[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجای دنیا ISP سرعت آپلودِ بیشتر از دانلود میده آخه؟ آپلود میخوام چیکار؟؟؟
Printable View
کجای دنیا ISP سرعت آپلودِ بیشتر از دانلود میده آخه؟ آپلود میخوام چیکار؟؟؟
سایت SpeedTest سرعت دقیق شما رو نشون نمیده. شما به تنظیمات مودم برو ببین اونجا چقدر ست کردننقل قول:
بعد هم تو بروشوری که بهتون داده شده هست که بعد از فعال شدن اکانتتون به قسمت کاربران در سایت ماکس نت برید و اونجا پسوردتون رو تغییر بدید. اگه شما همون اول رفته بودی متوجه میشدی
به به چه شود :31::31::31::31:نقل قول:
حالا اون 9 گیگو چند روزه تموم کردی ؟
چرا این تست این طوری شده من که تست سرعت میگیرم میزنه 35 ولی با 116 دانلود میکنم.
چرا؟
بله دوستان واقعا ممنون که جواب دادین دستتون درد نکنه من این جا سوال میپرسم عوض اینکه جوابی بدن مشغول شدن به گپ و گفتمان
مرسی خیلی ممنون
آدامی پشمان الیسیز
سلامنقل قول:
همونطور که خودتون میدونید سرویسهای هماراسیستم دو نوع هستند.
محدود حجمی و نامحدود.
سرویس های نامحدود، نیازی به توضیح ندارن. سرعت اسمی و سرعت اصلی هیچ فرقی ندارن.
ولی بهتره که سر سرویس های محدود حجمی بحث بیشتری کنیم
دوست عزیز، سرویس های محدود حجمی همارا سیستم، محدودیت سرعت ندارن. به این معنا که شما نیازی نیست سرعتتون رو انتخاب کنید.
سرعت دانلود و وب برای تمام سرویس های هماراسیستم، 1 مگابیت برثانیه هست. (همون 1 مگ معروف) که سرعت دانلودش در روزها، حدود 115، و سرعت دانلودش در شب ها حدود 65 کیلوبایت در ثانیه هست.
دوست عزیز، به نظر من بهترین کار اینه که سرویس محدود حجمی بگیرن و هر اندازه ای هم که حجم اضافی میخوان میتونن بگیرن. (چون من سالهاست این کار رو میکنم و شاید ظاهرا از اینترنت محدود استتفاده کنم، ولی عملا سرویسم نامحدود با سرعت بالا هست.
فکر کنم به جوابی که میخواستید رسیدید.
البته این پستم به هیچ وجه تبلیغاتی نیست.
همه همراهان این تاپیک میدونن که حتی زمانی سر یک ISP دعوا میشد، من بیطرفانه حرف زدم.
امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم.
موفق باشید :11:
اقا من نمی تونم از رپید شیر دان کنم واقعی هست این تلیغ همارا یا نه؟
:18: :18: :18:نقل قول:
دوست عزیز شما که قرار نیست از رپید شیر دانلود کنید
این سیستم، یه چیزایی تو مایه های سیستم رپید باز هست.
شما باید به آدرس download.hamara.ir برید و لینک های درخواستی رو در اونجا وارد کنید.
بعد از تایید شدن لینک های شما ( :13: ) شما میتونید دانلود مستقیم بگیرید.
(این قسمتش دیگه زیاده روی)
موفق باشید :11:
شما چطوری نمیتونید دانلود کنید؟!نقل قول:
یعتی مستقیم میرید از لینک صفحه رپید شر دانلود کنید؟
در این صفحه:
باید لینک دانلود رپیدشر رو بدین بدین تا بعد از مدتی مستقیم بشه بعد دانلود کنید...کد:http://download.hamara.ir/
طریقه استفادش رو که تو صفحه مربوطه گذاشته:
کد:http://download.hamara.ir/manual#add-link
الان یعنی سرویسی که نوشته مثلا 128 ، یعنی چی؟نقل قول:
سلام
همونطور که خودتون میدونید سرویسهای هماراسیستم دو نوع هستند.
محدود حجمی و نامحدود.
سرویس های نامحدود، نیازی به توضیح ندارن. سرعت اسمی و سرعت اصلی هیچ فرقی ندارن.
ولی بهتره که سر سرویس های محدود حجمی بحث بیشتری کنیم
دوست عزیز، سرویس های محدود حجمی همارا سیستم، محدودیت سرعت ندارن. به این معنا که شما نیازی نیست سرعتتون رو انتخاب کنید.
سرعت دانلود و وب برای تمام سرویس های هماراسیستم، 1 مگابیت برثانیه هست. (همون 1 مگ معروف) که سرعت دانلودش در روزها، حدود 115، و سرعت دانلودش در شب ها حدود 65 کیلوبایت در ثانیه هست.
دوست عزیز، به نظر من بهترین کار اینه که سرویس محدود حجمی بگیرن و هر اندازه ای هم که حجم اضافی میخوان میتونن بگیرن. (چون من سالهاست این کار رو میکنم و شاید ظاهرا از اینترنت محدود استتفاده کنم، ولی عملا سرویسم نامحدود با سرعت بالا هست.
فکر کنم به جوابی که میخواستید رسیدید.
البته این پستم به هیچ وجه تبلیغاتی نیست.
همه همراهان این تاپیک میدونن که حتی زمانی سر یک ISP دعوا میشد، من بیطرفانه حرف زدم.
امیدوارم بتونم منظورم رو برسونم.
موفق باشید
یعنی سرعت دانلودش 128 کیلو بایت در ثانیه هستش؟
آیا واقعا 128 کیلوئه یا نه؟
ممنون
سلامنقل قول:
اما من عکس نظر شما رو دارم.
شما چجوری از اینترنت محدود استفاده میکنید اما عملا سرویستون نامحدود هست! اینکه ما سرویس محدود داریم و سرعتشم بالاست درست اما این سرویس محدود خیلی زودتر از اونی که فکرشو میکنیم تموم میشه که اگه اینطور نباشه باید به دانلود کردنامون تجدید نظر کنیم و به فکر دانلود شبانه باشیم که اونم هزارتا مشکل داره، شب زنده داری داره، حتی نمیدونیم چی دانلود کردیم چی نکردیم... کدوم لینک دانلود شده کدوم تو وسط قطع شده و لینک بعدی دانلود شده و هزارتا دنگ و فنگ داره! وقتی من سرعتم بالاست هرچی تو نت ببینم و خوشم بیاد وسوسه میشم برای دانلودش و حجمم که هی کم میشه!
سرویس نامحدود = دانلود 24 ساعته + نت گردی + آسودگی + هزینه کم و...!
اما اگه نامحدود داشته باشم هرچند با سرعت پایین اما خیالم آسوده هست... فکر گرفتن شارژ هم نیستم (شارژه 1گیگ فک کنم 5تومن باشه که کی هست هی بره شارژ بگیره اونم با این قیمت و با این حجم!!!) و کلا نمیصرفه به نظر من...
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:20 PM ----------
خیر 128کیلوبایت بر ثانیه نیست.نقل قول:
من 128 نامحدود از همارا دارم با 20 KB/Second دانلود میکنم.
سرعت واقعیشو نمیدونم اما بنظرم نسبت به هزینه ای که میدم اونم برای سه ماه نامحدود بنظرم خوبه (البته اینم بگم که سرعت+هزینه اینترنت در ایران رو اصلا قبول ندارم اما با این شرایط میسازم و راضیم)
داداش با استانبول تست بگیر . اونجا به واقعیت یه کمی نزدیک تره .:11:نقل قول:
9 روز :دی:دینقل قول:
لطفا مشخصات کامل سرویستونو بگیدنقل قول:
خیر 128کیلوبایت بر ثانیه نیست.
من 128 نامحدود از همارا دارم با 20 KB/Second دانلود میکنم.
سرعت واقعیشو نمیدونم اما بنظرم نسبت به هزینه ای که میدم اونم برای سه ماه نامحدود بنظرم خوبه (البته اینم بگم که سرعت+هزینه اینترنت در ایران رو اصلا قبول ندارم اما با این شرایط میسازم و راضیم)
مثلا چیه
128 خانگی نامحدود؟
512 نامحدود؟
چی؟
سرعت وبگردیتون چقدره؟
من منظورم این نبود که از صبح تا شب دانلود میکنم.نقل قول:
شما چجوری از اینترنت محدود استفاده میکنید اما عملا سرویستون نامحدود هست! اینکه ما سرویس محدود داریم و سرعتشم بالاست درست اما این سرویس محدود خیلی زودتر از اونی که فکرشو میکنیم تموم میشه که اگه اینطور نباشه باید به دانلود کردنامون تجدید نظر کنیم و به فکر دانلود شبانه باشیم که اونم هزارتا مشکل داره، شب زنده داری داره، حتی نمیدونیم چی دانلود کردیم چی نکردیم... کدوم لینک دانلود شده کدوم تو وسط قطع شده و لینک بعدی دانلود شده و هزارتا دنگ و فنگ داره! وقتی من سرعتم بالاست هرچی تو نت ببینم و خوشم بیاد وسوسه میشم برای دانلودش و حجمم که هی کم میشه!
سرویس نامحدود = دانلود 24 ساعته + نت گردی + آسودگی + هزینه کم و...!
منور بنده نسبت استفاده بود
یعنی به نسبت استفاده ای که من دارم، شارژ میگیرم. قیمتش هم با قیمت 128 نامحدود یکی در میاد برام.
شاید یکی زیاد استفاده کنه و اصلا نصرفه واسه ش.
عرض کردم که 128 نامحدود ویژه کاربران خانگینقل قول:
در ضمن اینم بگم که 128 نامحدود ویژه مشترکین خانگی با معمولی هیچ فرقی نداره نه در سرعت و نه در کیفیت سرویس دهی فقط یک تخفیف ساده هست برای مشترکین خانگی...
سرعت وبگردی هم بسیار عالیست!
یعتی هر صفحه تو ایکی ثانیه باز میشه:46: (البته وب سایت های حجیم فرق میکنه ها:31: بالاخره هرچی باشه 128هه)
قیمت این سرویسم 46 تومنه که اگه برای راه اندازی اولیه هم 10 تومن میگیرن که سر جمع میشه 56تومن.
نامردین بیری نمرد تو همون آذربایجن سابق نیستی مگه ناقلا؟
تو لیست زده بود بابک اینا
خب اون فهرستو که ملاحظه فرمودید.داش توحید میگه خودش از کلاسیک استفاده میکنه و این تخفیف ویژه هم همونه اما 49 تمن واسه کساییه که اولین بار از اینترنت پرسرعت استفاده میکنن
حالا با اینکه توحید درباره ی سرعتش و اینا صحبت کرد اما مهم اینه که تو فرم بیاره که سرعتش چطوره.
این دوستم که میخواد از اینا ثبت نام کنه گفته رو قبض تلفن نوشته بودش و تبلیغات و اینا بود
من دیشب یه تستی ثبتنام کردم اما وقتی میخواست فرم رو ارسال کنه خطای مرور گر میوورد جوری که انگار به اینترنت وصل نیستم
خب تصمیم داریم اینو یه بار امتحان کنیم بعدا اگه خواستیم و اگه شد 512 هی وایمکسی چیزی میخرید دیگه
در مورد سرعت کلاسیک یه توضیحی بدید لطفا
اگه کسی ثبت نام کنه و یه پن شیش ماهی هم ازش استفاده کمنه بعدا میتونه تغییر سرویس بده؟
راستی تو فرم ثبت نام نام متقاضی و نام صاحب تلفن یکی نباشه چی میشه؟
سلامنقل قول:
آره خودمم:31: همون Azerbayçan
من شما رو میشناسم؟؟؟
در مورد سوالتون هم بله میتونه! اما اینکه شما سرویس رو بگیرید و قبل از اتمام سرویستون اقدام به تغییر سرویس کنید این نمیشه!
هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
راستی تو فرم ثبت نام نام متقاضی و نام صاحب تلفن یکی نباشه چی میشه؟
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
بالاخره پروفشنال شدم.
نه داداشم این مربوطز به اینترنت نسیتنقل قول:
این پیغامی که میگی در تمام صفحات بانکی پیش میاد که باید Confirm Certificate کنی
برای امنیت و غیره هست.
:11:
نه مثلا حجمش تموم بشه و اینا بعد از یکی دوسال بیای یه پرسرعتشو درخواست بدی.میشه؟نقل قول:
سلام
آره خودمم همون Azerbayçan
من شما رو میشناسم؟؟؟
در مورد سوالتون هم بله میتونه! اما اینکه شما سرویس رو بگیرید و قبل از اتمام سرویستون اقدام به تغییر سرویس کنید این نمیشه!
تابلوه دیگه تو گروه تبریزی ها نام کاربریت و اسمت و تو معرفی و اینا دیدمت دیگه مخصوصا تو لیستی که بابک بیرون داده
صفحه ای مشابه اینو میاره:نقل قول:
نه داداشم این مربوطز به اینترنت نسیت
این پیغامی که میگی در تمام صفحات بانکی پیش میاد که باید Confirm Certificate کنی
برای امنیت و غیره هست.
اینو تو آدرست تایپ کن یا یه چیزه چرت دیگه تا خطا بیاره
کد:http://یبلافغ/
فرض کن تلفنه یبه اسمه یکی دیگس و نام متقاضی هم به اسم من خب؟ حالا بیام هم اسم صاحب تلفن و هم متقاضی رو اسم خودمو بنویسم.یعنی بعدا بیان بررسی کنن ببینن تلفن و متقاضی سنخیت نداره مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
هیچ مشکلی نداره.
مرسی
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
بچه ها راستی این کارت سپه قبول میکنه هااااا
تو پرداخت الکترونیکیش یه چیزایی درباره ی کارت سپه نوشته .من هم شماره کارتو دارم هم شماره ی حسابشو
فکر کنم من که سرویس نامحدود دارم امکان استفاده رو ندارم چون هیچ جایی نیست که لینک رو وارد کنم:11:نقل قول:
بچه ها دوستم میگه پرداخت انلاین نشد میخواد حضوری بره
کجا بفرستمش؟
آدرسش کاست این همارا سیستم؟
ممنون میشم
یعنی شما در صفحه download.hamra.ir این پنجره رو ندارید؟نقل قول:
اینجا نوشته:نقل قول:
http://www.hamarasystem.net/?Contact
نقشه هم کشیده :دی
سلام بچه ها
خوب هستین ؟
من الان از همارا 128 نامحدود دارم
خسته شدم از بی سرعتی
این محدودها هم میگیرم بجای 3 ماه تو 1 ماه تموم میکنم
اخرش نفهمیدم چه خاکی سرم کنم
میخوام همین 128 نامحدود بمونه برم یه سرویس دیگه هم بگیرم
حالا به نظر شما چی بگیرم
ماکس نت ؟ همارا ؟ یا کدوم ؟
سرعت دانلود کدومش بیشتر ؟
کدومش قطعی کم داره ؟
و ایا ترافیک هم میدزدند ؟
نه نگاه کنیدنقل قول:
بله میشه.نقل قول:
اینجاش به مخابرات ربط داره و به احتمال زیاد مشکل دار باشه، یعنی کارت به درازا بکشه. به این شکل که وقتی نام خط تلفن به اسم یکی دیگه هست بعد شما اسم خودتون رو بعنوان صاب تلفن وارد کردین، وقتی میخوان خط تلفن رو برای ارتباط ADSL فعال کنن میبینن خط به اسم یکی دیگه هست و اینجاش مشکلدار میشه... (اینم برای احاطه کاربرا هست که نظارت بیشتری رو کارشون داشته باشن (مثلا شما وقتی کار سیاسی کردی زود بیان بگیرنت:31:)نقل قول:
فرض کن تلفنه یبه اسمه یکی دیگس و نام متقاضی هم به اسم من خب؟ حالا بیام هم اسم صاحب تلفن و هم متقاضی رو اسم خودمو بنویسم.یعنی بعدا بیان بررسی کنن ببینن تلفن و متقاضی سنخیت نداره مشکلی پیش نمیاد؟
مرسی
شما از همارا سیستم سرویس میگیرید!!؟نقل قول:
چه سرویسی؟
دوستان من مکس نت 512 دارم یه ماه مونده تا تموم شه به نظر شما همارا برم یا همین مکس بمونم راستی 128 همرا و مکس الان چنده
سلام
مثل اینکه جوابی ندادین ؟
خب حالا به این چند تا سوال جواب بدین
اونایی که ماکسنت دارند :
128 نامحدود چطور هست ؟
سرعت دانلود چند میده ؟
نا محدودها سرعت دانلودشون چنده ؟
اینا هم ترافیک میدزدند ؟
هماراییها :
سرعت دانلود محدودها چنده ؟
من اخیرا یکی از دوستامو دیدم که 88 میداد
در حال که مال من 58 میداد
30 تا کم چیزی نیست
مال شما چنده ؟
بقیه هم که از شرکتهای دیگه استفاده میکنند نظرشونو بگند
مطئنید این صفحه رو بدون و ی پ ی ا ن یا ف ی ل ت ر ش ک ن باز کردید؟نقل قول:
الان که زدم واسه امتحان دانلود بشه ، سرعت دانلود تقریبا روی 114 ثابته. ولی شبها حدود 60 میشه.نقل قول:
اینم یه تست سرعت که همین الان گرفتم.
البته یه نکته دیگه بگم. با اینکه میدونم نیاز به گفتن نداره و دوستان میدونن.
وقتی من میگم راضیم، این رضایت نسبی هست
به نسبت شرایط و هزینه. منظورم اینه که به نسبت پولی که میدم (هر ماه ده تومن) از سرویسش راضیم
بچه ها من پرداخت اینترنتی کردم این متنو آوورد:
تراکنش توسط خریدار کنسل شده است.
یعنی چی؟
چیکار کنم حالا؟
مکس نت 128 نا محدود سرعت دانلود 25 -24 میده البته من 2 ماه پیش این سرویسو داشتم که کمی هم نوسان دارهنقل قول:
الان هم 128 محدود دارم که سرعت دانلود روز و شب 115 هست و نوسان هم نداره
:31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
اتفاقا مطمینم با وی پی داشتم میرفتم مگه بی اونم ما نت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حق با شماست پس با این حسب از این سرویس صرف نظر میکنم :10:
پس خوبه (بد نیست)نقل قول:
من قبلا میگرفتم 58 بود
الان ظاهرا روزا 88 شده
چون یکی از دوستام هم 88 میگیره
حالا شما چطور بالاتر گرفتین نمیدونم
شاید بستگی به مخابرات محل و فاصله از منزل تا مرکز داره
شما که همون محدود 3 ماهه 5 گیگ گرفتین چطوری کار میکنین باهاش؟
اخه 5 گیگ که فوری تموم میشه
چند گیگ بعدا میگیرین ؟
نامحدودها همشون اینطوری هستندنقل قول:
یه چند تا فرق دارند فقط باهم
اما محدودهاش خوبند ظاهرا
اگر شب هم 115 باشه خوبه که
چون همه شب دان میکنند
راستی دانلود رایگان زمانش از 1 هست اره ؟
مال همارا از 2 بود
نه از 2 تا 8 هست و هروز فیکس 2.3 گیگ دانلود رو میزنم :8: جمعه ها هم از 2 تا 10 هست که اون روزها هم 3 گیگ دانلود میشهنقل قول:
داداش دیگه دانلود رو ول کنین . پاور های ما 300 واتن اکثرا . الان بدون لپتاپ دانلود بی صرفه هست .:11:نقل قول:
دوسان عزیز لطفا در خلال بحثاتون حتما به سوال من پاسخ بدید
آیا بعد از اتمام حجم سرویس؟ سرویس رو کنسل میکنن؟نقل قول:
• در صورتیکه بیش از 5 روز از اتمام اعتبار حجم سرویس شما نگذشته و خط شما جمع آوری نشده باشد میتوانید اقدام به شارژ حجمی نمائید.
خب منظور از جمع آوری چیه؟
مرسی
یعنی این که خطتون رو از رانژه خارج میکنن و هزینه رانژه کردن مجدد 10 تومنه.(هزینه نصب و راه اندازی).نقل قول:
البته فکر نمیکنم تا 5 روز جمع کنن.حدود یه سال پیش یکی از دوستام بعد از 14-15 روز تمدید کرد و ازش هزینه رانژه نگرفتن.شاید الان مشتری زیاد شده و میگن اگه تا 5 روز تمدید نکرد یعنی دیگه نمیخاد تمدید کنه و جاش رو میدن به یه مشتری دیگه.
یعنی همیشه نگران باشی زود زود حجمتو شارژ کنی که یه وخت از دستت نره؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 10:00 AM ----------
اگه اینطور باشه که خیلی غیرمنصفانه هستش
ببینم اگه من 5 گیگ شارژ کردم و استفاده نکنم تا یه ساله دیگه هم دست به اینترنتم نزنم چی میشه؟
بازم از دستم میره؟