موافقم،اگه یه لیست کلی از بهترین کتاب ها که دوستان استفاده کردند و واقعا به نتیجه رسیدند رو تو پست اول بذارند بهترین کار ممکن رو کردند:11:نقل قول:
راستی من برای عربی مشکل دارم!کتابی برای آموزش معرفی کنید لطفا:40:
موافقم،اگه یه لیست کلی از بهترین کتاب ها که دوستان استفاده کردند و واقعا به نتیجه رسیدند رو تو پست اول بذارند بهترین کار ممکن رو کردند:11:نقل قول:
راستی من برای عربی مشکل دارم!کتابی برای آموزش معرفی کنید لطفا:40:
گاج سبز و همگامان رو بگیر. باهم کار کن به نظرم...نقل قول:
راستی من برای عربی مشکل دارم!کتابی برای آموزش معرفی کنید لطفا
من فکر میکنم بهتر باشه اول یه نقد و بررسی روی هر درسی انجام بدیم بعدش با توجه به اون کتابهای خوب رو انتخاب کنیم توی هر درسی ۲ ۳ تا کتاب معرفی کنیم مثلا توی درس دیفرانسیل که آخه ۴ تا فرمول و یه مشتق و هوپیتال و حد و انتگرال داره شما اگه سر هم بخوای آموزش بعدی همش توی ۲۰ صفحه جا میگیره بقیش تست و مخلفات هست دیگه لازم نیست بریم کتاب آموزشی بگیریم. کتابی میگیریم که هم این مفهومات و نکات و فرمول هارو آورده باشه هم تستهای به روز.
اين تاپيك يكي از بهترين تاپيك هاي كل فروم هست به نظر من . منتها كسايي كه تخصص كافي در مورد كتاب ا رو دارن به نظر من كمتر فعاليت ميكنند در تاپيك .
تخصص من براي مشاوره خريد كتاب در اين موارد هست :
دروس دوم و سوم رياضي و تجربي
دروس پيش دانشگاهي تجربي
دروس عمومي - دروس مشترك رياضي تجربي
هركي هم تا حالا كتاب خواسته براش معرفي كردم الان هم كسي كمكي بخواد حتما در خدمتشم
جزوه درس ذخیره و بازیابی کاردانی کامپیوتر اگه دارید لطفا بزارید
ولی فکر نکنم بشه فقط یه لیست از کتاب ها آماده کردنقل قول:
چون هر کسی سلیقه متفاوتی داره و شاید یه نفر که از یه کتاب خوشش میاد و موقعی که می خونه نتیجه میگیره یه نفر دیگه با خوندن او نتیجه نگیره
به نظر من بهترین از این پس هر کی میخواد در هر درسی کتابی بگیره سطح خودش رو هم در اون درس بگه اونوقت بهتر میشه راهنمایی کرد
حالا سوال خودم
من واسه فیزیک 2 نشر الگو دارم واسه فیزیک 3 خیلی سبز دارم واسه پیش 1 و2 رمزینه(کتاب کلاس)
حالا به نظرتون الان برم گاج سفید رو بگیرم یا بعد از تموم کردن اینا؟(اگه الان بگیرم هم پایه رو بگیرم هم پیش رو یا فقط یکی رو؟)
سطح من تو فیزیک بد نیست تو آزمون های کانون 80-60 میزنم
فیزیکای احمد جوکار یه کتابای کامل و هم اموزشی هم تستای زیادی داره.
من خودم بدم ازش میاد.خیلی ریز طبقه بندی کرده
محمود زاده + بنفش بهتره.
---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
به نظر من دیگه الان وقت کتاب خریدن نیست.
بشینین بخونین
احمدجوكار مگه نويسنده فيزيك گاج نيست ؟ گاج كه آموزش نداره براي فيزيك . اصلا نحوه كار جوكار و محمودزاده قابل مقايسه نيست
جوکار .اموزشم داده.سبز گاج
همون سفید گاج هم.اموزشیه
آره راس ميگي حواسم نبود نويسنده كتابهاي محوري هم جوكاره .نقل قول:
گاج فقط كتاب سفيد ميكروطبقه بندي خوبه براي فيزيك
سلام
میخوام کتابهای زیر رو بگیرم لطفا نظر بدید
فیزیک اول و دوم تست الگو
فیزیک سوم خیلی سبز
پیش گاج سفید
گسسته آموزش فار یا گاج سبز
تست گسسته گاج سفید
هندسه تحلیلی تست الگو یا گاج سفید
نشر الگو تست هاي تاليفيش براي كنكور زياد مناسب نيستن بيشتر تست هايي هستن كه ابتكارات رياضيشون زياده و براي المپياد و... خوب هستن نه كنكور (البته تست هاي كنكور رو هم داره توش ) من جاي شما بودم هم براي فيزيك 1 و 2 و 3 يه فيزيك پايه گاج ميگرفتمنقل قول:
البته اگه براي سوم فقط تست نميخواين و آموز هم ميخواين رمزينه و مبتكران عالي هستن
فيزيك پيش گاج سفيد ( براي تست ) خيلي خوبه تقريبا تمام سبك هايي كه تو كنكو ممكنه سوال ياد تو فيزيك پيش و پايه گاج سفيد اومده .
گسسته و هندسه تحليلي رو شرمنده :41: ولي شنيدم براي تحليلي بچه ها رمزينه رو تعريف ميكردن
سلام علیکم.نقل قول:
ببین عزیز من این درسو خوندم. بیکار نیستم که بیام شما رو اذیت کنم بهتون اطلاعات غلط بدم. اینها تجربه های منه. من خودم امسال 7800 آوردم نه روزانه قبول شدم نه شبانه فقط غیرانتفاعی .کتاب گسسته یکی از مسخره ترین ترین کتابا 5 صفحه درس میده 2 تا مثال حل میکنه 10 تا مسئله هم آخر هر بخش داره.فقط یه توضیح کوتاه و مختصر.من otn ندارم ولی دیدم چرا اینقدر حجیمه چون مثال حل کرده طی درس برای جا افتادن مطلب زیاد داره.همون حرف من.
برای بار 100 ام.
رمز موفقیت گسسته تمرین زیاد.
آقایون و خانمها یه سوال؟؟؟:46:
برای فیزیک پیش یه کتاب تست به من معرفی کنید که بیشتر یا همش توش تست تالیفی باشه.نوبلو دیدم بد نیست
بنفش قلم چی خوبه؟؟؟
راهنمایی کنین ممنون می شوم.برای خودم نمی خوام .خودم گاج دارم راضیم.
راستی:
این کتاب زبان پیش جدید مبتکران تووووپه!!!!
مخصوص DVD آموزش متن خوانی.
من خودم زبان مشکل ندارم ولی کتاب خیلی قوی است.
سلامنقل قول:
یعنی برای گسسته otnبگیریم برای آموزش یه کتاب میخوام که خیلی حجیم نباشه به نظر شما فار بده :40::11::10::19:
الگو چطوره . برای هندسه تحلیلی تست گاج خوبه یا الگو
ببین من خودم آموزش رمزینه دارم.ونکاله.کتاب خیلی عالیه.از اونجایی که معلم سال سوم فیزیک ما تعطیل بود.کل جزومون 40 صفحه هم نمی شد.کلا من فیزیک 3 رو با رمزینه خودم هم تو نهایی 18.75 گرفتم هم تو کنکور بیشتر سوال فیزیک 3 رو جواب دادم.نقل قول:
اون کتاب فیزیک 3 سبز هم تسته.ولی مثل این که کتاب خوبیه.
نقل قول:
والا من نمی دونم چجوری بگم:41::41:
اگه حال و حوصله خوندن کتب قطور و داری otn بگیر.:13:
اگر فقط می خوای نکات درس و حسابی رو بفهمی و مفهومی یاد بگیری فار:8:
اگر هم دوست داری فرمول حفظ کنی رمزینه.:41:
نقل قول:
دوست عزیز رمزینه تستهای خوبی نداره
برای کنکور به نظر شما چی خوبه که بشتر سوال ها رو بشه حل کردنقل قول:
نقل قول:
با کجاش مشکل داری الکتریسیته از نظر هندسه بعضی جاها باید قوی باشی من خودم خیلی جاها اذیت شدم ولی خدارو شکر با کمی فکر و این درو اون در زدن تا آخر فیزیک ۳ بدون مشکل رفتم. کتاب آموزش هم نداشتم.
سلام
کسی لینک کتاب سیلور منو داره؟؟؟ ترجیحا به فارسی.
یا کسی اسکن صفحاتی که توش مثال ها و تمرینات انتگرال هستو نداره؟
نقل قول:
دوست من گسسته هیچ کتابی پیدا نمیکنی حجمش کم باشه مگر اینکه گاج سفید بگیری تستهای ستاره دار که درسنامه هم داره بزنی که حجمش تقریبا نصف میشه بعدش بشینی تستهای سراسری داخل و خارج از کشور رو بگیری کار کنی که حتما نتیجه میگیری
نقل قول:
ببین آقا رضا خودت که فارغ تحصیلی در جریانی گسسته خوندن یه چیزه و تست گسسته سر جلسه زدن یه چیز دیگست.
اگه جزوه گسسته خوب داری مثل من فار برات عالی و گرنه یا الگو یا رمزینه بگیر برای آموزش و تست فراوون بزن.
کسی میدونه کانون کتاابای بنفشش شامل چه درسائی هستن؟
نقل قول:
مطمئن باش تو گسسته این طوری نتیجه نمی گیری
من خودم رو گسسته خیلی سرمایه گزاری کردم بر خلاف هندسه پایه!!!
کل تست های سراسری خارج و داخل جمع کنی 500 تا نمیشه به نظر تو تو گسسته میشه با 500 تست به نتیجه رسید.مطمئنا نه!!!!!!!!!
ببین دوست من من خودم رمزینه رو خوندم گاج روهم چند بار تست هاشو زدم از 6تا سوال گسسته 3 درست زدم 2تا غلط(مبحث گراف) یکی هم نزدم.:13::13::13::13:
کلی هم تست های سراسری باز این طوری شد.
گسسته رو باید فهمید بعد تست فراوون چون مدلهای طرح سوال خیلی زیادی توش هست.:5:
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
برای رشته ریاضی دیفرانسیل و ریاضی پایه و فیزیک پیش و پایه رو من اطلاع دارم.نقل قول:
فیزیک پیشو دیدی؟؟
چه جوریاست؟؟
---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
100 درصد تایید میشود.من یادم رفت بنویسم خوندن رمزینه+تمرین و تحلیل و تست فراوون با گاج سفیدنقل قول:
معلم سال سوم ما واقعا افتضاح بود.
يقينا حق با شماست رمزينه برا حال كردن اصال خوب نيست . حال درست و حسابي رو فقط با مبتكران محمودزاده و فيزيك پايه گاج ميشه كرد .نقل قول:
رمزينه مشكلش در مورد نكته ها اينه كه از اثبات استفاده نكرده و حفظي كار كرده
ميخواي همين فردا من بخش الكتريسيته ساكن رو از روي مبتكران بخونم و تموم كنم بعد مشكلاتت رو حل كنم ؟نقل قول:
درود،
کتاب بهدردبخور برای معادلات دیفرانسیل و ریاضی2 میخواستم؛ هم آموزش هم تمرین.
ممنون.
لطفا يه كتاب گرامر كنكور معرفي كنيد
براي اينكه فضا عوض شه:
عده اي در پاسخ به قرآن سوزي ديكشنري را آتش زدند :D
تیکه ات جالب بود:31::31::21:نقل قول:
گرامر کاربردی زبان-دکتر اناری-مبتکران
گرامر جامع انگلیسی-کامران معتمدی-گاج
البته اولی بهتره!!!!!!:46:
بابا اعتماد به نفس!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نکته ای گفتن رمزینه توی بعضی از مبحث ها از جمله حرکت و نوسان و مغناطیس رو قبول دارم.
ولی کتاب محمودزاده هم همچین مالی نیست.بیشتر به درد امتحان نهایی می خوره تا کنکور. بعد خیلی قطور است بعد اول می آد درس می ده بعد می گه برو مثال حل کن.تو فیزیک مثال باید حین درس حل بشه تا مطلب جا بیفته.
البته برای من که فیزیک سوم ام به واسطه ی معلم افتضاح بود واقعا رمزینه مفید بود ولی گاج سفید هم فوق العده است.:10::10:
آقا کسی نبود جواب مارو بده؟؟؟؟:41:
فیزیک بنفش پیش قلمچی خوبه!!!!!!؟؟؟؟
کسی کتابشو داره!!!؟؟؟؟
به نظرتون برای فیزیک کتاب های فار و کنارش تست میکرو گاج خوبه ؟!
البته انگار فیزیک با معلم باشه بهتره . آقای سبز میدانی مولف فار خودش تو کلاس کنکورا هستش.
راستی کتاب های مشت نمونه خروار انتشارات فار رو دیدین ؟رایگان هم هست . حدود پنجاه صفحه از کتاب اصلی فیزیک فار توش هست .
نقل قول:
آره بابا خوبه.از رو فار بخون خوب یاد بگیر بعد از رو گاج تست بزن.
سلام دوستان
سرچ کردم ولی پیداش نکردم!
برای ریاضی 1 دانشگاه چی پیشنهاد میدین؟
استادمون لیتول و سیلور رو معرفی کرد اما یکی از دوستام گفت توماس بهتره.
نظر شماها چیه؟
ممنون
از چه نظر؟نقل قول:
من بنفش حسابان رو قبلا ديدم اصلا مناسب برا كنكور نبود . كلا اين كتاب هاي بنفش به درد كنكور نميخورن و سوالات فرسايشي و سوالاتي كه بيخود مشكل هستن توشون گنجانده شده .نقل قول:
كانون فقط كتاب خاكستريش خوبه و كتاب آبيش ( كه كتاب آبيش هم هيچكدوم به گاج و رمزينه نميرسن )
اتفاقا فیزیک بنفش قلمچی عالیه.
من خودم به تعریف یکی از دوستان که امسال شریف قبول شد خریدم ...
اگه میتونین حتما بخرین .
---------- Post added at 10:20 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
فیزیک 3 مبتکران که مولفش فقط فرین کمانگر هست
عالیه ... خیلی خوب توضیح داده و تستاش هم همینطور . اگه رو تستاش مسلط باشی میتونی از پس تستای کنکور بر بیای.
فیزیک پیش هم من انرژی اتمی گرفتم .
سلام یه سوال دوستان میخوام دقیق راهنمایی کنین !
من بیشتر کتاب تست هایی که دارم ( رشته ریاضی) تالیفی هستن ! میخوام یه کتاب تست داشته باشم که فقط تست های کنکور رو شامل بشه ! به نظرتون کتابهای سازمان سنجش مناسبن ؟؟ بعد اسم این کتاب های تست سازمان سنجش چیه ؟ همینایی که تو سایتش برا فروش کذاشته هست ؟ چند تا نمونه رو میذارم ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فیزیک سراسری
قيمت 41000 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیمی سراسری
قيمت 43000 ريال
....
خیلی کتابهاش کم بودن فقط فیزیک و شیمی رو دیدم باز هم هست ؟
اينهمه كتاب خوب براي همه درس ها وجود داره شما چرا ميخواين برين سراغ كتاباي سنجش ؟نقل قول:
كتاب هاي سفيد گاج همن خاصيتي رو دارن كه شما ميخواين ( تست هاي كنكور آزاد و سراسري و سنجش و گزينه دو و ... ) . تازه تست پيدا كردن كه مهم نيست مهم نحوه طبقه بندي تست ها و كيفيت پاسخ هاي تشريحي هست
نه من فقط یه کتاب کم حجم تر میخوام که تست های کنکور سراسری رو دارا باشه !