گوشیم بریک شده نیاز به نسخه liveدارم
چطور میشه بصورت liveنصبش کرد؟
Printable View
گوشیم بریک شده نیاز به نسخه liveدارم
چطور میشه بصورت liveنصبش کرد؟
روی گوشی؟نقل قول:
نمیشه.. البته کار نشد نداره ولی خیلی پیچیدست و نیاز به رام خاصی داره که باید خودتون کامپایل کنید
به صورت live هم نمیشه
--
اگر منظور روی کامپیوتر هست که کافیه فایل ایمیجشو دانلود کنید و روی دی وی دی رایت کنید و بعد بوتش کنید
آقا چجوری میشه اوبونتو رو از روی فلش روی لپ تاپ نصب کرد ؟
از طریق برنامه unetbootin میتونید فایل iso رو توی فلش به صورت bootable بریزید. دقت کنید که فلشتون فرمت میشهنقل قول:
بعد کامپیوتر رو ریستارت کنید و از منوی بوت usb-hdd رو انتخاب کنید
بقیش مثل نصب از روی dvd هست
ابونتو رو چ کسایی توسعش میدن ؟
شرکت Canonicalنقل قول:
slam komakam konid man ubuntu nasb kardam vaghti restart zadam hamash mire ro windows chikar konam (windosam kharabe) komak konid lotfan:n37:
دوستان چجوری نوار ابزار رو متحرک کنم که وقتی موس رفت روش باز بشه و از حالت ثابت خارج بشه؟
لطفا پیامتون رو فارسی بنویسید.نقل قول:
مشکل از بوت لودر هست. میتونید از ابزار هایی مثل boot-repair استفاده کنید. برای اینکار دیسک اوبنتو (DVD یا فلش) رو بوت کنید، ترمینال رو باز کنید و دستورات زیر رو یکی یکی بنویسید:
و بعد روی Recommended... کلیک کنید.کد:sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair
sudo apt-get update
sudo apt-get install -y boot-repair && boot-repair
منتظر جواب دوستان باشید... :n02:نقل قول:
دوستان چجوری نوار ابزار رو متحرک کنم که وقتی موس رفت روش باز بشه و از حالت ثابت خارج بشه؟
سلام من میخوام ابونتو نصب کنم رو فلش بوت کردم حالا هرچی میشینم از این جلوتر نمیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان روی هارد نصب شده یا داره از فلش بوت میشه؟ کلید Esc یا Home رو فشار بدید و ببینید آخرین پیام ها چی بودننقل قول:
برای استفاده از rtcwake ونقل قول:cron برنامه گرافیکی نوشته نشده کار راحت بکنه؟ :n02: اگه نشده بشینیم با پایتونی چیزی بنویسیم براش کار خودمونم راحت کنیم :n31:
سلام بالاخره نصب کردم
بعدش ریستارت که کردم بالا نمیاد
میزنه
fsck from util-linux 2.26.2
/dev/sda4 : recovering journal
/dev/sda4 : clean, 192272/1343488 files, 957577/5370624 blocks
crontab -e به اندازه کافی راحت هست خودش! ولی رابط گرافیکی هم داره: gnome-scheduleنقل قول:
یه پیشنهاد هم به دوست عزیز ms1ove، من تاحالا خودم رو توی هیچ فرومی به عنوان با تجربه معرفی نکردم. ولی به عنوان یکی از طرفدارهای سرسخت اوبونتو، حتی بعد از اینکه یونیتی اومد و حتی خیلی بعد از اون من هنوز از اوبونتو استفاده می کردم. ولی متاسفانه به علت کهولت سن الان در صورتی که به همچین مشکلی توی نصب اوبونتو بر بخورم، به جای اینکه مثل سالهای قبل بشینم و تریس کنم و سرچ کنم و تو سر خودم بزنم، خیلی راحت بیخیال می شم و میرم lubuntu نصب می کنم.
ی چیزی شبیه auto power on and shutdown تو ویندوز اگ نوشته شده باشه برای لینوکس خیلی عالیه کار راحت میکنهنقل قول:
rtcwake بنظرم گیج کنندس:n13: من چون لپ تاپم ک تو بایوسش تنظیم همجین چیزیو اصلا نداره فقط رو ویندوز میتونم با نرم افزار اوکیش کنم!!:n28:
حذف کردم از اول نصب کردم بازم وقتی ریستارت شد صفحه سیاه اومد و چیزی نمیاره
دوستان لطفا کمک کنید
این خط آخر ثابت مونده یا عددش در حال تغییره؟ مشکل از یکی از پارتیشن هاست که داره چکش میکنه (sda4) با یه دیسک لایو نجات بوت کنید (مثل System RescueCD) و با برنامه GParted همه ی دیسک ها رو Check کنید. یا اگه به ویندوز دسترسی دارید از طریق اون همه ی پارتیشن ها رو چک کنید (با استفاده از chkdsk)نقل قول:
الان فقط مشکل صفحه سیاه دارمنقل قول:
از اول نصب کردم نصبش تموم شد ریستارت که شد دیگه صفحه سیاه میاد و چیزی نشون نمیده
از چی هست ؟؟
علتش میتونه هر چیزی باشه، کارهایی که گفتمو انجام دادید؟
سلام. اگه اینجا گیر میکنه که عجیبه ولی این پیغام خطا نیست. وقتی سیستم رو درست خاموش نکنید دیسک رو چک میکنه و جورنال ها رو ریکاور میکنهنقل قول:
سلام. من یک لپ تاپ قدیمی دارم. وقتی میخوام اوبونتو یا هر توزیع دیگه رو نصب کنم ، کلا بوت نمیکنه قسمت بوت رو رد میکنه.
راه حلی هست که جلوی این مشکل گرفته بشه ؟
بوت ویندوز رو میشناسه
دوست عزیز باید در تنظیمات بایوس سیستمتون اولویت بوت رو روی سی دی یا USB درایو (در صورت استفاده از فلش مموری برای نصب ) قرار بدین.نقل قول:
دستگاه من البته خیلی قدیمیه. حتی باطری سیموسش تموم شده. ( قدیمی یعنی یه چیزی حدود 8 سال پیش ) رو فلش که کلا نه ویندوز نه ابونوتو جواب نمیده. اما از طریق دیسک تونستم ویندوز نصب کنم حتی توزیع مینت هم نصب کردم اما توزیع های دیگه مثل اوبونتو یا توزیع های سبک تر مثل لوبونتو رو نتونستم!
احتمالا ممکنه به خاطر قدیمی بودن ورژن بایوس با تموم شدن باطری سیموس باشه !
دوست من اگر مینت رو همین الان میتونید نصب کنید، معنیش اینه که تمام توزیع های دیگه رو هم میتونید نصب کنید (حداقل ابونتو رو میتونید صددرصد نصب کنید). نصب گنولینوکس احتیاج به شرایط خاص و سخت افزار خاصی نداره. ممکنه به دلیل تموم شد باطری سیموس لب تاپتون تنظیمات بایوس ذخیره نشه و این مشکل ساز بشه برای تنظیم بایوس که از روی سی دی بوت بشه و این اتفاق نیفته. اما باز تکرار میکنم اگر در شرایط فعلی میتونید مینت رو نصب کنید معنیش اینه که میتونید ابونتو یا لوبونتو و... رو هم نصب کنید.نقل قول:
سلام... من ابونتو 11.1۰ رو نصب کردم..فایل های صوتی رو اجرا نمیکنهوودستور در ترمینال که مینویسم میگه توانایی دسترسی به \کیج رو نداره..چکار باید کرد؟؟؟ممنون
نسخه اوبونتو که نصب کردید خیلی قدیمیه و از سه سال پیش دیگه پشتیبانی نمیشه (البته منظور این نیست که نمیشه کدک صوتی روش نصب کرد). پیشنهاد میشه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارتقا بدید. (۱۶.۰۴ که پشتیبانی بلندمدت داره)
یادمه وقتی اوبونتو داشتم با این دستور راه میفتاد:
کد:sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras
سلام دوستان
maya روی اوبونتو میشه نصب کرد؟
:(
کسی نیست ج بده؟
بله. مایا نسخه مربوط به لینوکس هم داره. پکیج که نصبش اسونه ولی برای ردهت هست و نصاب که میتونید برای اوبونتو استفاده کنید. نصاب یک فایل به اسم setup داره که باید با دسترسی root اجرا شه. برای اینکار، به پوشه نصاب بروید و راست کلیک کنید. Open in Terminal رو کلیک کنید تا ترمینال باز شه و بنویسید:
و رمزتون رو وارد کنید و اینتر رو بزنید. مراحل نصب رو ادامه بدید.کد:gksudo ./setup
نسخه لینوکس رو میتونید با جستجو در گوگل پیدا کنید(دانلود مایا برای لینوکس / Free Download maya for linux)، متاسفانه خرید/دانلود برنامه های دارای کپی رایت در تخصص من نیست.
خیلی ممنون دوست عزیز:n12:
photoshop رو هم لطفا میگین چجوری میتونم نصب کنم؟
دوست عزیز فتوشاپ برای این سیستم عامل نسخه ای نداره. برای کار های خیلی معمولی میتونید از برنامه gimp استفاده کنید که البته به هیچ وجه در حد و کیفیت photoshop نیستنقل قول:
البته Gimpزیاد هم معمولی نیست. خیلی هم کار ازش برمیاد.
ولی من برای ویرایش عکسها (تنظیم نور و رنگ) ازgThumbاستفاده میکنم که خیلی ساده است.
دوستان حقیقت داره که یونیتی ۸ دیگ ادامه پیدا نمیکنه و سوییچ میشه رو همون گنوم؟ مثکه دسکتاپ برای کنونیکال چون سود نداره میخواد یونیتی بذاره کنار:n02:
بله این طور به نظر میرسه
بله، طبق پستی در بلاگشون گفتند که اوبونتو 18.04 با گنوم منتشر میشه و دیگه روی یونیتی و گوشی های اوبونتو سرمایه گذاری نمی کنن. در عوض تمرکزشونو روی سرور ها و IoT (اینترنت اشیا) میذارن.
لینک:
کد:https://insights.ubuntu.com/2017/04/05/growing-ubuntu-for-cloud-and-iot-rather-than-phone-and-convergence/
نصب اوبونتو كنار ويندوز ايكس پي امكان پذير هست؟اگه هست لطفا توضيح بدين
تو مراحل اولیه نصب خودش میپرسه که چجوری میخواید نصب کنید !نقل قول:
گزینه اولش نصب در کنار ویندوز سیستم شماست
با انتخاب اون گزینه خودش پارتیشن لازم برای خودش رو از فضای خالی هارد ایجاد میکنه و نصب انجام میگیره
فتوشاپ cs رو میشه با نرم افزار wine استفاده کرد !نقل قول:
البته به ویندوز نمیرسه ! بهترین راه برای استفاده از نرم افزار های ویندوز تو لینوکس به کار بردن ماشین های مجازی مثل virtual box هستش که استفاده از این ماشین های cpu و ram زیادی مصرف میکنه ! علی الخصوص cpu
البته فعلا میره روی universe و همزمان هم یک سری گروه فورک کردن و قرار هست توسعه بدنش...نقل قول: