من pes editor رو نصب کردم
چجوری باید باهاش کار کنم
آخه همه چی غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
من pes editor رو نصب کردم
چجوری باید باهاش کار کنم
آخه همه چی غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب شما فایلی که داری ویرایش می کنی BIN هست دیگه بعد ویرایش میشه همون BIN فایلی که داری ازش صحبت میکنی و قراره توی کیت سرور بریزی اسمشم اینه Unnamed_5.bin و unnamed_6.bin عکس که به png تبدیل نمیشه png میره داخل bin فایل قرار میگیره
[/quote]
میشه مراحلشو یکبار توضیح بدی که چجوری اینکارو کنم؟
تازه پرچم همه تیم ها نیست تا لیگ فرانسه هست؟
کسی نمیدونه شماره لباس master leage creted new team واسه کیت سرور چنده؟
سيو بازيتو لود كن مياديييييييييينقل قول:
چه جوري ميشه نام ليگ و عوض كرد مثلا ليگ هلندو ميخوام يه يه اسم ديگه بزارم
ممنون ميشم اگه كمك كنيد
در ضمن كسي ميدونه از كجا ميتونم اسامي بازيكنان ليگ برترو گير بيارم
بابا يكي جواب ما رو بده لطفا"
من چجوري ميتونم يك كفش جديد اضافه كنم
مثلا كفش adipure
سلام من بازي رو بدون هبچ آپشن فايلي نصب كردم از دوستان ميخوام هر آپشن فايلي كه لازمه تامشكلات بازي رفع بشه و به روز بشه لينكشو بزارن! ممنون ميشم.
ممنون از راهنماییت من این فایلها رو پاک کردم.اما اسکوردبرد عوض نشد .اسکرین اول بازی هم عوض نشد (البته این مهم نیست) . در ضمن من اصلا فایلهای 3-11 و 12 رو نداشتم.نقل قول:
کسی نیست بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام تو رو خدا یکی کمک کنه
من میام پچ رو برای pes 2009 نصب کنم ارور میده
یه چیزی در مورد windwos instaler میگه ??? windwos inestaler هم آخه نصبه
مشکل چیه؟؟؟؟؟
اینم دقیقا اون چیزی که نوشته
>> the upgrade patch cannot be installed by the windows installerservice because the program to be upgraded may be missing or the upgrade patch may update a different version of the program. verify that the program to be upgraded exist on your computer and that you have the correct upgrade patch
چه جالب قبلا خود من به این موضوع به صورتی دیگه اشاره کردمنقل قول:
خوبه همه دارن به نتیچجهای که قبلا من بهش رسیدم میرسن...:19::13:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3359182&postcount=5350
برو از سایت مایکروسافت آخرین ورژن Windows Installer رو نصب کن احتمالا درست میشه ..نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نمیدونم ............!!!
والا چی بگم .....................
من که گیج شدم...............
هم میتونم بگم نه ...هم آره ...............
این هوش مصنوعی تیم حریف هستش که میاد و جبران میکنه و مثلا بازی رو مساوی میکنه و حالا این حس به ما دست میده که یه جورایی ما حتما گل میخوریم و هیچ راهی نیست .....حتی اگر با 20 دفاع دفاع کنی باز م گل رو میخوری ....!؟؟
نمیدونم ........:2:
دوست دارم در این مورد بیشتر بحث بشه......
.................................................. ..............
OPERA 10 ALPHA
جزئیات بیشتر در مورد OPERA 10 ALPHA
کد:http://www.opera.com/browser/next/
چه جوري ميشه نام ليگ و عوض كرد مثلا ليگ هلندو ميخوام يه يه اسم ديگه بزارم
ممنون ميشم اگه كمك كنيد
در ضمن كسي ميدونه از كجا ميتونم اسامي بازيكنان ليگ برترو گير بيارم
نقل قول:نقل قول:به نظر من کونامی توی این نسخه یک مقداری دست به ابتکار عمل زده تا به عقیده خودش بازی جذابتر بشه .البته من این مساله رو توی نسخه 6 هم احساس کرده بودم اما توی این نسخه به این مساله خیلی زیاد توجه شده.این دقیقا همون هوش مصنوعیه که وارد عمل میشه بعنوان نمونه توی محوطه جریمه اگه مدافع تیم احساس کنه مهاجم میتونه گل زنی کنه بلافاصله عکس العمل نشون میده که بعضی وقتا این عکس العملها کار دست تیم میده بعنوان نمونه همون تکلهایی که منجر به خطا و پنالتی میشه که خیلیهارو دلخور کرده(البته اگه کلاس تیم و بازیکنا بالا باشه مدافعین خیلی کمتر پنالتی میدن ).نقل قول:
یا اگه دقت کرده باشین وقتی بازی گره میخوره و برای لحظاتی که توپ با اشتباه بازیکنان دو تیم بارها پشت سر هم از جانب بازیکنای دو تیم لو داده میشه هوش مصنوعی وارد عمل میشه , ابتکار عملو بدست میگیره و با یک پاس مناسب توپ رو از منطقه درگیری دور میکنه و به بازیکنی که از اون منطقه فاصله داره میرسونه و موارد دیگه که اگه دقت کنین متوجه این دخالتها میشین (احتمالا تا الان متوجه شدین).
در مورد این مساله هم که بهش اشاره کردین قضیه بهمین شکله و مجددا هوش مصنوعی بازی وارد عمل میشه .بعنوان نمونه قدرت یک تیم توی خونه خودش خیلی بیشتر از حد نرمالش میشه یا موقعی که توی یک جام معتبر و مهم برد یا باخت یک تیم موجب صعود یا سقوط یک تیم میشه این حالت پیش میاد و قدرت تیم مقابل با توجه به وضعیتی که توی جدول داره کم و زیاد میشه و عکس این حالت برای تیم ما اتفاق میفته که خودشو به اشکال مختلف نشون میده مثلا سرعت بازیکنای تیم کم میشه یا دقت ضربات بشدت کاهش پیدا میکنه یا حتی بازیکنا نفس کم میارن و...
با این اوصاف باز هم نمیشه یک تیمو از قبل محکوم به برد یا باخت دونست و با تلاش مضاعف میشه بر علیه این جریان ایستاد .این مساله برای من بارها اتفاق افتاده و با لود مجدد سیو بازی نتیجه رو عوض کردم .
حالا درمورد اینکه توی این زمینه کونامی چقدر موفق عمل کرده بستگی داره به نظر گیمرها .من بشخصه با توجه به توانایی ها و محدودیتهایی که برای ساخت یک بازی شبیه سازی شده وجود داره به این مکانیزم طراحی شده از 10 نمره 7 میدم .نظر شما چیه؟
سلام لطفا سیو اصلاحات نام باشگاه ها و لباسهای بازیکن ها رو بزارید ممنون
شما 3 چیز نیاز داری:نقل قول:
1- استفاده از فایل کرک pes2009.exe که 26.8 مگ حجمش هست برای بازی های غیر اورجینال باید از این فایل استفاده کنی
2- پچ 1.20 کونامی که 21 مگ حجمش هست دانلود کنی
3- دانلود فایل 170 مگی به نام cv0f.img که البته خود بازی شما هم قابلیت دانلودش رو داره در صورتی که 2 مورد بالا رو انجام بدی
دوست خوبم گوگل جان حرف شما کاملا متین هست و این مسئله به اون شدت هم نیست حالا نه اینکه وقتی بازی یه جا هنگ می کنه و هرچی میزنی به در بسته میخوره بستگی به چیز خاصی داره که شاید ما ندونیم عجیبه وقتی آدم مثلا نمیتونه ضربه آزاد گل کنه واقعا به بهانه های مختلف از دست میده می بینی همون زمانی که بای پر کردن شدت ضربه دکمه شوت رو فشار میدی یه بار تا ته پر میکنه با سرعت یه بارم حتی یک چهارم هم پر نمیکنه همون زمان فشار دادن شوت یا میبینی دروازبان گم نام هست ها ولی یه رفلکسی داره از این سر دروازه شیرجه میره توپ رو میگیره ولی پیتر چک نمیتونه در زمان عادی این کار رو بکنه و گل میخوره. یا میبینی هر مدل میزنه به تیر دروازه میخوره دیشب با کاتانیا که بازی میکردم کلا 12 تا ضربه آزاد بدست آوردم 10 تاش به تیر افقی خورد نمیدونم چرا یازهمی گل شد و این نشون میده توی یه بازی درصد دقت بازیکن شما بالاست و توی یکی دیگه پایین برای من اتفاق افتاده توی بعضی بازی ها که ذخیره میام داخل بازی بازیکنم انگار پاش گرفته نمیتونه بدوه البته آدم فکر میکنه احساس می کنه که کونامی برای واقعی تر شدن این کار رو کرده به هر حال به قول شما جای بحث دارهنقل قول:
من خودمم می خوام بدونم چطوری میشه اسم لیگ های Other League A , B رو تغییر داد البته کرسپو یه راهی گفتند ولی این زمانی جواب میه که از فایل آپدیت استفاده نکنم ولی برای تغییر نام ون 5 تا لیگ انگلیس فرانسه هلند اسپانیا و ایتالیا با همون PES Editor میشهنقل قول:
اولا پرچم ها همگی هست شما ظاهرا به حرفام دقت نکردی برای بار دوم عرض می کنم خدمت حضور مبارک ایشالا با دقت بخونی اینبار : وقتی شما فایل unnamed_5 رو لود میکنی یه پیغام میاد (Choose View Range) میگه تعداد فایل ها 324 تاست میخوایید از شماره چند تا چند ببینید اگه اون پیغام رو بلافاصله اوکی بزنی 100 تا پرچم اول رو لود میکنه اگه گزینه next ones رو بزنید 100 تای بعدی رو نشون میده تازه بعد لود شدن میتونید از تو منو گزینه view مورد choose view rang بزنید تا همون پیغام بیاد تا شما 100 یا پرچم های بعدی رو لود کنید.نقل قول:
عکس های با فرمت png که نوعشون indexed color هست لود میکنید بعد عکس لود شده رو دراگ میکنید روی هر لوگویی که میخوایید. توضیح از این واضح تر دیگه نمیتونم بدم امیدوارم به دردتون بخوره و بتونید کار کنید
شما فایل bin مربوط به عکس کفش رو داخل فولدر cv06.img توی کیت سرور قرار میدینقل قول:
من توی فایل مپی که دارم چنین چیزی ندیدمنقل قول:
وقتی اجرا میکنی باید از منو Open ---> فایل Edit بازی رو باز کنی اگه این فایل توی My Document ت نیست برو توی بازی از بخش ادیت یه تغییر کوچولو بده تا این فایل بیفته روی my documentنقل قول:
این کار با کیت سرور امکان پذیر هست که لباس تیمها هم اصلاح بشن برای اصلاح لوگو ها و اسامی تیم ها و لیگ ها می تونی از ادیت داخل خود بازی استفاده کنی ولی برای لباس ها حتما باس از کیت سرور استفاده کنی پچ بورگوم این کار رو انجام میدهنقل قول:
کرسپو جان من موفق نشدم این تغییراتو اعمال کنم (حد اقل در مورد مستر لیگی که از قبل ساخته شده اسم لیگها درست نمیشه).با توجه به اینکه سایز فایل unnamed_14 زیاد نیست شما این تغییراتو اعمال کن (مثل درست کردن اسم لیگ A ,B و...)و سیوشو بزار تا همه بتونن دانلود کنن .ممنون از زحمات شما و چند تا دیگه از دوستان که همیشه توی این تاپیک در خدمت کاربران هستن.نقل قول:
پی نوشت: نمیدونم گرفتاریت چیه اما من خیلی وقتا دعات میکنم .
اگه آپدیت 170 مگی (cv0f) رو دانلود کردی نمیشه این روشنقل قول:
توی مد مستر لیگ چند تا سوال برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدین:
1-اون حروفی که جلوی اسم بازیکنا وجود داره(مثل a ,b ,c , d و خط تیره) چیو نشون میدیه؟ و همینطور اون درصدهایی که جلوی این حروف نشون داده میشه ؟همینطور اون علامت قلب که با بالاتر رفتن قابلیتهای بازیکن از صورتی به قرمز تغییر رنگ پیدا میکنه ؟و نهایت قابلیتهای یک بازیکن با چه حرفی , چه درصدی و چه رنگی از اون علامت قلب نشون داده میشه ؟
2-اون درجه بندی تیم که نشانگر popularity تیمه نهایتش چه حرفیه ؟popularity تیم من از s بالاتر نمیره.
3-امتیاز بازیکنای تیمو از کجا میشه دید یادمه این امتیازات توی pes 6 نشون داده میشد.
نه نميشهنقل قول:
من مثلا ميخوام نام ليگ هلندو بكن ايران ولي نميشه
در ضمن من يه پچ گير آورد كه نام ليگ ها رو عوض كرده بود حتي other هم عوض كرده بود اون اين فايل بازيو تغيير داده بود در پوشه rv0c_e.img فايل unnamed_1 را تغيير داده ولي من نميدونكم با چي تغيير داده چون من كه اين فايلو از تو كيت سرور برداشتم نام ليگ ها به صورت اوليه برگشت ببينيد شما ميتونيد بفهميد با چي اينو انجام داده اين لينك فايل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای یازیکنا a آخرشهنقل قول:
برای تیم هم s آخرشه
امتیاز بازیکنااگه منظورت نمره ای که تو بازی گرفتنه...آخر بازی میری قسمت rating
منم یه سوالی دارم...نمیشه تو become a legend یه تقلبی ...چیزی کرد و به پوینت های بازیکن اضافه کرد؟ من 3 فصله بازی کردم منتها اگه همینطوری پیش بره فک کنم تا 27-8 سالگی تبدیل به یه بازیکن درست حسابی بشه...
اگه ویستا هست یا برنامه دات نت فریم ورک 3.5 داری رو XP با این میتونی همه توانایی ها رو به دلخواه انتخاب کنینقل قول:
فقط اشکال این برنامه اینه که هر چی پست بلدی بازی کنی رو پاک میکنه باید در شروع BAl یه بار واسه همیشه ازش استفاده کنی چون موقع استفاده از این مثلا اگه CF هستی به کل اون تواناییت میره به نظر من یه بک آپ قبلش از سیوت بگیر که اگه پشیمون شدی بتونی از سیو قبلیت استفاده کنی. کاش یه ترینری هم میومد پست های دلخواه اضافه می کرد
کد:http://www.2shared.com/file/4672706/fdfb5f02/Pes-Legend.html
عزیز این همون روشی هست که کرسپو گفته بود ولی برای بار چندم میگم با حضور فایل cv0f.img انداختن این فایل توی فولدر pdata.img بیهوده هستنقل قول:
نه منظورم مجموع امتیاز یک بازیکنه.میخام ببینم بازیکنام با بازیکنان برتر دنیا که توی جدول رده بندی بازیکنان برتر دنیا ثبت میشه چقدر اختلاف امتیاز دارن .اون قلبو .... اونا چیه ؟نقل قول:
در مورد اون سوالتم که krauser توضیح کاملو داد.
کل بازی یک طرف این ضربات چکشی سر بازیکنا که زاویه بسته از روی سانتر در حالت نیم خیز میزنن یک طرف .وای اگه گل بشه ....... روان آدمو پاک میکنه.
میری به league information ---|> بعد Total rankingنقل قول:
خب اینجا که فقط امتیاز 5 بازیکن برتر هرپستو زده .من امتیاز بازیکنای خودمو میخام.نقل قول:
[ عکس های با فرمت png که نوعشون indexed color هست لود میکنید بعد عکس لود شده رو دراگ میکنید روی هر لوگویی که میخوایید. توضیح از این واضح تر دیگه نمیتونم بدم امیدوارم به دردتون بخوره و بتونید کار کنید
[/quote]
مرسی دوست عزیز درست شد.
شما که مستر لیگ بازی میکنی لباس تیمتو چکار میکنی؟
من مستر لیگ بازی کردنی یه تیم لایسنس شده نه چندان قوی بر میدارم (الان بازل سوئیس رو برداشتم) دارم تیم منتخب جهان میسازمنقل قول:
مرسی دوست عزیز درست شد.
شما که مستر لیگ بازی میکنی لباس تیمتو چکار میکنی؟
نه اون رو نمیشه نگا کردنقل قول:
سلام
دوستان بازی شما هم با منوی xbox هستش؟
ماله من که منوی xbox هستش و خیلی مضخرفه چون اصلا نمیشه توی آپشن دکمه ها رو تغییر بدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه عزیز میشه:46:نقل قول:
از توی بازی وقتی توی بازی هستی استوپ میکنی میری Botton Configuration از اونجا میتونی جای دکمه ها رو تغییر بدی تازه از بیرون بازی همون ستینگ میشه به صورت مشابه عمل کرد وجای دکمه ها رو تغییر داد
اقا میشه یه ورزشگاه خاص رو به کل از بازی حذف کرد؟؟
تخریب چی هستی مگه:31:نقل قول:
خوب اگه فایل BIN مربوط به ورزشگاه مورد نظر رو پاک کنی میشه یه ذره تخصصی هست (بیل و کلنگی می طلبد)
راستی الان داشتم نیمه اول بازی رئال و اوساسونا رو نیگا میکردم ایول جواد عجب گلی زد ادبورد دور زمین پر تبلیغات Pro Evulation Soccer 2009 هست دقت کردید؟
عزيز من من اين فايل cv0f رو ندارم بعد اين فايلو نبايد توي pdata ريخت بايد توي rv0c_e بايد ريختنقل قول:
چطوری میشه پیداش کرد؟(مخصوص هر وروزشگاه)نقل قول:
تو کدوم پوشه هستش؟؟
آره راست میگینقل قول:
والا مطمئن نیستم ولی فکر کنم توی cv06 هست خودتم میتونی با ggs تشخیص بدینقل قول:
چرا من از توي rv0c اكسپورت كردم يعني از يارو پرسيدمنقل قول:
در ضمن خود ايميج بازي pdata نداره
ایول بابا ایول کارمو راه انداختی کرسپو جان به من گفته بود باید از توی pdata استخراج کنی که به درد نخورد ولی الان از توی rv0c_e فایل unnamed_1 رو استخراج کردم و با اون برنامه که BIN هارو ویرایش میکنه تغییر دادم حل شد دستت طلا پسرنقل قول:
نه نه!!نقل قول:
والا مطمئن نیستم ولی فکر کنم توی cv06 هست خودتم میتونی با ggs تشخیص بدی
منظورم ورزشگاههای اصلی که تو خود بازی تعریف شدن نه اونایی که با کیت سرور اضافه شده باشن...
دوست عزيز ميشه اسم برنامرو بگي تا ماهم عوض كنيمنقل قول:
حیف شد....قبل این داشتم فیکس بازی می کردم ولی فکر کنم چون اونا حذف شد دیگه تحویلم نمی گیرن...حالا یکم بازی می کنم ببینم چی میشه!نقل قول:
خوب دیگه همونها به هر حال توی یکی از img فایل های اصلی بازی قرار گرفتند دیگهنقل قول:
نقل قول:کرسپو جان این لینک رو به من داده بودند که دستشون درد نکنهکد:http://abolfazl-p.persiangig.com/pes2009/STR-Editor.rar
خوش تیپ من که گفتم بدون پست میشی نگران نباش به هر حال بعد یکی دو بازی یه پست جدید یاد میگیری چند تا پست بلد بودی تا قبل ایننقل قول:
من خودم wf بودم اولش ولی همون اول که ترینر استفاده کردم از دست دادم این پست رو ولی بعدش توی تیمهای مختلف که بازی کردم کلی پست یاد گرفتم الان این پست ها برام فعال هستند.
DMF - CMF - AMF - SS - CF
ایشالا فصل بعد به یکی از تیم های بارسا یا اینتر یا Lyon برم پست wf که همون اول بودم رو یاد میگیرم
مرسي ممنون ولي موقع خارج شدن از زييپ ارور داد ولي برنامه اومد بعد اينكه اسم ليگا كجاشهنقل قول: