بعد مسیرشو با جهتهای دسته مشخص کرد . بعنوان نمونه اگه شما میخوای کرنر مواج بفرستی و یا ضربه ایستگاهی بزنی باید اول دکمه سانتر رو فشار بدی بعد با جهتا میتونی بهش کات بدی . در مورد شوت و پنالتی هم همینطوریه اول باید میزان و قدرت شوتو با دکمه شوت تعیین کنی بعد جهت و اندازه زاویه رو با مقدار نگهداشتن دکمه جهت تعیین کنی .نقل قول:
سلام حسین جان. یه مدتیه گرفتارم. آره، گیر آوردم. پس عمم داشته و من بی خبر بودم :دینقل قول:
الانم یه 1-2 ماهی هست PES نزدم تا خوب با حرص و ولع 2010 رو بازی کنم.
پس با این توصیفایی که تو گفتی، واقعاً محشر شده . . . :27::8:
قرنطینه رو قبول دارم.نقل قول:
پاسخگویی بهتر شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دیگه فکر کنم بریم بخوابیم قبول دارین.
خوب ماهم که تا فردا عصری از تتا سیستم بازی رو میخریم ومث شماها میشیم تزریقی ساکر بازم تبریک به شما PESFAN های عزیز ما دیگه رفتیم لا لا.....
سلام .
من این بازی رو دارم آفلاین میگیرم .
طرفی که داره دانلود میکنه حجم بازیش 1 دی وی دی هست !
میخواستم ببینم این بازی چه فرقی با اون 5 گیگ ها داره ؟
سلام دوستان ما منتظریم بازی رو امتحان کنید ببینیم چی از کار در آومده حتما خبرشو بدید
من خیلی منتظرش بودم.
** توجه توجه**
بلاخره این بازی کاملش اومده ؟ میشه خرید ؟ کس تو تهران آدرسی داره که پک کامله بازی رو بشه خرید کرد.ممنون میشم راهنمایی کنین..
سلام
پس این سوپر استار چی شد؟
با ید آنکلاک کنیم؟
نسخه ی ps3 رو از کجا تهیه کنم؟
دوستان خواهشا یه آدرس تو تهران بهمون بدن که نسخه اورجینال داشته باشه
نسخه اورجینال رو فکر نکنم گیر بیاری...اگر هم پیدا کنی قیمتش خیلی بالاست...فکر کنم باید 50 هزار تومان پیاده بشینقل قول:
دوستان خواهشا یه آدرس تو تهران بهمون بدن که نسخه اورجینال داشته باشه
خوب این نسخه های تقلبی کجا میتونم پیدا کنم البته تو تهران ؟
اصلا نسخه های اورجینال تو ایران پیدا نمیشه . همیشه بازیهارو از سایت ها دانلود میکنن و رو dvd میزنن و خورده ملت میدن..
منم به همه ی طرفدارای Pes اومدنش رو تبریک میگم
عزبز بازی 40 تومنی رو 4 تومن می خریم اون وقت می گی به خوردمون می دن؟ البته من خودم سعی می کنم اکثر نرم افزارام crack شده نباشن چون به هر حال یه جور دزدیه این کار