من آسیاتک دارم. مرکز خرازی
چندروزه اینترنت خیلی قطع میشه
کسی این مشکل رو پیدا نکرده ؟
Printable View
من آسیاتک دارم. مرکز خرازی
چندروزه اینترنت خیلی قطع میشه
کسی این مشکل رو پیدا نکرده ؟
دوستان میخوام پارس آنلاین سفارش بدم. اگر کسی داره شماره تلفنش رو برام پخ کنه تا معرف بزنم امتیاز بگیره.
الان سرویس مخابرات چطور هیت سرعت در ساعات معمولی و رایگان
با سرورهای خارجی و قند***شکن مشکل دارد چون من کارم بیشتر با سرورهای خارج است
سرویس و سرویس مناسب چه پیشنهاد میدهید سرعت روی 100 باشه خوبه ولی با ثبات باشد
دانلود شبانه رابگان حتما داشته باشند
الان سرویس مخابرات چطور هیت سرعت در ساعات معمولی و رایگان
با سرورهای خارجی و قند***شکن مشکل دارد چون من کارم بیشتر با سرورهای خارج است
سرویس و شرکت مناسب چه پیشنهاد میدهید سرعت روی 100 باشه خوبه ولی با ثبات باشد
دانلود شبانه رابگان حتما داشته باشند
کسی خبر نداره استان اصفهان 3G فعال سازی شده یا نه؟
در کل مثل اینکه خبری نیست از ارائه این سرویس. دکل های خود شهر اصفهان تجهیز شده به 3g یا نه؟
3g رایتل تو اصفهان کار میکنه. من منطقه هزار جریب و بزرگمهر و امام خمینی رو تست کردم بد نبود. اما توی منطقه وحید و رودکی آنتن داشت ولی وصل نمیشد!
دوستان پارس آنلاین یه طرح گذاشته که سرویس دوماهه میده با 70 درصد تخفیف. من خودم 2 مگ گرفتم با 6 گیگ ترافیک واسه دو ماه کلا 17 تومن شد. سرعت شبش هم عالیه. از سرور ایران شبی 4-5 گیگ حداقل میشه گرفت.
دوستان من قبلا در اصفهان پارس داشتم و بعد هم صبانت گرفتم تهران هم شاتل دارم که البته اصلا تایم شبانه دانلود ندارم و اداری هست میتونم بگم با توجه به پشتیبانی شون خوب هست و نه بسیار خوب
پارس بسیار خوب هست خصوصا برای مشتری های جدید طرح های خوبی داره موقع جمع اوری هم مشکلی نداشت
اما صبانت نسبتا به قیمتش برای منطقه ما عالی بود تا هفته پیش که فهمیدم واقعا غیر حرفه ای هستند باور نمیکنید برای اینکه دانلود شبانه من رو محدود کنند من حتی نمیتونم توی تایم شبان از مرورگر یک صفحه معمولی رو لود کنم در حالی که ظرفیت اسمی سرویسم 8 مگا بیت هست
میخوام برگردم پارس انلاین . فقط صبر کنم بقیه حجم دوره تموم بشه
سلام من تازه اومدم اصفهان برا کار اقا تو اصفهان اینترنت برا دانلود شبانه دوستان چی پیشنهاد میدین من حدودا در ماه فقط 20 گیگ دانلود دارم ولی کیفیت سرعت و پینگ برام خیلی مهمه
باتشکر
با سلام
دوستان من الان اینترنت مخابرات دارم ولی شبانه رایگان نداره برا همین میخواستم عوضش کنم به نظرتون از چه شرکتی اینترنت بگیرم حتما شبانه رایگان داشته باشه و مثل بعضی شرکت ها دانلودی که شب میکنیم بر حسب دو برابر ظرفیتی که میخریم نباشه و دانلود شبانه آن نا محدود باشه البته شنیدم بعضی شرکتها برا این که زیاد دانلود نکنی سرعت میارند پایین شبا ولی میخواستم یه لطفی بکنید و یه شرکت معرفی کنید که شرایط بالا را داشته باشه و ارزششو داشته باشه که بگیرم حتما شبانه رایگان داشته باشه.
با تشکر
با snr کاری ندارهنقل قول:
تلفنتون را عوض کنید.
تلفن های بیسیم پاناسونیک ظاهرا ولتاژ روی خط تلفن میفرسته،البته مطمئن نیستم،برا تست یه تلفن معمولی بزارید ببینید بازم مشکل دارید یا مشکل برطرف میشه.
لطفا جوابا همینجا بگید که هم من و هم دوستان استفاده کنند
چقد خلوته ..... :n04:
دوستان من تا حالا صبانت داشتم و خوبم بود وراضی بودم .... شبانش سرعتش رو 120 بود حدودا اما یه دفعه سرعت گذاشت رو 16 و بعد یه اطلاعیه مسخره داد که از شهریور به بعد فقط تا 2 برابر سرویس خریداری شده میشه دانلود رایگان داشت چون یه عده زیاد مصرف کردند .... منم ازش زده شدم ....
حالا دوستان کدوم شرکت میشه روی دانلود شبانش حساب باز کرد؟؟؟ من روزا سر کار مجبورم با مخابرات کار کنم و لینکام رو شبا تو خونه دانلود میکنم برا همین 128 برام کافیه
پیشنهادتون شبکیه یا پارس آنلاین یا .... ؟؟؟؟ منطقه ما میشه خیابون جی یا همون مخابرات علامه مجلسی
در ضمن سرعت شبانه به سرویسی که خریداری میشه بستگی داره ؟؟؟اخه تو صبا قبل از این افتضاح کاریش با این که من سرویس 128 داشتم سرعت شبانه رو 120 بود
ممنون میشم راهنمایی کنید:n16:
سلام
من هم مشکل این دوستمون رو دارم، شبانه به خاطر قانون مسخره مصرف منصفانه نمی تونم شبانه دانلود کنم ، پیشنهاد دوستان چیه؟
من 2 مگ نداگستر داشتم شبی 3 -4 گیگ دانلود می کردم
الان خودم بین شبکیه وای فای (هیچی نمیدونم ازش) و های وب 1 مگ ( 3 ساعت دانلود داره) و فن آوا موندم
پیشنهاد شما چیه؟
2-همه شرکتا قراره این قانون منصفانه غیر منصفانه رو بزارن؟؟
فن آوا و آسیاتک بگیر.نقل قول:
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n02::n02::n02::n02::n02::n02:
سرعت دانلود شبانه : 470ک بر ثانیه
ساعت شبانه: 1 تا 7
خداییش موندم دیگه چی دانلود کنمم...
سلام بچه ها من پیشگامان دارم سرویس 512 نامحدود سرعتم قبلا 50 بود ولی از دیشب اوردنش روی 20 میخواستم بدونم دوستان شرکتی که نامحدود خوب بده سراغ دارن که پهنای باند رو زیاد شیر نکنه
سلام
کسی از این سایت و سرویس دهی ان ها خبری داره؟
timeweb.ir
نیاز به راهنمایی از بچه های انجمن دارم. من اینترنت محل کارم حساسه و نمیخوام قطعی داشته باشه و یا افت سرعت شدید. چه شرکتی خوبه ؟
درود بر شما ...نقل قول:
اگر هزینه برای شما مهم نیست و احتیاج به یک سرویس با کیفیت و پایدار دارید سرویس وایرلس را پیشنهاد میکنم...
درود برشرفتون انرژیم بیاد طرفتون:n25:
دوستان من دانلود شبانه نیاز دارم کدوم شرکتا دانلود شبانه دارن وسرعتشون خوبه من پارس دارم خوب بود تا اینکه شبانشو برداشتن:n03:
درود بر شما انرژیت نابودمون کرد...نقل قول:
دانلود شبانه فقط مخابرات خوبه اما برای وبگردی و استفاده در طول روز مناسب نیست ...
آقادیگه واقعا داره حالم از این اینترنت ها بهم میخوره توروخدا یکی یه شرکت درست حسابی معرفی کنه
آخه ما چه گناهی کردیم که گیر یه مشت دزد افتادیم :n28::n28:
درود بر شما...نقل قول:
فعلا شرکت خوبی وجود نداره همه فشار ها روی شرکت های خصوصی یعنی مخابرات داره اذیت میکنه اونا هم مجبورن خلاف میل من و شما عمل کنند... بیشترین کاربر شما برای چی هست تا بهتر راهنمایی کنم.
فن آوا هست ولی سرعت خوب منظورتون چنـــد هســـت ؟ :n13:نقل قول:
خوب مسلما سرعت دانلود بالا از سرورهای خارجی و همچنین پینگ پایین . حاضرم تا ماهی 40 هم هزینه کنم . سرعت دانلود کم کم دیگه 400 به بالا باشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم سرویس وایرلس ثبت نام کنید...البته شبانه رایگان ندارد اما تمام این موارد که لازم دارید را شامل میشود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
می خواستم بدونم دوستان شرکتی سراغ دارند ه اینترنت بی سیم در شهرستان های استان رو ارائه بده؟
من الان اینترنت 10 مگ مخابرات رو دارم ولی سرعت آپلودش قوث العاده کم و من به آپلود خیلی نیاز دارم
اگه سرویس دیکه ای جز اینترنت وایرلس سراغ دارین هم لطفا بفرمایید؟؟؟
با تشمر
با عرض سلام
می خواستم بدونم دوستان شرکتی سراغ دارند ه اینترنت بی سیم در شهرستان های استان رو ارائه بده؟
من الان اینترنت 10 مگ مخابرات رو دارم ولی سرعت آپلودش قوث العاده کم و من به آپلود خیلی نیاز دارم
اگه سرویس دیکه ای جز اینترنت وایرلس سراغ دارین هم لطفا بفرمایید؟؟؟
با تشکر
درود بر شما...نقل قول:
سرعت اپلود فقط در سرویس های وایرلس بالای 1 مگابیت بر ثانیه امکان پذیر است ... در حال حاضر در شهر اصفهان فقط چند شرکت محدود از کیفیت بالا برخوردار هستند... اگر در شهرستان های اطراف هستید برای دریافت سرویس وایرلس باید بیشتر هزینه کنید...فعلا فقط این سرویس به صورت قانونی وجود دارد و راهکار دیگه ایی نیست.
آقا من میخوام از نداگستر جمع کنم چی پیشنهاد میکنید؟؟؟ شبانه رایگان خوب با سرعت دانلود روزانه خوب (لازم نیست حتما 400 500 باشه).
کلا فک کنم همچین چیزی تو اصفهان نیس ولی نزدیک بهش چی هست؟؟
درود بر شما...نقل قول:
شبانه رایگان فقط مخابرات البته بر اساس منطقه مخابراتی شما پورت بسته میشه اگر وضعیت خوب باشه همین سرعتی که گفتید و بیشتر را در اختیار شما قرار میده ... روزانه هم معمولی بد هم نیست.
من شهید قندی ام. چطوره؟؟
روزانه حدودا چقدر سرعت میده؟؟ حجم دزد که نیست؟؟؟
اگه وضعیت خط خوب باشه پورت و تا 10مگ میبندن برات سرعت روزانه با شبانه هم فرق نداره...فعلا پنل خرابه تا درست نشده نیا سراغش چون شبانه را منفی میزنه...نقل قول:
پس قضیه امضاتون چی چیه؟؟؟؟
امضا من مربوط میشه به بچه های تاپیک مخابرات اصفهان... بیاید تاپیکش متوجه میشید.نقل قول:
سلام
بهترین سرویس تو اصفهان چیه که کیفیش فقط خوب باشه و سرعتش بالا باشه و به مشترکین عادی هم 1 مگ بدن
درود بر شما...نقل قول:
در حال حاضر سرویس های ADSL مخابرات در وضعیت خوبی هستند و مخصوصا برای دانلود شبانه پورت مشترکین هم تا 10مگ بسته میشود در صورتی که در منطقه مخابراتی شما شرایط وجود داشته باشد.
دوستان یه محبت میکنید یه نظری بدید
من بین این سه شرکت میخوام یکی انتخاب کنم:
شبکیه
پیشگامان نصف جهان
شاتل
پرنیان نت
خیلی ممنون میشم نظراتتون واسه تجربه ایی که دارید بیان کنید
مرسی :n16:
من از پیشگامان خیلی وقت پیشا داشتم بد نبود. الان میگن داغونه. شاتلم افتضاحه.
کسی مرکز شهید قندی هست اینجا؟؟ خیلی طولش میدن واسه جمع و رانژه. سری قبل مراجعه مکرر حضوریم تاثیر نداشت در حدی که دفتر تهران صبانتم میدونس این مرکز اینطوریه. چجوری میشه شکایت کرد بهشون فشار آورد؟؟
مخابرات دارم تو یکی از خونه هام داغونه من یه چیز درجه یک میخام هزینش برام مهم نیست
برو سراغ شرکت های خصوصی به صورت ADSL بهت سرویس میدند هم به صورت بیسیم ... پارس انلاین و فن آوا الان گزینه مناسبی هستند البته این نکته را توجه کنید مرکز مخابراتی و خط تلفن شما در سرعت و.کیفیت سرویسی که دریافت میکنید تاثیر دارد.نقل قول: