اقا رادیاتور پراید کلا چند لیتر اب میگیره ؟ با اب داخل موتور چی ؟ چطوری اب داخل موتور را خالی کنم ؟
Printable View
اقا رادیاتور پراید کلا چند لیتر اب میگیره ؟ با اب داخل موتور چی ؟ چطوری اب داخل موتور را خالی کنم ؟
سلام دوستان
من چند روز پیش آب رادیاتور رو چک کردم دیدم خیلی کم شده ولی رایاتور کاملا تمیز بود ( در حالی که قبلا یهو اینقدر کم نمیشد )
یه کم توش آب ریختم ( از اینایی که سبز رنگ هست و مثلا مخصوصه ) بعد رفتم بیرون ، تو راه یه جا موندم رفتم کارمو انجام دادم و اومدم دیدم خیلیش ریخته رو زمین
بعد کاپوتو زدم یالا نگاه کردم دیدم درش محکمه و مشکلی نیست ولی از همونجا آب ریخته بیرون
اون لحظه که نمیتونستم بازش کنم ، اومدم خونه وقتی خنک شد بازش کردم دیدم باز کم کرده و خیلی کثیف شده ( عکسشو میذارم ) ، یکم دیگه آب رادیاتور ریختم
چون دیر موقع بود نتونستم جایی ببرم ، امروزم نگاه کردم دیدم باز آب کم شده و هم چنان کثیفه
به نظرتون چه مشکلی پیدا کرده ؟؟؟
اینم بگم که ضد یخی که الان توش هست رو حدودا 10 ماه پیش ریختم ، به زودی هم قراره برم ضد یخ بریزم
ماشین 405
محتوای مخفی: عکس ها
سلامنقل قول:
آمپر بالا نمیاد ؟
این عکست نشون میده ظاهرا سرسیلندر سوزونده باشی !
آب روغن قاطی کرده انگار
نه امپر معمولیه ، بالا میاد تا قبل نصف ، فن روشن میشه و دوباره پایین میرهنقل قول:
سر سلیندر سوزونده ؟؟؟!!!!!!
فکر نکنم ، ماشین مشکلی توش دیده نمیشه تازه حس میکنم سر حال تر شده
حالا نشانه های آب روغن قاطی کردن و سر سیلندر سوزوندن چیه ؟؟؟
سلامنقل قول:
توی نت همه جا نوشته 5.5 یا 6 لیتر
مطلب شماره ی 92 در تاپیک زیر رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکسی که گذاشتید و آب کم کردن زیاد شک بر انگیزه درون روغن رو هم ببینید که ک نکرده باشهنقل قول:
وا ینکه اگر به تعمیر گاه نشون میدید همون اولی هرچی گفت قبول نکنید
سلام کسی باز نکرده؟نقل قول:
سلام
1- از وقتی هوا سرد شده مدام چند قطرهای از آب رادیاتور از قسمتهای مختلف (بویژه اتصالات) چکه میکنه. چکار کنم؟ با آچارکشی و سفت کردن بست ها مشکلل حل میشه؟
2- موقع روشن کردن وقتی موتور سرده فقط همون اول کار یه دود سفیدی از اگزوز میاد. آیا واشر سرسیلندر سوخته؟ سه ماهه واشر رو عوض کردم.
دوست عزیز چه ماشینی دارید؟نقل قول:
و اینکه اون قسمت ها اگه جوین های لاستیکی هستند بهتره باز بشند و دوباره با ذره ای گریس بسته بشند
در مورد دود سفید اگر بعد خوب و راحت کا ر می کنه ممکنه دود برای روغنی باشه که سری قبل در اگزوز ریخته شده و یا تنظیم نبودن باعث بد رو شن شدن وو دود بشه
نقل قول:
سلام مجدد
دوستان با تجربه و گل راهنمایی کامل کنید لطفا
ماشینم پرایده.
یکی از جاهایی که مثلا آب میداد محل اتصال شلنگی بود که از بالای رادیاتور به موتور میرفت. اونو سفت کردم فعلا چکه نمیکنه.
در مورد اون دود سفید باید بگم: بعد روشن شدن مشکل حل میشه. یه نفر میگفت اون دود اولیه تو هوای سرد طبیعیه و بخاطر سوختن بخار آبی هست که داخل موتور سرد شده.
بله درست گفتندنقل قول:
اگه این دود بعد از گرم شدن موتور از بین میره به همین دلیله ولی اگر از بین نمیره و دائمیه به دلیل سوختن واشر سرسیلندر یا به احتمال خیلی کم ناشی از ترک خوردگی سیلندره
سلام<br>پراید 111 صبح ها وقتی روشن میکنیم صدای تق تق تق ... میده. وقتی پا بزاریم رو کلاچ از بین میره. اگر پا برداریم از کلاچ باز صدا میده-اگر یک مدت از روشن شدنش بگدذره معمولا صدا قطع میشه<br>یکی از دوستان گفت اگر بخواهی درست کنی باید صفحه و .. بیاد پائین و این مشکل خاصی نیست و میتونی دستش نزنی . درست گفته؟>
سلام دوستان
یه پراید دارم مدل 83 انژکتور.
الان چند ماهه وقتی صبح استارت میزنم تا 2 دقیقه پرت میزنه و حتی خاموش میکنه. اما وقتی گرم میوفته و چند دقیقه میگذره قشنگ کار میکنه.
میشه راهنمایی بفرمایید؟
کارت طلایی که یه ساله هست ولی گارانتی ماشین دو ساله هست و فک نکنم تموم شده باشه!نقل قول:
دیاگ و بازدید موتور که لازم نیست.توی این کارکرد مشکلی نداره.ولی دوست داشتی ببر یه جلو بندی ساز و یه اچار کشی برات انجام بدن و سیستم ترمزت هم بازدید کنن.
کلا توی این کیلومتر مشکلی برای این جور موارد پیش نمیاد.جلو بندی رو هم سریوس 5000 خود ایرانخودرو چک میکنه و اچار کشی میکنن. شما نبردید نمایندگی؟
توصیه میکنم شما که از خودرو زیاد استفاده ندارید باک رو پر نکنید.یه ماه روشن نشه که باطری میخوابه! بست باطری هم خواستین جدا کنید فقط منفی رو جدا کنید. ولی کلا پیشنهاد نمیشه باطری جدا بشه و برای ecu خوب نیست و یه سری پارامترها هست که اونا صفر میشن.
در مورد مشتقات نفتی هم باید دید که چی هستن و ایا مثل بنزین فرار و قابل اشتعال هستن یا خیر!
حالا منم یه سوال دارم از دوستان
ببینید بنده سال پیش اب رادیات رو عوض کردم. شهری هم که بودم بجنورد بود و همه میدونن که چه اب مزخرفی داره! ماشین رو بردیم پیش رادیات ساز که پیچ شکسته بالای رادیات رو باز کنه که زد و اب رادیات رو هم خالی کرد! فقط برای اینکه پول بیشتری بگیره! که هر روز دارم لعنتش میکنم .
بعد هم اب و زد یخ ریخت توی ماشین. اب ها هم بسته بندی بود. ولی همه میدونن که خیلی از این بطری های اب از اب شهر پر میشن! از شانس ما همین مدلی گیرمون اومد و اب شهر بجنورد بود!
بعد یه سال سیستم خنک کننده چنان رسوبی گرفته که حتی پیچ برنجی هواگیری رو که باز کردم اب نمیومد ازش! حالا میخوام بدونم از این محلولهای شستشو کسی استفاده کرده!
اول میخواستم رادیات بخاری رو عوض کنم چون زمانی که دور موتور رو میبرم بالا صدای شر شر اب میاد! و گرما هم کم شده. ولی صد درصد کل دیواره موتور و رادیات خودرو هم رسوب گرفته!
دوستانی که از این محلول ها استفاده کردن لطفا بیان و تجربیاتشون رو بگن. برای واشر سر سیلندر مشکلی ایجاد نمیکنه؟
و اینکه بعد از استفاده باید ترموستات هم باز بشه یا لازم نیست؟
و همینجا توصیه میکنم فقط و فقط از اب مقطر پزشکی استفاده کنید. قیمتی هم نداره و بیشترلوازم پزشکی ها دارن. شاید داروخونه ها هم داشته باشن.
این بطری هایی که توی تعویض روغنی ها و ... هست نصفشون اب شهری هستن و فقط برای یه مقدار سود بیشتر مردم رو توی دردسر میندازن(منظورم افرادی هست که این بطری ها رو پر میکنن)
دوست گرامی محلول های رسوب پاک کن خوبند ولی مشکل اینجاست که با این وضع آب و جرم و خوردگی احتمال سوراخ و نشتی رو بالا می برند خود ضد یخ هم این خاصیت نفوذ پذیری رو داره پس شاید و شاید اگر من باشم فقط به شستشوی حسابی و اگر خیلی لازم بود بسیار رقیق از محلول استفاده می کردم و در این حال توجه کنید که درب رایداتور و ترموستات رو خراب نکنیدنقل قول:
در ورد آب هم خیلی صحبت شده و کاملن درسته متاسفانه بیشتر کارخانه های تولید این آب هادر بد ترین منطقه های آب ی کشور ساخته شده اند
دوست عزیز فکر کنم پاسخ همین سوال و یا مشابه اون به تازگی در این تاپیک نوشته شده باشه صدای تق تق از دو قسمت ماشین سرد شنیده می شه یکی فیلر ها و یاتاقان هاست که اولی با فیلر گیری حل می شه و دیگری مشکل کوچکی در گیرباکس که تا واسکازین گرم نشه این صدا رو میده و بعد از اون بهتر می شهنقل قول:
با توجه به فصل سرد این مشکل و سفتی دنده ها وجود داره که خیلی مهم نیست
ولی می تونید با تعوض واسکازین و یک فورمول بالاتر از اینی که الن دارید فکر کنم فورمول وی 4 باشه بهتر بشه دیسک و صفحه و بلبرینگ همم می تونه باشه که اگه کمه صدا و قطع می شه حساس نشید بهتره
در کل مخصوصن با سردی هوا 3 تا 5 دقیقه اول رو ارامتر و با فشار کمتری برانید تا گرم و روان شه ولی درجا گرم کردن درست نیست
والا اب رادیات رو عوض کردم یه ماه پیش.یه محلول زادو هست که با فروشندش تلفنی صحبت کردم،گفتن من ریختم پ مشکلی ایحاد نکرده. حالا یه بار تست میکنم اگه بازم مشکل باقی بود مجبور به تعویض رادیات بخاری میشم.ماشین هم ای اف سونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
این مورد بیشتر به سرویس ریچه گاز و مشکل برق رسانی بر می گرده و بیشتر از شمع و وای شمع هاستنقل قول:
دوستان عزیز سلام.
من یه پراید مدل 131SX دارم. یه مشکل دارم که واقعا رو اعصابمه. میشه کمک کنید. یا اگه تجربه ای دارید بفرمایید؟
هر وقت صبح موتور سرد باشه استارت زیاد میخوره (بین 4 تا 7بار)، ولی وقتی روشن میشه ریپ میزنه باید 3 دقیقه در جا کار کنه درست شه.
ولی در طول روز یک ساعت تا 6 ساعت خاموش باشه با یک تک استارت روشن میشه ولی ریپ زدن داره . صدی یک لیتر هم مصرفم بالا رفته.
این ریپی که میگم باید حدود 3 دقیقه ماشین کارکند تا درست شود وقتی پا را روی پدال گاز میگذاری تا دور موتور 1.5 گیر دارد وقتی تا 3 بالا میبری و پا را از روی پدال بر میداری ماشین در حد خاموش شدن میرود. گاهی اوقات بعد از روشن شدن از اگزور دود با فشار و صدا بیرون میاد.
سلامنقل قول:
مطلب 5383 در این صفحه رو بخونید
بالا رفتن سوخت هم یا از کثیف شدن بیش از حد رگولاتور سوخت هست اگر که سر شمعها دوده زده . یا مثیفی سنسور اکسیژن با سنیور مپ که میشه با اهم متر راحت تستش کرد
در مورد رگولاتور در دو سه صفحه ی آخر تاپیک صرفه جوئی مفصل مطلب نوشته شده
پژو 405 دوگانه موقعی که سرده ماشین 3 و بدکارمیکنه وقتی گرمه خوبه مثلا صبحانا یک ربع بدکارمیکنه بعدش کم کم خوب میشه اگه کمکم کنین ممنونم
شمعها رو یکساله عوض نکردم ممکنه از اون باشه ؟؟
سلام
من یه پژو 405 مدل 85 دارم که 110 تا دویده
من وقتی ماشین سرده استارت میزنم روشن میشه ولی بعد خاموش میشه یا وقتی تو سربالایی می خوای حرکت کنی و ماشین سرده وقتی نیم کلاج میکنی ماشین خاموش میشه و وقتی که کلا سرده گاز بدی و ول کنی خاموش میشه و دور موتور خیلی بالا پایین میره و موتور صدای درستی نمیده
شمع رو تازه عوض کردم و استپر هم همینطور انژکتور شویی هم تازی زدم
مشکل تو کجا میتونه باشه ؟؟؟؟؟
درباره بقیه موارد که دوستان توضیح دادننقل قول:
ولی درباره باطری اصلا نیاز به جدا کردن برق منفی نیستش
می تونید شنت ها رو از داخل جعبه تقسیم کالسکه ای بردارید (دو تا قطعه فلزی شبیه فیوز هستند) تا برق قسمت های غیر اساسی قطع بشه ولی قسمت های مهم خودرو مثل ECU برق خواهند داشت
هر وقت هم که خواستید از ماشین استفاده کنید شنت ها رو سر جای خودشون قرار میدید
سلام و ممنون از پاسختون.نقل قول:
شما در صفحه 377 و بعد از آن به دوستمون که مطلب 3770 رو نوشته خیلی راهنمایی کردید. ولی در آخر معلوم نشده که چطور مشکل حل شده! چیزی یادتون هست؟ خودتون هم تعمیرکارید یا فقط علاقه مند به تعمیرات ماشین هستید؟
اقا دیروز ماشینو بردم کارواش مدل ماشن پرشیا هست
جلو بندی رو شست همه جا رو تمیز کرد
الان ماشین رفته تو بازی استارت میزنم روشن نمیشه
چیکار کنم؟؟؟
سلامنقل قول:
آب رفته توی یک یا چند فیش و برق رو میده به بدنه
اول از همه , همه ی فبِوزها رو چک کنین خصوصا فیوزهای پمپ بنزین و موتور
سیم شمع رو بکشید و یک پیچ گوشتی بزنین توش و یک نفر استارت بزنه
اگر برق نداره پس فیشهای سیستم برق موتور باید چک بشه
برای خشک کردنشون باید از دستمال کاغذی و سشوار استفاده کنین
سلامنقل قول:
بنده شغلم مکانیکی نیست اما تا حالا به لطفِ خدا خیلی چیزها به کسانی که شغلشون مکانیکی هست یاد دادم
بنده ماشینم رو خودم تعمیر میکنم تا حد امکان
اگر هم مجبور بشم برم پیش مکانیک , بالای سرش وایمیسم و تا جائی که بتونم روی همه ی کارش نظارت و دخالت میکنم
از باز کردن پیچها گرفته تا بستن پیچها در آخر کار
شما اگر کاتالوگِ تعمیر یک ماشین خارجی رو بخونین میبینین که برای حل یک مشکل چند احتمال و پیشنهاد داده شده
مثلا در جدول عیب یابی نوشته :
موتور استارت میخوره اما روشن نمیشه
زیرش حدود هفت هشت چیز مختلف نوشته شده که باید چک بشه
فیوزها - رله ها , سیمها - پمپ بنزین - وایرشمعها - کویل - دلکو - چکش برق - سوئیچ - کامپیوتر - بعضی از سنسورها وغیره
این روش عیب یابی و تعمیر اصولی هست
بنده هم وقتی کسی میگه ماشینش فلان عیب رو داره , به همین روش همه ی احتمالات رو براش مینویسم تا چک بشه
بیشتر مکانیکها چه کار میکنند ؟
اگه قبلا یه ماشین تعمیر کرده و از رله بوده , به بقیه هم میگه برو رله بخر ( بدون چک کردن )
بعد که میخره و تعویض میکنه , اگر درست نشد میگه برو فلان قطعه رو بخر بیار
یعنی از روی حدس و گمان و بدون چک کردن , ماشین تعمیر میکنند که دودش میره نو چشم صاحب ماشین چون قطعه ساز , قطعه فروش , تعمیرکار فقط پولشون رو میگیرند میرند کنار
بیشتر مکانیکها حتی اهم متر هم ندارند !!!
یا نمیدونند چقدر باارزشه و میشه باهاش کلی از قطعات برقی رو چک کرد تا ببخودی تعویض نشه
بعضیهاشون هم عمداً استفاده نمیکنند تا قطعات سالم رو تعویض کنند و اگر بتونند برمیدارنش و بعدش به اسم دست دوم تمیز میفروشنش
===================================/==
درضمن بارها و بارها بنده و دیگر دوستان از کسانی که میان و عیب ماشینشون رو مطرح میکنند خواستیم تا ولو مختصر بنویسند مشکل چطور حل شد اما اکثرشون چیزی نمیگن
روغن موتور مارک خوب چیه و چند هست؟؟؟ بهترین مارک چیه؟؟
اب رادیاتور هم یه مارک معرفی کنید ممنون
پرشیا90
اقا از این مجله های تعمیر ماشین به ما معرفی مکنید یکم اطلاعاتمون بره بالا
البته فارسی باشه
با تشکر
سلامنقل قول:
این تاپیک رو تدریجاً بخونین و دنبال کنین . ضرر نمیکنین
سوالی هم داشتین میتونین مطرح کنین
در مغازه های کامپیوتر هم سی دی تعمیر ماشینهای مختلف رو دیدم . قیمتش 6000 تومن بود .
اینجا هم مدتها پیش مطرح کردم تا اگر کسی خریده اعلام کنه که به درد بخور هست یا نه اما کسی چیزی ننوشت .
اول شمع بعد وایر شمع و بعد دلکو و سنسور این مورد رو باعث می شندنقل قول:
دوست گرامی در تاپیکنقل قول:
پاسخ شما نتیجه خواهد داد
ممنون
در مورد آب رادیاتور هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی توضیح هست که کمک می کنه
در کل آب مقطر اصل واقعی با ضد یخ خوب کافیه
ولی اگر هیچکدوم رو ندیدید یه مارک بود که بدک نبود
سلامنقل قول:
علاوه بر مواردى که دوستمون گفت سنسور دريچه گاز و همچنين گرمکن سوخت را هم بررسى کنيد
سلامنقل قول:
نوسان دور موتور چند دليل مى تونه داشته باشه خرابى استپر و هنچنىن مشکل در سىستم برقى ماشىن البته اينکهومى گيد استپر را عوض کرديد ممکنه استپر جديد خراب بوده چون استپر تقلبى خىلى تو بازار وجود داره بهترين استپر براى اين ماشين مارک دينا پارت يا کاربراتور ايران هستش بقيه ى مارک ها کيفيت جالبى نداره
مورد بعدى که مى گيد ماشىن تو سربالاىى ها موقع نيم کلاچ خاموش مىشه مىتونه عدم ريگلاژکلاچ و همچنىن ضعيف شدن صفحه ديسک و صفحه اگه تعوىض نکردىد باشه . که موقع نيم کلاچ ماشين لرزش زىادى داره و خاموش ميشه
در مرحله ى اول شما استپر شمع و واير ها و در صورت نياز کوىل ها و سنسور هاى دريچه گاز بررسى بشه
در مورد صداى متور منظورتون ايمکه خشک کار مي کنه ىا صداى زيادى داره کدوم ؟؟
استپر رو کاربراتور ایران انداختم که اورجینال بود البته نرفتم بعدش دیاگ بزنم و این مشکل تا زمانی هستش که ماشین سرده تا گرم میشه حلهنقل قول:
راستی اینم بگم که موتور صدای بدی میده یعنی صدایی انگار سالم نیست یا تنظیم نیست
در مورد سربالایی هم همینطور وقتی سرده مشکل داره تا گرم میشه حله
سلامنقل قول:
اگه استپر را مار ک خوب انداختيد مشکل ازجاى ديگه است
شما يه واشرى دور خود استپر هست که مسير بين دريچه گاز که استپر داخلش قرار ميگيره را ابندى مى کنه شما ببينيد اون واشر خراب نشده يا پاره بشه چون اگه خراب بشه عقربه بازى مى کنه اين مورد را حتما بررسى کنيد
مورد بعدى سنسور ها و گرمکن هستش
شما گرمکن سوخت و همچنين سنسور دريچه گاز را و مپ سنسور که فکر کنم در مدل هاى شما رو.سينى فن قرار داره بررسى کنيد احتمال داره يکى از اينا خراب شده يا نيم وز شده باشه
دو مورد اخر که باىد بررسى يکيش پمپ بنزين هستش و بعدى سنسور اکسيژن
اين موارد تک تک بايد بررسى بشه
راستى شمع و واير را عو ض کرديد ؟
در مورد صداى موتور اگه گاز سوزه شيم ها و اگه بنزينيه اگزوز واشر گلوىي اگزوز و دسته موتور ها را بررسى کنيد
اساتید گرامی اهل فن دریک کلام : موتور tu5 یا x7 واسه 405 . خودم یه دوگانه دارم حقیقتش هرسال واشرسرسیلندمیسوسوزنه نظرتون چیه ببخشیداینجا مطرح کردم چون مهندسین اینجاجمعن مرسی.
به نظر من در حال حاضر آشغالترین موتوری که توی ایران گیر میاد همین موتور xu7 هست! 90 در صد واشر سوختن ها مربوط به همین موتور میشه. نمیدونم ایران خودرو کی میخواد مردم رو از شر مخارج این موتور خلاص کنه.نقل قول: