بچه ها تربیت بدنی 1 نویسنده ش کیه و کلا چند صفحه ست ؟ کتاب ندارم ... چیکار کنم ؟ :37:
حتما واسه دانلود هست
Printable View
بچه ها تربیت بدنی 1 نویسنده ش کیه و کلا چند صفحه ست ؟ کتاب ندارم ... چیکار کنم ؟ :37:
حتما واسه دانلود هست
100 % واسه دانلود نیست :31: ... دوستم چی دوست ؟ جیب تو ... خاک بر سرشون ... بهش sms دادم غروب فلان جا ساعت 7 بیار واسم ... میگه باشه ... بعد فرداییش جواب نمیده ... یکی میگه من اضافه دارم بعد فرداییش میگه دادم به پسر عموم ... چرا نگرفتم اصلا کتابش رو ؟ نکنه بفیتم تربیت بدنی رو ؟ :31:
دوستان مبانی کامپیوتر و برنامه سازی چند واحده ؟ تو کارنامه پایان ترم من نوشته 4 واحد. ولی تو برنامه 9 ترمه من دیدم نوشته بود 3. واسه رشته IT و نرم افزار میگم.
----------------------------------
دیروز استاد 1 نمره دیگه به تشریحی ریاضی استفاده کرده شدم 8.55 :دی بنظرتون اعتراض بدم نمره دیگه میده ؟ :دی با توجه به اینکه تو برگه تشریحی شر محض نوشتم ولی بازم دمش گرم 3 داده از 7 :دی یا خدا 1 نمره دیگه بده قبول شیم :دی انشالله :دی
فکرش رو بکن ... اگه یکم خوب مینوشتی 20 رو زده بودی :31:نقل قول:
راستی ... 1 نمره دیگه استفاده کرده ؟!!! ... کجایی ؟ حالت خوبه ؟ :31: اضافه کرده :31:
کلا 150 صفحه هست !!! برای 1 واحد :41: همش رو هم باید بخونی هیچ حذفی هم نداره ! خودشون رو مسخره کردن آخه تربیت بدنی به رشته من چه ارتباطی داره ؟ ! فقط بلدن دانشجوها رو اذیت کنن واحد عملیش رو هم اونقدر سخت میگیرن انگار قراره بریم المپیک !نقل قول:
پ.ن : از ابلیس جان هم برای کمک هاش واقعا تشکر میکنم دمت گرم :11:
مال ما 3 واحده فکر کنم برای همه رشته ها یکسان باشهنقل قول:
دم استادت گرم میمیرم برا اینجور استادا :31:
چی بگم والا.طفلکی استاد خوبی بود ولی از یه طرف میخواست حق هرکسی همونی باشه که بهش میده و از یه طرف میدونست که توی دانشگاه دولتی حجم درس مقاومت مارو نه توی2واحد بلکه توی 6 واحد و سه کد درس پاس میکنن و میخواست کسی نیفته ازین درس کزایی(واقعا دلم میخواد واسه ارشد هنرهای زیبا تهران قبول شم و رودرو از دکتر گلابچی بپرسم واقعا که چی بااین کتابهایی که مینویسی؟!)نقل قول:
البته که مونثه وگرنه پسرا که خودشون میتونن از حقشون دفاع کنن.چطور مگه؟(خوردی؟:21:)
یه سوپرایز خوب و مفید واسه بچه های پیام نوری دارم امیدوارم همتون تو امتحانات موفق بشین :
اونایی که غصه ی نمونه سوالات درسهای پیام نور رو دارن + خلاصه دروس + راهنما و حل المسائل + خلاصه کتب درسی و منابع درسی / برنامه امتحانات / برنامه 9 ترمه . . .
بهشون توصیه میکنم حتما به این سایت یه سری بزنن که واسه ما پیام نوری ها محشره . . . . ( 3 تا دانلود رایگان در نظر گرفته میتونید استفاده کنید و اگر خوشتون اومد و به دردتون خورد باید پول واریز کنین ) به نظرم خیلی ارزش داره . . . فکر کنم 2000 تومان واریز میکنی و 12 سری میتونی دانلود کنی . . . .
فقط مراحل کارشو میگم لطفا طبق این پیش برین تا مشکلی پیش نیاد : فقط سعی نکنید که سایت رو دور بزنید و با چند تا یوزر اصلا عضو نشین که سایت اشتراک شما رو میبنده و خودتون رو بیچاره میکنید . . . :31:
1) وارد سایت کتابخانه دیجیتالی دانشگاه پیام نور بشید به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2) در سایت ثبت نام کنید ( دقت کنید که فقط با یه نام کاربری عضو بشین )
3) بعد از عضویت و فعال سازی عضویت شما نیاز به برنامه یPNUEB Viewer دارید برای اجرای نمونه سوالات دانلود شده : آخرین نسخه ی این نرم افزار رو میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید ( یه نکته : موقع نصب این نرم افزار حتما آنتی ویروس رو غیر فعال کنید )
4) پس از ورود به سایت از لیست مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی مورد نظر خود را انتخاب کنید .
5) در آخر هم از سربرگ های بالای سایت میتونید به نمونه سوالات و امکانات دیگر دسترسی پیدا کنید . . .
بعد از اینکه فایل مورد نظر رو دانلود کردید بعد از باز کردن فایل باید به نت وصل باشید تا در عرض چند ثانیه نمونه سوال واستون فعال بشه . . .
امیدوارم به کارتون بیاد دوستای گلم . . . اگه کمی کاستی بود تو نوشته هام خودتون به بزرگواری خودتون ببخشید . . . روز خوش
نقل قول:
قبلا سوپرایز شدیم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره همون اضافه منظورم بود :دینقل قول:
حیف تستی هایی که شانسی زدم درست از آب در نیومدن وگرنه الان 12-13 میگرفتیم :دی
مام همینطور :دینقل قول:
دوستان یک کتاب از تربیت بدنی میزارم براتون ببینید همین هست یا نه ؟ تربیت بدنی 1 هست یا یه چیز دیگه ی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....
فايل پاورپوينت و خلاصه شده ي قسمتهاي مهمشه...اگه نتونتستي خود كتاب رو پيدا كني همينو بخون چند تا نمونه سوال هم حل كنه كافيشه.
سلام
دوستان معمولا چه موقعی وقت میدن واسه درخواست تجدید نظر تو نمرات ؟ اصلا وقت میدن اعتراض کنی ؟ :دی
علیک سلامنقل قول:
درسهای خودخوان که اصلا اعتراض نداره . . . در مورد درس هایی که کلاس داشت باید عرض کنم . . . زمانی که نمرات رو در قسمت اطلاعات جامع دانشجو ثبت کردند . . . با رفتن بر روی نمره هر درس زمان اعتراض معین شده و میتونید تو اون بازه اعتراض کنید . . .
سلام
یکی از دوستام تو سوالات تستی 1.75 گرفته با اینکه میگه حداقل 3 میگرفته سوالات تشریحی رو هم چندان خوب ننوشته یعنی تو صفحه کلا دو تا فرمول رو نوشته ! :27: به نظرتون استاد میتونه تو نمره سوالات تشریحی بهش کمک کنه هنوز نمره تشریحی رو ندادن به نظرتون زمان اعتراض به نمره تشریحی اعتراض بده ؟ استاد بهش چند بده قبوله ؟ راستی استاد بهش میان ترم 6 هم داده دم استادش گرم به ما که میرسه 3 یا 4 میدن
ممنون :11:
دوستان اعتراض بديم فقط استاد ميخونه؟ چون ميخوام حرفاي خصوصي بهش بزنم شايد فرجي شد نمره داد :دي
کلا تو تشریحی اگه 1.80 نمره بگیره قبوله . . . بستگی به استاد و برگش داره . . . اگه استاد خوب و مهربونی باشه :31: کمکش میکنه که قبول شه . . . . یعنی اگه 0.80 صدم دوستت نوشته باشه :31: 1 نمره هم استاد رو هوا کمک کنه قبوله . . .نقل قول:
حالا صبر کن ببین نتیجه ی تشریحی رو چند اعلام میکنه بعد به فکر اعتراض و دعوا باش :31:
دقیق اطلاع ندارم . . . اما به احتمال زیاد جز استاد مربوطه اشخاص دیگری هم هستند که اجازه ی خوندن اعتراض دانشجوها رو دارن :31: پس سعی کن زیاد رمانتیک نشی با استاد :31:نقل قول:
ممکنه خود استاد دسترسی بده . ترم قبل ورقه های تشریحی ما رو یه استاد دیگه تصحیح کرده بود ! حسابی هم تو اصلاح ورقه ها سختگیری کرده بود ترم بعدش با استاد حرف زدیم خلاصه معلوم شد که خودش گرفتار بوده داده یکی دیگه اصلاح کرده :34: یعنی پیام نور تا این حد بی صاحب شدهنقل قول:
بهش نمیاد حتی به اندازه 0.8 هم تو ورقه چیزی نوشته باشه :31:نقل قول:
پ.ن : راستی بچه ها بخش های مهم تربیت بدنی 1 کدوم فصل هاست ؟ فکر نکنم وقت کنم کل کتاب رو بخونم ماشالله 150 صفحه است ! آخر هر فصل هم خودآزمایی داره از خودآزمایی ها میاد ؟
:11:
چرا نتيجه سوالات تستي برنامه سازي پيشرفته رشته فناوري اطلاعات رو هفته پيش زدن ولي ماله نرم افزاريا رو هنوز نزدن؟ سوالات كه يكي بود و همزمان هم امتحان داديم! چرا ماله ما بايد ديرتر زده بشه؟
دوستان در صورت حاضر نشدن سر جلسه نمره ای محسوب نمیشه یاصفر حساب میشه؟ و اینکه اگر صفر محسوب نشه در معدل ترم تاثیر خوهد داشت یا نه(یعنی اگر برای مثال طرف 20 واحد برداشته باشه و یک درس 3 واحدی رو غایب باشهدرتقسیم نمرات به واحد که معدل رو میده 17 واحد در نظر گرفته میشه یا 20 واحد) ؟
در مورد مشروط شدن هم توضیح بدید، کی این اتفاق رخ میده؟ :دی
نه نمره اي محسوب نميشه و تو معدلتون تاثيري نميذاره. مثل اين ميمونه كه اون درس رو حذف كرده باشيد. اون 3 واحد حذف ميشه و 17 واحد در نظر گرفته ميشهنقل قول:
هر ترمي كه معدلتون زير 12 بشه اون ترم رو مشروط شديد
خود 12 چی میشه؟نقل قول:
یکی از دوستانم 12 واحد برداشته، اون میتونه یه درس 3 واحدی رو نره؟
معدل 12 جزو مشروطي ها نيست. مشروطي تا 11.99 هستنقل قول:
بله ميتونه نره و مشكلي نيست
مگه توو پیام میشه کمتر از 12 واحد برداشت؟نقل قول:
توو دانشگاه هی دیگه نمیشه!
بله ميشه كمتر از 12 واحد برداشت...نقل قول:
اينجا ايران...پيام نور :دي
قبلا كه راحت ميشد ولي از چندوقت پيش موقع انتخاب واحد كمتر از 12 واحد نميشه برداشت ولي فكر كنم ميشه حذف كرد يا شركت نكرد تو امتحاننقل قول:
البته يه راه ديگه هم براي ترم آخري ها هست و اونم اينكه با كارشناس رشتشون تماس بگيرن و بگن حداقل واحد انتخابي رو براشون برداره يا كمتر كنه
من خودم اين ترم ايشالا ترم آخرمه و چون 9 واحد بيشتر نداشتم و سايت ميگفت بايد حداقل 12 واحد بردارم مجبور شدم با كارشناس رشتم تماس بگيرم تا كف تعداد واحد انتخابي رو كمتر كنه برام
کمتر از 12 واحد نمیشه برداشتنقل قول:
بحث ترم آخر فرق میکنه . . . ممکنه طرف ترم 9 ( ترم آخر ) باشه و 23 واحد براش مونده باشه اونوقت یا باید معدلش بالای 17 باشه که بهش بدن ( البته بعیده کسی معدل 17 باشه :31: ) یا اینکه با مسئول رشتش صحبت کنه و هماهنگی های لازم انجام بشه تا بهش بدن
این فقط مخصوص ترم آخری هاس :12:
تاچند ترم پيش كه اينجوري بود.نقل قول:
البته همنطور كه دوستمون گفتن حذف كردن درس و نرفتن سر امتحان هم راه ديگه ي دور زدن اين قانونه :دي
نقل قول:نقل قول:الان چی شد؟ :دینقل قول:
البته منظورم برداشتن واحد نبود
کسی که 12 واحد برداشته میتونه نره 3 واحدی رو و مشکلی پیش نیاد؟
چرا قوانین عصر یخبندان رو میگین که طرف گیج بشه ؟نقل قول:
حالا قانون گذشته هر چی بود مال گذشته بود
قانون جدید همینی که گفتم در پست بالا
مشکلی پیش نمیاد رفیق . . . غایب در امتحان میخوره . . . تاثیری در معدلش نداره . . . مثل اینکه انگار 9 واحد ورداشته . . . تنها ضرری که میکنه این وسط اینه که شهریه اون درس رو ریخته اما درسش پاس نشده
پایدار باشید .
نقل قول:
اخه خودمم متعلق به همون نسلم :31:
غايب در امتحان ميخوره و درس حذف ميشه.و همين مواردي كه دوستمون گفتن.
بچه ها جدیدا پیام نور باز چه *** زده؟
من وقتی وارد سایت گلستان می شم می نویسه 73.590 تومان بدهی دارم
در صورتی که تا همین دیروز وقتی وارد می شدم 0 بود!:23:
مشکل از منه یا از دانشگاه یا از گلستان؟الان من باید یخه کیو بچسبم؟:47:
من 5 بار مشروط شدم . اخراجم ؟!
دوستان لطفا سریع جواب بدین
شرایطم اضطراریه!
با قسمت مالي دانشگاهتون تماس بگيريد يا حضوري بريد اونجا و اين مساله رو براشون مطرح كنيد ببينيد قضيه چيه و مشكل از كجاسنقل قول:
تا اونجا كه يادمه حدود 2 سال پيش يه قانون گذاشتن كه از اون به بعد هركي 3 ترم مشروط شه اخراجهنقل قول:
من 5 بار مشروط شدم . اخراجم ؟!
حالا بايد ببينيد از بعد اون قانون شما چند بار مشروط شديد
بازم كاملا مطمئن نيستم. بهتره از كارشناس رشته اتون دقيق بپرسيد تا مطمئن شيد
شاید چند تا از درس ها قبلا خودخوان ارائه شده بوده ولی الان به صورت عادی براتون تعریف شده یعنی میان ترم بهتون تعلق گرفته . البته باز برید درست و حسابی از امور مالی پرس و جو کنیدنقل قول:
چ جالب . . . ترم پیش این اتفاق واسه اکثر بچه ها افتاده بود . . . مثلا واسه خودم که بدهیم صفر بود 16 تومن اضافه شده بود و سایتم رو بسته بودن . . . نرخ شهریه ها افزایش پیدا کرده بود . . . این ترم تاحالا کسی رو ندیدم همچین چیزی بگه . . . سیستم پیام نور این ترم خیلی وضعش خرابه . . . حتما برو اطلاع بدهنقل قول:
نه اخراجی فعلا ورداشته شده . . . قبلا اگه 3ترم متوالی مشروط میشدی اخراج بودی اما الان دیگه اخراجی در کار نیست . . . شما هم سعی کن بهتر درس بخونی که اینقدر مشروط نشی :31:نقل قول:
سلام دوست عزیز سایت من هم همینطور شده بود. البته من حوصله نداشتم برم با مسئول مربوطه:3: حرف بزنم:42: و اون هم به من سر درد بده! :12: رفتم پول را واریز کردم و سایتم باز شد.نقل قول:
ضمنا درس تنظیم خانواده ما قبلا خود خوان بود و الان میبینم عادی شده احتمال 90 درصد همونطور که دوستمون اشاره کردن علتش همین باشه.:11:
اخه مشکل اینجاست که من می خوام درخواست مهمان بدم , قسمت اداری این *** ها , 20ام می یاد:41:
من این ترم 2 درس خود خوان بیشتر نداشتم که 20 21ام ماه پیش امتحان شو دادم
حالا به نظر شما از خودخوان درموده بعد به من نمره 6 مسمتر دادن؟:21:
فکر نکنم همچین چیزی شده باشه
احتمال زیاد اشتباه شده
370 شهریه دادم
2 تا 3 واحدی حذف کردم=کلی ضرر , حالا اضاف شهریه هم بخورم!!!!!!!!!
ظلمهههه به خخخداااا
دوستم میفرمایند سوال کنم ترم بعد کی شروع می شود؟ :46: