سلام
طرف خونه ما برق خیلی کم و زیاد میشه..واسه همین مودم هی قاط میزنه و مجبورم دیسکانکت بشم!
میخواسم بدونم راهی هست که برق مودم از یه منبع دیگه تامین بشه که برقش کم و زیاد نشه؟
Printable View
سلام
طرف خونه ما برق خیلی کم و زیاد میشه..واسه همین مودم هی قاط میزنه و مجبورم دیسکانکت بشم!
میخواسم بدونم راهی هست که برق مودم از یه منبع دیگه تامین بشه که برقش کم و زیاد نشه؟
نقل قول:
دوست عزيز نميشه كه از برق ديگه اي استفاده كني مثلا برق چند خونه اونورتر :31: اما فكر كنم اگر از نوسان گير برق استفاده كني مشكلت حل بشه.:5:
از همسایه هاتون سوال کن ببین اونا هم این مشکل رو دارن؟نقل قول:
چون برق ما این مشکل رو داشت زنگ زدم اداره برق اومدن روی کنتور و فیوزهایی که قبل از اومدن برق داخل کنتور هستن کار کردن مشکل حل شد
اگر هم برای بقیه این مشکل وجود داره بهتره از یه محافظ برق استفاده کنی البته محافظ هم اگر نوسان زیاد باشه خودش قطع میشه که دوباره باید صبر کنی تا وصل بشه
سلام دوستان
من بالاخره تونستم این وایرلس رو یه کاریش کنم ولی بازم مشکل دارم
اولا دیگه Limitted Access نمینوسه
دوما به این عکس نگاه کنید
مگه نباید اونی که با فلش نشون میدم پر و به رنگ سبز باشه؟کد:http://img4.-------------/viewer.php?file=shcjpno80lbiw7auh43l.png
علت اون چیه؟
نقل قول:
ASUS-
WL-604g
با ترانس مشكل تا حدي حل ميشه ولي اگه نوسان شديد باشه اونم جوابگو نيستنقل قول:
ما يه ترانس 8 كيلو وات فاراتل داريم. يه مدت نوسان برق ما هم خيلي شديد بود ولي اين ترانس خيلي كم جوابگو بود و قدري بهتر كرده بود.
تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه استفاده از UPS هستش كه هميشه به شما يه جريان برق يكنواخت رو ميده.
از شانس شما چون مودم برق كمي مصرف ميكنه، UPS مورد استفاده هم ارزون تر ميشه.
در این رنج قیمت این بهترینه؟نقل قول:
نظرتون در مورد dlink و tplink چیه؟
دوستان من یه مودم می خوام با یک پورت لن چی پیشنهاد میدین؟؟؟:18:
خوش به حالت. من بهت TP-Link TD-8811 پيشنهاد مي كنم يك پورت LAN و يك پورت USB داره + Router قيمتش عاليه 30 الي 35 تومن.نقل قول:
اول پائینی رو بزن ، بعد بالائی رو شاید اینجوری VPC رو اتومات بشناسهنقل قول:
--------------------------------------------
نقل قول:مطمئنی Firewall ویندوز یا یه چیز دیگه پورت ها رو نبسته؟ تو عکس زیر روی Detail و Properties کلیک کن و عکسشو بذار ببینم بهت IP داده؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روتور یه پخش کننده اطلاعاته که وظیفه ارسال دیتا بین سیستم های داخل یه شبکه رو بر عهده داره. در اصل این مودم های DSL با خودشون یه روتر هم دارن . مودم اینترنت رو میگیره و به روتر میده و روتر هم اون رو بین سیستم هائی که بهش وصل شدن تقسیم میکنه.نقل قول:
نه نشد:41:
شما اگه یه Stabilizer بگیری مشکلت حل میشه. برای کل کامپیوترت هم اگه بزاری خیلی بهتره:نقل قول:
کد:http://www.faratel.com/products/avr.cfm?name=stb2000E
مودمو با پورت Lan به کارت شبکه کامپیوترتون وصل می کنین. یه مودم Tp-link 8811 یا Asus 602 اگه بگیرین کارتون راه می افته.نقل قول:
ممنون بابت جواب فقط یه مشکلی هستنقل قول:
تو خونه دوتا سیستم دارم که با هم شبکه هستن وقتی از مودم USB استفاده می کردم ، با کابل کراس از طریق کارت شبکه دو تا سیستم رو شبکه کرده بودم ولی اگر مودم با پورت Lan بگیرم اون موقع چطوری باید دو تا سیستم رو شبکه کنم چون همون طوری که گفتید مودم های با پورت lan به کارت شبکه وصل میشن:41:
مودم هایی که وایرلس دارند . این وارلس فقط برای استفاده لپ تاپه دیگه؟ برای pc باید از lan مودم استفاده کرد؟ درسته؟
راستی یکی از بچه های این مدل را پیشنهاد کرده:asus wl 604g
میخواستم بدونم خوبه؟ مارکهای دیگه چطورند. مثل d link ,...
این مودمت دیدیگه داره روش بالا میره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی بالاخره کلشو میخوابونیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یه زنگ بزن ISP مقادیر VPI و VCI رو بپرس. شاید مقادیرش با بقیه فرق میکنن.
شما دوتا راه حل داره:نقل قول:
1- مودم های روتور دار معمولا چهار تا خروجی LAN داره که هر کدوم بطور مستقل به یه سیستم میره. شما یه بار تنظیمات ISP رو با یه سیستم بهش میدی و مودم اونها رو تو خودش ذخیره میکنه. اینطوری با روشن کردن مودم خودش به نت وصل میشه و دیگه نیازی نیست واسه وصل شدن سیستم ها به اینترنت، سیستم مرکزی دائم روشن باشه ( حالتی که احتمالا شما ازش داری استفاده میکنی).
2- یه سیستم می تونه چند تا کارت شبکه داشته باشه. میشه یه کارت شبکه معمولی PCI گرفت ( 10 تومن) و انداخت رو یه سیتم و مودم رو به اون وصل کرد.درحالیکه همچنان دو سیستم با کابل کراس بهم وصلن.
3- روش اول خیلی ساده تره و دیگه نیازی به دردسرهای شبکه کردن دو سیستم نیست. مخصوصاً الآن که داری مودم رو عوض میکنی.
از این کامل تر نمی شد واقعا ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالم گذاشتینقل قول:
والا قبلا یه مودم USB داشتم به سیستم مرکزی (سرور) وصل بود و روی هر دو تا کامپیوتر کارت شبکه بود و با کابل کراس دو تاسیستم رو شبکه کرده بودم
این مودم رو یکی از دوستان معرفی کرد
فکر کنم 1 خروجی Lan داره و یه USBکد:http://rayansaba.com/index.php?ukey=product&productID=1893
مودمی هست که 2 تا خروجی lan داشته باشه؟
سلام
من هم دارم به جرگه ADSL دارها می پیوندم
پارس آنلاین یه مودم چپوند بهم
حالا بگید کارش خوبه؟
Zyxel P 660 RU-CPE
من از محصولات جشنواره پاییزی استفاده کردم
یکنی سرعت 256 و ترافیک 9 گیگ توی سه ماه رو 32700 تومان واسم حساب کردن.
به نظرتون 9گیگ توی سه ماه زیاد نیست؟
من بیشتر وب گردی دارم و اگه هم دانلود کنم فایلهای حدود 200 مگا بایت
در ضمن میشه نحوه تنظیمات رو سیستم رو بگید تا خودم هم یاد بگیرم آخه اینا یاد نمیدن و خودش میاد انجام میده.
ممنون
مقداري رو گرفتمنقل قول:
حالا چيكاركنم؟
[quote=ChaoticHead;4513141]شما اگه یه Stabilizer بگیری مشکلت حل میشه. برای کل کامپیوترت هم اگه بزاری خیلی بهتره:
/quote]کد:http://www.faratel.com/products/avr.cfm?name=stb2000E
ممنون
قیمتش حدودا چنده؟!
بعد راستی این چندین مدل داره..کدوم مدلش رو باید بگیرم؟!
نقل قول:
مودم ي كه گفتي رو نمي شناسم. ولي اگر TP-Link TD-8811 مي گرفتي بهتر بود. 256 كيلو بيت و 9 گيگ ترافيك 32700 قيمتش بعد نيست. 9 گيگ تو 3 ماه كمه. دانلودات رو بزار شبانه رايگان انجام بده.
من تنظيمات مودمي كه گفتي رو نمي دونم. بچه ها كسي تنظيمات مودم Zyxel P 660 RU-CPE رو مي دونه؟
سلامنقل قول:
من هم فقط مودم خودم رو میشناسم ( tp-link 8811 ) !
ولی مطمئنم برای راه اندازی ، همه شون از setup کم و بیش مشابهی استفاده می کنند
پس این دوستمون یه جستجو که بکنند،راهکار یه دونه شونو یاد بگیرند،مال خودشون رو هم میتونند تنظیم کنند
نقل قول:
به توصيه دوست عزيز New Explorer
مودم ها معمولا يك پورت LAN و يك پورت USB دارن. پشت مودم درگاه هاي اين پورت ها كاملا مشخصه. من بهت پيشنهاد مي كنم كه اگر مودمت پورت LAN داره با پورت LAN كانكت بشو. كابل LAN كه معمولا سبز رنگ هست رو از قسمت سوكت به درگاه پورت LAN مودم وصل كن سر ديگش رو پشت كيس قسمت LAN IN وصل كن. آداپتور مودم رو وصل كن اون رو به پريز بزن و دكمه پاور رو بزن تا مودم روشن بشه. اگر خطتت مختص ADSL هست و ازش نمي خاي براي تلفن منزل استفاده كني نيازي به نويزگير نيست. اما اگر براي تلفن هم استفاده مي كني بايد از نويزگير استفاده كني. نويز گير معمولا همراه با مودم فروخته مي شه و تو جعبه مودم بايد باشه. طريقه استفاده اون هم به اين صورت كه در يك طرفش 2 تا درگاه بنام هاي Phone و Modem داره. يه كابل به قسمت درگاه Phone نويزگير وصل كن و سر ديگش رو به دستگاه تلفن و كابل ديگه اي رو به قسمت درگاه Modem نويزگير وصل كن و طرف ديگش رو به قسمت Line پشت مودم. طرف ديگه ي نويزگير يك درگاه داره بنام Line كه بايد يك سيم به اون وصل كني و به پريز تلفن بزني.
معمولا تو راهنماي مودمي كه مي خري يه آدرس IP نوشته شده مثلا براي TP-Link TD-8811 آدرس 192.168.1.1 هست. آدرس IP مودمت رو پيدا كن و تو آدرس بار مرورگرت تايپ كن وقتي وارد مي شي ازت يوزر و پس مي خواد معمولا هر 2 تاش admin هست. وقتي وارد شدي Quick Setup رو بزن. مقادير VPI و VCI رو بايد از ISP كه سرويس گرفتي بپرسي. مقادير رو وارد مي كني و بعد Next رو بزن. بعدش نوع اتصال رو مي خواد من ترجيح مي دم Bridging باشه تا هر وقت خودت خاصي به صورت دستي كانكت بشي. نوع PPPoE به صورت اتوماتيك كانكت مي كنه. خوب Next رو بزن Save كن مودم ريبوت مي شه معمولا چند ثانيه و حداكثر يك دقيقه طول مي كشه.
به قسمت Network Connection برو و روي Local Area Connection راست كليك كن Proprties رو بزن. بعد از اين كار قسمت [Internet Protocol [TCP/IP رو انتخاب كن. بعد Proprties رو بزن. Use The Following IP Address رو انتخاب كن. IP كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X ( ايكس یک عدد بین 2 تا 254 ) تغییر بده و در قسمت Default Gateway, اي پي مودم رو وارد كن. Subnet Mask باید 255.255.255.0 ست شه . Ok رو بزن و 10000 هزار تومن رو بزار جيبت و لذت ببر. ما رو هم دعا كن.
سلام دوستان
بالاخره منم مودم 604 رد کردمو یه 600 g گرفتم دوتا مورد اول اینکه با اینکه امکاناتش بیشتره اما قیافه 604 بهتر بود دوم اینکه از نظر ظاهری 604 میخوره کار دروستر باشه یه جورایی 600 تابلو چینی به قیافش میخوره مال نباشه .
بااین حرفا دو تا مسئله یکی اینکه دو کارتونش یه اسپلیتر هستش که سوکتاش نافرمه باید تبدیل برای اسپلیترش بگیرم یا یه اسپلیتر دیگه بگیرم.
و بعدیشم اینکه میخوا م به دو تا PC وصلش کنم حالا کابل چی بگیرم کراس یا معمولی وتا چند متر کابلو جواب میده با 15متر مشکلی نداره.
ای ول بابانقل قول:
چقدر قشنگ توضیح دادی.
من می خواستم با USB وصلش کنم و حالا به حرف شما گوش میکنم و از Lan مادربورد استفاده میکنم.
ولی تفاوتش چیه؟
بازم ممنون
نقل قول:
تفاوت اتصال توسط USB با اتصال توسط LAN اينكه:
1- براي اتصال با USB بايد Driver مودم رو طبق دستور العمل نصب كني. كه ممكنه مشكل باشه. اما اتصال با LAN به راحتي و بدون نصب Driver صورت مي گيره.
2- در اتصال با LAN نياز به ساخت كانكشن نيست و مي توني اتوماتيك وار به اينترنت وصل بشي ولي نياز به كارت شبكه داري. اما در مورد USB فرق مي كنه.
3- معمولا اتصال با LAN مطمئن تر و راحت تره تا با USB و.............
شما اگه از همین مودما بگیری که یه پورت usb و یه پورت lan دارن می تونی یه سیستمو با usb وصل کنی و اون یکی را با لن، به هر دو شون همزمان اینترنت بدی، نیاز به شبکه کردن هم نداره. اگر حتما می خواین شبکه هم باشن توصیه a6l3i عزیز را عمل کنین و یه کارت شبکه ارزون برای یکیشون بگیرین.نقل قول:
آقا مودم 600g که از 604 خیلی بهتره، اصلا مودم سری g روی دست 600g نداریم، فقط قیافه اش یه ذره غلط اندازه.نقل قول:
برای وصل به دو تا سیستم هم دو تا کابل معمولی بگیر(البته با کراس هم باید کار کنه)، تا 100 متر جواب می ده. همون اسپلیتر 604 را بزن بهش خوبه.
آقا اينو ببين Wireless به اين قيمت ديدين:
من حتما مي گيرم.کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=375824
با سلام
میخواستم بدونم ایا اگر از طریق کارت wi-fi وصل بشیم سرعت بیشتر میشه؟ مودم من asus wl604g
من از طریق lan استفاده میکنم اگر از طریق wi-fi سرعت انتقال بیشتر میشه ممنون میشم بگید
سوال دیگم اینه از کدوم پروتکل امینتی برای کانکت شدن از طریق وایر لس استفاده کنم 802.1x یا wpa/wpa2 یا wpa-psk/wpa2-psk بعد یه گزینه دیگه داره بنام wep encryption که نمیدونم چیه وفرقه access point با wirrless bridge چیست؟
نقل قول :
مطمئنی Firewall ویندوز یا یه چیز دیگه پورت ها رو نبسته؟ تو عکس زیر روی Detail و Properties کلیک کن و عکسشو بذار ببینم بهت IP داده؟
/quote]
بفرما
کد:http://img4.-------------/viewer.php?file=3nmmes5adxevh50fu1k0.png
کد:http://img4.-------------/viewer.php?file=4hkbvant0ejlsowdodav.png
سلام. من یه عضو جدیدم. توی اصفهان زندگی می کنم. هنوز adsl ندارم ولی تصمیم دارم یکی بخرم.:2: ولی گیرم. یه سری بم میگن شاتل بگیر یه سری هم میگن صبانت بگیر. من اینجا گیرم. پولی هم که می تونم سالانه برای adsl بدم حد اکثر 250000 تومن هست و دانلود هم زیاد دارم. سرعت و حجم هم برای خیلی مهمه. لطفا راهنماییم کنید.
یه موضوع دیگه. من بلد نیستم تایپیک بدم. اگه میشه یکی بم یاد بده.:19:
سلام دوست عزیز .نقل قول:
یه سوال دارم .
من الان خطم داره رانژه میشه .... وقتی رانژه شد و چراغ ADSL ثابت شد باید اینکارارو کرد دیگه .... خب بعد از رانژه شدن بدون کانکشن اون IP مودم رو که توی IE بزنیم باز میکنه ؟ بدون کانکشن ؟
و یه سوال دیگه شما گفتین
ولی توی دفترجش نوشته روی اتومات بذارین ! و اینکه مگه کارت شبکه داریم که IP کارت شبکه رو بدیم ؟نقل قول:
ه قسمت Network Connection برو و روي Local Area Connection راست كليك كن Proprties رو بزن. بعد از اين كار قسمت [Internet Protocol [TCP/IP رو انتخاب كن. بعد Proprties رو بزن. Use The Following IP Address رو انتخاب كن. IP كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X ( ايكس یک عدد بین 2 تا 254 ) تغییر بده و در قسمت Default Gateway, اي پي مودم رو وارد كن. Subnet Mask باید 255.255.255.0 ست شه
مخلصیم .
نه همين الان هم مي توني مودمت رو طبق مواردي كه گفتم نصب كني. شما مودم رو نصب كن ( تمام اتصالات و كابل ها ) و منتظر باش تا خطتت رانژه بشه. بعد از رانژه شدن خط به شركت اطلاع بده و طبق دستورالعمل تنظيم مودم كه براتون گفتم اقدام كنيد.نقل قول:
آره بدون كانكشن ميشه IP وارد كني. منتها يك نكته خيلي مهم اينكه بايد كابل LAN وصل باشه و مودم هم روشن باشه. اينكه نوع كانكشن چي باشه دستي يا اتوماتيك ميل خودته هيچ فرقي از نظر سرعت نداره و نوع دستي هر وقت كه نياز به اتصال داشتي كانكت مي شه و نوع اتوماتيك معلومه ديگه هر وقت كامپيوتر روشن بشه به اينترنت وصل هستي.
بله الان كه با ديال آپ به اينترنت وصل هستي به كارت شبكه نياز داري كه داخل كيست نصب هست. براي اتصال به اينترنت در مورد ADSL همون طور كه توضيح دادم بايد تو قسمت IP، كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X تغيير بدي كه ايكس مي تونه عددي بين 2 تا 254 باشه.( البته من اين توضيحات رو بر اساس مود ،TP-LINK TD-8811 كه IP ش 192.168.1.1 هست دادم. بايد به دفترچه ي راهنماي مودم مراجعه و IP مودمت رو پيدا كني. )
نصب مودم و تنظيماتش اصلا كاري نداره. بخودي پول به اين شركتها ندين. يكبار كه خودتون نصب و تنظيم كنيد متوجه مي شيد كه چقدر آسونه.
یه چند تا سوال؟
1- رانژه چیه؟
2- اگه 9گیگ ترافیکم تموم بشه میتونم از شبانه مجانی بازم وصل بشم و دانلود کنم؟ شبانه داره. شبانه پارس آنلاین اینجوری که می گفت رایگانه.
نقل قول:
رانزه : بسترسازی خطوط تلفن شما برای استفاده از اینترنت پرسرعت دی اس ال که در مراکز مخابراتی انجام میشه
1- مراحل تکمیل فرم که از طرف شما انجام میشه و به شرکت اینرنتی داده میشه و اونها به مرکز ارسال میکنند
و در مرکز یک پورت روی سرور شرکت اینرنتی باز میشه به نام شما و کارت تلفنی که در مرکز دارید به این سرور متصل میشه و میتونید از سرویس پر سرعت استفاده کنید. ( کلا توی رانژه شما هیچ کاره اید فقط هزینه اشو میپردازید که مختلفه یکی ده تومن میگیره یکی پونزده تومن )
2- برای پارس انلاین رو نمیدونم ولی برای شرکتهای دیگه که دوتا یزورنیم و پسورد داشته باشند و اکونت شبانه شون از سرویس روزانه جدا باشه معمولا میشه
شرکت فن اوا میشه شرکتهای دیگه رو نمیدونم
علتش هم اینه که یوزرنیم شبانه جداست و برای همه باز هستش اینه که اگه کسی اکانت نداشته باشه میتونه سود استفاده کنه :31: و بره داخل شبکه و دانلوداشو بگیره ..
سئوالی بود در خدمتم
با تشكر از دوست عزيز KING_DESIGNER كه توضيح دادن. به توضيحات اين دوست عزيز اضافه مي كنم كه پارس آنلاين شبانه اش كاملا رايگان شده. بايد هم مي شد چون سرويس هاش گرون تر از بقيه جاهاست.فكر كنم سرويس هاي پارس آنلاين از 1 الي 6 صبح رايگان هست. اگر اكانت شبانه همون يوزر و پس روزانه باشه فكر نكنم بعد از اتمام ترافيكت بتوني از شبانه استفاده كني ولي اگر فرق داشته باشن ميشه. راستي دوست عزيز مركز مخابراتي شما كجاست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله الان كه با ديال آپ به اينترنت وصل هستي به كارت شبكه نياز داري كه داخل كيست نصب هست. براي اتصال به اينترنت در مورد ADSL همون طور كه توضيح دادم بايد تو قسمت IP، كارت شبكه رو به صورت 192.168.1X تغيير بدي كه ايكس مي تونه عددي بين 2 تا 254 باشه.( البته من اين توضيحات رو بر اساس مود ،TP-LINK TD-8811 كه IP ش 192.168.1.1 هست دادم. بايد به دفترچه ي راهنماي مودم مراجعه و IP مودمت رو پيدا كني. )
من مودمم Planet هستش و IP ئیش 192.168.1.254 هستش .
بین 2 تا 254 هر عددی دوست داشتیم میتونیم بذاریم ؟
مخلصیم .
با سلام خدمت اساتید
دوستان من یک مودم وایرلس الفکس دارم و می خوام pc رو با کابل LAN بهش متصل کنم و لپتلپ رو هم با وایرلس متصل بشم
حالا با این توصیف آیا می تونم تنظیمات مودم روی Bridege بزارم و توی هر کامپیوتر یه کانکشن بسازم یا نه حتما باید تنظیمات روی PPOe باشه
بله ميشهنقل قول:
----------------
يه جونمرد پيدا ميشه از سر پيريز تلفنشون يه عكس بذاره
نقل قول:
نه هر عددي نمي شه. من خودم مقادير VPI يا VCIرو مي زارم. اگر هر عددي غير از اين ها باشه Error به صورت مثلث زرد رنگ كنار آيكون اينترنت ( گوشه روي نوار دسكتاپ نزديك ساعت ) ظاهر ميشه. ممكنه اين اتفاق مدتي بعد رخ بده.
اي پي رو ميگه نه اينارو
-------------------
يه جونمرد پيدا ميشه از سر پيريز تلفنشون يه عكس بذاره