منم اینطور زدم :
ادبیات : 40
دینی : 42
عربی : 20
زبان : 0 !
ریاضی : 22
فیزیک : 8
شیمی : 0 !
نظرتون در مورد من چیه ؟!
منم اینطور زدم :
ادبیات : 40
دینی : 42
عربی : 20
زبان : 0 !
ریاضی : 22
فیزیک : 8
شیمی : 0 !
نظرتون در مورد من چیه ؟!
چه خبره اینجا!!!
من کنکور دادم و دانشجو هستم
والا دانشگاه که خبری نیست هر چی هست تو همین دبیرستان و کنکور ایناست
برای همتون آرزوی پیروزی می کنم
محسن خان شما کدوم دانشگاه تحصیل میکنید ؟نقل قول:
شما هم میانگین وزنیت 17 درصده به نظر بین 35000 تا 45000 شینقل قول:
اگر دوستان ناراحت میشن درصدارو نگن که منم مجبور نشم جواب بدم
[آخ گفتی...هنوز 4 ماه نگذشته از تعطیلی پیش دانشگاهی دلم واسه همه چیزش تنگ شده...سر کلاس خندیدن و معلما رو ضایع کردن و اس ام اس بازی سر زنگ دینی و تکست نوشتن سر زنگ دیف...دیوونه بازیای تو راه برگشتن...و چیزای دیگه که نمیشه گفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چه خبره اینجا!!!
من کنکور دادم و دانشجو هستم
والا دانشگاه که خبری نیست هر چی هست تو همین دبیرستان و کنکور ایناست
برای همتون آرزوی پیروزی می کنم
هی خدا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تایید میشه شدیدا!!نقل قول:
خدا رو شکر ما یه سال داریم هنوز!!
کاش مدرسه تموم نمیشد اصلا!
اگر انتخاب اولتون و حوزه انتخابیتون تهرانه ، حرف اول فامیل+جنسیت+شماره شناسنامه(اگر براتون مساله است،پیغام خصوصی بزنید)نقل قول:
اگر حوزه ، شهرهای غیر از تهران هست ، نام حوزه(جایی که انتخاب اوله یه جایی که زدین به عنوان حوزه امتحانی) + جنسیت+حرف اول فامیل
===================
===================
من کل مطالب سایت آزاد رو خوندم.متاسفانه مشخص نکرده که دانشگاه انتخاب اول رو باید دنبالش بگردین یا حوزه ای که به صورت دلخواه برای امتحان دادن انتخاب کردین.اونایی که هر دو مورد را یکی زدند،مساله ای ندارند.
از من که 112 نمره بهتری ( هر سوال ریاضی 84 نمره است و فیزیک 64 و شیمی 42 و ......) من دیگه افتضاح بودم . رتبه 30000 منطقه 2 بیارم خیلی خوبه . شما منطقه چندی ؟نقل قول:
یکی از کاربران به نام آقا/خانم دارک لرد به من پیغام خصوصی زد و گفت پست هات توهین آمیزه!نقل قول:
بنابراین من یه جور دیگه اینجا حرف می زنم که به کسی توهین نشه! انشالللللللله+3=5+بینهایت-2 ضربدر 4 ....
خب...
عرض کنم خدمت شما آقای محترم که احتراما لطفا بفرمایید که اعلی حضرت چه سالی در کنکور شرکت فرموده اند و اینکه آیا هیج و همه چیز چگونه و منظور از آن چه می باشد! بهع عبارت دیگر اگر بی احترامی نمی ااشد بسی لطفا بفرمایید این همه چیز و هیج چیز که ای یکی در آن جا تشریف می دارند! و آن یکی در آنجا قدوم مبارک پارک فرموده اند چه تشربف می دارند؟
احترما مجددا و اینکه با آرزوی خوشی و سلامتی و خوشبختی و تکرار مککر حکمت مطلقه ی فبها لامراد و نعم المطلوب و ...
من فکر میکنم تو منطقه حداقل زیر 300 میباشد (یعنی در بدترین شرایط) و کشوریم حتما زیر 800 میشه .نقل قول:
بابا مگه چی گفت این بنده خدانقل قول:
شریف قبولی خیالت راحت شد...
اگه کسی چیزی نمی گه برای اینه که نمی خواد نا امیدت کن
حالا که خودش خواسته اگه بخوای جواب میدی اگر هم نخواستی دیگه چرا اینجوری؟
حالا شاید شرایطش یه طوری بوده که نتونسته بخونه
از اسم محل سکونت مشخص نیست ! تبریزم ، منطقه 1 هستنقل قول:
این همه بحثای حاشیه ای ،دریغ از جواب من
قهر می کنما...
به نظرت لحنم بد بود؟نقل قول:
بابا مگه چی گفت این بنده خدا
حالا که خودش خواسته اگه بخوای جواب میدی اگر هم نخواستی دیگه چرا اینجوری؟
حالا شاید شرایطش یه طوری بوده که نتونسته بخونه
اگه بود به بزرگی خودتون ببخشید
فقط شوخی بود
چون پست ها زیاد بود اصلا ندیدم چی گفتینقل قول:
این همه بحثای حاشیه ای ،دریغ از جواب من
قهر می کنما...
میشه یه بار دیگه سوالتو بذاری؟
اگه تونستم جواب میدم
نوشته شده توسط WrongDoer89 [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز رفتم دفترچه انتخاب رشته سال قبل رو برداشتم که یه نگاهی به ظرفیت رشته های سال قبل و... بندازم، یه چیر جالب دیدم ، یادتون میاد سنجش اعلام کرد رشته های صنایع عمران مکانیک کامپیوتر برق در دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه های تهران سهمیه آزاد 20 درصد بیشتر از رشته های دیگه ی ...
نکته جالب اینجاست که صنایع همه گرایش هاش کشوریه و اصلاً گزینش بومی تأثیری نداره ضمن اینکه خیلی از گرایش های رشته های دیگه هم کشوریه حالا من با رشته های دیگه کار ندارم ...
تو بحر این موندم که چطور میآن میگن که رشته ای که تا پارسال همه سهمیه هاش آزاد بوده امسال بومی 60 آزاد 40 بابا اینا دیگه شورش رو در آوردند فکر می کنند ملت خرند نمی فهمند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بوهایی بردم...این که اینا رو گفتند که ملت سرو صداشون بد از افتضاح پارسال بخوابه به احتمال %70 درصد گزینش هیچ تغییری نمی کنه . مثل پارسال اول جیب خودشونو پر میکنن بعد یه نگاهی به بچه هایی که خودشونو کشتن ،اونایی که جوونی شونو گذاشتند پای درسشون ،میندازن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینو بگم که اگه امسال دفترچه ها تغییر کرد و دیدید جلوی صنایع هم نوشتن قطبی یا ناحیه ای شک نکنید که پست منو دیدن ،نشون به اون نشون که در آزمون اول جامع سنجش سایتشون رو آپدیت نکرده بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اومدم اینجا مسخره کردم چند دقیقه بد رفتم دیدم آپدیت شده!! :biggrin:
من میرم اگه نظری بود بداً میام میخونم...
بای تا بد.
واقعا جا داره از مدیران و کاربران فعال p30world یه تشکر اساسی بکنم واقعا این چند روز هیچ گونه ایرادی از تاپیک کنکور 88 نگرفتند با اینکه از حق نگذریم این روزا تعداد اسپم ها خیلی زیاد بود ، مدیران ، کاربران فعال و تمام اعضای P30 دست گلتون درد نکنه:11:
:40:نقل قول:
دیگه حالا که کنکور تموم شده و شما هم که هنوز دانشگاه آزاد ثبت نام نکردی ؟ به هر حال واقعیتو من گفتم
و محور اصلی حرفم هم این بود که 1 سال خوندن ارزش دولتی رفتنو داره اگه می خواستم بدجنسی کنم می گفتم همین آزاد رو برو که یه رقیب ( که با امید زیاد می خواد درس بخونه ) کم بشه .
بعضی جاها لازمه آدم چشمشو به روی واقعیت باز کنه ...توی کشور ما کار برای مهندسی از دانشگاه عالی هم نیست ..
آینه چو نقش تو بنمود راست خودشکن آینه شکستن خطاست
در هر حال تصمیم آخر با شماست و اصلاَ من کیم که بخوام کسیو راهنمایی کنم . کوچیک شما هم هستم
یادشون رفته بود تو یادشون انداختی :دینقل قول:
واقعا جا داره از مدیران و کاربران فعال p30world یه تشکر اساسی بکنم واقعا این چند روز هیچ گونه ایرادی از تاپیک کنکور 88 نگرفتند با اینکه از حق نگذریم این روزا تعداد اسپم ها خیلی زیاد بود ، مدیران ، کاربران فعال و تمام اعضای P30 دست گلتون درد نکنه
من کلا موندم این پست هدفش چیه ؟ :دی (شوخی کردم )
ولی کلا تو این چند روزه دیگه بچه ها بیش فعال شده بودن
تا میرفتی یه صفحه رو بخونی 10 تا صفحه میرفت روش
نه عزیزم این چه حرفیهنقل قول:
به نظرت لحنم بد بود؟
اگه بود به بزرگی خودتون ببخشید
فقط شوخی بود
ولی من میدونم این بنده خدا الان داره چی میکشه
منم به خاطر مشکلات نتونستم درس بخونم
الان اگه دوستام باهام یه جوری حرف بزنن دیگه...
به هر حال اگه من هم بد حرف زدم عذر میخوام
در مورد سوالت هم باید بگم که سازمان سنجش هیچ چیزیش معلوم نیست
هر سال هم یه ساز جدید میزنن
این چیزایی هم که گفتی بعید نیست
من دیگه نمیام اینجا. اصلا ادم رو نا امید می کنید با این درصدا. من که از الان دارم کوله بار سربازی رو میبندم.
عربی که حدود 10 زدم. ریاضی حدود 30.
فیزیک و شیمی هم حدود 40.
فقط زبانم بود که فکر کنم بالای 85 می شم.
دینی و ادبیات هم فکر کنم تو مایه های 30 باشه.
فقط یکی از بچه ها چندین صفحه قبل گفته بود سوالا با کد های مختلف ترتیبش یکی بوده. خب حق داشت. ترتیب سوالا یکی ب.ود. ولی ترتیب گزینه ها فرق داشت. شایعه مایعه هم خبری نبود. فقط سنجش امسال فهمیده بود که نباید در حق یک سری نامردی کنه. برای همین این شکلی کرده بود.
(خدا وکیلی شما ریضی رو با یه سوال خفن از انتگرال شروع کنی کپ نمی کنی؟)
سلامنقل قول:
به این درصدها یه نگاه بنداز:
رتبه 2589 کنکور 86 :
ادب : 73.7
عرب : 63.9
دین : 79.2
زبان : 63
ریاضی : 49.4
فیزیک : 60.7
شیمی : 47.1
با درصدهای شما و با توجه به اینکه چندتا درس تو کنکور امسال خیلی سخت تر از 86 بودن (مثل ادبیات و ریاضی) رتبت باید بین 1700 تا 2500 بشه!(حالا یکم کمو زیاد !):10:
حتی شاید بتونی به دانشگاه های تهران هم فکر کنی!(البته خیلی خوشبینانه!)
rocket ماله منم بگو دیگه !
دبیات : 68
دینی : 84
عربی : 35 - 45
زبان : 75
ریاضی : 45
فیزیک : 65
شیمی : 43
اولا ممنون که جواب دادیننقل قول:
دوما یعنی با رتبه بین 1700 تا 2500 با توجه به طرح بومی گزینی و اینکه ساکن تهران هستم نمیتونم یه دانشگاه تو تهران قبول شم ؟؟؟؟؟؟؟؟ مثلا رشته کامپیتر یا آی تی دانشگاه تهران یا علم و صنعت یا ...
1-منم از همین تعجب کردم چرا یادشون رفته :31:نقل قول:
2-هدف ارتقای درجه کاربری خودم بود:27:(شاید یکی از مدیران یه ستاره به ما بده:21:)
تو فعال بودن بچه که هیچ شکی نیست فقط کافی بود 5 دقیقه نیای تو تاپیک بعدش باید یه 20 صفحه ای میخوندی تا به روز بشی.
3-دوستان خوب وقتی مدیران و کاربران فعال چند روزیه به خاطر اهمیت موضوع هیچ تذکری هم ندادند نباید ازشون تشکر کنیم؟!
سلام حاجینقل قول:
شما هم قاعدتا باید بین 2000 تا 3000 بشین!
البته پراکندگی درصدها برای شما یکم زیاده که همین ممکنه یکم مشکل ساز شه!(البته خدایی نکرده!):10:
راستی واقعا دینی امسالو 84 زدی!!!؟!؟؟:18:
راستی کنکوری های عزیز!:
دیگه کنکورو ولش!
برین در مورد رشته های مورد علاقتون تحقیق کنین!
چون تو این 10 روز مهلت انتخاب رشته سرتون یکم شلوغ میشه!
مرسی , وایستا رتبه ها بیاد بعد رشته !
فکر نکنم با این درصدا هیچی قبول نشی که مجبور شی بری سربازی...نقل قول:
من دیگه نمیام اینجا. اصلا ادم رو نا امید می کنید با این درصدا. من که از الان دارم کوله بار سربازی رو میبندم.
عربی که حدود 10 زدم. ریاضی حدود 30.
فیزیک و شیمی هم حدود 40.
فقط زبانم بود که فکر کنم بالای 85 می شم.
دینی و ادبیات هم فکر کنم تو مایه های 30 باشه.
پیام نوری غیر انتفاعی...
ساله دیگه هم وقته ؟!
شما امسال سال اولتون بود یا سال دومتون؟نقل قول:
ساله دیگه هم وقته ؟!
اگه سال اولتون بود که 100% وقت هست
اگه سال دومتون بود دقیقا نمیدونم فکر کنم جدیدا میشه برای بار سوم هم کنکور داد و سربازی نرفت...
به جرات میشه گفت الکترونیک نجف اباد از خیلی از دانشگاههای دولتی از نظر اساتید و امکانات در سطح بالاتری قرار داره . اگه هزینه اش برات مهم نیست بنظر من برو . کلآ دانشگاه نجف اباد و 2-3 تا دانشگاه دیگه اگرچه ازاد هستند اما از دولتی ها هم دانشجو بهتر تربیت میکنن . من خودمم عمران نجف اباد زدم:46:نقل قول:
نه داداش از این خبر ها نیست :دینقل قول:
اگه سال دومتون بود دقیقا نمیدونم فکر کنم جدیدا میشه برای بار سوم هم کنکور داد و سربازی نرفت...
اگه سال دوم باشی میتونی بری یه دانشگاه (مثلا پیام نور یا غیرانتفاعی ) بعد در حین اینکه دانشگاه رو میخونی واسه کنکور هم بخونی
میتونی مثلا ترم 2 رو مرخصی بگیری
اگه تو کنکور قبول شدی یه رشته ی دیگه ،واحد هاتو که پاس کردی با اون تطبیق میدن
با رتبه حدود 200 منطقه 1 میشه پزشکی دانشگاه تهران قبول شد؟
نچ . نمیشه..:13:نقل قول:
خب بهشتی و ایران چطور؟
مردم چه اطلاعاتی جمع کردن در این مورد :biggrin:نقل قول:
200 منطقه 1 تقریبا میتونم بگم همه جا غیر از پزشکی تهران... :10:نقل قول:
اینم درصدهای من
دینی 48
اقتصاد 58
روانشناسی 60
فلسفه ومنطق 44
ادبیات اختصاصی 40
ادبیات عمومی 40
(ریاضی و انگلیسی اصلا نزدم)
عربی هم جواباش یادم نیست ولی قک کنم 40 %
من که از درصدام خیلی راضیم فقط 1 ماه درس میخوندم (این درصدا برای یه ماه عالیه)
انشاالله سال بعد تو کنکور قبول میشم من از فردا شروع میکنم(واقعا از این درصدام با اینکه یه ماه خونده بودم انرژی گرفتم
سلام بر همه
شماها بیکار ید مثل من!!؟؟
من که بعده کنکور حوصله ی هیچی ندارم....:41:
اینقد تک بعدی زندگی کردم این 9 ماه که حال خوابیدن یا فیلم یا گیم یا بیرون رفتن رو ندارم
همش دارم تو خونه ول میگردم...!!!:19::2: