كدوم شهرين شما؟
Printable View
كدوم شهرين شما؟
تهران منطقه ازادی فرداسدی 6608:11::11::11::11::11:نقل قول:
سلام دوستان
اطلاع دارین در منطقه زعفرانیه برای داشتن adsl or wireless چه باید کرد؟من هیچ شرکتی را پیدا نکردم
راه حل دیگه ای هم هست...
2275 چهار شماره اول - مرکز : دستغیب -
دوستان لايزري، الآن اوضاع سرويس دهي اين شركت چطوره؟
سلام
من درخواست adsl داده بودم . همه کاراش رو هم کردم . در مرحله انتظار رانژه بود که از مخابرات تماس گرفتن گفتن خط شما pcm هست روش adsl نمیدیم .
من باید چیکار کنم ؟
شنیدم خطهای جدید کلا این مشکل رو دارن . درسته ؟
یعنی راهی جز وایرلس نمیمونه ؟
يعني چه اين؟
دوستان من از شرکت های مختلفی اکانت گرفتم که براتون توضیح میدنم .
شرکت داتک اولین شرکتی بود که باهاش قرارداد بستم که واقعاً دزدن !! به چند دلیل : اول اینکه نامحدود بودن اکانت عملاً یک ترفند ناجوانمردانه واسه جذب یوزر است . به دوستان پیشنهاد میکنم هیچ وقت سراغ سرویس نامحدود نرن ( گول نخورید ) چون شرکت های adsl با توجه به سخت افزارهاشون روی هر لاین میتونن یک تعداد یوزر مشخص داشته باشن . شرکت ها با ایجاد محدودیت حجمی در واقع تعداد یوزر رو محدود میکنن . حالا هر شرکتی که تعداد یوزرهاش رو روی هر لاین کمتر نگه داره ، به همون میزان کیفیت خدماتش بالاتر میره ( و طبیعیه که به همون میزان قیمتش هم میره بالا) . شرکت داتک واسش فرقی نمیکنه که روی هر لاینش چقدر یزر داره و همین باعث میشه اکانت 256 اون فقط 2k دانلود بده که نصف دیالآپ هست . شما اکانت داتک میخرید با اسم نامحدود ولی عملاً نمیتونید 2 گیگ دانلود در ماه داشته باشید . اگه بیشتر دانلود کردید بیاید من اسمم رو عوض میکنم :18:
دومین شرکتی که الان دارم ازش استفاده میکنم فن آوا هست . چند نکته درباره این شرکت باید بگم .
پشتیبانی افتضاح ( همیشه میخوان بگن که مشکل از طرف یوزره و دوست دارن که افرادشونو بفرستن تا مشکلتونو برطرف کنن البته با دریافت 35 تا 50 هزار تومن :27: )
سرویسش هم واقعاً آشغال هست:10: من الان از 512kb دارم استفاده میکنم با محدودیت 5 گیگ .
سیاست این شرکت واقعاً جالبه واسم --> اواخر و اوایل ماه که موقع تصفیه حساب هست ، سرویسشون واقعاً عالی و بدون قطعی و کاهش سرعت هست . به اواسط ماه که میرسیم یه سه چهار روزی کاهش شدید سرعت و قطعی کامل دارین و پشتیبانی هم که :27: اول فکر میکردم که این موضوع اتفاقی هست ولی چند ماهه که همین روند رو داشت تا که توی این ماه سرویس من 7 روز قطع بود :18: حالا هم میخوام شرکت رو عوض کنم
شرکت ندارایانه یکی از بهترین سرویس ها رو داره ولی مناطق کمی رو ساپورت میکنه
شرکت شاتل و صبا توی منطقه ما ( مرکز ولیعصر7760) پورت خالی ندارن . فکر کنم تنها انتخابم پارس آنلاین باشه
به به بچه محل :31:نقل قول:
من برای ولنجک و پیش شماره 2240 از مرکز جعفری گرفتم
داتک برای این مرکز خیلی خوبه چون همه پورتهاشو گرفتن و اصلا سرویس نمیدن :41:
شما تقریبا نزدیک به ما هستی توی این مرکز سرویسهای خوبی هست ببین میتونی یه خط از جعفری بگیری ؟؟ اینو به خاطر این میگم که فقط سه تا چهارتا خیابون بیشتر با این مرکز فاصله ندارین !
اگه نشد اونوقت برو سراغ وایرلس !! چون وایرلس دردسرش زیاده هر وقت هم که اوضاع جوی بهم بریزه با افت سرعت مواجه میشی ولی DSl سرعتش بیشتره پایداریش بهتره خیلی مزایایش نسبت به وایرلس بیشتره
البته وقتی وایرلس 128 میدن اسمش وایرلس نیست اگه ایرانسل با سرعتهای نجومی ( دومگ - سه مگ اومد ) اونوقت میتونی بگی وایرلس انتخاب خوبیه وگرنه در حال حاضر شک نکن ، دی اس ال بهترینه
بهترین راه حل همون دی اس اله که باید خط خونتون جواب بده ( pcm نباشه و ....)
سئوالی داشتی بپرس
psm چيست؟..............
دوست عزیزنقل قول:
اشتباه تایپی بود PCM درسته که طبق تعریف akhond عزیز
عبارت است از یک جعبه تقسیم که وارد هر خونه ای شده adsl از اون یکی در بیرون رفته :31:
در مناطق مخابراتی که نمیتونن تلفن به ملت بدهند یه خط تلفن رو توی محل یا مجتمع میگیرن و به چندتا خط ضعیف شده تقسیم میکنن
ای نوع خطوط به پی سی ام مشهور هستند
adsl که هیچی حتی امکان برقراری فکس هم مقدوری نیست
برای شناساییش باید رد سیم خونه رو بگیری بری تا نزدیک ورودی اگه از توی این جعبه ها بیرون اومده باشه کار تمومه و دی اس ال نداری
اگه هم با دایال آپ اینترنت داشته باشی و کانکت بشی سرعتت کمتر از 32کیلو هست که نصف 56 میشه !!
اینم از راههای شناسایی
سئوال دیگه ؟
:20:
با سلام من میخواهم از صبانت سرویس بگیریم
ایا قطعی زیاد دارد
من اصفهان هستم
مرکز مخابرات 4424 خاتم النبیا
با تشکر
اگر کمک کنید
متاسفانه پارس آنلاین هم مودم منو ساپورت نمیکنه ( یعنی میخواد یه مودم بهمون بندازه :21:) .
کسی از لایزر سرویس گرفته؟؟ چطوریه سرویساش؟؟
نقل قول:
اگه یه سری به صفحه ی قبل بزنی من در مورد لایزر نوشتم.
دوستان من هم میخوام 3ماه نا محدود از آسیا تک بگیرم امیدوارم خوب باشه.
من اولش 128 ایکو شاتل داشتم. خداییش خیلی راضی بودم...خیلی خیلی راضی بودم.بعدش بهشون گفتم این سرعتش با سرعت دانلود سرویس های آرت یکیه گفتن که آره یکیه...ما هم رفتیم یه ماهه گرفتیم بعدش کلی خورد تو ذوقم دیدم سرعت دانلودش بیست .بعد از یه ماه رفتم از یه شرکت دیگه به اسم عصر آنلاین گرفتم.مثل اینکه مال فن آوا هستش...افتضاح...الان 3 روزه که سرعت دانلودم از 15 بیشتر نمیشه . خطم هم 512 هستش.دیروز زنگ زدم هیچکدومشون هیچ کاری نکردن...آخرش گفتن منطقه اتون مشکل داره.
اما خدا وکیلی شاتل خوب بود خدماتش اما نمیدونم چرا دروغ گفتن و من خطم از دستم پرید. میخواستم عوضش کنم اما می گفتن جای خالی برای منطقه شما دیگه نداریم...
الان هم دلم می خواد این که الان دارم رو عوض کنم اما بازم مثل اینکه همون آش با همون کاسه... اینا همشون مثل هم هستن
پشتیبانی شاتل خیلی عالیه
اگه شهرستان هستی همون پارس بهتر از لایزر هست بچه ها میگن لایزربه درد نمیخوره شما یه کاری بکننقل قول:
از پارس بگیر و با مودم خودت وصل بشو
وقتی گفت که مودم چی داری اسم همون مودم خوشدونو ببر بگو مثلا سیمفونی فکر کنم همین باشه (( مدل و مارکهای عجیب غریب تو بازار زیاده )) اونوقت که خطت رانژه شد مودم خودتو بزن بچه ها همه میگن محال ممکنه که مودم به خط نخوره به نظر منم راست میگند چون مودم برای کانفایگ شدن ساخته شده اگه قرار بود برای هر شرکتی یه نوع مودم بسازن که دیگه تمام دنیا باید میرفتن کارخونه مودم سازی میزدن نمیشه که برای هر اینترنتی یه مودم باشه
ممکن هست حالا ADSL2+ باشه که اون فرق میکنه و مودم 2 میخواد که پارس آنلاین کلاسش به این حرفها نمیخوره
و مودم من هم روی جعبه اش نوشته که 2 یعنی اینرتنت ی اس ال 2 رو هم ساپورت میکنه
شما یه کاری بکن برو و خط رو تقاضای رانژه بده وقتی هم که رانژه شد پول رو بریز حساب اول پول رو نریزی !!!!
اگه مودمش خورد که خورد اگه نخورد بیخیالش شو میتونی زا توی فروم پارس انلاین هم بپرسی که بچه ها با مودم دیگه ای تست کردن این سرویسهای پارس رو اگه دیدی گفتن آره دیگه لایزر نرو
همین پارس خوبه
چون برای شهرستانها شبها رایگان داره:20:
مناطق فرد اسدی . توحید . هفت تیر . نصر الهی . مطهری و .... پورت خالی موجود است :
کد:http://------------.net
66884102
ADSL برای پاسداران - جز داتک و پارس آنلاین و شاتل که پورت ندارن- سراغ دارید؟
سلام
دوستانی که صبا دارن ، من کمی تحقیق کردم ، چون سرعت دانلود بالای 50 کیلو میخواستم ، با توجه به اینکه سرعت قانونیه 128 ، 16 کیلوبایته !خیلیا میگن با همون سرویس 128 هم میتونم با 50 کیلو دانلود کنم ! آیا این حقیقت داره ؟
دوم اینکه به من گفتن ( دوستام ) که سرعت دانلود شبانه رایگان 1مگ حساب میشه ، آیا اینم حقیقت داره یا اینکه هر کی هر سرویسی داشته باشه شبانه رایگان هم همون سرعتو میگیره ؟
ختم کلام اینکه اگه میتونم با سرویس 128 ، بالای 50 کیلو دانلود داشته باشم برم همون 128 رو قرار داد ببندم اینقدرم دردسر نامه ی دانشگاه رو نکشم ، هان ؟ نظر شما چیه ؟
نقل قول:
من صبانت ندارم در مورد اون سوالها بايد دوستان صبانتي راهنمايي كنن. اما در مورد قسمت پاياني صحبتت بايد بگم كه گرفتن گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه كاري نداره. برو قسمت صدور گواهي بگو براي شركت صبانت گواهي مي خوام. اونها وظيفه شونه بايد گواهي بدن. تازه با كارت دانشجويي ( كارت اصل نه اتوماسيون ) كه تاريخ روش داره هم مي توني درخواست بدي. من الان درخواست 1 مگابيت ارتباط گستر صبا دادم با همين گواهي و كارت دانشجويي.
سلامنقل قول:
جواب کل سوالات:صبا عشقی عمل می کنه بعضی مناطق خوب و بعضی مناطق بد هستش
پشتبانی=>صفر
جواب تمام سوالهایی که از پشتبانی بپرسی==>20 دقیقه کامیپوتر رو خاموش کن درست میشه
در کل بستگی داره عشقشون چه مدلی به شما برسه
سرعت 128 ==>5MB اول دانلود==> 120KB بعد میشه همون 16KB
اینترنت رایگان شبانه چند وقتیه سرعتش خوب نیست
در کل باز تحقیق کن ببین شرکت بهتری هم شاید پیدا کردی
نقل قول:سلام ممنون از پاسختوننقل قول:
گواهی ok شد ، حالا برم ببینم دیگه چی میگن ! ایشالله که قبول میکنن
اگه گواهی رو قبول کردن 2 مگ میخوام راه بندازم . سرعت دانلود با 2 مگ چقدره ؟
و آیا برای هر سرعتی در طول روز سرعت حفظ میشه ؟ یعنی اگه مثلا 128 کسی وصل کنه در طول روز همون 16 حفظ میشه یا نه پایین تر هم میاد ؟ میترسم 2 مگ وصل کنم سرعت دانلودم از 50 بالاتر نیاد ! با فن آوا که یه مگ
داشتم که همینطوری بود ! فقط شبا سرعت به 100 میرسید ، روزا به زور به 50 میرسید ! صبا هم همینجوریه ؟
اوه !!!!!!!!!:18:نقل قول:
بابا سرعت. با گواهي در دهنشون بسته مي شه. اگر 2 مگابيت بر ثانيه بگيري دانلودت ميشه 256 كيلوبايت بر ثانيه. خيلي خوبه باهاش مي توني بري فضا............................................ ..... ....... . ....:8:
بستگي داره از چه شركتي سرويس بگيري معمولا در طول روز نوساناتي در سرعت ديده ميشه. اگر فاصلت از مركز مخابراتي زياد نباشه و جايي باشي كه تجاري و شلوغ نباشه و شركت خوبي هم انتخاب كني و كابل خطوط تلفنت مشكلي نداشته باشه زياد نبايد نوسان كنه.
اگر پولت از پارو بالا مي ره برو سرويس اختصاصي بگير كه ضريب اشتراكش بالا نباشه كه سرعتت پايين بياد.
معمولا فاصله حداكثر 1.5 تا 2 كيلومتر از مركز مخابراتي باشه خوب و معقوله. مي توني با برنامه google earth فاصلتو تا مركز مخابراتي اندازه گيري كني.
راستي دوست عزيز صبانت 2 مگابيت نداره. ارتباط گستر صبا فكر كنم داشته باشه:
کد:http://www.eg-saba.com/ServicesPrice.aspx
نقل قول:
سلام
دوستانی که صبا دارن ، من کمی تحقیق کردم ، چون سرعت دانلود بالای 50 کیلو میخواستم ، با توجه به اینکه سرعت قانونیه 128 ، 16 کیلوبایته !خیلیا میگن با همون سرویس 128 هم میتونم با 50 کیلو دانلود کنم ! آیا این حقیقت داره ؟
دوم اینکه به من گفتن ( دوستام ) که سرعت دانلود شبانه رایگان 1مگ حساب میشه ، آیا اینم حقیقت داره یا اینکه هر کی هر سرویسی داشته باشه شبانه رایگان هم همون سرعتو میگیره ؟
ختم کلام اینکه اگه میتونم با سرویس 128 ، بالای 50 کیلو دانلود داشته باشم برم همون 128 رو قرار داد ببندم اینقدرم دردسر نامه ی دانشگاه رو نکشم ، هان ؟ نظر شما چیه ؟
سلام.
در صفحه ی 569 پست زدم. بخونی جواب سوالاتو میتونی بگیری.
شباش هم سرعت بالا نمیره اصلا.و پایین تر هم میاد.کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=245688&page=569
دوستمون هم که اینو گفته اینطور نیست.من3ماهی میشه صبا دارم.مغازمونم داره یک سال میشه،از نظر سرعت هیچ افتی نبوده و راضیییم.نقل قول:
سرعت 128 ==>5MB اول دانلود==> 120KB بعد میشه همون 16KB
در ضمن شاتل ضعف های پشتیبانی و قطعی ام نداره.ولی سرعت دانلودش پایین تره و 60-65هس و میشه گفت با مقایسه همه چیز، شاتل بهتر از صبا باشه. ولی شاید بشه اسمشو گذاشت شانس که به اون (و مخابرات و محل) هم بستگی داره سرویس چجوری بدن.
سلامنقل قول:
نه منطقه ما یه گوشه ی شهره ، مسکونیه ، فکر نکنم زیاد شلوغ باشه
صبا هم جدیدا 2 مگ سرویس میده اینم سایت نماینده ی مشهدشفقط خدا کنه خطمون ok باشه ، آخه تو سایت صبانت سرچ که میکنم میگه قادر به سرویس دهی نیستیم ولی تو لیستشون پیش شماره و منطقه ما هم هستکد:http://www.mavara.asia/
مشهد ، منطقه پیروزی ، پیش شاره 871
حالا فردا میرم ببینم چی میشه ، راستی چه مدت طول میکشه تا رانژه کنن خطو ؟
پولو قبل از رانژه بدم یا بعدش ؟
بچه ها یک دانه سوال :
این مخابرات چی شد ؟
بلاخره راه انداخت سرویس دهیشو ؟
دفه اخری کخ رفتم گفتن نمیدیم به هیشکی اصلا !
الان چی میدن ؟
دوستان كيفيت هياهو چطوره ؟
من ميخوام ازش وايرلس بگيرم
دكلشون هم نزديكه خونمونه ؟
لطفا اگه كسي داره در مورد معايب و مزاياش بگه
نقل قول:
آفرين صبانت نمي دوستم سرويس 2 مگابيتي داره:27::27:. تو تهران 2 مگابيت صبانت ارائه نمي ده:41::41::41:. خوبه كه محله شما تجاري نيست. اگر تو ليست پيش شماره شما هست پس بايد قابل ارائه باشه. فقط يه احتمال وجود داره مثل مركز مخابراتي من ( بهشتي ) كه تهران هست اشكال فني داشته باشن.
معمولا كليه هزينه ها اعم از رانژه و حق اشتراك رو در ابتداي قرار داد مي گيرن تا خيالشون راحت بشه كه مشتري فرار نمي كنه.:13::13:
اگر سرويس گرفتي جاي ما رو خالي كن الان من درخواست 1 مگابيت دادم 33 روزه هنوز مشكل به اصطلاح فني مركز مخابرات حل نشده.:41::41::41::41::19::19::19::19::19::19:
رفقام ADSL گرفتند ای بد نبوده یعنی چون مجبور بودند باهاش کنار اوممدند.ونقل قول:
توصیه ی من اینه که قرارداد اول را به هیچ وجه بالای 1 ماه نبندید که اگر بد بود 1ماه ضرر کنید و نه بیشتر
اینم شانس شماست ولی برای اکثر دوستان من که تو چند تا مرکز مخابراتی همین طوره ، یعنی 5 مگ اول رو با سرعت بالا 120KB می گیره ولی بعدش سرعت میاد پایین اکثر دوستان تو همین انجمن هم تست کردن به همین صورت بوده (البته تهران)نقل قول:
من حدود 2 سال و نیمه صبانت دارم حدود 6 ماهی میشه که نوسان سرعت داره
مضاف بر این که سرعت اینترنت باصطلاح رایگان شبانه هم پایین هستش ، زنگ هم میزنی میگن شبها ترافیک زیاده مگه اتوبانه که ترافیک زیاده:31: یکی نیست بگه تو که نمی تونی سرویس بدی مگه مجبوری اینقدر کاربرات رو زیاد کنی
اقا مخابرات شروع کرده به دادن اینترنت پرسرعت. الان مخابرات بعضی مناطق سرعت 128 نامحدود رو ماهی 10 هزار تومان میده سرعتش رو 8 هستش. والا خیلی بهتر هست تا این شرکتهای در پیتی که این همه پول میدیم سرتش روی 15 هست
کسی اطلاعات داره در مورد تعرفه ها در سایت مخابرات جایی هست یا هنوز نذاشتن؟؟ من تو سایت مخابرات خوندم که مخابرات به دستور دولت داره 10000 پورت اضافه کرده میده
مطمئنی 10 تومنه؟نقل قول:
تو سایت خود مخابرات یه سری ارقام بود که خیلی نجومی بود مثلا 64KB یه ماه نامحدود 110 هزار تومن!
دوست عزیز ماهی ده تومن برای سرویسهای اشتراکی هست که یه خط 128 کیلو رو بین 8 نفر تقسیم کردند و هر لحظه امکان پایین اومدن سرعت هست
اون خطی که 100 تومن هست هم به همین ترتیب هست ولی هیچ وقت سرعت شما از 16 کمتر نخواهد شد چون سرویس دهنده به شما ضمانت رو میده که هیچ وقت افت سرعت نمخواهید داشت به اصطلاح به این خطوط میگن خطوط اختصاصی که شرکتها هم ارائه میدن DEdicated service
به قول یکی ار بچه ها مورچه چی باشه که کله پاچه اش چی باشه ؟؟؟ آخه خط 128 هم میشه پرسرعت ؟؟:2:
شما این قیمت ها رو از کجا می گید چون تو سایت خود مخابرات اینایی که میگید نبود که بخوان مثلا 128 نامحدود رو حالا چه اشتراکی چه غیر اشتراکی 10 تومن بدننقل قول:
دوستان در سرویس شبانه رایگان پارس آنلاین برای اینکه از ترافیک خودمون کم نشه حتمن لازمه قبل ساعت یک مودم رو دیسکانکت کنیم یا نه؟؟
کککککممممممکککککککککک
من adsl میخوام با پیش شماره 2257
برای عوض کردن سرویس دهنده باز هم باید اون 9 تومن مخابرت رو داد؟
متاسفانه هرجا که بریم یه ردی از ایرانی دزد کلاهبردار پیدا میشه داداش !!!نقل قول:
:31: اصلا این نژاد ایرانی رو باید توی تاریخ ثبت کرد :31: نیست در جهارنیم به خدا !!!
عرض شود که تمامی !!! خوب دقت کن !!! تمامی سرویس دهنده های شبانه چه صبا چه شاتل چه بقیه
معمولا ده دقیقه اختلاف زمان دارند که البته طبیعیه چون اونها اون سر دنیا هستند ما اینور دنیا :31::27:
آره عزیز معمولا ده دقیقه قبل از ساعت اعلام شده اینترنت وصل میشه و تا ده دقیقه قبل از پایان رسمی که مثلا 6 صبح هست کار میکنه
مثلا برای کسی که ساعت یک شب اینترنت شبانه اش اغاز میشه باید ساعت 12:55 وصل بشه و زمان اتمامش هم که مثلا 6 صبخ هست 5:50 دقیقه تموم میشه و بعد از اون به بعد از شارژ اصلی میخوره که زودتر اکونت کاربر تموم بشه
اینم از جامعه فاخر ایرانی
بنازم به دزدیهای بی سر و صدا :31:
نقل قول:
:27:OOH.....YES
سلام
من یه خط 1024 از فن اوا دارم
یه چند روزه نمیتونم ویدیو های انلاینو ببینم مثل یوتیوب و...
دوستان یه چنین مشکلی برخورد نکردن؟